Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 Είχες και το λυκόπουλο μαζί; αχ......χτύπησες κεντρικό νεύρο......μακάρι να ήμουν όλες αυτές τις μέρες να λιώσω όλο το νησί στα χιλιόμετρα. αλλά ούτως η άλλως θα το παραλάβω από τα κεντρικά του Γκοργκόλη άσχετα αν θα ρίξω τζίφρες σε κατάστημα του νησιού. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 Γεια χαρά-νταν! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 Καλημερες!!! Παρελαβα την γριουλα μου μετα την εκτενη της ανανεωση και φυσαει!!! Αλλο πραμα!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 Καλημερες!!! Παρελαβα την γριουλα μου μετα την εκτενη της ανανεωση και φυσαει!!! Αλλο πραμα!! Άντε άλλα τόσα χλμ εύχομαι απροβλημάτιστα ! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 Καλημερες!!! Παρελαβα την γριουλα μου μετα την εκτενη της ανανεωση και φυσαει!!! Αλλο πραμα!! Πήρες JCB για την εκταφή ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 Ρε σεις! Μόλις έγινε της πουτάνας στο σπίτι! Πάω στην κουζίνα να βάλω ένα πιάτο μακαρόνια πριν κοιμηθώ και ανοίγω το φως και βλέπω στο πάτωμα μια κατσαρίδα. Βρίζω - γκρινιάζω - γαμοσταυρίζω, την πατάω με το πόδι αλλά ξεφεύγει κάτω από το ντουλάπι. Ε και όταν γύρισα το βλέμμα στο ντουλάπι και στο ψυγείο ρε παιδιά γινόταν πανικός! Στο ψυγείο ήταν μια καριόλα στην πόρτα, μαζί με τα μαγνητάκια να καμαρώνει. Πήρα το τέζα και ψέκασα και ψόφησαν 2-3 ακαριαία, αλλά γύρευε πόσες υπάρχουν κρυμμένες! Κάτι μικρές κατσαρίδες όχι τα λιμανίσια τέρατα. Και σαν να μη φτάνει όλο αυτό περνάμε στο πλέον φρικαλέο της υπόθεσης: Μέσα στην κουζίνα έγινε ντουμάνι από το τέζα και τώρα βρωμάει και ζέχνει εκεί μέσα. Οπότε υποθέτω ότι πιάτα και ποτήρια και τέτοια ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΛΥΣΙΜΟ!! (δεν τα είχα στο ντουλάπι γιατί τα έπλυνα προχτές) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ δεν έχει καθαρό πιάτο. Και τώρα θα πάω νηστικός για ύπνο γιατί να πλύνω μέσα στη μπόχα από το τέζα θα με πιάσει τίποτα, άσε που βαριέμαι κιόλας. Παίζει κανά φτηνό κόλπο για να τις εξολοθρεύσω χωρίς να κάνω απεντόμωση; (παγίδες και τέτοια εννοώ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 Αυτα παθαινει οποιος οδηγαει ΧΟνδα. :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 σιχαίνονται τη μυρωδιά από το αγγούρι αλλά αν βάλεις αγγούρι θα φύγουν αυτές και μετά θα έρθουν τα μυρμήγκια :Ρ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 Το αγγούρι είναι το μόνο που δεν τρώνε οι ρουφιάνες... Εγώ πριν φύγω για δουλειά ψεκάζω στις γωνίες στην κουζίνα και την κάνω με ελαφρά. Αφήνω ένα παράθυρο ανοιχτό να αερίζεται το σπίτι και συνήθως μέσα σε 24 ώρες αρχίζω να μαζεύω πτώματα... Αν βρεις από που μπαίνουνε, ψέκασε εκεί και let the holocaust begin... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 Μένεις μακριά να σου φέρει 5-10 μέρες τις γατούλες μου.. :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 μέραααα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 Καλημέρα...:D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 τι γελάς εσύ ρε; :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 τι γελάς εσύ ρε; :P Θα πάω πανελλήνια...:D 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 Θα πάω πανελλήνια... :D Ε, φταίω εγώ τώρα να σου φτιάξω κι άλλο βίντεο? :lol: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 Xαρουμενα ολα τα κοριτσια σημερα εεε??? Καλημερα.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 Καλημερα αλανια! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 καλημέρα βόρειε εγκάθετε! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 Καλημερούδιααααααα ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 Καλημέρες. Μόλις πάτησα πόδι στο τσιμέντο.......πωπω σαπίλαααααααα. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 Καλημέρες. Μόλις πάτησα πόδι στο τσιμέντο.......πωπω σαπίλαααααααα. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ! εγώ για μια βδομάδα έσπαγα τσιμέντο! φέρτε τα χέρια μου πίσω! :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 εγώ για μια βδομάδα έσπαγα τσιμέντο! φέρτε τα χέρια μου πίσω! :lol: Τι να τα κανεις ρε τα χερια??? Αφου στριβει μονο του, το μηχανακιο σου...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 Τι να τα κανεις ρε τα χερια??? Αφου στριβει μονο του, το μηχανακιο σου...... Για να κρατιέμαι ρε συ! :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 εγώ για μια βδομάδα έσπαγα τσιμέντο! φέρτε τα χέρια μου πίσω! :lol: Και Τρίτη-Τετάρτη,έσπαγες το KTM ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες