zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 ενα μοτερακι 250-300-400αρακι αν ειχε πανω θα ηταν οτι πρεπει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Markarth 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 ενα μοτερακι 250-300-400αρακι αν ειχε πανω θα ηταν οτι πρεπει. Συμφωνω, αλλα πρεπει να συμβιβαζομαστε τι να κανουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skaios 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Συμβολικα μια φωτογραφια με την καλη μου απο το ορος Οχη. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Γρήγρη βόλτα για καφέ λίγο παραέξω, να απολαύσουμε θάλασσα και ήλιο..! 23 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 απο τη χθεσινη βολτα (τεχνιτη λιμνη αωου) 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιωτης Στ 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Γρήγρη βόλτα για καφέ λίγο παραέξω, να απολαύσουμε θάλασσα και ήλιο..! Κουκλαρα συναδελφε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Κουκλαρα συναδελφε Ευχαριστώ Παναγιώτη, πρέπει να τα βολτάρουμε και παρέα σύντομα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιωτης Στ 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Ευχαριστώ Παναγιώτη, πρέπει να τα βολτάρουμε και παρέα σύντομα! Εννοείται αυτό θα περιμένω :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Κωστα κουκλι το xt που ειχες, αλλά και αυτο το εκανες πολυ γαμάτο!! το βαψιμο παρολο που ειναι με σπρευ, φαινεται τζιτζι! να το ευχαριστηθεις στο επακρο!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2015 Κωστα κουκλι το xt που ειχες, αλλά και αυτο το εκανες πολυ γαμάτο!! το βαψιμο παρολο που ειναι με σπρευ, φαινεται τζιτζι! να το ευχαριστηθεις στο επακρο!! Να'σαι καλά αγορίνα! Έχει υπάρξει επεξεργασία πάντως στη φώτο, δεν είναι τόσο γυαλιστερό κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2015 Έχει υπάρξει επεξεργασία πάντως στη φώτο, δεν είναι τόσο γυαλιστερό κλπ. ενταξει, τα παιρνω πισω τα καλα λογια. Τί ματρακας ειναι αυτος ρε?? οοουυυ !! :tooth: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 με τον dimitrismaxrpm 23 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 τετ-α-τετ....!!!!! 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 με την αφορμη του δημοψηφισματος κατεβηκαμε στο χωριο οπου η βολτα με τον Γεροντα ηταν επιτακτικη... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 Τους καθρεφτες απο που τους πηρες γιατι ψαχνω και εγω 2 ετσι με γωνιες λιγο πιο στυλατους να βαλω στο δικο μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 Τους καθρεφτες απο που τους πηρες γιατι ψαχνω και εγω 2 ετσι με γωνιες λιγο πιο στυλατους να βαλω στο δικο μου Stelpet, 10€. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 Stelpet, 10€. με μια φαλτσετα, κοψε αυτα τα ενοχλητικα λαστιχακια που δεν μενουν εξ'αρχης στη θεση που πρεπει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 με μια φαλτσετα, κοψε αυτα τα ενοχλητικα λαστιχακια που δεν μενουν εξ'αρχης στη θεση που πρεπει. Στέλιο χωρίς πλάκα, όλο το ξεχνάω . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 τετ-α-τετ....!!!!! Τε α τε λεγεται φιλαρακι.....μαθε να το λες σωστα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 δεν ηξερα αν θα το καταλαβει ο πολυς ο κοσμος.... εχω ριξει απειρο γελιο με αυτην την ατακα :crazy: :crazy: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deluxe 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 Ας ποστάρω και εγω λοιπόν για πρώτη φορά τον χιλιοπονεμένο πάπιο μου! :) Αρχικά σκεφτόμουν να ανοίξω θεμα στην κατηγορια ΄βιος και πολιτεια΄ για να γιορτασω και το 1000 ποστ μου διοτι υπάρχει ολόκληρη ιστορία πισω από τους 10 μηνες και 1111 (ακριβως! ) χιλιόμετρα που εχω κανει οσο βρισκεται στην κατοχη μου. Αλλα επειδή πρόκειται για μια πάπια 15 ετών και πιθανότατα δεν θα κεντρισει και πολύ ενδιαφερον , απλα θα βάλω το τελικό αποτέλεσμα! Suzuki Fx 125cc 2001 (restored) λοιπόν: Και μια πιο 'αλήτικη' χωρις τους καθρεφτες επειδή...... FX Υ.Γ. Η τοποθεσία μπορεί να σας φανεί γνωστή λόγω των φωτογραφιών του Παναγιώτης Κ. :lol: 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 Το υπόλοιπο που ειναι; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 να ξερεις οτι το fx εχει ομορφη και μαζεμμενη ποδιά, που καλο ειναι να βρεις και να τη βαλεις. Αν δε σου αρεσει που ειναι λευκη, βαψ'τη στο ασημι χρωμα των πλαστικων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες