Jump to content
Sign in to follow this  
Zapard

Honda Innova 125 ή Yamaha Crypton X 135;;;

Recommended Posts

Παιδες εκανα μια ερευνα αγορας και το innova κανει 2195 , ενω το crypton x 2600.Γενικα εχω φαει ενα κολλημα με το crypton γιατι μου αρεσει και παρα πολυ εμφανισιακά.Αζιζει ομως τα 400ευρω παραπανω;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αξιζει, εγω εχω ενα ιννοβα ιντζεκτιον του 09 και το βαρεθηκα..το κρυπτον ειναι πιο γρηγορα και πιο ομορφο και νομιζω πως η yamaha βγαζει kit για να το κανεις 150 κυβικα. Πιστευω πως ειναι ανωτερο..αφου και εγω τωρα θελω να το πουλισω.. παντος αν ενδιαφερεσε για ιννοβα μπορουμε να μιλισουμε και να παρεις το δικο μου, πολυ προσεχμενο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν αξιζει μοταρντ 125 , μονο 250++

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αξίζει

μέχρι και 50αρι δίχρονο αξίζει (όταν φυσικά ψάχνεις μόνο για 50αρι )

έχεις οδήγήσει τίποτα εκτώς από παπί ;

Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχει οδηγησει το kazer μου που μπορει να ακουγεται ετσι αλλα μονο παπια δν ειναι το θηριο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πραγματικα μην το σκεφτεις για ινοβα.. ειμαι μεγαλος υποστηρικτης χοντα μιας και εχει βγαλει σκυλια παπια και εχω και ενα χοντα αστρεα 140000 και χωρις προβλημα! αγορασα καινουρια παπια το γεναρη crypton x! αυτην την αγορα θα την εκανα ξανα και ξανα! το παπι γαμει ειναι απιστευτο πανεμορφο δεν θελει καμια αλλαγη.. πιανω τον εαυτο μου καποιες φορες να καθομαι απλα και να το χαζευω..! crypton x και αυτα τα 400ε αν και τα σκεφτομουν στην αρχη θα τα ξεχασεις και θα αποζημιωθεις. crypton x με τα χιλια και ειναι καλυτερο απο ολες τις πλευρες. δεν το αλλαζα με κανενα αλλο παπι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικα το Crypton X θα το ανταλλαζα με Ζ για πλακα.. Παπι σαν το Ζ δεν θα ξαναβγει ΠΟΤΕ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστός... Και πολύ απλά μόλις μας δούν με τα Ζ, τα κρυπτονάκια εκεί έξω κοιτάζουν αλλού μόλις τους σκάσκεις καμμιά γκαζιά στο φανάρι.. χεχε! :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστός... Και πολύ απλά μόλις μας δούν με τα Ζ, τα κρυπτονάκια εκεί έξω κοιτάζουν αλλού μόλις τους σκάσκεις καμμιά γκαζιά στο φανάρι.. χεχε! :shoot:

Περναγε ενα Ζ σημερα απο περιστερι στο μετρο.. σταματησαν ολα τα αμαξια απο το θορυβο που εκανε.. κανονικο πιστολι σε λεωωωωω! :bruce_h4h::shoot::hunter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περναγε ενα Ζ σημερα απο περιστερι στο μετρο.. σταματησαν ολα τα αμαξια απο το θορυβο που εκανε.. κανονικο πιστολι σε λεωωωωω! :bruce_h4h::shoot::hunter:

Χαχαχα.. Έτσι είναι.. Τα Ζ είναι τοπ.. Το πήρα φέτος στο χωριό, 135 κυβικά είναι, και φοβόντουσαν τα 200αρια που είχαν εκεί να ανοίξουμε, επειδή είναι Ζ... χαχαχα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχα.. Έτσι είναι.. Τα Ζ είναι τοπ.. Το πήρα φέτος στο χωριό, 135 κυβικά είναι, και φοβόντουσαν τα 200αρια που είχαν εκεί να ανοίξουμε, επειδή είναι Ζ... χαχαχα..

Αντε τυχερε :lol: Εχω δει Ζ να παταει Ζ750 στα πρωτα 100 μετρα μετα ομως δεν ξερω.. :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nτάξει εκκίνηση έχω φάει σχεδόν όλες τις μηχανές, ακόμα και βαρεντέρο, το μόνο που με έπιασε για χαβαλέ, ήταν ένα gsxr 600.. Αλλά αν είχα 200άρι, θα τα λέγαμε.. :P

Τροποποιήθηκε από τον kost4s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νταξει καλα τα Ζ,χρυσα..αλλα ρε παιδια τοση δυναμη σε παπι..ειδικα πειραγμενο Ζ/dynamic παραειναι..ουτε αγκυρες φρενα εχει ουτε το τρελο κρατημα..ειναι καθαρα κοντραδικα μηχανακια για σ/κ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νταξει καλα τα Ζ,χρυσα..αλλα ρε παιδια τοση δυναμη σε παπι..ειδικα πειραγμενο Ζ/dynamic παραειναι..ουτε αγκυρες φρενα εχει ουτε το τρελο κρατημα..ειναι καθαρα κοντραδικα μηχανακια για σ/κ

Τα φρενα του Ζ ειναι ειδικα φτιαγμενα ωστε να σταματαει το παπι (επειδη ειναι και διχρονο) και ετσι και αλλιως εχεις δει Ζ με μαμα δισκοπλακα? :peep: ολοι aftermarket βαζουν ωστε να σταματαει καλυτερα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

braking δισκόπλακα, πακέτο με τα σωληνάκια υψηλής μπρος-πίσω..

Και κάπως σταμάταγε μπορώ να πω..

υ.γ. αν σε πιάσει η στιγμή της τρέλας κι αρχίσεις και ανοίγεις μέσα σε κίνηση, θα την φας την τράκα, εγώ γλίτωσα καμμιά 10αριά φορές το τράκο στο τσακ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε, φαντάζομαι δεν είναι μόνο τα φρένα αλλά και το ελαστικό. Με 2.50 ελαστικό δε γλυστράς για πλάκα σε φρένα πανικού με τέτοια φρένα?

Εκτός αν έχει μεγαλύτερες διαστάσεις και κάνω λάθος.

Τροποποιήθηκε από τον Optimus Prime

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα να δεις, εγώ έχω πάνω 2.15 μπροστά, και 2.25 πίσω..!

Και σε περιπτώσεις πανικού, σταματάω κυριολεκτικά ντριφτάροντας! Πετάω κώλο και μόλις έρθει η κατάληλη στιγμή, γυρνάω το τιμόνι ευθεία, γκαζώνω λίγο και ξεφεύγω.. Αυτά αν έχει ελεύθερο δρόμο..

Αλλά και το κρύπτον δεν νομίζω να είναι καλύτερο στα φρένα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα να δεις, εγώ έχω πάνω 2.15 μπροστά, και 2.25 πίσω..!

Και σε περιπτώσεις πανικού, σταματάω κυριολεκτικά ντριφτάροντας! Πετάω κώλο και μόλις έρθει η κατάληλη στιγμή, γυρνάω το τιμόνι ευθεία, γκαζώνω λίγο και ξεφεύγω.. Αυτά αν έχει ελεύθερο δρόμο..

Αλλά και το κρύπτον δεν νομίζω να είναι καλύτερο στα φρένα..

Ρε εσύ είσαι πιλότος έτσι που το χειρίζεσαι...χαχα :)

Εγώ λέω για τον απλό οδηγό, που σε φρένα πανικού άν πατήσει λίγο παραπάνω τη μανέτα και γλιστρήσει το μπροστινό, δε μαζεύεται με τίποτα το μηχανάκι...άρα δε φταίνε τόσο τα φρένα όσο το μικρό ελαστικό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το crypton x τοχω οδηγησει οταν εκανα τα μα8ηματα για το διπλωμα +οτι εκεινο τον καιρο ειχα κολλησει με ενα x π ειχε βγαλει η yamaha full black edition αλλα δν ειχα τα λεφτα και ακομα κλαιω π δν το πηρα.Αν εχεις 2600 δλδ δν εχεις οικονομικο προβλημα παρτο.Το μηχανακι εχει τρελα γκαζια και ειναι πολυ καλο και σε φρενα και σε ολα.

Το ινοβα δν τοχω οδηγησει ομως και αυτο μαρεσει δν με χαλαγε στη φαση π ειμαι κα8ολου απλα αν ειναι να παρεις το ινοβα γιατι δν παιρνεις το zx130?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έχω ιννόβα που μεταχειρισμένο το βρίσκεις πολύ πιο χαμηλά από x,μια χαρά είναι για τα λεφτά του :).

εκεινο τον καιρο ειχα κολλησει με ενα x π ειχε βγαλει η yamaha full black edition

Το μαύρο με το χρυσό λες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε εσύ είσαι πιλότος έτσι που το χειρίζεσαι...χαχα :)

Εγώ λέω για τον απλό οδηγό, που σε φρένα πανικού άν πατήσει λίγο παραπάνω τη μανέτα και γλιστρήσει το μπροστινό, δε μαζεύεται με τίποτα το μηχανάκι...άρα δε φταίνε τόσο τα φρένα όσο το μικρό ελαστικό

Μην νομίζεις, αναγκασικά αν δεν θες να φας τούμπα μαθαίνεις να κάνεις πολλά στο Ζ.. χαχαχα

Ο απλός οδηγός καλύτερα να πάρει κάτι άλλο και όχι Ζ τότε.. :P (που να δεις τι κανουν και άλλα παιδιά με Ζ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έχω ιννόβα που μεταχειρισμένο το βρίσκεις πολύ πιο χαμηλά από x,μια χαρά είναι για τα λεφτά του :).

Το μαύρο με το χρυσό λες;

Οχι κατα καιρους η yamaha αν γνωριζεις βγαζει διαφορες edition,ε...εδω στην περιοχη μου το μαγαζι ειχε φερει την full black edition kai την full white edition...απλα δεν τα ανακοινωνει που8ενα.Σε αλλες περιοχες εβγαλε κιαλλα χρωματα περα απτα γνωστα οπως αυτα π προανεφερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπας και ειχε κανει καμια πατεντα αυτος που τα πουλαει στην περιοχη σου για να τα δωσει κοψοχρονια?

γιατι το να φερνει μηχανες στην περιοχη σου και να μην τις ανακοινωνει πουθενα μου φαινεται καπως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα