Jump to content
ALX™

Let's see your bike!

Recommended Posts

σκοπεύω να περάσω μερικά κομμάτια κόκκινο βινύλιο, σε ορισμένα σημεία... πως σας φαίνεται?

jkrAgQP.jpg

Σπάστο κάπως αυτό το κόκκινο, να δείξει πιο εργοστασιακό. Τώρα το πως θα το κανεις..

AAAAAAAAAA.jpg

Τροποποιήθηκε από τον elprimerozen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σπάστο κάπως αυτό το κόκκινο, να δείξει πιο εργοστασιακό. Τώρα το πως θα το κανεις..

πολύ καλή ιδέα, εγώ το είχα βασίσει πάνω σε αυτό:
13178677_2033250463567617_40524042386018

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολύ καλή ιδέα, εγώ το είχα βασίσει πάνω σε αυτό:

Αφού φαίνεται το γουστάρεις, πάρε την Ιταλίδα να ξεμπερδεύεις! :grin:

Ωραία η ιδέα για χρώμα, αλλά καλύτερα να αυξήσεις τις αποστάσεις μεταξύ των γραμμών στο πλαϊνό fairing ώστε να αποτελούν προέκταση του κόκκινου φόντου πίσω από το R.
Αυτή την στιγμή η πάνω γραμμή είναι πιο χαμηλά από την κορυφή του φόντου του R και μου χτυπάει κάπως.

Τροποποιήθηκε από τον Dimitrismaxrpm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού φαίνεται το γουστάρεις, πάρε την Ιταλίδα να ξεμπερδεύεις! :grin:

Ωραία η ιδέα για χρώμα, αλλά καλύτερα να αυξήσεις τις αποστάσεις μεταξύ των γραμμών στο πλαϊνό fairing ώστε να αποτελούν προέκταση του κόκκινου φόντου πίσω από το R.
Αυτή την στιγμή η πάνω γραμμή είναι πιο χαμηλά από την κορυφή του φόντου του R και μου χτυπάει κάπως.

την θέλω την ποτάνα, αλλά πολλά τα λεφτά ρε πούστη μου...
ναι προέκταση ήθελα να κάνω και εγώ, αλλά το πρόβλημα είναι ότι στην πάνω μεριά υπάρχει μοτερόβιδα... υπάρχει περίπτωση αυτές τις 3 γραμμούλες να μην τις βάλω καν...

13151848_10208848009373983_6008134761660

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχαχα το KTM dummy silencer κατω απο την akra :respekt:

τι ακριβως κανει η πιπιλα ειπαμε?

σκοπεύω να περάσω μερικά κομμάτια κόκκινο βινύλιο, σε ορισμένα σημεία... πως σας φαίνεται?

θα χαλασεις τα στοκ αυτοκολλητα για να το κανεις κοκκινο? εγω δε θα το εκανα ουτε να με πληρωνεις. με 350ε παιρνεις καινουριο κινεζικο κοστουμι σε οτι χρωματα θελεις.:winking:

Τροποποιήθηκε από τον noodles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι ακριβως κανει η πιπιλα ειπαμε?

θα χαλασεις τα στοκ αυτοκολλητα για να το κανεις κοκκινο? εγω δε θα το εκανα ουτε να με πληρωνεις. με 350ε παιρνεις καινουριο κινεζικο κοστουμι σε οτι χρωματα θελεις.:winking:

στοκ αυτοκόλλητο δεν έχει ΟΥΤΩΣ η άλλος.. έχει ένα ασημένιο "R" ανάγλυφο που είναι aftermarket... Το οποίο το γουστάρω μεν, το βαρέθηκα δε...
τα αυτοκόλλητα του βινυλίου μπαίνουν και.. βγαίνουν! τατάααααμ! δεν θα βαφτεί κόκκινη η μηχανή όπου θα είναι μη αναστρέψιμο, και τέλος δεν τίθεται θέμα "καψίματος" από τον ήλιο γύρω από το αυτοκόλλητο, γιατί η μηχανή περνιέται με detailing κεριά 2 φορές την εβδομάδα, οπώτε τα πλαστικά δεν "καίγονται" για να αποκτήσει άλλο χρώμα πίσω από τα αυτοκόλλητα..
έχουμε νέα έκδοση... και σε αυτήν έκανα και μια προεπισκόπιση το πως θα φαίνεται με το φιμέ φανάρι που αποκτήσαμε :)
H0yrSox.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στοκ αυτοκόλλητο δεν έχει ΟΥΤΩΣ η άλλος.. έχει ένα ασημένιο "R" ανάγλυφο που είναι aftermarket... Το οποίο το γουστάρω μεν, το βαρέθηκα δε...τα αυτοκόλλητα του βινυλίου μπαίνουν και.. βγαίνουν! τατάααααμ! δεν θα βαφτεί κόκκινη η μηχανή όπου θα είναι μη αναστρέψιμο, και τέλος δεν τίθεται θέμα "καψίματος" από τον ήλιο γύρω από το αυτοκόλλητο, γιατί η μηχανή περνιέται με detailing κεριά 2 φορές την εβδομάδα, οπώτε τα πλαστικά δεν "καίγονται" για να αποκτήσει άλλο χρώμα πίσω από τα αυτοκόλλητα..
έχουμε νέα έκδοση... και σε αυτήν έκανα και μια προεπισκόπιση το πως θα φαίνεται με το φιμέ φανάρι που αποκτήσαμε :)
H0yrSox.jpg

Do it, πολύ ωραίο!

Ερώτηση: Γιατί 2 φορές την εβδομάδα κέρωμα? Είναι υπερβολή.. Κι εγώ detailάρω την μηχανή, αλλά κέρωμα 2 φορές την εβδομάδα απλά δεν έχει νόημα πιστεύω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Do it, πολύ ωραίο!

Ερώτηση: Γιατί 2 φορές την εβδομάδα κέρωμα? Είναι υπερβολή.. Κι εγώ detailάρω την μηχανή, αλλά κέρωμα 2 φορές την εβδομάδα απλά δεν έχει νόημα πιστεύω..

Man τα αυτοκόλλητα που θα φτιάξεις πρόσεξε 2 σημεία. 

1. μην τα λεπτύνεις πολύ γιατί θα ξεκολήσουν εύκολα. 

2. Τις γωνίες στρογγυλεψε τες ελάχιστα για να μην σου ξεκολλήσουν

3. Πάρε βυνίλιο εξωτερικού χώρου 3Μ η Oracle τα αλλά δεν πολυ κάνουν. 

4. Πρέπει να έχεις το νου σου οταν την πλένεις να μην τα ξυλώνσεις όλα. Και μην τα κερώνεις...δεν χρειάζεται πάντα γυαλιστερά θα ναι. 

5. Μπορείς να κόψεις το περίγραμμα "GSXR" πάνω στο κόκκινο και να βαλεις ενα κομματακι λευκο από κάτω να στο γεμίσει από το να βάλεις λευκά γράμματα GSXR...θα τα ψάχνεις στο μήνα πάνω. 

6. και μιας και την κερώνεις πριν τα βάλεις πέρνα το πλαστικό μένα καθαριστικό τύπου λαδιού/γράδου κτλ κτλ γιατί η κόλλα δεν θα δέσει σωστα.

7. Μην δώσεις πάνω από 20 ευρώ για αυτά τα αυτοκόλλητα.....σε κλέβουν

Αυτά......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Man τα αυτοκόλλητα που θα φτιάξεις πρόσεξε 2 σημεία. 

1. μην τα λεπτύνεις πολύ γιατί θα ξεκολήσουν εύκολα. 

2. Τις γωνίες στρογγυλεψε τες ελάχιστα για να μην σου ξεκολλήσουν

3. Πάρε βυνίλιο εξωτερικού χώρου 3Μ η Oracle τα αλλά δεν πολυ κάνουν. 

4. Πρέπει να έχεις το νου σου οταν την πλένεις να μην τα ξυλώνσεις όλα. Και μην τα κερώνεις...δεν χρειάζεται πάντα γυαλιστερά θα ναι. 

5. Μπορείς να κόψεις το περίγραμμα "GSXR" πάνω στο κόκκινο και να βαλεις ενα κομματακι λευκο από κάτω να στο γεμίσει από το να βάλεις λευκά γράμματα GSXR...θα τα ψάχνεις στο μήνα πάνω. 

6. και μιας και την κερώνεις πριν τα βάλεις πέρνα το πλαστικό μένα καθαριστικό τύπου λαδιού/γράδου κτλ κτλ γιατί η κόλλα δεν θα δέσει σωστα.

7. Μην δώσεις πάνω από 20 ευρώ για αυτά τα αυτοκόλλητα.....σε κλέβουν

Αυτά......

όταν γύρισα απο εξωτερικό σε τυπογραφείο πρωτο-έπιασα δουλειά, οπώτε ξέρω και τις μάρκες (3M, Oracal(και όχι Oracle)) αλλά και τον τρόπο, αλλά επειδή με την μηχανή μου δεν θέλω να βάζω χέρι εγώ, ούτε στην αλυσίδα, θα πάω να μου τα περάσουν σε μαγαζί :)
ενίσταμαι μόνο στο 5, γιατί έχω την εντύπωση ότι θα κολλήσει μια χαρά!

τώρα, επειδή είμαστε Ρόδο και όχι Αθήνα/Θεσσαλονίκη, ξέρω από τώρα ότι η τιμή θα είναι ΠΟΛΥ πιο πάνω ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε ρε μαν σχεδίασε τα στειλε τα μου να στα τυπώσω και να στα ταχυδρομίσω αν δεν τα βιάζεσαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λάμπεις Μπάμπη μου..!

Μπρος την εκκλησια θες να με Βερσιάσεις 

ΥΓ

Πάει καλά αυτό ρε? Λες και έχει φάει τιγανια στη μάπα ειναι :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

IMG_20160511_152411.jpg

Λάμπεις Μπάμπη μου..!

Πάλι Άγιο Νικόλα είσαι; Θα ρωτάω όποιον βλέπω με Versys αν τον λένε Μανώλη:tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

XWmOt6A.jpg

Φίλε καμία πληροφορία για το μονόσελο ?? Τιμή , μαγαζί κλπ ?? 

Έψαχνα σε κάποια φάση για το δικό μου και στο πράσινο είχα βρει σε ένα δύο μαγαζιά από ίντερνετ αμφιβόλου εμπιστοσύνης και σε τιμές 150+ ευρώ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε καμία πληροφορία για το μονόσελο ?? Τιμή , μαγαζί κλπ ?? 

Έψαχνα σε κάποια φάση για το δικό μου και στο πράσινο είχα βρει σε ένα δύο μαγαζιά από ίντερνετ αμφιβόλου εμπιστοσύνης και σε τιμές 150+ ευρώ...

Με το μονόσελο ήρθε στα χέρια μου αδερφέ.

Παρόλα αυτά έχω ψαχτεί στο ίντερνετ γιατί ήθελα καινούργια καρίνα καθώς η δικιά μου έχει σπάσιμο στη μέση απο πεζοδρόμιο και έχεις δίκαιο στις τιμές.. Και η καρίνα 150αρίζει χαλαρά, βρήκα και 1-2 κάτω των 100 ευρώ στο eBay αλλα δεν εμπνέουν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη..

ΥΓ. Έχω φιλαράκι που ασχολείτε χρόνια με καλούπια, απο απλά έως και carbon και μου είπε οτι μπορεί να μου βγάλει αρκετά καλή καρίνα με μια κοστολόγηση κοντά στο 30-40ευρο. Δεν φαντάζομαι οτι θα βγεί δουλειά όπως μαμά Triumph αλλά άλλο 30, άλλο 150. Θα το ψάξω όταν εχω χρόνο, θες να σε ενημερώσω μήπως ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα