Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 Αυτο ειναι με το γυρισμενο κοντερ? Πλακα κανω! Ωραια δουλεια εκανες στο χρωμα,να την χαιρεσαι! thanks mate! :tooth: οχι αυτό ειναι με τις 188.000 που γράφει 88.000, αλλά λέω οτι έχει 188.000 γιατί έφτασε 99.999 και μηδένισε! αυτό με την ανακατασκευή και το γυρισμένο ειναι αυτό! Ωραιος Πετρε!!! Βαλε μια λιγο πιο ψηλη, διαφανη ζελατινα, να δειξει το μηχανακι! Και κανα καγκελο αν το πατας το χωματακι σου! Την έχω στα μελλοντικά σχέδια τη ζελατίνα και μάλλον και ένα ψηλό φτερό να γίνει λίγο πιο χωμάτινο! Θα μπουν και οι φούσκες στα καλάμια τώρα να δείξει λίγο και σκέφτομαι να κάνω μαύρες ματ και τις μπότες, κάγκελα έχω αλλα τα έβγαλα για το βάψιμο και μετά βαρέθηκα να τα ξαναβάλω... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Να και το δικό μου μετά από πλύσιμο. Το πέρασα πρώτη φορά spray σιλικόνης και κάνει δουλειά τελικά. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 από τον BurningBeard 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Να και το δικό μου μετά από πλύσιμο. Το πέρασα πρώτη φορά spray σιλικόνης και κάνει δουλειά τελικά. Έχεις βάλει και στην σέλα ή είναι ιδέα μου; :0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Ωραιο το FMX φιλος...είναι ο δεύτερος έρωτας μου..(ανεκπλήρωτος ) Ποιο σπρεί εχεις πάρει? απο που? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 :wub: :wub: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Έχεις βάλει και στην σέλα ή είναι ιδέα μου; :0 Η σέλα είχε ένα σκίσιμο στο πλάι όταν το πήρα. Την είχα πάει σε δικό μου ταπετσέρη που ασχολείται με έπιπλα και μου την έκανε τσάμπα, ξήλωσε την μανίσια επικάλυψη και έβαλε μια δικιά του δερματίνη από πάνω, γι'αυτό γυαλίζει. Η μανίσια είναι χωριστό κομμάτι το πάνω και τα πλαϊνά με ραφές ενώ αυτή που έχω τώρα είναι μονοκόμματη, γι'αυτό έχει και μια μικρή τσάκιση στο ύφασμα εκεί που αρχίζει να ψηλώνει η σέλα κοντά στο τεπόζιτο για να ακολουθήσει την γωνία της. Εϊναι ελαφρώς πιο ολισθηρή από την μανίσια αλλά όχι τίποτα ιδιαίτερο, ειδικά μετά από φθορά μερικών μηνών έχει στρώσει. Ωραιο το FMX φιλος...είναι ο δεύτερος έρωτας μου..(ανεκπλήρωτος ) Ποιο σπρεί εχεις πάρει? απο που? Να σου πω την αλήθεια, απλά βρήκα ένα στην αποθήκη με τα εργαλεία που είχε μείνει από άλλες δουλειές και το χρησιμοποιήσα χωρίς να το ψάξω πολύ. Απλά το δοκίμασα αρχικά σε μια μικρή επιφάνεια στο μασκάκι που έτσι κι αλλιώς είναι θαμπωμένο (από χαζομάρα συνεργείου όταν το είχε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, του είχαν βάλει ακατάλληλο γυαλιστικό) για να δω αν προσβάλλει το πλαστικό. Εϊδα ότι όχι απλά δεν πείραζε αλλά βελτίωσε και την όψη του, οπότε πέρασα και τα υπόλοιπα πλαστικά. Ψεκάζεις από μια απόσταση 5 εκατοστών περίπου με σβέλτες κινήσεις (να μη κάτσει πολύ σε ένα μέρος γιατί δεν απλώνεται και τόσο εύκολα) και σκουπίζεις/απλώνεις με ένα μαλακο ύφασμα πριν προλάβει να "κάτσει". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Ξανά ο ΠΑΠΑΡΟΣ μου!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 :punk: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Σ'άρεσε το διαπασών εκεί στη σέλα ε;;; :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Ξανά ο ΠΑΠΑΡΟΣ μου!!! :P Ω ρε μάνα ένας ΠΑΠΑΡΟΣ!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vdik 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Ω ρε μάνα ένας ΠΑΠΑΡΟΣ!!! Μην δεις παπαρο εσύ κατευθείαν... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Ξανά ο ΠΑΠΑΡΟΣ μου!!! :P Τι τεράστια μπαγκαζιέρα ρε συ !!!!!!!!! Ανταλλακτικό μοτέρ και εργαλεία έχεις μέσα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Μοτέρ και εργαλεία για Crypton;;;;;;;;;;;; Ιερόσυλε!!!!!!!!!!! :P :P :P Σιγά την μεγάλη μωρέ... 30άρα είναι. Τι να κλάσουν 30 λίτρα... Ούτε σούπερ μάρκετ δεν μπορείς να πας καλά καλά... 2 σακούλες χωράει. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Μοτέρ και εργαλεία για Crypton;;;;;;;;;;;; Ιερόσυλε!!!!!!!!!!! :P :P :P Σιγά την μεγάλη μωρέ... 30άρα είναι. Τι να κλάσουν 30 λίτρα... Ούτε σούπερ μάρκετ δεν μπορείς να πας καλά καλά... 2 σακούλες χωράει. :P Περιμένω την απάντηση του εγκάθετου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευκάδιος 327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) κεντρικη Πινδος πριν δυο εβδομαδες εντουραδα στην Βαρυμπομπη με την παλιοπαρεα του MB Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2012 από τον dominatoras 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 πηρες κιολας το νεο βστρομ 1000?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Άντε να βάλω και εγώ καμιά φωτογραφία απο το μωρό μου. τόσος καιρός πέρασε σαν δεν ντρέπομαι λίγο :) 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Τελικά σε μαύρο σαν να ομορφαίνει λίγο αυτό το μηχανάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ταξιδεύοντας.... Η θέση του κράνους μου δείχνει την αποστροφή μου στην παραποίηση της Ιστορίας. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2012 από τον Αιγαιοπλόος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Ταξιδεύοντας.... Η θέση του κράνους μου δείχνει την αποστροφή μου στην παραποίηση της Ιστορίας. Ποιό κράνος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mansag 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Να και το δικο μου καμαρι :D 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Η θέση του κράνους μου δείχνει την αποστροφή μου στην παραποίηση της Ιστορίας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες