Jump to content
ALX™

Πόσο #$&@#$ είναι κάποιοι οδηγοί ΙΧ?

Recommended Posts

Σήμερα ενώ ερχόμουν για δουλειά και περνώντας όπως συνήθως την Βυζαντίου στην Ν.Ιωνία (για όσους ξέρουν) ένας ηλίθιος ΙΧής που ερχόταν από απέναντι είχε πάρει πορεία προς τα πάνω μου βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα!!!! Του αναβοσβήνω τα φώτα και πατάω από νωρίς κόρνα μήπως και κοιμάται όρθιος ο βλαξ, αλλά διαπιστώνω πως το έκανε επίτηδες!!!!!!!!

Με λίγα λόγια, με στρίμωξε άσχημα δεξιά προς τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα για να τον αποφύγω! Την ώρα που περνάει δίπλα μου έχοντας ανοιχτό το παράθυρο, του χώνω ότι μπινελίκι πρόφτασα και μου κάνει μια κίνηση που κατάλαβα ότι ταυτόχρονα θα είπε αει γ@μήσου!

Σταματάω και κοιτάζω που φεύγει και ρε παιδιά, κάνει το ίδιο πράγμα και σε δύο άλλα μηχανάκια που ερχόταν λίγο πιο πίσω μου!!!

Αφού του χώσανε κι αυτοί τα μπινελίκια τους, φτάσανε σε μένα (αφού είχαν δει το σκηνικό) και μου λένε... "τι έκανε ρε ο μλκας? Πήγε να πέσει πάνω μας!!!

Η μόνη εξήγηση που δίνω, είναι ότι ο πανηλίθιος και πανίβλακας ΙΧής, μη ξέροντας τον δρόμο, θεώρησε ότι είναι μονόδρομος (γιατί μέχρι ένα σημείο είναι όπως ερχόταν αυτός) και για το λόγο αυτό, έκανε επικίνδυνα τον τσαμπουκά του σε μας που πίστευε ότι πάμε αντίθετα, λες κι ήταν ο δικαστής Ντρεντ της ασφάλτου!

Αφού δεν γυρίσαμε και οι τρεις πίσω να τον κάνουμε 100 οκάδες από το ξύλο, τυχερός ήταν ο βλαμμένος!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αφού δεν γυρίσαμε και οι τρεις πίσω να τον κάνουμε 100 οκάδες από το ξύλο, τυχερός ήταν ο βλαμμένος!!

Κακώς!!!! Όταν ο άλλος φταίει και βρίζει κιόλας είναι ένα κουμπί που καλό θα ήταν να μη μου το πατήσουν! :shoot:

Τροποποιήθηκε από τον aposperittis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απάντηση στον τίτλο: ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΟΜΩΣ!

Χθες το πρωί κι ενώ κινούμουν σε μονόδρομο μου βγήκε εκ των αριστερών από δρομάκι με στοπ π@π@αρας οδηγός γύρω στα 45, χωρίς καν να κοιτάξει αν έρχεται κανείς. Απλά βγήκε και έστριψε. Του κόρναρα κι αυτός το χαβά του. Μπροστά μετά συνάντησε αλλο αυτοκίνητο που πηγαινε ελαφρώς πιο αργά από αυτόν και αυτός αρχισε να δυσανασχετεί και έβγαλε το χέρι έξω από το τζαμι σε μια κίνηση του στυλ" αντε ρε φίλε γκαζωσέ το λίγο"... βρήκα ευκαιρία, πήγα με το μηχανάκι και χώθηκα από αριστερά και κινούμουν ακριβώς δίπλα του, ανοιξα τη ζελατίνα και του λέω "θέλεις να σκοτώσεις ανθρωπο σήμερα?" και έφυγα. Ηταν πρωί και δεν έιχα όρεξη να βρίσω.... Αμφιβάλλω όμως τόσο ζώο που ήταν αν κατάλαβε κάτι...

Αλλη μια ιστορία καθημερινής τρέλας οδηγώντας στην πόλη.

Το ατέρμονο serial συνεχίζεται αύριο και κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μας που θα καβαλάμε...

Αναμείνατε στη σέλα σας για το επόμενο επεισόδιο!

Τροποποιήθηκε από τον vaelsod

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τέτοια φαινόμενα καθημερινά για όλους μας δυστυχώς. Το χειρότερο όλων είναι ο τσαμπουκάς τους όταν έχουν άδικο ή είναι παράνομοι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κακως που δεν του ριξατε ενα μπερντακι. Αφου εισασταν και τρεις, επρεπε να αρπαξει κανα δυο κλωτσιες ετσι για να στρωσει. Μερικοι το ζηταει ο οργανισμος τους. Γιατι ρε παιδια να τους το στερουμε; :knuppel2:

Λιγο η ζεστη, λιγο η αγαμια, λιγο η αφραγκια και περισσοτερο η κριση εχουν κανει ολο τον κοσμο πολυ ανευθυνο και επιθετικο. Γι' αυτο το λογο εμεις οι αναβατες που βρισκομαστε σε μειονεκτικη θεση εναντι των ΙΧ, πρεπει να ειμαστε ιδιαιτερα προσεκτικοι στην οδηγηση και σε πυκνη ροη με λιγα χλμ για να αντιδρασουμε εγκαιρα σε καθε πιθανη μ@λακια. Προσοχη παιδια, οχι επιθετικη οδηγηση !!!

Τροποποιήθηκε από τον kosths

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψυχραιμία παιδιαααααά...έχει και ζέστες και όλοι ζορίζονται...μην αποφύγουμε το ατύχημα και πάμε για ξυλοδαρμούς!!!! :lac:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

... βρήκα ευκαιρία, πήγα με το μηχανάκι και χώθηκα από αριστερά και κινούμουν ακριβώς δίπλα του,

Απόφευγε την αυτη την κίνηση.

Ρισκάρεις πάρα πολυ, να κάνει ο άλλος μια τιμονιά + να σε στείλει αδιάβαστη....

Επίσης είναι πολυ πιθανό να σου απαντήσει + όπως....ακούσεις τι θα πεί, να τα ξαναχώσεις και εκεινη

την ωρα να ανοίγει εμπρος σου μια πόρτα / να βγαινεις σε λεωφόρο / να / να....

Όλα συντελούν κατά σου.

Απέφυγε τα, απλά μένοντας πίσω.

Και με απόσταση 20 μ.

Τουλάχιστον.

:afro:

ον τοπικ, ο τυπος το'δε τσιφλίκι του. :shoot: :shoot: :shoot: :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην ασχολήστε...τραβάτε τον δρόμο σας και αφήστε τους τσαμπουκάδες και το ξύλο κτλ. Εχει ξεφύγει ο κόσμος....μπορεί να του πεις ένα Τι κάνεις ρε μπαγλαμα και να σου φυτέψει 2-3 έτσι για να γουστάρει.

Εγώ πλέον δεν δίνω καν σημασία (και για όλα αυτα φταίει ένα μαύρο τζιποειδές για το οποίο είχα ανοίξει και θέμα πριν κάτι καιρούς)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε μπας και έχει κάνα κόμπλεξ με τους μηχανόβιους??

Προχθές το μεσημέρι ανεβαίνω τη Μαρτίου μετά τα φανάρια της Εγνατίας(οι Θεσσαλονικείς ξέρουν),έχει παρκάρει φορτηγό με αναψυκτικά,και έχει κλείσει σχεδόν το μισό ρεύμα.Εγώ χωρούσα άνετα,αλλά ΙΧ έπρεπε να μπει λίγο και στο αντίθετο.Ξαφνικά το πίσω ΙΧ αποφασίζει να με προσπεράσει και να περάσει το σκόπελο του φορτηγού.Έλα όμως που δεν κοίταξε αν τον έπαιρνε,οπότε βλέποντας να πλησιάζει άλλο ΙΧ από το αντίθετο ρεύμα αρκετά απειλητικά και γρήγορα,αποφασίζει να χωθεί απότομα μπροστά μου,και στο τσακ γλίτωσα να τον βρω(λειτούργησε θετικά η σκέψη "Θα την κάνει την π@π@ριά",οπότε έκοψα).Τον βρίσκω στα επόμενα φανάρια,σταματάω αριστερά του,και βλέπω έναν άνθρωπο στην ηλικία του παππού μου(γύρω στα 65).Τον άρχιζω στα "τί κάνεις ρε" κλπ(όσο πιο κόσμια μπορούσα)...Η απάντηση του ήταν "Μικρέ όταν βγαίνεις στον δρόμο θα πηγαίνεις γρήγορα για να μη σε προσπερνάνε"!

Τι να τον πεις....Ρε φίλε δεν θέλω τίποτα,αφού δεν προκλήθηκε κανα ατύχημα.ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ το λάθος σου και ζήτα ΣΥΓΝΩΜΗ...Μην πας να βγεις και από πάνω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα μου θυμησε εναν με μια Μερσεντες στην Ε.Ο. που προσπαθουσε να πεσει επιτηδες πανω σε μηχανη και βρηκε μια κοπελα την οποια βεβαια και σκοτωσε στην ασφαλτο.Αφου τον πιασανε ειπε οτι το ειχε απωθημενο μιας και ειχαν σκοτωσει την κοπελα του ετσι.Δεν ξερω εαν το θυμοσαστε.

Οταν το διαβασα αυτο ειναι ενα απο τα πραγματα που φοβαμαι στο δρομο μην μου τυχει κανενας σαικο τυπας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ετσι ειναι οι κουτακιδες...εχουν κομπλεξ που ειναι τοσο χεστηδες και δεν μπορουν να καβαλησουν μηχανη και βγαζουν τον κομπλεξισμο τους με το να μην υπολογιζουν τους μηχανοβιους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ετσι ειναι οι κουτακιδες...εχουν κομπλεξ που ειναι τοσο χεστηδες και δεν μπορουν να καβαλησουν μηχανη και βγαζουν τον κομπλεξισμο τους με το να μην υπολογιζουν τους μηχανοβιους...

Μην λες μπαρούφες.....εχω πετύχει άπειρους μηχανόβιους να κάνουν μακράν μεγαλύτερες μαλακίες από "κουτάκια" και μην σου πω ότι ποσοστιαία οι μηχανόβιοι είναι μακράν πιο μακάκες από τους κουτάκηδες.

Ειδικα μέσα στην πόλη περισσότερο έχω το νου μου στα μηχανάκια παρά στα αμάξια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην λες μπαρούφες.....εχω πετύχει άπειρους μηχανόβιους να κάνουν μακράν μεγαλύτερες μαλακίες από "κουτάκια" και μην σου πω ότι ποσοστιαία οι μηχανόβιοι είναι μακράν πιο μακάκες από τους κουτάκηδες.

Ειδικα μέσα στην πόλη περισσότερο έχω το νου μου στα μηχανάκια παρά στα αμάξια

οταν λες μεγαλυτερες μαλακιες τι ενωεις?

Τροποποιήθηκε από τον AnastasisP

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οταν λες μεγαλυτερες μαλακιες τι ενωεις?

χωσίματα ότι να ναι, κόντρες με τους πάντες και τα πάντα, παραβιάσεις κόκκινων σηματοδοτών, προσπεράσεις από δεξιά, αντίθετα σε μονόδρομους, αναστροφές στα καλά του καθουμένου όπου και ότνα τους (μας) βολεύει... και χίλια 2 άλλα που γίνονται πιο εύκολα λόγω μικρού όγκου σε σχέση με το κουτί...

μην εθελοτυφούμε, όλοι μας τ ακάνουμε σε μικρό ή μεγάλο βαθμό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χωσίματα ότι να ναι, κόντρες με τους πάντες και τα πάντα, παραβιάσεις κόκκινων σηματοδοτών, προσπεράσεις από δεξιά, αντίθετα σε μονόδρομους, αναστροφές στα καλά του καθουμένου όπου και ότνα τους (μας) βολεύει... και χίλια 2 άλλα που γίνονται πιο εύκολα λόγω μικρού όγκου σε σχέση με το κουτί...

μην εθελοτυφούμε, όλοι μας τ ακάνουμε σε μικρό ή μεγάλο βαθμό...

ε ναι αυτο ειναι ενα απο τα πλεονεκτυματα της μηχανης...γιατι να μην αξιοποιτε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλάκα κάνεις τώρα...

Κόκκινα φανάρια-μονόδρομοι-αναστροφή όπου μας καυλώσει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλάκα κάνεις τώρα...

Κόκκινα φανάρια-μονόδρομοι-αναστροφή όπου μας καυλώσει?

αμα εχει κοκκινο(πεζοφαναρο) και δεν περναει κανεις γιατι να περιμενεις?

και κατι αλλο.... η απαγορευση αναστροφης γιατι υπαρχει???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πριν καμια βδομαδα ειχα παει στο σουπερ μαρκετ για κατι ψωνια του σπιτιου με ενα crypton ενος θειου μου.με το που μπενω στο παρκιν με 10 κμ αργα,πεταγετε ενα ασπρο bmw με οπιστεν που ξεπαρκαρε χωρις να κοιταξει χωρις τιποτα .πλακονομαι στα φρενα και κανω εναν μικρο ελιγμο και τιν γλιτωσα.θα με κολαγε στο αλλο το σταματιμενο.ηταν ενας κουστουματος 50αρις

και βγενει εξω και μου λεει 'τι κορναρεις ρε κολοπαιδο σε ειδα''τον κοιταω και του λεω πιον ειπες κολοπαιδο ρε μπαρμα που δεν ξερεις που παν τα 4.και αρχιζει να τον βριζει ενας αλλος που ητανε διπλα και ειχε δει τι ειχε γινει.οποτε νευριαζει αυτος μπενει στο αμαξι κοπαναει την πορτα και φευβγει φωναζοντας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιο σημαντικό είναι, πιστεύω, όχι πόσο μλκς είναι κάποιοι οδηγοί ΙΧ αλλά πόσο ικανοί, έτοιμοι και διορατικοί είμαστε εμείς σαν οδηγοί μοτό να αποφύγουμε την δυσάρεστη για μας συνέπεια αυτής της μλκς... 'Aμυνα, παιδιά, δεν μας παίρνει η αντεπίθεση, είμαστε απροστάτευτοι απέναντι στα κουτιά...

"Et in Arcadia ego"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για το αλλο με τις πορτες .....κατεβενω στο ναυπλιο σε εναν απο τους πιο κεντρικους δρομους που συχνα συμβενουν μποτιλιαρισματα και φοβασε να οδηγισεις!δηλαδη εκει που πας αμεριμνος ανηγει ενας μια πορτα χωρις να κοιταξει βεβαια και δεν το νιαζει τιποτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα εχει κοκκινο(πεζοφαναρο) και δεν περναει κανεις γιατι να περιμενεις?

και κατι αλλο.... η απαγορευση αναστροφης γιατι υπαρχει???

πριν απο 7 χρονια θυμαμε ακομα ειχα εναν μακρινο ξαδερφο τοτε ηταν 22.ειχε ενα rd 350 κατεβασε μια μερα ενα φιλο του στην δουλια και φευγει και ξεκιναει και ανοιγει σε μια ευθια και ενας ταξιτζις χωρις να κοιταξει πισω παει να κανει αναστροφη στην ευθια και το παιδ εκκεινη την ωρα πηγαινε να κανει προσπεραση .η μηχανη χωθικε σε ενα αμαξι και το παιδι εφυγε και καρφοσε σε ενα πεζοδρομιο με το καιφαλι και παιθανε ακαριαια!ηταν 22 χρονον!μονο!ο ταξιτζις ταλεποριοταν με τα δικαστιρια για κανα χρονο και μετα γλυτωσε! :wallbash: αμα ειμουνα πατερας εκκεινου του παιδιου θα του εκοβα τα ποδια και μετα θα του εριχνα με καραμπινα! :hunter:

Την έχω πατήσει από πόρτα. Δεν είχα πάθει τίποτα πάλι καλά

Η πόρτα άστα :P

με το παπι παρα πολλες φορες εχω παει να την πατισω αλλα ευτυχος δεν !με το ποδηλατο δεν ειμουν το ιδιο τηχερος και εσπασα το σαγονι μου :crazy: ειμουν και 12 χρονον και πηγαινα τεζα !~

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
AnastasisP έχεις δώσει τέσσερις απαντήσεις στο θέμα. και από τις τέσσερις καταλαβαίνει κανείς ότι ή μαστουρωμένος είσαι ή κάνεις πλάκα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα