takis1964 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Eτοιμη η δαγκανα το φρενο πολυ καλυτερο και προοδευτικοτατο,το μονο που θα ηθελα ,ελαφρως μεγαλυτερη τρομπα λογω του οτι η μανετα κανει μεγαλυτερη διαδρομη και στην σκληροτερη ρυθμιση εφτανε 28 mm απο το γκριπς! επειδη ομως δεν θελω να μπλεξω παλι ,εκανα παραγγελια μανετες puig μηπως και κατσουν καλυτερα με τις ρυθμισεις που εχουν! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 billy απο οτι βλεπω στο βιντεο το nc φοραει χουφτες!!!! με την γνησια ζελατινα τις honda... ποια μαρκα ειναι οι χουφτες και απο που τις πηρες; Γιατι ρωτησα και μου ειπαν οτι δεν περνει χουφτες το nc εαν εχει την γνησια ζελατινα τις honda!!!!!!Οι χούφτες είναι οι Acerbis Dual Road Handguard. Τις ίδιες έχω και εγώ στο Versys σε μαύρο. Να ξέρεις όμως ότι αν θες κάτι να κόβει πολύ αέρα δεν κάνουν. Στην βροχή παραδόξως τα πάνε καλύτερα. Όταν τις είχα πάρει η καλύτερη τιμή ήταν εδώ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bull tdm 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Βασιλη νομιζω φιλε οτι εχεις ξανανιωσει με το NC!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 billy απο οτι βλεπω στο βιντεο το nc φοραει χουφτες!!!! με την γνησια ζελατινα τις honda... ποια μαρκα ειναι οι χουφτες και απο που τις πηρες; Γιατι ρωτησα και μου ειπαν οτι δεν περνει χουφτες το nc εαν εχει την γνησια ζελατινα τις honda!!!!!!Oι χουφτες ειναι της Acerbis,τις ειχε ηδη πανω οταν το πηρα δεν ξερω ποιος τις φερνει.Με μια απλη αναζητηση στο google θα βρεις! Βασιλη νομιζω φιλε οτι εχεις ξανανιωσει με το NC!!Βασικα επειδη δεν ειχα ποτε on-off μπορω να πω πως οτι εχω κανει απο τον Γεναρη που το πηρα δεν το εχω κανει σε ολη μου τη ζωη,δε με περιοριζει πουθενα και παω παντου ανετα.Οκ καλα τα γκαζια αλλα η χρηστικοτητα και η ανεση του NC με εχει καραβολεψει,ειναι σα να εχεις ενα ρουχο που το φορας συνεχεια γιατι σε βολευει ενω δεν το περιμενες αρχικα! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 κάποτε λέγοταν πως "οι έξυπνοι αγοράζουν ΧΤ" και ας μην ήταν τόσο γκαγκάν στο χώμα όπως το XR ή τόσο στρητάδικα βολικό και τόσο πύραυλος σαν το λογιών-λογιών στρητ και αργότερα τα λοιπά χοντρά της εποχής - προφανώς ανακαλύπτεις 20+ χρόνια μετά το γιατί αλλά καθώς αλλάξαν οι καιροί πλέον "οι έξυπνοι αγοράζουν NC" 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 αδερφε σε παρακαλω πολυ πες μου για τα καγκελα ποσο τα πηρες και απο που; Ενδιαφερομαι και εγω..Απο motoraid τα πήρα φίλε. billy απο οτι βλεπω στο βιντεο το nc φοραει χουφτες!!!! με την γνησια ζελατινα τις honda... ποια μαρκα ειναι οι χουφτες και απο που τις πηρες; Γιατι ρωτησα και μου ειπαν οτι δεν περνει χουφτες το nc εαν εχει την γνησια ζελατινα τις honda!!!!!!Είχα τις ίδιες χούφτες με του billy παλαιότερα αλλά τις έβγαλα και τώρα κάθονται, αν ενδιαφέρεσαι pm... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 Τις έχω και εγώ, και μάλιστα με τα LED τους. Μου έμειναν από το MP3... Δεν προσπάθησα ποτέ να τις βάλω στο NC καθώς ήθελα κάτι με καλύτερη ανεμοκάλυψη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damianos 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 Billy έχει πάει Πέμπτη και ακόμα δεν έχεις ποστάρει βίντεο και φωτό! Τι πράματα είναι αυτά δλδ τώρα? Απαράδεκτος!Εμείς οι α-μήχανοι,αυτά περιμένουμε να πάμε καμιά βόλτα και εμείς νοερά! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 Απο motoraid τα πήρα φίλε.Είχα τις ίδιες χούφτες με του billy παλαιότερα αλλά τις έβγαλα και τώρα κάθονται, αν ενδιαφέρεσαι pm...ποσο τις δινεις white; τωρα τι εχεις επανω; ταιριαζει στην γνησια ζελατινα τις honda; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 Κυριακάτικος προορισμός η πανεμορφη χιονισμένη Γκιώνα απο τη μεριά της Καλοσκοπής! Χωματόδρομος καμια δεκαρια km ωστε να φτάσω κοντα στο μονοπάτι για την κορυφή!Πετυχα και εναν μικρο καταρράκτη αρκετα ομορφο Εδω ξεκινουν τα χιονια σιγα σιγα καθως ειμαι κοντα στα 1800 μετρα Και καπου εδω σταματαω καθως εχει παγο και συνεχιζω με τα ποδιαΑπεναντι διακρινεται η Οίτη Σημαδια απο ζωντανα στο χιονι Εν τω μεταξυ εχω χασει το μονοπατι λιγο νωριτερα και παω καθαρα με εσντικτο Αυτη ειναι η Ιτεα Και συνεχιζω να ανεβαινω χυμα βασικα.Αυτο εδω το ανεβηκα,ο,τι να ναι βασικα αλλα λεω δε γαμιεται...δεν ειχα χρονο ουτως η αλλως καθως νυχτωνει νωρις. Εδω λιγο ψηλοτερα Ανεβαινοντας... Απιστευτες πραγματικα εικονες ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο! Στη μεση ειναι η Πυραμιδα στην οποια επρεπε να παω.Δυστυχως ειχα χασει χρονο και δεν προλαβαινα να παω καρφι.Αν δεν ειχε χιονι θα προλαβαινα να διορθωσω την πορεια μου.Αποφασισα να ανεβω σε μια κορυφη πισω μου στα 2400 περιπου. Επιστρεφοντας ο ουρανος εχει παρει ενα απιστευτο χρωμα 27 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 Μπράβο ρε φίλε ωραίες φώτο σπάνιας ομορφιάς... Πάντα τέτοιες βόλτες να κάνεις και να βάζεις φώτο να τις βλέπουμε και να ζηλεύουμε. Απο την μεριά μου ευχαριστώ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tryxx 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 αντε ρε συ Billy και στα Ιμαλάια μετο NC!!! καταπληκτικές φωτο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 Μπραβο Billy! Λιωστο! μην τολμησει κανενας να απαντησει κανοντας παραθεση με ολες τις φωτο...θα βρω που μενει... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 Μπράβο ρε φίλε ωραίες φώτο σπάνιας ομορφιάς... Πάντα τέτοιες βόλτες να κάνεις και να βάζεις φώτο να τις βλέπουμε και να ζηλεύουμε. Απο την μεριά μου ευχαριστώ...Οχι φιλε μου εγω ευχαριστω!Χαιρομαι που υπαρχει κοσμος που εχει την ιδια αγαπη με εμενα ακομη και ας μη μπορει λογω συνθηκων να κανει το ιδιο! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μας μάμησες βραδυάτικα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 από τον tre 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 Βρε billy έλεος!!!!! Δείξε και λίγο σεβασμό,γέροι άνθρωποι είμαστε...Μπράβο σου και ξαναμανα, μπράβο σου. Ωραία η βολτάρα σου,ωραίες οι φωτογραφίες σου αλλά,πιο ωραίο απ'όλα είναι το nc σου που σου χαρίζει και μας χαρίζεις τις καταδρομικές εκδρομούλες σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takis1964 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 Πανεμορφες φωτο!Παντως με τετοια ερημια σε ποιανει τρομος σε περιπτωση που κατι παθει η μηχανη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 Πανεμορφες φωτο!Παντως με τετοια ερημια σε ποιανει τρομος σε περιπτωση που κατι παθει η μηχανη!Τι να παθει ρε φιλε NC ειναι! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 Τι να παθει ρε φιλε NC ειναι! Εκείνη η στιγμή που διαβάζεις κάτι και ξέρεις ποιος το έχει γράψει πριν κοιτάξεις nickname.Πάμε για κανα burger απόψε ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 Εκείνη η στιγμή που διαβάζεις κάτι και ξέρεις ποιος το έχει γράψει πριν κοιτάξεις nickname.Πάμε για κανα burger απόψε ? Μαλλον δε μπορω σημερα αλλα θα μιλησουμε απογευμα για σιγουρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takis1964 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τακακια τι μαρκα βαζετε? Εχει καποιος εμπειρια απο ebc? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 από τον takis1964 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiv 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 Τι να παθει ρε φιλε NC ειναι! δεν χαλαει δεν σπαει honda ολα προσοντα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 Τακακια τι μαρκα βαζετε? Εχει καποιος εμπειρια απο ebc?Μια χαρα ειναι τα EBC ειναι γνωστη μαρκα.Προσωπικα βαζω Ferodo,μιση τιμη απο τα μαμα και μου εβγαλαν και περισσοτερο τα μπροστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2015 Αμ εγώ φταίω που χτες δεν.......Μπίλυ .......Α χα χα χα χα ! ΕΥΓΕ φίλε μου πάντα ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ εικόνες ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες