Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το ΤΑ 700 έχει θέμα με τις θερμοκρασίες. Και στη Σύρο μου ανάβει βεντιλατέρ και γενικά το μοτέρ ανεβάζει θερμοκρασίες και βγάζει μπόλικη κάψα στα πόδια. Το έχω ψάξει και έτσι δεν είναι θέμα του δικού μου ΤΑ. Ολα τα 700άρια είναι έτσι. Δουλεύουν σε ψηλές θερμοκρασίες. Μόλις η θερμοκρασία στο ηλεκτρονικό θερμόμετρο νερού αγγίξει τους 102 βαθμούς, αμέσως παίρνει μπρος το βεντιλατέρ και σε λίγα δευτερόλεπτα τη ρίχνει στους 100 βαθμούς και κλείνει. Δε δουλεύει δηλ. συνεχώς το βεντιλατέρ αλλά ανάβει λίγο και σβήνει. Αυτά γίνονται βέβαια όταν είσαι σταματημένος στην πόλη, διότι στον ανοιχτό δρόμο δουλεύει στους 85 βαθμούς. Αρχικά το νούμερο "102" με είχε θορυβήσει αλλά δεν είναι πρόβλημα για τον κινητήρα. Και το όριο βρασμού για το ψυκτικό υγρό (προσοχή: δε μιλάμε για απλό νερό) είναι στους 120 βαθμοί, οπότε δεν υπάρχει θέμα για τον κινητήρα. Πάντως, παραμένει ένα θέμα η ζέστη για τον αναβάτη, όταν είναι μποτιλιαρισμένος σε συνθήκες ζέστης. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2012 από τον Αιγαιοπλόος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Το έχω ακούσει, όντως. Σε πολλές περιπτώσεις έχουν αναφερθεί και αλλοιώσεις σε βαμμένα μέρη από το φαινόμενο αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grvitara 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Δεν ξερω τι αλλο να προσθεσω , αν ειναι κατι ρωτηστε . Εν ολιγης αυτο που μπορω να πω για την μηχανη ειναι οτι αν προοριζεται η χρηση της ως επι τω πλειστων για πολη , καθημερινη χρηση και μερικα ταξιδακια το χρονο ειναι απο τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ της αγορας . ΑΛΛΑ.......απο την αλλη ομως αν καποιος εχει μια μοτο πχ ΤΑ650 (πχ μην πεσετε να με φατε!!!) ή ΧΤ660 ή κατι παρεμφερες και δεν παει χωμα , αλλα κανει τακτικα ταξιδια (οι πιο πολλοι με ΤΑ650 κανουν!!!) με μια αλλαγη ζελατινας το ΝC ειναι καλυτερο σε ολα (εκτος χωματος φυσικα) . Δηλαδη μυλος η κατα σταση !!! Σκιαγράφησες το προφίλ μου και με έβαλες στην πρίζα. Αν και ο έρωτας παραμένει ένα DL650, το review σου με έχει προβληματίσει και με έχεις σχεδόν πείσει ότι το ΝC παραμένει η πιο λογική επιλογή. Συνεχίστε να μας ενημερώνετε για την συμβίωσή σας μαζί του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Θα συμφωνήσω με τον Κώστα (Αιγαιοπλόο) αλλά να διορθώσω λίγο τις τιμές των θερμοκρασιών που ανοίγει το βεντιλατέρ. Το ΤΑ 700 έχει θέμα με τις θερμοκρασίες. Και στη Σύρο μου ανάβει βεντιλατέρ και γενικά το μοτέρ ανεβάζει θερμοκρασίες και βγάζει μπόλικη κάψα στα πόδια. Το έχω ψάξει και έτσι δεν είναι θέμα του δικού μου ΤΑ. Ολα τα 700άρια είναι έτσι. Δουλεύουν σε ψηλές θερμοκρασίες. Μόλις η θερμοκρασία στο ηλεκτρονικό θερμόμετρο νερού αγγίξει τους 103 (από 102) βαθμούς, αμέσως παίρνει μπρος το βεντιλατέρ και σε λίγα δευτερόλεπτα τη ρίχνει στους 98 (από 100) βαθμούς και κλείνει. Δε δουλεύει δηλ. συνεχώς το βεντιλατέρ αλλά ανάβει λίγο και σβήνει. Αυτά γίνονται βέβαια όταν είσαι σταματημένος στην πόλη, διότι στον ανοιχτό δρόμο δουλεύει στους 85 βαθμούς. Αρχικά το νούμερο "102" με είχε θορυβήσει αλλά δεν είναι πρόβλημα για τον κινητήρα. Και το όριο βρασμού για το ψυκτικό υγρό (προσοχή: δε μιλάμε για απλό νερό) είναι στους 120 βαθμοί, οπότε δεν υπάρχει θέμα για τον κινητήρα. Πάντως, παραμένει ένα θέμα η ζέστη για τον αναβάτη, όταν είναι μποτιλιαρισμένος σε συνθήκες ζέστης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babis5570 88 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Από θερμοκρασίες στην κίνηση της πόλης πώς τα πάει; Βγάζει πολύ ζέστη στα πόδια; Ανάβει συχνά το βεντιλατέρ; Κάνε μου μια σύγκριση σε αυτόν τον τομέα με το ΤΑ 700, μιας και το είχες προηγουμένως. Aμα σου πω οτι δεν εχει αναψει ακομα βεντιλαντερ στην πολη (ενταξει 2-3 φορες )!!!!! Ενταξει ειμαι και Ροδο βεβαια και η δουλειες στην πολη ειναι υποθεση σχετικα γρηγορη ακομα και με τα απειρα κουτια (ειδικα το καλοκαιρι με τους τουριστες ειναι Ειναι ενα απο τα καλα σημεια της μοτο , σε φουλ κινηση αν φορας σορτσακι ισα που νιωθεις κατι. Συγκριση με το ΤΑ700 δεν παιζει , οσο και να μου αρεσε το ΤΑ700 στο συγκεκριμενο σημεια (ζεστη στα ποδια) ηταν ισως και απο τις χειροτερες μοτο που ειχα. Κανονικο ψηστηρι Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2012 από τον babis5570 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Ανέφερες ότι δεν είναι για χώμα. Αυτό λόγω ύψους της μοτ-τας από το έδαφος ή λόγω αναρτήσεων. Το ρωτάω αυτό μιας και το βλέπω παραπλήσιο με το Crossrunner. Επίσης σαν κατανάλωση σε εθνική με ταχύτητες 130-150 πόσο σου έχει κάψει, αν το έχεις μετρήσει, γιατί και με το XT που κινούμε στην εθνική με αυτές τις ταχύτητες μου καίει από 5,5-6,8 lt/100 χλμ (οι διαφορές οφείλονται στο φόρτωμα με σαμάρια ή χωρίς, δικάβαλος. Με και χωρίς σαμάρια παρατήρησα μια διαφορά της τάξης 1+ lt/100 χλμ πάντα δικάβαλος). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babis5570 88 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Ανέφερες ότι δεν είναι για χώμα. Αυτό λόγω ύψους της μοτ-τας από το έδαφος ή λόγω αναρτήσεων. Το ρωτάω αυτό μιας και το βλέπω παραπλήσιο με το Crossrunner. Επίσης σαν κατανάλωση σε εθνική με ταχύτητες 130-150 πόσο σου έχει κάψει, αν το έχεις μετρήσει, γιατί και με το XT που κινούμε στην εθνική με αυτές τις ταχύτητες μου καίει από 5,5-6,8 lt/100 χλμ (οι διαφορές οφείλονται στο φόρτωμα με σαμάρια ή χωρίς, δικάβαλος. Με και χωρίς σαμάρια παρατήρησα μια διαφορά της τάξης 1+ lt/100 χλμ πάντα δικάβαλος). Δεν ειναι για χωμα λογω 17αρι τροχου και ελαστικων και γενικοτερα λογω στησίματος αφου ειναι ψηλό street!!! Απλα παει πολυ καλυτερα απο αλλα street λογω τιμονιου , θεση οδηγησης & καπως ψηλοτερων αναρτησεων (150 mm) . Το αναφερω και στο review μου , εθνικη δεν εχουμε εδω Ροδο. Θα σου απαντησει καποιος αλλος γιαυτο . Εμπειρικα απ οτι βλεπω την μηχανη , πρεπει να παιζει στα 4lt/100 σε αυτες τις συνθηκες . Σιγουρα παντως ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ απο το XT . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Σε σχέση με το ύψος πάντως, το δίνει πιο ψηλό από το CROSSRUNNER και λίγο πιο χαμηλό από το ΤΑ. Υποθέτω πως πάει να το προσδιορίσει σαν ένα ταξιδιαρικο μοταρντ με αρκετές άλλες ευκολίες....Αν είναι και οι δυο τροχοί 17" ίσως θα μπορούσε να προσαρμοσθεί το PIRELLI MT60 για κάτι εκτός δρόμου, βέβαια δεν γνωρίζω για την υπόλοιπη συμπεριφορά του πως θα άλλαζε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Έ, δεν θα το σκίσεις ή θα πας αέρα αλλά θα περάσεις μια χαρά τους συνήθεις χωματόδρομους... [οφ τόπικ]. Ολα τα 700άρια είναι έτσι. Δουλεύουν σε ψηλές θερμοκρασίες. Χμ, φτωχά μίγματα μου μυρίζουν για λόγους κατανάλωσης & ρύπων... Σε λειτουργία κλειστού βρόγχου του ψεκασμού (συνήθης κουλ οδήγηση μικρών ανοιγμάτων και χαμηλομεσαίων στροφών), όπου φτιάχνει τα μίγματα πέριξ του στοιχειομετρικού 14,7 οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν καθώς δεν εισέρχεται πλούσιο μίγμα για να ψύξει τον κύλινδρο. [/οφ τόπικ] Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2012 από τον Mi_ka Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2012 Κατ'αρτχας μετα απο πολυ καιρο γραφω. Καλως σας (ξανα) βρηκα! Θα ηθελα να ρωτησω αν στην αντιπροσωπεια υπαρχει η touring εκδοση που εχω δει, με τρεις βαλιτσες, πολυ μεγαλυτερο ανεμοθωρακα, προβολακια, και προστατευτικες μπαρες. Και αν ξερετε ποιο ειναι το εξτρα κοστος. Ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2012 Κατ'αρτχας μετα απο πολυ καιρο γραφω. Καλως σας (ξανα) βρηκα! Θα ηθελα να ρωτησω αν στην αντιπροσωπεια υπαρχει η touring εκδοση που εχω δει, με τρεις βαλιτσες, πολυ μεγαλυτερο ανεμοθωρακα, προβολακια, και προστατευτικες μπαρες. Και αν ξερετε ποιο ειναι το εξτρα κοστος. Ευχαριστω. Καλημέρα, θα πρέπει να γίνουν παραγγελία λογικά όλα τα extra που θες, υπολόγιζε κανένα 2χίλιαρο παραπάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2012 Λυπηρή η τιμή. Σε aftermarket σίγουρα θα υπάρχουν ή θα υπάρξουν πολύ καλύτερες τιμές και ίσως ποιότητες. Άν κρίνω τουλάχιστον από το δικό μου που η μαμά ζελατίνα μιάζει με της βέσπας του αείμνηστου Βέγγου και είναι και πανάκριβη σε αντίθεση με της KAPPA-GIVI που τελικά προτίμησα και ειναι κορυφαία στα πάντα ΚΑΙ ρυθμιζόμενη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2012 2χιλιαρο...? Μαλιστα, αρα παμε μονο για ζελατινα! :D Οι τσαντες ωμου αυτη την εποχη κανουν θαυματα! :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) Σήμερα έκανα το δεύτερο γέμισμα και έχουμε κάποια στατιστικά. Λοιπόν 269km σε D mode σε σχετικά υψηλές θερμοκρασίες, γέμισμα στο λαμπάκι, 10.45 λίτρα. Το 60% έγινε μέσα στην πόλη και από αυτό το 60% το 20% ήταν δικάβαλο. Το 40% έγινε στον περιφερειακό με ταχύτητες 90 μέχρι 120. ( 3 με 4 χιλιάδες στροφές, όχι παραπάνω.) Να πώ ότι είμαι 90 κιλά, και ότι η μηχανή έχει εξτρά πράγματα πάνω ( κάγκελα, διπλό στάντ, μεγαλύτερη ζελατίνα, πίσω φτερό και χούφτες.) Ότι άλλες πληροφορίες στην διάθεση σας. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 27 , 2012 από τον Whiteyez 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Για τους κατόχους της NC που φοράνε ελαστικά Metzeler Roadtec Z8, είναι ιδέα μου η τα συγκεκριμένα ελαστικά είναι άθλια; Γλιστράνε παντού ακόμα και ζεστά. Πρίν κάτι μέρες με βροχή κόντεψα να πέσω 2 φορές και πήγαινα με ταχύτητα ασφαλείας, έχω φτάσει σε σημείο να πάω για αλλαγή σε κάτι καλύτερο για τους ελληνικούς δρόμους, και έχω μόνο 2500km. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Καλημέρα, θα πρέπει να γίνουν παραγγελία λογικά όλα τα extra που θες, υπολόγιζε κανένα 2χίλιαρο παραπάνω. με τοσα λεφτα παιρνεις Η&Β που ειναι καταπληκτικης ποιοτητας (πιθανον οι κορυφαιες) κ μαλιστα πας κ τις αγοραζεις απο το ιδιο το εργοστασιο στην Γερμανια,φτανουν τα ευρω κ περισευουν... ακου 2 χιλιαρικα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babis5570 88 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Για τους κατόχους της NC που φοράνε ελαστικά Metzeler Roadtec Z8, είναι ιδέα μου η τα συγκεκριμένα ελαστικά είναι άθλια; Γλιστράνε παντού ακόμα και ζεστά. Πρίν κάτι μέρες με βροχή κόντεψα να πέσω 2 φορές και πήγαινα με ταχύτητα ασφαλείας, έχω φτάσει σε σημείο να πάω για αλλαγή σε κάτι καλύτερο για τους ελληνικούς δρόμους, και έχω μόνο 2500km. Ασχετο αλλα εχεις τσεκαρει οτι ειναι οκ ο αερας? Σου το λεω γιατι μου ετυχε σε 2 βδομαδες μετα το τελευταιο τσεκ να εχουν χασει αρκετο αερα και να εχει φυσικα περιεργη συμπεριφορα η μοτο και μολις τα φουσκωσα ολα ειναι μια χαρα . Σου το λεω γιατι τα λαστιχα που φορα ειναι πολυ καλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Χμμμ, δεν έχω δει τον αέρα μετά το πρώτο service, θα κοιτάξω και θα επανέλθω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 :lipssealed: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Αγόρασε πιεσομετράκι, έχε το εύκολο και κάνε ελέγχους τακτικά. Η πιο φτηνή ασφάλεια και οικονομία που μπορείς να αγοράσεις. Χωρίς πιεσόμετρο κοίτα κάθε φορά όταν ανεβαίνεις κρύος πόσο έχουν συμπιεστεί τα λάστιχα από το βάρος αν και αυτό είναι πολύ ανακριβής μέθοδος κατάλληλη μόνο για μεγάλες διαρροές. Οι πιέσεις συνεχώς μεταβάλονται με τις αλλαγές του κλιματος και μικροδιαρροές από πόρους ή κοπανήματα σε λακούβες. Αφού κάνεις λίγη απόσταση το λάστιχο ζεσταίνεται και η πίεση αυξάνεται οπότε οι διαφορές πίεσης που μετρώνται κρύο μετριάζονται όπως και η επίδραση στο οδήγημα. Μέχρι όμως να ζεστάνει, μπορείς να βρεθείς να πηγαίνεις με τις πάντες και να ξαπλώσεις αγουροξυπνημένος στη στροφή κοντά στο σπίτι που έμπαινες τρένο χθες καθώς δεν φαίνεται το μικρό καρφάκι που κρατάει το πέλμα ή βαλβίδα που αποφάσισε να αρχίσει να χάνει. Δεν χάσανε τελείως αλλά σφραγίσανε σε χαμηλότερη πίεση διαρρέοντας κατά τη διάρκεια της νύχτας αποφασισμένα να σε εκπλήξουν το πρωί και να κάνουν τον ανταλλακτικατζή να χαίρεται. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Και μην ξεχνάμε, η μέτρηση - συμπλήρωση με κρύα λάστιχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Τελικά μάλλον ο αέρας ήταν, είχαν πέσει και τα 2 λάστιχα πάρα πολύ. Κοίταξα το πίσω λάστιχο μήπως είχα πατήσει τίποτα και είδα αυτά τα σκισιματάκια, υπάρχει πρόβλημα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Σήμερα έκανα το δεύτερο γέμισμα και έχουμε κάποια στατιστικά. Λοιπόν 269km σε D mode σε σχετικά υψηλές θερμοκρασίες, γέμισμα στο λαμπάκι, 10.45 λίτρα. Το 60% έγινε μέσα στην πόλη και από αυτό το 60% το 20% ήταν δικάβαλο. Το 40% έγινε στον περιφερειακό με ταχύτητες 90 μέχρι 120. ( 3 με 4 χιλιάδες στροφές, όχι παραπάνω.) Να πώ ότι είμαι 90 κιλά, και ότι η μηχανή έχει εξτρά πράγματα πάνω ( κάγκελα, διπλό στάντ, μεγαλύτερη ζελατίνα, πίσω φτερό και χούφτες.) Ότι άλλες πληροφορίες στην διάθεση σας. Τι άλλο να μας πεις... 3,5lt κατανάλωση στα 100... Παπί ...Και μέσα στην πόλη... Εγώ αυτό που θέλω να μάθω από τους κατόχους είναι το πόσο ξεκούραστο είναι σε ταξίδια. Μπορείς να κάνεις 300 ή 400χλμ με τη μία? Δεν λέμε συχνά, αλλά θες να πας διακοπές ρε παιδάκι μου, πας δικάβαλος τέτοια απόσταση ή δεν παλεύεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) 300-400km τα κάνεις άνετα, 3500km θα πονέσεις αρκετά. Συγκεκριμένα ένας τούρκος έκανε 3500km από Κωνσταντινούπολη μέχρι τα σύνορα Ρωσίας-Γεωργίας. http://www.nc700.co....-man-ever-seen/ Προσωπικά στο μέλλον θα την αλλάξω την σέλα με κάτι καλύτερο, ευτυχώς εδώ Θεσσαλονίκη έχουμε 2-3 καλούς που φτιάχνουν σέλες, θα πάω να πάρω την γνώμη τους. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 6 , 2012 από τον Whiteyez 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Τελικά μάλλον ο αέρας ήταν, είχαν πέσει και τα 2 λάστιχα πάρα πολύ. Κοίταξα το πίσω λάστιχο μήπως είχα πατήσει τίποτα και είδα αυτά τα σκισιματάκια, υπάρχει πρόβλημα; Όχι πάνω στο τακούνι είναι και εγώ έχω τέτοια άπειρα και ακόμα βαστάνε μια χαρά. BRIDGESTONE φοράει από μαμά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες