Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Μερααα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 yo Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Αύριο και για μια βδομάδα Ρόδο! Επιτέλους διακοπές και για μένα 2καλοκαίρια σερί στην Αθήνα δε παλεύονται. http://www.youtube.com/watch?v=pR69TItSVkA 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Ωραιοςςς! Κι εγω επιτελους τη κανω σε λιγες ωρες για Πελοποννησο-Αίγιο μεχρι τη Κυριακη :vv: 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Πάρε να διαβάσεις το βιβλίο του Πάγκαλου... Είπαμε να επανέλθει ρε συ, όχι να γκρεμοτσακιστεί στο αεροδρόμιο της φαιδρής πραγματικότητας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Καλησπερα !!! Ευτυχως που τσιμπησα κατι πριν τελειωσουν οι εκπτωσεις. Εχουμε να λεμε οτι εχουμε και κριση ! Ακριβα με την εκπτωση ακομα πιο ακριβα χωρις (αναμενομενο ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 τιμή......ΤΩΡΑ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Καλησπερα !!! Ευτυχως που τσιμπησα κατι πριν τελειωσουν οι εκπτωσεις. Εχουμε να λεμε οτι εχουμε και κριση ! Ακριβα με την εκπτωση ακομα πιο ακριβα χωρις (αναμενομενο ) Πόσο; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Γιατι θα τα παρετε και εσεις ?? Να ξερετε οτι αυτα τα παπουτσια δεν ειναι για τρεξιμο. ΑΑΑ λιγο μπασκετακι το βγαζουν λογο ΑΕΡΟΣΟΛΑΣ 190-195 με εκπτωση στα 125,80 Αλλα δεν ψωνιζω καθε μερα ρουχα και ιδιαιτερα παπουτσια. Τελευταια, ηταν Νοεμβρης του 10' και αυτα χρησιμοποιω ως σημερα. Για οσους θα ηθελαν να πουνε κατι.... :P Τροποποιήθηκε Αύγουστος 14 , 2012 από τον larisa-marios95 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Και πού το ξέρεις εσύ ότι δεν της είπα: "πήγαινε βρε να κάνεις μια εμφάνιση εκεί στη Νέα Κορώνη, πού 'χω ένα γνωστό παιδί τον Αντρέα...." :lol: Πάντως, από Καλαμάτα κατάγεται ο daddy, οπότε μπορεί να συχνάζει εκεί στα πέριξ, ιδίως καλοκαίρι. Το νου σου, τα μάτια σου 14 :P Xαχαχ...θα εχω το νου μου.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Aντε παλι για δουλεια......Θα μας φυγει η πιστη δυο μερες..... Καλο απογευμα παιδια........ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Γιατι θα τα παρετε και εσεις ?? Να ξερετε οτι αυτα τα παπουτσια δεν ειναι για τρεξιμο. ΑΑΑ λιγο μπασκετακι το βγαζουν λογο ΑΕΡΟΣΟΛΑΣ 190-195 με εκπτωση στα 125,80 Αλλα δεν ψωνιζω καθε μερα ρουχα και ιδιαιτερα παπουτσια. Τελευταια, ηταν Νοεμβρης του 10' και αυτα χρησιμοποιω ως σημερα. Για οσους θα ηθελαν να πουνε κατι.... :P Εγώ βρήκα κάτι όμορφα μαγαζιά με παπουτσάκια από πλιάτσικα και επειδή είχα κάτι χρόνια να ρίξω χρήματα σε τέτοια πήρα αυτά και αυτά με 55 ευρώ και επειδή έχουν φίλοι μου τα ίδια μοντέλα από την nike,δεν έχουν καμία διαφορά . Έντιτ:Τα μαύρα με το μπλε είναι έτσι λόγο πεσίματος σε βροχή με το μωρό. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 14 , 2012 από τον Κώστας92 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Εγώ βρήκα κάτι όμορφα μαγαζιά με παπουτσάκια από πλιάτσικα και επειδή είχα κάτι χρόνια να ρίξω χρήματα σε τέτοια πήρα αυτά και αυτά με 55 ευρώ και επειδή έχουν φίλοι μου τα ίδια μοντέλα από την nike,δεν έχουν καμία διαφορά . Έντιτ:Τα μαύρα με το μπλε είναι έτσι λόγο πεσίματος σε βροχή με το μωρό. όταν λες "από πλιάτσικα" τι εννοείς; κλεμμένα;;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 όταν λες "από πλιάτσικα" τι εννοείς; κλεμμένα;;; Ω ναι,αλλά όχι μεταχειρισμένα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Ω ναι,αλλά όχι μεταχειρισμένα. Και δεν σε ενοχλεί να αγοράζεις κλεμμένα αντικείμενα; είσαι οκ με το να συντηρείς αυτή την διαδικασία; 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Αγαπητέ φίλε κάποιος τα κλαίει αυτά. Αύριο μπορεί να κλαίμε το δικό μου ή το δικό σου αν συντηρούμε αυτήν την νοοτροπία. Λυπάμαι αλλά η πράξη αυτή καθ' εαυτή λέγεται <<κλεπταποδοχή>>. 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Μπέλα: Η προβατίνα που κάνει μπάνιο σε παραλία της Ηλείας http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/226005/mpela-i-provatina-poy-kanei-mpanio-se-paralia-tis-ileias-vid και βιντεο παρακαλω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KonTheCool 363 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Δουλευω και 15αυγουστο :( Καλο κουραγιο και σε ολους οσους δουλευουν αυριο... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Δουλευω και 15αυγουστο :( Καλο κουραγιο και σε ολους οσους δουλευουν αυριο... υπομονή παλίκαρε. εγώ έβγαλα πέρυσι και πρόπερσυ φουλ καλοκαίρι στην Αθήνα. δε περιγράφεται. υπομονή και άμα έρθει η άδεια τράβα λίγες μέρες κάπου να χαλαρώσεις. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Δουλευω και 15αυγουστο :( Καλο κουραγιο και σε ολους οσους δουλευουν αυριο... me too κουραγιο αδερφε 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Και δεν σε ενοχλεί να αγοράζεις κλεμμένα αντικείμενα; είσαι οκ με το να συντηρείς αυτή την διαδικασία; Για πιο λόγο να ενοχλούμε εγώ που αγοράζω κάτι τόσο φθηνά; Να ενοχληθεί η nike και να τα κλείσει άμα θέλει :P . Αγαπητέ φίλε κάποιος τα κλαίει αυτά. Αύριο μπορεί να κλαίμε το δικό μου ή το δικό σου αν συντηρούμε αυτήν την νοοτροπία. Λυπάμαι αλλά η πράξη αυτή καθ' εαυτή λέγεται <<κλεπταποδοχή>>. Δεν νομίζω πως έβαλε τα κλάματα η nike που της πήραν κάποια ζευγάρια. Δεν τα παίρνουν από ανθρώπους,από ντου σε μεγαλομαγαζιά τα παίρνουν,σιγά μην έρθουν να σου κλέψουν και τις κάλτσες,ηρεμήστε :P . Τροποποιήθηκε Αύγουστος 14 , 2012 από τον Κώστας92 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Δεν νομίζω πως έβαλε τα κλάματα η nike που της πήραν κάποια ζευγάρια. Δεν τα παίρνουν από ανθρώπους,από ντου σε μεγαλομαγαζιά τα παίρνουν,σιγά μην έρθουν να σου κλέψουν και τις κάλτσες,ηρεμήστε :P . Για πιο λόγο να ενοχλούμε εγώ που αγοράζω κάτι τόσο φθηνά; Να ενοχληθεί η nike και να τα κλείσει άμα θέλει :P . Δεν είναι η Nike που τα κλαίει φίλε μου... Δεν τα έκλεψαν από τις αποθήκες τις NIKE στην Αμερική. Από κάποιο μαγαζί που πουλούσε ΝΙΚΕ τα έκλεψαν και τα κλαίει ο ιδιοκτήτης του, που θα μπορούσε να είναι ο πατέρας σου, ή εγώ, ή ο δίπλα σου. Η κλεπταποδοχή είναι αδίκημα. Και αν δεν καταλαβαίνεις την μαλακία που έκανες υπάρχει θέμα... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Πάρτε.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Δεν είναι η Nike που τα κλαίει φίλε μου... Δεν τα έκλεψαν από τις αποθήκες τις NIKE στην Αμερική. Από κάποιο μαγαζί που πουλούσε ΝΙΚΕ τα έκλεψαν και τα κλαίει ο ιδιοκτήτης του, που θα μπορούσε να είναι ο πατέρας σου, ή εγώ, ή ο δίπλα σου. Η κλεπταποδοχή είναι αδίκημα. Και αν δεν καταλαβαίνεις την μαλακία που έκανες υπάρχει θέμα... Και που το ξέρεις εσύ από που τα πήρανε; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Και που το ξέρεις εσύ από που τα πήρανε; Απο το μαγαζί που τα πήρες,είπες ότι ήταν απο πλιάτσικο,έτσι ? Και σε ρωτάω,είναι πιό λογικό να είναι κλεμένα απο ελληνικό μαγαζί ή απο εργοστάσιο της αμερικής ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες