Jump to content
Alarm

Κοιταξτε τι αγορασα !!!

Recommended Posts

Μη χαλας λεφτα,μη χαλας λεφτα,μη χαλας λεφτα...

fuck it.

http://www.ebay.com/itm/182078466433?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

s-l1600.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μη χαλας λεφτα,μη χαλας λεφτα,μη χαλας λεφτα...

fuck it.

http://www.ebay.com/itm/182078466433?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

s-l1600.jpg

ωωωωωω, θα τα παραγγείλω και εγώ σε μερικές εβδομάδες!!!!
αλλά εγώ θα βάλω αυτά:

http://www.misano-moto-imports.com/products/strada-7-racing-pro-lever-guards-brake-clutch-sides-for-suzuki-motorcycles.html

μετά από την αποτυχία ενός κινέζικου προιόντος δεν τα ξανα-εμπιστεύομαι στην μηχανή μου.... θέλω να μου πείς όμως πως σου φάνηκαν σαν πρώτη εντύπωση!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως δουλευει αυτο?

Στη θεση των αντιβαρων μπαινει.

ωωωωωω, θα τα παραγγείλω και εγώ σε μερικές εβδομάδες!!!!αλλά εγώ θα βάλω αυτά:
http://www.misano-moto-imports.com/products/strada-7-racing-pro-lever-guards-brake-clutch-sides-for-suzuki-motorcycles.html

μετά από την αποτυχία ενός κινέζικου προιόντος δεν τα ξανα-εμπιστεύομαι στην μηχανή μου.... θέλω να μου πείς όμως πως σου φάνηκαν σαν πρώτη εντύπωση!!!

Ενταξει δεν ειναι και τιποτα σημαντικο,οποτε δε βλεπω λογο να μη παω σε κινεζικο.

Ασε που 150Ε δεν ειναι και λιγα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

9V7AfGw.jpg

Επιτέλους μπαταρία χωρίς υγρά μετά από πολύ παίδεμα για τις διαστάσεις του GS (2001)....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εμενα μ επιασε να ξοδεψω και ειπα ν αγορασω μαλακιουλες για να μου φυγει

Πήρα τα προβολια στα 26€

s-l1600.jpg

Για να βλέπεις δεν ειναι τόσο για λεζάντα τα πήρα περισσότερο

καθώς και ένα ντι ντιτ. Πολλόι χαζοί παντρεύονται τελευταία

s-l500.jpg

επειδη μου τη σπαει το μπιπ μπιπ

και για να τα κουμπωσουμε τα απαραιτητα συνοδευτικα

s-l1600.jpgs-l1600.jpg

Σε δουλειά να βρισκόμασε δηλαδής. Όλα απο τη λαική

Τροποποιήθηκε από τον chdimis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εννοεις λαικη?

ebay...

Αργεί αλλά συμφέρει όταν ξέρεις τι αγοράζεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι το ebay το εχω πάνω από 10 χρόνια σαν κύριο μέσο έρευνας αγοράς κι έχω πολλές στο ενεργητικό μου από συσκευή λέυκανσης δοντιων μέχρι καλοριφέρ για τρακτέρ και σπαρτική μηχανη. Ξέρεις από πριν τι ψωνίζεις και ισχύει κι εκεί το ότι δίνεις παίρνεις. Απλά σε προιόντα που κυκλοφορούν στην ενχώρια αγορά μπορείς να βρεις διαφορές της τάξης 1/2 με 1/4  της τιμής γιατί και ο ενχώριος από εκεί το ψώνισε.

Τα συγκεκριμένα προβόλια κυκλοφορούν κι εδώ 60€ ο ρελές στο μπουρδέλο μας κοστίζει μέχρι και 10€ απο εκεί 0,90€. Ίδια ποιότητα ίδιο υλικό. Απλά ο μαγαζάτορας εδώ θέλει να βγάλει με 5 ρελέδες το ενφια στο εξωχικό στη Χαλκιδική

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τουλαχιστον απο ebay συνηθως αγοραζεις φθηνα οποτε αν δε σου κανει,δε σου αρεσει η πεθανει,δε στεναχωριεσαι και πολυ ενω εαν χαλασει οι κινεζοι(οι σωστοι κινεζοι,οχι αξιολογησεις 95%) συνηθως πεθαινουν να εξυπηρετησουν.τουλαχιστον πιο προθυμοι απο εγχωρια καταστηματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προστατευτικο για το χερι.

Ελπίζω να μην το πήρες για την προστασία του χεριού σου γιατί αυτό έχει ως σκοπό να προστατεύει την μανέτα, όχι το χέρι σου ;)

Προστατεύει τις μανέτες από το να πατηθούν κατά λάθος από συναγωνιζόμενο στην πίστα π.χ. σε κάποια προσπέραση, κάποιο "τζαρτζάρισμα" κλπ.

Οπότε αν δεν τρέχεις σε αγώνες είναι ουσιαστικά άχρηστο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελπίζω να μην το πήρες για την προστασία του χεριού σου γιατί αυτό έχει ως σκοπό να προστατεύει την μανέτα, όχι το χέρι σου ;)

Προστατεύει τις μανέτες από το να πατηθούν κατά λάθος από συναγωνιζόμενο στην πίστα π.χ. σε κάποια προσπέραση, κάποιο "τζαρτζάρισμα" κλπ.

Οπότε αν δεν τρέχεις σε αγώνες είναι ουσιαστικά άχρηστο

Νταξει ναι,να χαμε να λεγαμε.

Επειδη μου αρεσε το πηρα :tooth:

Πιο πολυ μη βρω σε κανα καθρεπτη και πατηθει τιποτα,παρα τιποτα αλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νταξει ναι,να χαμε να λεγαμε.

Επειδη μου αρεσε το πηρα :tooth:

Πιο πολυ μη βρω σε κανα καθρεπτη και πατηθει τιποτα,παρα τιποτα αλλο.

ορίστε τι κάνει:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και ξεκινανε οι μαζεμενες βολτες ειπα να παρω μια δικια μου,μιας και μεχρι τωρα δανειζόμουν του κολλητού!!

sj4000 wifi και στο γνωστο αγαπημενο μου χρωμα κοκκινο!!

13312825_1205903029428498_76550163444439

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και ξεκινανε οι μαζεμενες βολτες ειπα να παρω μια δικια μου,μιας και μεχρι τωρα δανειζόμουν του κολλητού!!

sj4000 wifi και στο γνωστο αγαπημενο μου χρωμα κοκκινο!!

Με γεια! Πόσο και από πού?

Εμένα μου έκαναν δώρο οι κουμπάροι ένα Samsung Galaxy S6:

https://cdn3.vox-cdn.com/thumbor/AisuQSJFvxZKjYhzJTTZ0DJfNm0=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/3456662/galaxys6-9.0.png

Κόσμημα λέμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γεια! Πόσο και από πού?

Εμένα μου έκαναν δώρο οι κουμπάροι ένα Samsung Galaxy S6:

https://cdn3.vox-cdn.com/thumbor/AisuQSJFvxZKjYhzJTTZ0DJfNm0=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/3456662/galaxys6-9.0.png

Κόσμημα λέμε!

ευχαριστω πολυ!! ebay εχει μια προσφορα ενας κινεζος και την εδινε 50κατι ευρω..και την τσιμπισα..ειναι και δοκιμασμενη γιατι ειχα παρει απειρες φορες του φιλου μου.

Τροποποιήθηκε από τον geokaf

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επιτέλους μπαταρία χωρίς υγρά μετά από πολύ παίδεμα για τις διαστάσεις του GS (2001)....

Δεν θέλω να στο χαλάσω, αλλά πρέπει να έχεις υπόψη σου οτι οι Gel Cell, AGM, και απλές μπαταρίες μολύβδου είναι ασύμβατες μεταξύ τους και πρέπει να υποστηρίζονται απο συμβατό σύστημα φόρτισης, δίνοντας τις τάσεις που χρειάζεται η κάθε μία.

Π.χ., αν αντικαταστήσεις μια απλή με μια AGM, τότε η AGM θα υποφορτίζεται και θα ψοφήσει πριν της ώρας της απο θειίκωση. Παρομοίως και μια Gel.

Θα πρέπει να ελέγξεις τι τάση βγάζει ο ανορθωτής σου (R/R) στην πλήρη απόδοση του (συνήθως στις 5.000 σ.α.λ.) με τον κινητήρα σε θερμοκρασία λειτουργίας. Υποψιάζομαι οτι θα μετρήσεις κάπου στα 13.8V... (Ενώ χρειάζεται παραπάνω, κάπου στα 14.4 με 14.6V. Θέλει διάβασμα... Το site της JMP δυστυχώς είναι κάτω...)

Αν δεν επαρκεί ο R/R σου η μόνη λύση είναι η αντικατάσταση του...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα