elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) σκοπεύω να περάσω μερικά κομμάτια κόκκινο βινύλιο, σε ορισμένα σημεία... πως σας φαίνεται?Σπάστο κάπως αυτό το κόκκινο, να δείξει πιο εργοστασιακό. Τώρα το πως θα το κανεις.. Τροποποιήθηκε Μάιος 8 , 2016 από τον elprimerozen 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Σπάστο κάπως αυτό το κόκκινο, να δείξει πιο εργοστασιακό. Τώρα το πως θα το κανεις..πολύ καλή ιδέα, εγώ το είχα βασίσει πάνω σε αυτό: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos dan 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Θελω δευτερη...χαχαχαχαχα...Εγώ θέλω το RS που είναι δίπλα ... ΤΩΡΑ!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) πολύ καλή ιδέα, εγώ το είχα βασίσει πάνω σε αυτό:Αφού φαίνεται το γουστάρεις, πάρε την Ιταλίδα να ξεμπερδεύεις! Ωραία η ιδέα για χρώμα, αλλά καλύτερα να αυξήσεις τις αποστάσεις μεταξύ των γραμμών στο πλαϊνό fairing ώστε να αποτελούν προέκταση του κόκκινου φόντου πίσω από το R.Αυτή την στιγμή η πάνω γραμμή είναι πιο χαμηλά από την κορυφή του φόντου του R και μου χτυπάει κάπως. Τροποποιήθηκε Μάιος 8 , 2016 από τον Dimitrismaxrpm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Αφού φαίνεται το γουστάρεις, πάρε την Ιταλίδα να ξεμπερδεύεις! Ωραία η ιδέα για χρώμα, αλλά καλύτερα να αυξήσεις τις αποστάσεις μεταξύ των γραμμών στο πλαϊνό fairing ώστε να αποτελούν προέκταση του κόκκινου φόντου πίσω από το R.Αυτή την στιγμή η πάνω γραμμή είναι πιο χαμηλά από την κορυφή του φόντου του R και μου χτυπάει κάπως.την θέλω την ποτάνα, αλλά πολλά τα λεφτά ρε πούστη μου...ναι προέκταση ήθελα να κάνω και εγώ, αλλά το πρόβλημα είναι ότι στην πάνω μεριά υπάρχει μοτερόβιδα... υπάρχει περίπτωση αυτές τις 3 γραμμούλες να μην τις βάλω καν... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Πολύ όμορφο θα γίνει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos dan 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Χαχαχαχα το KTM dummy silencer κατω απο την akra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) Χαχαχαχα το KTM dummy silencer κατω απο την akra τι ακριβως κανει η πιπιλα ειπαμε? σκοπεύω να περάσω μερικά κομμάτια κόκκινο βινύλιο, σε ορισμένα σημεία... πως σας φαίνεται? θα χαλασεις τα στοκ αυτοκολλητα για να το κανεις κοκκινο? εγω δε θα το εκανα ουτε να με πληρωνεις. με 350ε παιρνεις καινουριο κινεζικο κοστουμι σε οτι χρωματα θελεις. Τροποποιήθηκε Μάιος 8 , 2016 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 τι ακριβως κανει η πιπιλα ειπαμε? θα χαλασεις τα στοκ αυτοκολλητα για να το κανεις κοκκινο? εγω δε θα το εκανα ουτε να με πληρωνεις. με 350ε παιρνεις καινουριο κινεζικο κοστουμι σε οτι χρωματα θελεις.στοκ αυτοκόλλητο δεν έχει ΟΥΤΩΣ η άλλος.. έχει ένα ασημένιο "R" ανάγλυφο που είναι aftermarket... Το οποίο το γουστάρω μεν, το βαρέθηκα δε...τα αυτοκόλλητα του βινυλίου μπαίνουν και.. βγαίνουν! τατάααααμ! δεν θα βαφτεί κόκκινη η μηχανή όπου θα είναι μη αναστρέψιμο, και τέλος δεν τίθεται θέμα "καψίματος" από τον ήλιο γύρω από το αυτοκόλλητο, γιατί η μηχανή περνιέται με detailing κεριά 2 φορές την εβδομάδα, οπώτε τα πλαστικά δεν "καίγονται" για να αποκτήσει άλλο χρώμα πίσω από τα αυτοκόλλητα..έχουμε νέα έκδοση... και σε αυτήν έκανα και μια προεπισκόπιση το πως θα φαίνεται με το φιμέ φανάρι που αποκτήσαμε :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 στοκ αυτοκόλλητο δεν έχει ΟΥΤΩΣ η άλλος.. έχει ένα ασημένιο "R" ανάγλυφο που είναι aftermarket... Το οποίο το γουστάρω μεν, το βαρέθηκα δε...τα αυτοκόλλητα του βινυλίου μπαίνουν και.. βγαίνουν! τατάααααμ! δεν θα βαφτεί κόκκινη η μηχανή όπου θα είναι μη αναστρέψιμο, και τέλος δεν τίθεται θέμα "καψίματος" από τον ήλιο γύρω από το αυτοκόλλητο, γιατί η μηχανή περνιέται με detailing κεριά 2 φορές την εβδομάδα, οπώτε τα πλαστικά δεν "καίγονται" για να αποκτήσει άλλο χρώμα πίσω από τα αυτοκόλλητα..έχουμε νέα έκδοση... και σε αυτήν έκανα και μια προεπισκόπιση το πως θα φαίνεται με το φιμέ φανάρι που αποκτήσαμε :)Do it, πολύ ωραίο!Ερώτηση: Γιατί 2 φορές την εβδομάδα κέρωμα? Είναι υπερβολή.. Κι εγώ detailάρω την μηχανή, αλλά κέρωμα 2 φορές την εβδομάδα απλά δεν έχει νόημα πιστεύω.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Πανεμορφη Μακρινιτσα Πηλειου...ο Βολος απο ψηλα 19 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Το φτερο εχει ηδη μπει πισω αλλα δεν εβγαλα φωτο με αυτο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Do it, πολύ ωραίο!Ερώτηση: Γιατί 2 φορές την εβδομάδα κέρωμα? Είναι υπερβολή.. Κι εγώ detailάρω την μηχανή, αλλά κέρωμα 2 φορές την εβδομάδα απλά δεν έχει νόημα πιστεύω..Man τα αυτοκόλλητα που θα φτιάξεις πρόσεξε 2 σημεία. 1. μην τα λεπτύνεις πολύ γιατί θα ξεκολήσουν εύκολα. 2. Τις γωνίες στρογγυλεψε τες ελάχιστα για να μην σου ξεκολλήσουν3. Πάρε βυνίλιο εξωτερικού χώρου 3Μ η Oracle τα αλλά δεν πολυ κάνουν. 4. Πρέπει να έχεις το νου σου οταν την πλένεις να μην τα ξυλώνσεις όλα. Και μην τα κερώνεις...δεν χρειάζεται πάντα γυαλιστερά θα ναι. 5. Μπορείς να κόψεις το περίγραμμα "GSXR" πάνω στο κόκκινο και να βαλεις ενα κομματακι λευκο από κάτω να στο γεμίσει από το να βάλεις λευκά γράμματα GSXR...θα τα ψάχνεις στο μήνα πάνω. 6. και μιας και την κερώνεις πριν τα βάλεις πέρνα το πλαστικό μένα καθαριστικό τύπου λαδιού/γράδου κτλ κτλ γιατί η κόλλα δεν θα δέσει σωστα.7. Μην δώσεις πάνω από 20 ευρώ για αυτά τα αυτοκόλλητα.....σε κλέβουνΑυτά...... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Man τα αυτοκόλλητα που θα φτιάξεις πρόσεξε 2 σημεία. 1. μην τα λεπτύνεις πολύ γιατί θα ξεκολήσουν εύκολα. 2. Τις γωνίες στρογγυλεψε τες ελάχιστα για να μην σου ξεκολλήσουν3. Πάρε βυνίλιο εξωτερικού χώρου 3Μ η Oracle τα αλλά δεν πολυ κάνουν. 4. Πρέπει να έχεις το νου σου οταν την πλένεις να μην τα ξυλώνσεις όλα. Και μην τα κερώνεις...δεν χρειάζεται πάντα γυαλιστερά θα ναι. 5. Μπορείς να κόψεις το περίγραμμα "GSXR" πάνω στο κόκκινο και να βαλεις ενα κομματακι λευκο από κάτω να στο γεμίσει από το να βάλεις λευκά γράμματα GSXR...θα τα ψάχνεις στο μήνα πάνω. 6. και μιας και την κερώνεις πριν τα βάλεις πέρνα το πλαστικό μένα καθαριστικό τύπου λαδιού/γράδου κτλ κτλ γιατί η κόλλα δεν θα δέσει σωστα.7. Μην δώσεις πάνω από 20 ευρώ για αυτά τα αυτοκόλλητα.....σε κλέβουνΑυτά......όταν γύρισα απο εξωτερικό σε τυπογραφείο πρωτο-έπιασα δουλειά, οπώτε ξέρω και τις μάρκες (3M, Oracal(και όχι Oracle)) αλλά και τον τρόπο, αλλά επειδή με την μηχανή μου δεν θέλω να βάζω χέρι εγώ, ούτε στην αλυσίδα, θα πάω να μου τα περάσουν σε μαγαζί :)ενίσταμαι μόνο στο 5, γιατί έχω την εντύπωση ότι θα κολλήσει μια χαρά!τώρα, επειδή είμαστε Ρόδο και όχι Αθήνα/Θεσσαλονίκη, ξέρω από τώρα ότι η τιμή θα είναι ΠΟΛΥ πιο πάνω ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 κανε ενα δοκιμαστικο..στο R βαλε ασπρο περιγραμμα,νομιζω θα δειξει καλυτερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Ε ρε μαν σχεδίασε τα στειλε τα μου να στα τυπώσω και να στα ταχυδρομίσω αν δεν τα βιάζεσαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 (τροποποιήθηκε) Λάμπεις Μπάμπη μου..! Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2016 από τον Di_Manolio . 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Λάμπεις Μπάμπη μου..!Μπρος την εκκλησια θες να με Βερσιάσεις ΥΓ Πάει καλά αυτό ρε? Λες και έχει φάει τιγανια στη μάπα ειναι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Λάμπεις Μπάμπη μου..!Πάλι Άγιο Νικόλα είσαι; Θα ρωτάω όποιον βλέπω με Versys αν τον λένε Μανώλη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Πάω κατηχητικό εκει εν Χριστό αδελφέ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redux` 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Φίλε καμία πληροφορία για το μονόσελο ?? Τιμή , μαγαζί κλπ ?? Έψαχνα σε κάποια φάση για το δικό μου και στο πράσινο είχα βρει σε ένα δύο μαγαζιά από ίντερνετ αμφιβόλου εμπιστοσύνης και σε τιμές 150+ ευρώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redux` 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Φίλε καμία πληροφορία για το μονόσελο ?? Τιμή , μαγαζί κλπ ?? Έψαχνα σε κάποια φάση για το δικό μου και στο πράσινο είχα βρει σε ένα δύο μαγαζιά από ίντερνετ αμφιβόλου εμπιστοσύνης και σε τιμές 150+ ευρώ...Με το μονόσελο ήρθε στα χέρια μου αδερφέ.Παρόλα αυτά έχω ψαχτεί στο ίντερνετ γιατί ήθελα καινούργια καρίνα καθώς η δικιά μου έχει σπάσιμο στη μέση απο πεζοδρόμιο και έχεις δίκαιο στις τιμές.. Και η καρίνα 150αρίζει χαλαρά, βρήκα και 1-2 κάτω των 100 ευρώ στο eBay αλλα δεν εμπνέουν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη..ΥΓ. Έχω φιλαράκι που ασχολείτε χρόνια με καλούπια, απο απλά έως και carbon και μου είπε οτι μπορεί να μου βγάλει αρκετά καλή καρίνα με μια κοστολόγηση κοντά στο 30-40ευρο. Δεν φαντάζομαι οτι θα βγεί δουλειά όπως μαμά Triumph αλλά άλλο 30, άλλο 150. Θα το ψάξω όταν εχω χρόνο, θες να σε ενημερώσω μήπως ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες