S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) υπαρχει και το core temp που αμα εχεις και windows 7 βαζεις το gadgetaki στο πλαι και ελεγχεις συνεχεια την ραμ σου και την θερμοκρασια καθε πυρινα του επεξεργαστη σου συνεχεια.. Το εγκατέστησα Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2015 από τον Vasilis_n 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Βεβαίως και θάναι και όχι μόνο, BREMBO λέει αν τα γυαλιά πρεσβυωπίας δεν με απατούν! :D καλα και οι αλλες 2 που εχω brembo λενε, αλλα εχω λιγο καλλο στον εγκεφαλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 καλα και οι αλλες 2 που εχω brembo λενε, αλλα εχω λιγο καλλο στον εγκεφαλο Ναι αλλά είναι σπαστές-ρυθμιζόμενες ? Να ρωτήσω πόσο πήγε το μαλλί? Πα να πάρω χάπι και θάμαι έτοιμος στην απάντηση...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 250~ € υπολογίζω στις Brembo. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Πολυ καλη επιλογη.Μου το ειχαν δωσει στην επιδοτηση πριν κανα 6μηνο και με χρηση ολη μερα με εχει βγαλει ασπροπροσωπο.. Και εγώ επειδή διάβαζα κάτι τέτοια σχόλια το πήρα:-P. Κάτσε να δουμε απο αύριο που θα το δοκιμασω:-D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Τι είχες πάθει; και ο αδερφός μου πήρε το 630 και καποια στιγμη απλα τηγάνισς την πλακέτα στη φόρτιση...ενα μηνα σερβις και αυτο. Απλά απαράδεκτοι στα σερβις ολοι στα κινητα. Οποτε κλειδωνε (ειτε αυτοματα ειτε χειροκινητα) εκανε reboot :pray: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Να ρωτήσω πόσο πήγε το μαλλί? Πα να πάρω χάπι και θάμαι έτοιμος στην απάντηση...... 250~ € υπολογίζω στις Brembo. 270 ειναι η τιμη λιανικης της, 265 η φτηνοτερη που βρηκα στην αγορα, αλλα με εξυπηρετηση του συνεργειου μου που εχει εκπτωση 15% (ειναι racing σειρα και εχει λιγη εκπτωση) βγηκε στα 230 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 γιώργο καλοπρεσσάριστη!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 270 ειναι η τιμη λιανικης της, 265 η φτηνοτερη που βρηκα στην αγορα, αλλα με εξυπηρετηση του συνεργειου μου που εχει εκπτωση 15% (ειναι racing σειρα και εχει λιγη εκπτωση) βγηκε στα 230 Καλορίζικη Γιώργη , πρόλαβα και τόπια το χάπι μου ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Ρε παιδια έμενα δουλεύει το ανεμιστηρακι μεσα συνέχεια δυνατα χωρις πολλες διεργασιες 30% ραμ και 6-7% cpu , τι σημβαινει?? Πως μπορω να δω την θερμοκρασια του συστήματος με ποιο πρόγραμμα βλεπω? Ποιον επεξεργαστή έχεις φίλε μου, και τι ψύκτρα έχει πάνω του; Οπως πολύ σωστά είπε ο Μάκης, για θερμοκρασίες HD Monitor από CPUID, τώρα που το εγκατέστησες για πες μας βαθμούς που δείχνει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) Οποτε κλειδωνε (ειτε αυτοματα ειτε χειροκινητα) εκανε reboot :pray: Που να δειτε σερβις η ideal το πηγα δυο-τρεις φορες να μου φτιαξουν το λαπτοπ και τελικα αποτι φενεται το εφτιαξα μονος μου με avast και επανεγκατασταση τα windows.[format] Καποιος αλλος τελευταια φορα που πηγα την προηγουμενη βδομαδα εγραφε τα παραπονα του και πηρε τηλ τον σύμβουλο του και για τα δικαιώματα του πολιτης... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2015 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ποιον επεξεργαστή έχεις φίλε μου, και τι ψύκτρα έχει πάνω του; Οπως πολύ σωστά είπε ο Μάκης, για θερμοκρασίες HD Monitor από CPUID, τώρα που το εγκατέστησες για πες μας βαθμούς που δείχνει i53210m τωρα εκοψε δεν φυσάει... και η θερμοκρασια στους πυρινες ειναι 53 τωρα. περιεργο διοτι πριν τα ιδια ποσοστα ραμ χρησιμοποιουσε αλλα φύσαγε του φουστη για κανα μισάωρο............. λαπτοπ εχω δεν ξερω την ψηκτρα το L875 12j Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2015 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 φιλε πηγαινε το για ενα καθαρισμα. κλασικη περιπτωση σε λαπτοπ. ειχα παει ενα δικο μου πριν καιρο και εβγαλε μια σκονη σαν τσοχα παχια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavreas 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Πρόσφατα άνοιξα το δικό μου laptop για καθάρισμα και επι τι ευκαιρία μου είχε περισέψει λίγη artic silver (παστα για τη ψυκτρα) και είπα να την ανανεώσω. Ε! Μόλις έβγαλα τις ψήκτρες πάνω απο cpu και gpu διαπίστωσα οτι η μαμα πάστα αφενώς ήταν ελάχιστη απο την αρχή αφετέρου είχε "σωθει" απο τις θερμοκρασίες. Οπότε αν το ανοίξεις για καθάρισμα άλλαξε και πάστα και μήν την λυπηθείς ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) Η θερμοκρασία στους πόσους βαθμούς πρέπει να φτάνει συνήθως στα λαπτοπ? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2015 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 270 ειναι η τιμη λιανικης της, 265 η φτηνοτερη που βρηκα στην αγορα, αλλα με εξυπηρετηση του συνεργειου μου που εχει εκπτωση 15% (ειναι racing σειρα και εχει λιγη εκπτωση) βγηκε στα 230 Καλορίζικη Γιώργη , πρόλαβα και τόπια το χάπι μου ! σχεδόν μέσα δηλαδή έπεσα ;) Ποιο μοντέλο ακριβώς είναι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 RCS 19 λέγεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
padelis250R 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μόλις μου ρθε το χριστουγεννιάτικο δωράκι! 2 καρτουλες microsd της ADATA στα 64 gb έκαστη! Σύνολο 40 Εουρα με τα μεταφορικα!!! Ευχαριστώ Αι Μπέι!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 22 , 2015 από τον padelis250R Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 για τις μιρκομετακινησεις εντος Λουτσας... 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 Αυτα τα dual-sport κρανη πανω σε SM η On-Offακια ειναι τρελη μουρη... Απ'την αλλη για χωμα ειναι σκετη αποτυχια. Καλοφορετο κι αχρειαστο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 Acer Iconia window 8.1 τετραπυρινο 130 ευρωπουλα και με δωρο τα office 365 για ενα pc και ενα ταμπλετ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Frarad 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 Acer Iconia window 8.1 τετραπυρινο 130 ευρωπουλα και με δωρο τα office 365 για ενα pc και ενα ταμπλετ Αυτό το "άντερα" τι app είναι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 πήρα με 2.99€ εργαλείο για την αλλαγή φίλτρων λαδιού από τα LIDL ντάξει έκανα ήδη 2 αλλαγές σε χοντρό φίλτρο και λεπτό 55mm της Honda,απίστευτο εργαλείο για 3 €!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 πήρα με 2.99€ εργαλείο για την αλλαγή φίλτρων λαδιού από τα LIDL ντάξει έκανα ήδη 2 αλλαγές σε χοντρό φίλτρο και λεπτό 55mm της Honda,απίστευτο εργαλείο για 3 €!!!!!! 2.99€ :rtfm: μεγειες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 2.99€ :rtfm: μεγειες το 1 λεπτό το έκανα δωρεά :P Ναι,θα το πιώ το αίμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες