Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) Οι δικές μου φωτό είναι από ταξίδια. Οταν τη βλέπω φορτωμένη, μου αρέσει περισσότερο. Τα Transalp γενικώς δεν είναι (κι ούτε ποτέ ήταν) κάτι σπουδαίο. Αλλά αυτό που υπόσχονται το κάνουν σπουδαία. Μας ταξίδεψε στην πρόσφατη εκδρομή μας, για 3.500 χιλιόμετρα στα Βαλκάνια, φορτωμένο με τριβάλιτσο + tank bag, μέσα από δρόμους αλλά και από χωματόδρομους με τέτοια άνεση που στο τέλος κάθε μέρας και έχοντας κάνει από 400 έως 750 χλμ. ημερησίως, κάναμε μπανάκι και βγαίναμε βολτίτσα με τα πόδια. Το ότι το κάνει αυτό μια όχι σπουδαία αλλά μια ταπεινή μηχανή των 8.000 ευρώ είναι το σπουδαίο, κατά τη γνώμη μου. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 7 , 2012 από τον Αιγαιοπλόος 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Για να σας δείξω ότι είμαστε πολλοί... πάρτε και τη δική μου :) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 πωπω Transalp συνεχόμενα... Ένας διαχειριστής ρε παιδιά να κλειδώσει το θέμα.. Λίγο ανθρωπιά.. :P 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 πωπω Transalp συνεχόμενα... Ένας διαχειριστής ρε παιδιά να κλειδώσει το θέμα.. Λίγο ανθρωπιά.. :P Ναι ειναι σαν θεμα σε φορουμ του Συλλογου Εργολαβων Κηδειων... :P 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Νεκροταφείο το κάναμε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 παλιες αγαπες.... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stefanoscb1300volos 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Η Μπουμπού μου παιδιά.... 25 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Νεκροταφείο το κάναμε! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 μαζί με του Άγη 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) παλιες αγαπες.... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 7 , 2012 από τον klem578 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Σάμος 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) :wub: Τροποποιήθηκε Αύγουστος 7 , 2012 από τον xrilek 20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jkk1983 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 transalp συνεχεια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Murdok 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Παίζει να ήσουν Χαλκιδική το προηγούμενο Σαβ/κο?1ο πόδι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikeholic 229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 μαζί με του Άγη Από τα πιο γ@ματα drz που έχω δει :wub: Η φωτο με το γραφιτι από family guy επική.Για το πιστόλι σου ούτε λόγος.Πες μου που είναι το street triple, το θέλω! για το στάβλο σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) Από τα πιο γ@ματα drz που έχω δει αφού ο πούστης το καθαρίζει όλη μέρα με μωρομάντιλα :crazy: @Niar Σάββατο ανοίγω μοτέρ έλα για μαθήματα :lol: Τροποποιήθηκε Αύγουστος 7 , 2012 από τον Vatos_locos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) Βαγγέλη. Όλα τα μισθά σου σε κρέμες τα χαλάς; Έλα ρε Drift συνοδοιπόρε! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 7 , 2012 από τον karellen 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Που ειναι ετουτη η γεφυρα ? Και γιατι δεν εχω εγω φωτογραφια εκει ? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Πάρτε και από μένα μία... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 μαζί με του Άγη γ@μ@νεεεεεεεεεε ... αυτα τα στεφανια στις εξατμισεις τι ειναι???και κατι αλλο.. δεν σε γραφουν an δεν εχεις φωτα?? (drz) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Που ειναι ετουτη η γεφυρα ? Και γιατι δεν εχω εγω φωτογραφια εκει ? :D Εύηνος Στεφανή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 γ@μ@νεεεεεεεεεε ... αυτα τα στεφανια στις εξατμισεις τι ειναι???και κατι αλλο.. δεν σε γραφουν an δεν εχεις φωτα?? (drz) Σε γραφουν αμα εχουν ορεξη..Το θεμα ειναι ομως οτι το βραδυ δε βλεπεις κ δε σε βλεπουν καθολου παρα μονο σε ακουν. true story 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες