Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Νομίζω πως όχι αλλά δεν είμαι σίγουρος. :/ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 ΔΕΝ ξέρς ? Δεν πειράζει Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Περιμένω να στραγγίξουν τα λαδάκια 'Ολο motorex βάζω,θα δοκιμάσω τα motul 5100 τώρα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) και εγώ πάω σαν κότα στην ευθεία ακόμα :P.. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 20 , 2012 από τον Κώστας92 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 ναι γιατί εσένα όταν βρέξει η άσφαλτος δεν πλένεται αλλά βράζει και βγάζει γλίτσα και άσπρη πούδρα στην επιφάνεια και κάνεις πατινάζ, ενώ στη Γερμανία πατάς όπως μέσα σε πίστα F1 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Έχεις ένα δίκιο εδώ...Αλλά εδώ; Το παλικάρι πως στρίβει έτσι ρε παιδιά; :P Δουλευόμαστε; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Relentless 241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 έψιλον φι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) διπλα κατω απο την εικονα μου λεει οτι εχω ποσταρει 357 μηνυματα ενω στο προφιλ μου λεει 602! τι γινεται? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 20 , 2012 από τον kosmas2111 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 διπλα κατω απο την εικονα μου λεει οτι εχω ποσταρει 357 μηνυματα ενω στο προφιλ μου λεει 602! τι γινεται? Τα μηνύματα στην κατηγορία off topic δεν μετράνε...Άρα σχεδόν τα μισά σου μηνύματα ήταν στην κατηγορία off topic... :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 χαχαχαχα μπραβο μου! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 Γκουντ μόρνινγκ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 Μέραααααααα...:D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 μορνινγκκκκκκκκκκκκκκ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mousias G. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 Καλημέρες!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 Μερααα..! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Relentless 241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 3,14 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) 3,14 για το π στα μαθηματικα λες ? :P Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2012 από τον larisa-marios95 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 Για πειτε εδω εσεις που ειστε μαγκιτες γιατι εκει στα θεματα μικρων μοτοσυκλετων αμα δεν πεις πως θες να βαλεις νιτρο πανω δεν απανταν! Τι πιεση πρεπει να εχω τωρα που θελω να το φορτωσω παραπανω και δικαβαλος? ευχαριστωω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 πόσο περίεργη μέρα η σημερινή... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Για πειτε εδω εσεις που ειστε μαγκιτες γιατι εκει στα θεματα μικρων μοτοσυκλετων αμα δεν πεις πως θες να βαλεις νιτρο πανω δεν απανταν! Τι πιεση πρεπει να εχω τωρα που θελω να το φορτωσω παραπανω και δικαβαλος? ευχαριστωω Κάνε το ίδιο ποστ στο θέμα με τις σύντομες απαντήσεις.Στην ζωντανή σηζήτηση δεν μπαίνουν όλοι Εδώ είναι για καμία καλημέρα,άντε το πολύ και για καμία καληνύχτα πλάκα κάνω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 ...........μεραααααααααααααααααααα ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Καλημέρα...:D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Καλημέρα αλάνια θηλυκά και αρσενικά ! Για αυτόν που ρωτά τι αέρα να βάλει στα λαστιχάκια του, τον πληροφορώ ότι υπάρχει ένα βιβλιαράκι που το δίνουν με το μηχανάκι και λέγεται εγχειρίδιο χρήστη οπότε RTFM (τα λέει όλα εκεί μέσα εκτός άμα θέλει να του πούμε ο καθείς για το δικό του) . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Καλημερα σας! Χαχαχα, Σαββα, μανουαλ δεν υπαρχει ουτε για δειγμα γιαυτο ρωταω, Μου χε πει ο λαστιχας οταν τα αλλαξα αλλα δεν τυμαμαι καρντια μου Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Καλημερα σας! Χαχαχα, Σαββα, μανουαλ δεν υπαρχει ουτε για δειγμα γιαυτο ρωταω, Μου χε πει ο λαστιχας οταν τα αλλαξα αλλα δεν τυμαμαι καρντια μου Ψάξε λίγο στο γούγλυ και θα το βρείς να το κατεβάσεις, δεν είναι μόνο αυτό (η πίεση ) το χρήσιμο που γράφει αλλά και πολλά άλλα, αν δε βρείς και το εγχειρίδιο συντήρησης θάσαι αρχηγάρα, για ψάξτο. Ξεκίνα από δώ : http://www.mybike.gr/topic/30963-manual-download-site/ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες