Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 Προσωρινή δουλειά και σήμερα τελειώνει.Μετά υπομονή μέχρι Σεπτέμβρη να αρχίσω κάτι δικό μου. :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 μέραααα! ρεπό σήμερα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 Έρε μικρός που είναι ο κόσμος........ B) μέραααα! ρεπό σήμερα! Αρκεί να μην είναι μόνιμο.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 και αύριο ρεπό έχω! να αρχίσω να ανησυχώ; :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 καλού κακού ρώτα αν έχεις και τη Δευτέρα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 και αύριο ρεπό έχω! να αρχίσω να ανησυχώ; :P καλού κακού ρώτα αν έχεις και τη Δευτέρα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 Tι ειναι τουτα ρε Θαναση ??? Σε κερασε κανα τσιγαρο κανενας τουριστας πρωινιατικα ???? Με τι ξυπνάς ρε θηρίο ? Με τίποτε...........Black dog ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 Σάββαααα, μήπως θες να στα ποτίσω εγώ? Βρε σύ πάλι μπερδεύτηκες? Πάλι? Γιαυτό έχεις απωλέσει την εμπιστοσύνη του κόσμου βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε ! Βρε αγόρι μου γλυκό είπαμε πότισμα. Πότισμα = βροχούλα όμορφη, στρωτή και αρκετή. Όχι χιόνια ! Ξύπνα είναι απόγευμα ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 Με τι ξυπνάς ρε θηρίο ? Με τίποτε...........Black dog ? Επειδη εχω μελαγχολικη διαθεση,αυτες τις μερες ξυπναω με...... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2012 Καλημερα :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2012 Καλημέρα Ηλία και καλημέρα και στους υπόλοιπους! Πάρτε και τραγουδάκι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2012 Καλημέρα σας! :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2012 Καλημέρα παιδούλες-παίδες ! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2012 Καλημεεεερεεεεεεεες!!!! :D :D Λιακο, σε ειδα πουρνο πουρνο σημερα πιδιμ' στην δουλεια!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2012 Καλημέρα...:D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosGR 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2012 Καλημέρα σε όλους!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2012 Δεν παει αλλο γαμω την καταδικη μου....... Χρειαζομαι διακοπες γιατι αρχισε να σταζει η φλαντζα...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2012 Ποιά ακριβώς φλάτζα? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2012 Ποιά ακριβώς φλάτζα? Kεφαλης-ανω......... Η αλλη φλαντζα της κατω-κεφαλης,αν αρχισει να δακρυζει σε τετοια ηλικια,δεν ειναι καλο σημαδι..... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2012 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2012 πολλή νύστα!!! -_- Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2012 πολλή νύστα!!! -_- +125! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) +125! +650! Μαμώ τα τηλεοπτικά ωράρια. Όλη μέρα έχει τουρκομπούρδες και το βράδυ έχει κάτι ντοκυμαντέρ....... Είδα χτες στον ΣΚΑΪ για τον Μαγγελάνο. Το είδε κανείς? Ο Maggelanos άραγε? κάπου στις 01:00 τέλειωσε, αλλά δεν είχα δει κάτι παρόμοιο ποτέ, αν και νύσταζα έκατσα και τό 'δα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 10 , 2012 από τον Kostas-MotoLover 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2012 κάπου στις 01:00 τέλειωσε, αλλά δεν είχα δει κάτι παρόμοιο ποτέ, αν και νύσταζα έκατσα και τό 'δα. Γυναικειο βολλευ,στην ΕΤ3 αγαπητε.Βραζιλια....... Κατσε εσυ να βλεπεις τον Μαγγελανο..... 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2012 Γυναικειο βολλευ,στην ΕΤ3 αγαπητε.Βραζιλια....... Κατσε εσυ να βλεπεις τον Μαγγελανο..... Μμμμμ, δε μετανοιώνω πάραυτα. Ξαναπροτιμώ τον Μαγγελάνο και ό,τι άλλο σε ντοκυμαντέρ. Πραγματικά είναι πολύ ενδιαφέροντα. Εκεί που έφριξα ρε φίλε και γελούσα ταυτόχρονα ήταν που έλεγε (απ' τις σημειώσεις του πληρώματος) ότι τους είχαν εξαντληθεί τα τρόφιμα μια και είχαν χαθεί στον ειρηνικό ωκεανό - λόγω του ότι οι χάρτες της εποχής δεν είχαν σωστή αποτύπωση & εικόνα της γης και τί υπήρχε και πού - και τρώγανε οδοντόκρεμα σούπα. Μου φάνηκε πολύ γελοίο και συνάμα τόσο τραγικά απελπιστικό ώστε να τρως κάτι τέτοιο. Καλά, δε μιλάμε για ποντίκια, αυτά τά 'χανε για πλάκα στο καθημερινό πιάτο. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες