Jump to content
babis5570

Εμπειρίες από την συμβίωσή με την HONDA NC700X

Recommended Posts

6bed9b7e76ecb464bcf84517385d5a29.jpg

Eτοιμη η δαγκανα το φρενο πολυ καλυτερο και προοδευτικοτατο,το μονο που θα ηθελα ,ελαφρως μεγαλυτερη τρομπα λογω του οτι η μανετα κανει μεγαλυτερη διαδρομη και στην σκληροτερη ρυθμιση εφτανε 28 mm απο το γκριπς! επειδη ομως δεν θελω να μπλεξω παλι ,εκανα παραγγελια  μανετες puig μηπως και κατσουν καλυτερα με τις  ρυθμισεις που εχουν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

billy απο οτι βλεπω στο βιντεο το nc φοραει χουφτες!!!! με την γνησια ζελατινα τις honda... ποια μαρκα ειναι οι χουφτες και απο που τις πηρες; 

Γιατι ρωτησα και μου ειπαν οτι δεν περνει χουφτες το nc εαν εχει την γνησια ζελατινα τις honda!!!!!!

Οι χούφτες είναι οι Acerbis Dual Road Handguard. Τις ίδιες έχω και εγώ στο Versys σε μαύρο. Να ξέρεις όμως ότι αν θες κάτι να κόβει πολύ αέρα δεν κάνουν. Στην βροχή παραδόξως τα πάνε καλύτερα. Όταν τις είχα πάρει η καλύτερη τιμή ήταν εδώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

billy απο οτι βλεπω στο βιντεο το nc φοραει χουφτες!!!! με την γνησια ζελατινα τις honda... ποια μαρκα ειναι οι χουφτες και απο που τις πηρες; 

Γιατι ρωτησα και μου ειπαν οτι δεν περνει χουφτες το nc εαν εχει την γνησια ζελατινα τις honda!!!!!!

Oι χουφτες ειναι της Acerbis,τις ειχε ηδη πανω οταν το πηρα δεν ξερω ποιος τις φερνει.Με μια απλη αναζητηση στο google θα βρεις!

Βασιλη νομιζω φιλε οτι εχεις ξανανιωσει με το NC!!

Βασικα επειδη δεν ειχα ποτε on-off  μπορω να πω πως οτι εχω κανει απο τον Γεναρη που το πηρα δεν το εχω κανει σε ολη μου τη ζωη,δε με περιοριζει πουθενα και παω παντου ανετα.Οκ καλα τα γκαζια αλλα η χρηστικοτητα και η ανεση του NC με εχει καραβολεψει,ειναι σα να εχεις ενα ρουχο που το φορας συνεχεια γιατι σε βολευει ενω δεν το περιμενες αρχικα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κάποτε λέγοταν πως "οι έξυπνοι αγοράζουν ΧΤ" και ας μην ήταν τόσο γκαγκάν στο χώμα όπως το XR ή τόσο στρητάδικα βολικό και τόσο πύραυλος σαν το λογιών-λογιών στρητ και αργότερα τα λοιπά χοντρά της εποχής - προφανώς ανακαλύπτεις 20+ χρόνια μετά το γιατί αλλά καθώς αλλάξαν οι καιροί πλέον "οι έξυπνοι αγοράζουν NC"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αδερφε σε παρακαλω πολυ πες μου για τα καγκελα ποσο τα πηρες και απο που; Ενδιαφερομαι και εγω..

Απο motoraid τα πήρα φίλε.

Είχα τις ίδιες χούφτες με του billy παλαιότερα αλλά τις έβγαλα και τώρα κάθονται, αν ενδιαφέρεσαι pm...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τις έχω και εγώ, και μάλιστα με τα LED τους. Μου έμειναν από το MP3... Δεν προσπάθησα ποτέ να τις βάλω στο NC καθώς ήθελα κάτι με καλύτερη ανεμοκάλυψη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Billy έχει πάει Πέμπτη και ακόμα δεν έχεις ποστάρει βίντεο και φωτό! Τι πράματα είναι αυτά δλδ τώρα? Απαράδεκτος!

Εμείς οι α-μήχανοι,αυτά περιμένουμε να πάμε καμιά βόλτα και εμείς νοερά! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο motoraid τα πήρα φίλε.

Είχα τις ίδιες χούφτες με του billy παλαιότερα αλλά τις έβγαλα και τώρα κάθονται, αν ενδιαφέρεσαι pm...

ποσο τις δινεις white; τωρα τι εχεις επανω; ταιριαζει στην γνησια ζελατινα τις honda;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο ρε φίλε ωραίες φώτο σπάνιας ομορφιάς... Πάντα τέτοιες βόλτες να κάνεις και να βάζεις φώτο να τις βλέπουμε και να ζηλεύουμε. Απο την μεριά μου ευχαριστώ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο Billy! Λιωστο!

μην τολμησει κανενας να απαντησει κανοντας παραθεση με ολες τις φωτο...θα βρω που μενει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο ρε φίλε ωραίες φώτο σπάνιας ομορφιάς... Πάντα τέτοιες βόλτες να κάνεις και να βάζεις φώτο να τις βλέπουμε και να ζηλεύουμε. Απο την μεριά μου ευχαριστώ...

Οχι φιλε μου εγω ευχαριστω!Χαιρομαι που υπαρχει κοσμος που εχει την ιδια αγαπη με εμενα ακομη και ας μη μπορει λογω συνθηκων να κανει το ιδιο!:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μας μάμησες βραδυάτικα  :tongue:

:respekt:

Τροποποιήθηκε από τον tre

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε billy έλεος!!!!! Δείξε και λίγο σεβασμό,γέροι άνθρωποι είμαστε...:laugh:

Μπράβο σου και ξαναμανα, μπράβο σου. Ωραία η βολτάρα σου,ωραίες οι φωτογραφίες σου αλλά,πιο ωραίο απ'όλα είναι το nc σου :ok:που σου χαρίζει και μας χαρίζεις τις καταδρομικές εκδρομούλες σου.:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πανεμορφες φωτο!

Παντως με τετοια ερημια σε ποιανει τρομος σε περιπτωση που κατι παθει η μηχανη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πανεμορφες φωτο!

Παντως με τετοια ερημια σε ποιανει τρομος σε περιπτωση που κατι παθει η μηχανη!

Τι να παθει ρε φιλε NC ειναι!:tooth: 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να παθει ρε φιλε NC ειναι!:tooth: 

Εκείνη η στιγμή που διαβάζεις κάτι και ξέρεις ποιος το έχει γράψει πριν κοιτάξεις nickname.
Πάμε για κανα burger απόψε ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκείνη η στιγμή που διαβάζεις κάτι και ξέρεις ποιος το έχει γράψει πριν κοιτάξεις nickname.
Πάμε για κανα burger απόψε ?

Μαλλον δε μπορω σημερα αλλα θα μιλησουμε απογευμα για σιγουρα!:winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τακακια τι μαρκα βαζετε? Εχει καποιος εμπειρια απο ebc?

Τροποποιήθηκε από τον takis1964

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τακακια τι μαρκα βαζετε? Εχει καποιος εμπειρια απο ebc?

Μια χαρα ειναι τα EBC ειναι γνωστη μαρκα.Προσωπικα βαζω Ferodo,μιση τιμη απο τα μαμα και μου εβγαλαν και περισσοτερο τα μπροστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμ εγώ φταίω που χτες δεν.......Μπίλυ .......:_zorro:

Α χα χα χα χα ! 

ΕΥΓΕ φίλε μου πάντα ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ εικόνες ! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα