nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2016 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2016 πολύ ωραίο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2016 Μη χαλας λεφτα,μη χαλας λεφτα,μη χαλας λεφτα...fuck it. http://www.ebay.com/itm/182078466433?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2016 Πως δουλευει αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2016 Μη χαλας λεφτα,μη χαλας λεφτα,μη χαλας λεφτα...fuck it. http://www.ebay.com/itm/182078466433?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ωωωωωω, θα τα παραγγείλω και εγώ σε μερικές εβδομάδες!!!!αλλά εγώ θα βάλω αυτά:http://www.misano-moto-imports.com/products/strada-7-racing-pro-lever-guards-brake-clutch-sides-for-suzuki-motorcycles.htmlμετά από την αποτυχία ενός κινέζικου προιόντος δεν τα ξανα-εμπιστεύομαι στην μηχανή μου.... θέλω να μου πείς όμως πως σου φάνηκαν σαν πρώτη εντύπωση!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2016 Πως δουλευει αυτο?Στη θεση των αντιβαρων μπαινει.ωωωωωω, θα τα παραγγείλω και εγώ σε μερικές εβδομάδες!!!!αλλά εγώ θα βάλω αυτά:http://www.misano-moto-imports.com/products/strada-7-racing-pro-lever-guards-brake-clutch-sides-for-suzuki-motorcycles.htmlμετά από την αποτυχία ενός κινέζικου προιόντος δεν τα ξανα-εμπιστεύομαι στην μηχανή μου.... θέλω να μου πείς όμως πως σου φάνηκαν σαν πρώτη εντύπωση!!!Ενταξει δεν ειναι και τιποτα σημαντικο,οποτε δε βλεπω λογο να μη παω σε κινεζικο.Ασε που 150Ε δεν ειναι και λιγα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2016 Και τι κανει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2016 Προστατευτικο για το χερι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2016 απο εδώ http://www.stelpet.gr/gr/el/products/mpotaki-sidi-gas-mayra?color_id=174 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris_nik 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2016 Επιτέλους μπαταρία χωρίς υγρά μετά από πολύ παίδεμα για τις διαστάσεις του GS (2001).... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chdimis 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2016 (τροποποιήθηκε) Κι εμενα μ επιασε να ξοδεψω και ειπα ν αγορασω μαλακιουλες για να μου φυγειΠήρα τα προβολια στα 26€Για να βλέπεις δεν ειναι τόσο για λεζάντα τα πήρα περισσότερο καθώς και ένα ντι ντιτ. Πολλόι χαζοί παντρεύονται τελευταίαεπειδη μου τη σπαει το μπιπ μπιπκαι για να τα κουμπωσουμε τα απαραιτητα συνοδευτικαΣε δουλειά να βρισκόμασε δηλαδής. Όλα απο τη λαική Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2016 από τον chdimis 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2016 Τι εννοεις λαικη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris_nik 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2016 Τι εννοεις λαικη?ebay...Αργεί αλλά συμφέρει όταν ξέρεις τι αγοράζεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chdimis 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2016 Ναι το ebay το εχω πάνω από 10 χρόνια σαν κύριο μέσο έρευνας αγοράς κι έχω πολλές στο ενεργητικό μου από συσκευή λέυκανσης δοντιων μέχρι καλοριφέρ για τρακτέρ και σπαρτική μηχανη. Ξέρεις από πριν τι ψωνίζεις και ισχύει κι εκεί το ότι δίνεις παίρνεις. Απλά σε προιόντα που κυκλοφορούν στην ενχώρια αγορά μπορείς να βρεις διαφορές της τάξης 1/2 με 1/4 της τιμής γιατί και ο ενχώριος από εκεί το ψώνισε.Τα συγκεκριμένα προβόλια κυκλοφορούν κι εδώ 60€ ο ρελές στο μπουρδέλο μας κοστίζει μέχρι και 10€ απο εκεί 0,90€. Ίδια ποιότητα ίδιο υλικό. Απλά ο μαγαζάτορας εδώ θέλει να βγάλει με 5 ρελέδες το ενφια στο εξωχικό στη Χαλκιδική 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2016 Τουλαχιστον απο ebay συνηθως αγοραζεις φθηνα οποτε αν δε σου κανει,δε σου αρεσει η πεθανει,δε στεναχωριεσαι και πολυ ενω εαν χαλασει οι κινεζοι(οι σωστοι κινεζοι,οχι αξιολογησεις 95%) συνηθως πεθαινουν να εξυπηρετησουν.τουλαχιστον πιο προθυμοι απο εγχωρια καταστηματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2016 Προστατευτικο για το χερι.Ελπίζω να μην το πήρες για την προστασία του χεριού σου γιατί αυτό έχει ως σκοπό να προστατεύει την μανέτα, όχι το χέρι σου ;)Προστατεύει τις μανέτες από το να πατηθούν κατά λάθος από συναγωνιζόμενο στην πίστα π.χ. σε κάποια προσπέραση, κάποιο "τζαρτζάρισμα" κλπ.Οπότε αν δεν τρέχεις σε αγώνες είναι ουσιαστικά άχρηστο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2016 Ελπίζω να μην το πήρες για την προστασία του χεριού σου γιατί αυτό έχει ως σκοπό να προστατεύει την μανέτα, όχι το χέρι σου ;)Προστατεύει τις μανέτες από το να πατηθούν κατά λάθος από συναγωνιζόμενο στην πίστα π.χ. σε κάποια προσπέραση, κάποιο "τζαρτζάρισμα" κλπ.Οπότε αν δεν τρέχεις σε αγώνες είναι ουσιαστικά άχρηστοΝταξει ναι,να χαμε να λεγαμε.Επειδη μου αρεσε το πηρα Πιο πολυ μη βρω σε κανα καθρεπτη και πατηθει τιποτα,παρα τιποτα αλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2016 Τώρα μιλάς σωστά ;P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Νταξει ναι,να χαμε να λεγαμε.Επειδη μου αρεσε το πηρα Πιο πολυ μη βρω σε κανα καθρεπτη και πατηθει τιποτα,παρα τιποτα αλλο.ορίστε τι κάνει: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 απο εδώ http://www.stelpet.gr/gr/el/products/mpotaki-sidi-gas-mayra?color_id=174ειναι αδιαβροχα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 ειναι αδιαβροχα?όχι, διάτρητα σε ένα σημείο, καλοκαιρινά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Μιας και ξεκινανε οι μαζεμενες βολτες ειπα να παρω μια δικια μου,μιας και μεχρι τωρα δανειζόμουν του κολλητού!!sj4000 wifi και στο γνωστο αγαπημενο μου χρωμα κοκκινο!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Μιας και ξεκινανε οι μαζεμενες βολτες ειπα να παρω μια δικια μου,μιας και μεχρι τωρα δανειζόμουν του κολλητού!!sj4000 wifi και στο γνωστο αγαπημενο μου χρωμα κοκκινο!! Με γεια! Πόσο και από πού?Εμένα μου έκαναν δώρο οι κουμπάροι ένα Samsung Galaxy S6:https://cdn3.vox-cdn.com/thumbor/AisuQSJFvxZKjYhzJTTZ0DJfNm0=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/3456662/galaxys6-9.0.pngΚόσμημα λέμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 (τροποποιήθηκε) Με γεια! Πόσο και από πού?Εμένα μου έκαναν δώρο οι κουμπάροι ένα Samsung Galaxy S6:https://cdn3.vox-cdn.com/thumbor/AisuQSJFvxZKjYhzJTTZ0DJfNm0=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/3456662/galaxys6-9.0.pngΚόσμημα λέμε! ευχαριστω πολυ!! ebay εχει μια προσφορα ενας κινεζος και την εδινε 50κατι ευρω..και την τσιμπισα..ειναι και δοκιμασμενη γιατι ειχα παρει απειρες φορες του φιλου μου. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 2 , 2016 από τον geokaf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Επιτέλους μπαταρία χωρίς υγρά μετά από πολύ παίδεμα για τις διαστάσεις του GS (2001)....Δεν θέλω να στο χαλάσω, αλλά πρέπει να έχεις υπόψη σου οτι οι Gel Cell, AGM, και απλές μπαταρίες μολύβδου είναι ασύμβατες μεταξύ τους και πρέπει να υποστηρίζονται απο συμβατό σύστημα φόρτισης, δίνοντας τις τάσεις που χρειάζεται η κάθε μία.Π.χ., αν αντικαταστήσεις μια απλή με μια AGM, τότε η AGM θα υποφορτίζεται και θα ψοφήσει πριν της ώρας της απο θειίκωση. Παρομοίως και μια Gel.Θα πρέπει να ελέγξεις τι τάση βγάζει ο ανορθωτής σου (R/R) στην πλήρη απόδοση του (συνήθως στις 5.000 σ.α.λ.) με τον κινητήρα σε θερμοκρασία λειτουργίας. Υποψιάζομαι οτι θα μετρήσεις κάπου στα 13.8V... (Ενώ χρειάζεται παραπάνω, κάπου στα 14.4 με 14.6V. Θέλει διάβασμα... Το site της JMP δυστυχώς είναι κάτω...)Αν δεν επαρκεί ο R/R σου η μόνη λύση είναι η αντικατάσταση του... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες