Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστω για τις αποψεις.Συγκεκριμενα θελω να αγορασω αυτο http://www.pc1.gr/sh...hp?ID=280001757 leatherman με μια προχειρη αναζητηση παιζει αυτο http://www.parts-sho...ion.866362.html Κοιταζω το οικονομικο αλλα αμα ειναι να παρεις κατι πιο δυνατο δεν θα λυπηθω 15 ευρω. Τα victorinox ειναι καλα για χομπι , καμια ηπια κατασκηνωση ή για μαστορες του Σαββατοκυριακου . Leatherman Wave σου προτεινω αντι του Wingman , τα εχω και τα δυο απλα το 1'ο εχει παραπανω εργαλεια και παιρνει και εξτρα μυτακια/bit kit , το βρισκεις στα 60κατι $ , το 2'ο(Wingman) πολυ καλο το εχω απο τον Φεβ. του '12 αλλα για φαση το παντα πανω μου γιατι εχει τα πολυ βασικα για εμενα και τη χρηση που κανω με τα πολυεργαλεια μου . Ολα τα Leatherman εχουν 25 χρονια εγγυηση , με σωστη χρηση φυσικα . Εχω σπασει απο κατι και στα 3 που εχω , αλλα εκανα χοντραδα και καλα να παθω . Δεν ασχοληθηκα ποτε με την εγγυηση γιατι δε θελω αλλο εργαλειο αντικαταστατη που συνηθως δινουν , ειμαι δεμενος με τα πραγματα μου..! Το πρωτο μου Leatherman Wave το ειχα παρει το '00(το πρωτο μοντελο , τωρα παιζει καινουριο , το εχω και αυτο!) και απο τοτε με εχουν βολεψει παρα πολυ και δυσκολα θα δοκιμαζα αλλα πολυεργαλεια , τα σουγιαδακια τυπου Victorinox δε τα συμπαθω , δε τα θεωρω ευχρηστα , τουλαχιστον για τη χρηση που τα θελω . Στα μεγαλα συν των Laetherman ειναι οτι ανοιγουν τα μαχαιρια τους με ενα χερι Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2013 από τον Smias 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Θα το προσπαθήσω το Watchdogs. Είναι και αυτό first person σε στυλ Counter Strike? Ή είναι σε στυλ Tomb Raider που βλέπεις τον χαρακτήρα; Βλέπεις τον χαρακτήρα. Δες δες και θα καταλάβεις για τι πράμα μιλάμε...! :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 τι φαση είναι το watch dog? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas206 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Σαν το Infamous να φανταστω??? Πρεπει να ειναι καλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Τσιμπισα πολυεργαλειο Leatherman Charge ALX black ! Στο σωστο μαχιμο κινηματογραφικο χρωμα ! Αγαπαω Leatherman.. To ζαχαρωνα και εγω, τελικα κατεληξα στο Wave για τον μονο λογο το οτι ειναι λιγο πιο μικρο. Οσο για το μαυρο , διαβασα αρκετα πραγματα, ναι ειναι πιο ομορφο αλλα η επιστροση φευγει αρκετα ευκολα. Οπως και να εχει ειναι πολυ ομορφο εργαλιο αν και.... θα πω παρακατω που υστερει με τα multitool της Victorinox. Καλοριζικο ! :D Κυριοι τι γνωμη εχετε για τα victorinox? Ειχε ο πατερας μου 30 χρονια ενα victorinox αλλα το μικρο και αυτο το χρησιμοποιουσε για μικροδουλειες. Εχω ενδιαφερομαι για ενα μεγαλο πολυεργαλειο . Ειναι ανθεκτικα? Ναι ειναι. Εχεις και την εγγυηση εφορου ζωης και φυσικα καλυτερη καληψη σε σερβις (ακομα και ελλαδα) αν χρειαστεις κατι, σε σχεση με τα leatherman που αν δεν κανω λαθος πρεπει να τα στειλεις ιταλια. τα leatherman αρκετα καλυτερα-ανθεκτικοτερα. Δεν ισχυει. Αναλογα πιο συγκρινεις με πιο. Πχ τα κλασικα swiss army δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα με την αναλογη σειρα της leatherman. Οπως και το μεγαλο Swisstool X δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο το Leatherman ALX, Iσως μονο το πιο σκληρο μεταλο στην λεπιδα κοπης. Το οποια δεν ειναι παντα καλο γιατι ειναι πιο σκληρο στο ακονισμα. Υπερτερει ομως αλλου το ελβετικο. Θα πω παρακατω. Αλλά για μεγάλα πολυεργαλείο θα προτιμούσα leatherman. Και η Gerber βγαζει πολυ καλα πραγματακια . Το παν ειναι να ξερεις τι εργαλεια χρειαζεσαι Ευχαριστω για τις αποψεις.Συγκεκριμενα θελω να αγορασω αυτο http://www.pc1.gr/sh...hp?ID=280001757 leatherman με μια προχειρη αναζητηση παιζει αυτο http://www.parts-sho...ion.866362.html Κοιταζω το οικονομικο αλλα αμα ειναι να παρεις κατι πιο δυνατο δεν θα λυπηθω 15 ευρω. Οπως σου ειπε ο Βασιλης, κοιτα καλυτερα για το Wave, ειναι αρκετα καλυτερο. Ειχα και το Victorinox Swisstool αυτο παρακατω και τωρα εγω το Leatherman Wave. Το πρωτο το εκανα δωρο στον πατερα και κρατησα εγω το leatherman. Η ποιοτητα κατασκευης στο Victorinox δεν συγκρινεται με τιποτα με τα Leatherman. Τα παντα κλειδωνουν με χειρουργικη ακριβια. Τιποτα δεν κολαει. Ολα ανοιγουν και κλεινουν με ενα γλυκο κλικ χωρις πολλα ζωρια. Η λεπιδα καινουρια κυριολεκτικα ξυριζει. Θυμιζει περισσοτερο νυστερι παρα μαχαιρι. Ολα, μα ολα τα εργαλεια εκτος απο την πενσα, ειναι προσβασιμα πολυ ευκολα απο την εξωτερικη πλευρα. Τα Leatherman εχουν παλι στα θετικα τους μεγαλυτερες λεπιδες. Σιγουρα ομως δεν ειναι το ιδιο ευκολα προσβασημα ολα τα εργαλεια, αφου αρκετα απο αυτα πρεπει να ανοιξεις , να βγαλεις το εργαλειο και να τον κλεισεις παλι, εκει που με το Victorinox τα ειχες αμεσως. Το victorinox εχει προσεγμενες ολες τις επιφανειες τους και ακομα και σε γερο κρατημα δεν σου χωνεται στο δερμα οπως η ατσαλες ακρες στο Leatherman wave. Ακομα στο leatherman wave εχω τραβματισει την πενσα προσπαθωντας να κλεισω το εργαλειο, γιατι καποιο απο τα μικροεργαλεια δεν ειχε κλεισει καλα. Κατι τετοιο στα Victorinox δεν παιζει. Τελος, αν τα βαλεις διπλα διπλα, το ενα ειναι ενα κοσμιμα και το αλλο ενα κομματι μεταλο. Δεν ειμαι υπερ καμιας εταιριες, και οι δυο εχουν τα καλα τους και τα κακα τους. Ειμαι ευχαριστημενος με το Leatherman απλα κατασκευαστηκα το Wave (Δεν ξερω για την εκδοση τιτανιου) ειναι πολυ πισω απο το Swisstool. Βεβαια υπαρχει και μια διαφορα στην τιμη 20-30 ευρω... Αυτα εν συντομια.... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Αυτα εν συντομια.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 τι φαση είναι το watch dog? Σαν το Infamous να φανταστω??? Πρεπει να ειναι καλο... Είσαι χάκερ και τέλος πάντων μπορείς να χακάρεις σχεδόν οτιδήποτε ηλεκτρονικό υπάρχει στην πόλη. Οπότε εσύ μετά έχεις την ελευθερία να κάνεις ότι θες. Αν θες κάνεις "ζαβολιές" κλέβεις λογαριασμούς τραπεζών κτλ ή βοηθάς τον κόσμο. Είναι τούμπανο game! Εδώ έχει ένα trailer που ξεσκεπάζει έναν σωματέμπορο και χακάρει τις γιγαντοοθόνες της πόλης και τον δείχνει σε όλους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 multiplayer ή single? δεν έχω βγάλει άκρη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 (μηπως να συνεχιζατε τη συζητηση περι videogames σε αλλο θεμα? εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα αλλα εδω θεωρειται spam) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Αυτα εν συντομια.... Πω πω που να'χες και ορεξη ρε Στεφανε ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 multiplayer ή single? δεν έχω βγάλει άκρη Έχει δίκιο ο zetakias... Αν παίζεις και είσαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ τότε απλά μπορεί ο οποιοσδήποτε παίκτης να εισβάλει στο single player game σου και να σε χακάρει. Αν δεν θες να σε ενοχλούν απλά βγάζεις το καλώδιο του ιντερνετ και συνεχίζεις. Spam off! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 :ranting: :ranting: :ranting: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 :ranting: :ranting: :ranting: Εε χρειαζεται αλλαγη που και που :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Πρέπει να πάρω και γώ ένα τέτοιο γιατί μπούκωσε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 γρηγορα μην τρεχεις και εσυ με αντλιες!! κοσμα στον προηγουμενο πες το. εγω ουτε 4 χιλιαδες χιλιομετρα δεν εχω στο μηχανακι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 γρηγορα μην τρεχεις και εσυ με αντλιες!! κοσμα στον προηγουμενο πες το. εγω ουτε 4 χιλιαδες χιλιομετρα δεν εχω στο μηχανακι :P Οοο για ριξε την λυπητερη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 350. την ψαχνω απο αλλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 ωχ πακετακι :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 ολα θα φτιαχτουν.ολα θα γινουν καλυτερα απο πριν. παντα ετσι δε γινεται αλλωστε με τα μηχανακια μας? ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Είχαμε παραλαβή σήμερα: 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Και εγώ σήμερα τσίμπησα από τα Lidl τα αδιάβροχα της Crivit για σκι που από πολλούς έχω ακούσει πολύ καλά λόγια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Μετά το φιλτράκι της βενζίνης έγινε και παραγγελία της αντλίας με ένα χρόνο εγγύηση (η μαμά έδινε 6 μήνες με τα 4πλάσια ++ λεφτά).Τέλος το χριστουγεννιάτικο δωράκι για το μωρό μου ειναι νέα αλυσιδογράναζα (μπρος πίσω γρανάζια καθώς είμαι της λογικής πάντα ομοιόμορφη αλλαγή) τα οποία θα μπουν μόλις πάρω και την νέα δισκόπλα σε σχήμα μαργαρίτας/ρότορα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Μετά το φιλτράκι της βενζίνης έγινε και παραγγελία της αντλίας με ένα χρόνο εγγύηση (η μαμά έδινε 6 μήνες με τα 4πλάσια ++ λεφτά).Τέλος το χριστουγεννιάτικο δωράκι για το μωρό μου ειναι νέα αλυσιδογράναζα (μπρος πίσω γρανάζια καθώς είμαι της λογικής πάντα ομοιόμορφη αλλαγή) τα οποία θα μπουν μόλις πάρω και την νέα δισκόπλα σε σχήμα μαργαρίτας/ρότορα. Σε αλλο θεμα μου φανηκε οτι διαβασα οτι εχεις ελαχιστα χιλιομετρα.. Πως και τοσο νωρις αλυσιδογραναζα; Η μονο για αισθητικους λογους; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 17.000 έχω μεγάλε.η αλυσίδα ειναι σε άριστη κατάσταση καθώς τύγχανε ευλαβικής συντηρήσεως και από μένα και από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη απλώς μου λείπει αισθητικά (εμένα δηλαδή,όποτε το κοιτάζω λέω οτι χρειάζεται να μπει).Και η πίσω δισκόπλακα που γράφω ότι θα αλλάξω σχεδόν καινούργια είναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 17.000 έχω μεγάλε.η αλυσίδα ειναι σε άριστη κατάσταση καθώς τύγχανε ευλαβικής συντηρήσεως και από μένα και από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη απλώς μου λείπει αισθητικά (εμένα δηλαδή,όποτε το κοιτάζω λέω οτι χρειάζεται να μπει).Και η πίσω δισκόπλακα που γράφω ότι θα αλλάξω σχεδόν καινούργια είναι. Με καλυψες!! Σορρυ κιολας που ρωταω ετσι στο ακυρο, απλα μου ρθε, και το πα! :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες