FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 Καλοταξιδο και αγρατσουνιστο το νεο σου αποκτημα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καλορίζικο το στρώμα απεφτο και αγρατζουνιστο Δικανη φοράει στο στρωματεξ του ο Μοτοκουλαδουλης. Αυτός θα έχει μια πιο ξεκάθαρη θέση και άποψη για να μας διαφωτίσει επί του προκειμένου Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2012 από τον naftilos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xshark7x 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 Καλορίζικο το στρώμα απεφτο και αγρατζουνιστο Δικανη φοράει στο στρωματεξ του ο Μοτοκουλαδουλης. Αυτός θα έχει μια πιο ξεκάθαρη θέση και άποψη για να μας διαφωτίσει επί του προκειμένου ακριβες ψευδονυμο? δεν βρισκω κατι σχετικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 ακριβες ψευδονυμο? δεν βρισκω κατι σχετικο Kosta Moto-Lover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 κατα την γνωμη μου η εξατμιση ειναι πεταμενα λεφτα.αυτη η προσφορα με την yoshi στα 500 ευρω υπαρχει εδω και αιωνες.αν θες εξατμιση δεν ειναι απαραιτητο να παρεις καινουργια μπορεις να βρεις και μεταχειρισμενη σε πολυ καλη τιμη.το v-strom με την εξατμιση απο την αντιπροσωπεια συνοδευεται αναγκαστικα και απο το yoshi-box με νεες ρυθμισεις και φυσικα ελευθερο φιλτρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xshark7x 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 κατα την γνωμη μου η εξατμιση ειναι πεταμενα λεφτα.αυτη η προσφορα με την yoshi στα 500 ευρω υπαρχει εδω και αιωνες.αν θες εξατμιση δεν ειναι απαραιτητο να παρεις καινουργια μπορεις να βρεις και μεταχειρισμενη σε πολυ καλη τιμη.το v-strom με την εξατμιση απο την αντιπροσωπεια συνοδευεται αναγκαστικα και απο το yoshi-box με νεες ρυθμισεις και φυσικα ελευθερο φιλτρο. δεν θελω βελτιωση, απλα λιγο θορυβο χωρις να επηρεασει την μηχανη αρνητικα, αρυθμιες, αθξημενη καταναλωση κλπ... καμια προταση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 δεν θελω βελτιωση, απλα λιγο θορυβο χωρις να επηρεασει την μηχανη αρνητικα, αρυθμιες, αθξημενη καταναλωση κλπ... καμια προταση? με σωστο ρυθμισμα στο yoshi-box μπορει να δεις και καλυτερη καταναλωση,οχι χειροτερη συμφωνα παντα με τους κατοχους του,εμενα βεβαια αυτο μου κανει λιγο σαν αστικος μυθος αλλα τελοσπαντων δεν μπορω και να το διαψευσω.ως προς την προταση τι να σου πω αυτα ειναι γουστα,εμενα προσωπικα παντα μ`αρεσαν καλυτερα οι leovince και οι mivv.αν και σου ειπα θα προτιμουσα χιλιες φορες να ριξω τα λεφτα μου σε μια πληρως ρυθμιζομενη πισω αναρτηση αζωτου της willbers παρα σε μια εξατμιση.θα ψαξω να βρω ενα λινκ με μια προσφορα σε εξατμισεις που ειχα δει και αν το βρω θα το παραθεσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 εχουν βγαλει προσφορα στον σφακιανακη στην συγγρου μια εξατμηση yoshi 450 ευρω, με διπλη εξοδο (οχι 2 εξατμισεις, 2 τρυπες), την γνωριζει κανενας? απο θορυβο τι λεει κ κατα ποσο επηρεαζει αρνητικα την αποδοση/καταναλωση της μηχανης. εχω διαβασει πολλα για εξατμισεις σε vstrom κ δεν εχω διαβασει κατι καλο, ολες απορυθμιζουν το μηχανακι κλπ ακριβες ψευδονυμο? δεν βρισκω κατι σχετικο Εμ, έτσι που στο γράψανε τα βλαμμένα, πώς να μες βρεις! :lol: Ρε σεις, καινούργιος είναι ο άνθρωπος, τί του μιλάτε συνθηματικά? :P Ναι φίλε μου, εγώ έχω τέτοια στο δικό μου. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν την έβαλα after market, την είχε μαμά επάνω επειδή ήταν η έκδοση "Desert" που τη δίνει έτσι (και με όλα τα υπόλοιπα αξεσουάρ) η αντιπροσωπεία. Για μένα αξίζει πάρα πολύ γι' αυτό που ζητάς, λίιιιιγο παραπάνω θόρυβο δηλ. χωρίς να ενοχλεί. Την ακούει μόνο ο οδηγός (έχω βάλει συνταξιδιώτες να μου πουν αν ακούγεται σ' αυτούς κι αν ενοχλεί) και σου δίνει άλλη αίσθηση. Πραγματικά την απολαμβάνω, ενώ και σε καταναλώσεις το δικό μου τουλάχιστον είναι ένα κλικ πιο κάτω ακόμα απ' τα ήδη οικονομικά V-Strom. Έχω μετρήσει 3,8-4,5 lt / 100 km (η μέγιστη τιμή με πολύ σβέλτους ρυθμούς σε Δεσφίνα-Γαλαξείδι-Δελφούς), ενώ σε 100% χιλιόμετρα πόλης μέτρησα μόλις 4,6. Οι μετρήσεις που έχω κάνει είναι αρκετές, γιατί κάθε φορά με αμφισβητούσανε εδώ μέσα και ξαναμέτραγα :lol: (να σου πω την αλήθεια, κι εγώ στην αρχή αμφέβαλλα αν έβλεπα σωστά, αλλά έλεος! ένα γέμισμα μέχρι ακριβώς το ίδιο σημείο είναι και μία μέθοδος των 3. Δεν ξέρω όμως αν η αλλαγή εξάτμισης προϋποθέτει κάποια νέα ρύθμιση, πιθανόν ναι και δεν ξέρω να σε βοηθήσω. Καλύτερα ρώτα στη Suzuki. Εφόσον είναι ένα αξεσουάρ που το βάζουν στα μοντέλα τους (και το διαφημίζουνε με σχετική ταμπέλα στα μαγαζιά τους), θεωρώ ότι είναι υποχρεωμένοι να το γνωρίζουνε. με σωστο ρυθμισμα στο yoshi-box μπορει να δεις και καλυτερη καταναλωση,οχι χειροτερη συμφωνα παντα με τους κατοχους του,εμενα βεβαια αυτο μου κανει λιγο σαν αστικος μυθος όχι και μύθος Μιχαλάκηηηη, μαζί ήμασταν στη Β.Εύβοια τους μύθους ψάξτους στα ψυγεία μπύρας, όχι σ' εμάς :P αλλα τελοσπαντων δεν μπορω και να το διαψευσω. ααααα το μαζεύεις βλέπω άμα σου βαστάει βάλε κανά βαρβάτο στοίχημα....... θέλω να βγάλω τη δόση της εφορίας που έρχεται ως προς την προταση τι να σου πω αυτα ειναι γουστα,εμενα προσωπικα παντα μ`αρεσαν καλυτερα οι leovince και οι mivv.αν και σου ειπα θα προτιμουσα χιλιες φορες να ριξω τα λεφτα μου σε μια πληρως ρυθμιζομενη πισω αναρτηση αζωτου της willbers παρα σε μια εξατμιση.θα ψαξω να βρω ενα λινκ με μια προσφορα σε εξατμισεις που ειχα δει και αν το βρω θα το παραθεσω. εδώ θα συμφωνήσω (μερικώς) με τον Μιχάλη, μάλλον θα άξιζε να τα ρίξεις να βελτιώσεις αυτά τα κωλόφρενα - που είναι και πιο σημαντικά για την ασφάλειά σου - εκτός κι αν δεν κατάλαβες τίποτα και σου φαίνονται επαρκή. Ό,τι άλλο θες εδώ είμαστε. :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Επομενη μετρηση μεσα σε πολη κ λιγο εθνικη, με στροφες εως 8κ, 18λτ 400χλμ=4.5λτ/100χλμ Τόσο καίει και το δικό μου (ψεκαστό Transalp) σε ανάλογες συνθήκες. Μια χαρά κατανάλωση είναι. Καλοτάξιδο το μηχανάκι σου. Πολυτάλαντο, άνετο, αξιόπιστο. Πολύ καλή επιλογή για all around μοτοσυκλέτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLoR 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 καλοτάξιδο και όσο για τα φρένα και το δικό μου κάπως έτσι είναι, απ 'ότι κατάλαβα η suzuki έχει ίδιο στυλ σε όλα τα ABS. χαχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 καλοτάξιδο και όσο για τα φρένα και το δικό μου κάπως έτσι είναι, απ 'ότι κατάλαβα η suzuki έχει ίδιο στυλ σε όλα τα ABS. χαχα. Προσωπικά κατάλαβα ότι η Suzuki έχει γενικώς θέμα με τα φρένα (δεν το λες και δυνατό της σημείο) :lol: και αυτό ισχύει και σε μηχανές και σε αυτοκίνητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xshark7x 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2012 Επομενη μετρηση μεσα σε πολη κ λιγο εθνικη, με στροφες εως 8κ, 18λτ 400χλμ=4.5λτ/100χλμ Δευτερη μετρηση εντος πολης 18λτ/420χλμ=4.2. Αυριο θα κανω ταξιδι εθνικη μονο να δουμε τι θα καψει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agamoi-thytai 155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2012 Αν έχεις Android κατέβασε το FuelLog και καταχώρησε κάθε φορά που βάζεις βενζίνη. Εκεί θα δεις τα πραγματικά αποτελέσματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 O νεος κατοχος V Strom Πηρε το βαπτισμα του πυρος και οφ ροουντ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saber rider 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 Δευτερη μετρηση εντος πολης 18λτ/420χλμ=4.2. Αυριο θα κανω ταξιδι εθνικη μονο να δουμε τι θα καψει Mε κινδυνο να γίνω γραφικός ξαναλέω ότι τέτοιες καταναλώσεις, εντός πόλεως, ΔΕΝ παίζουν για μηχανές 650+...! Πόσο μάλλον για μια μηχανή με τον όγκο και το βάρος του vstrom. Ενα 5,5 θα μου φαινόταν λογικό. 4,2 όμως όχι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 το δικο μου μεσο ορο 4,8 λ / 100 χλμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John The Son 295 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 Εγω σας τα 'λεγα οτι το στρωμα παει χωμα χαχαχα Ειναι το τοπ εντουρομηχανο λεμε..!! Ετσι Κωστα γερα, κοντρα στους κακοηθεις που ζηλευουν επειδη δεν εχουν τετοιο οn-OFF οπως εμεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 Mε κινδυνο να γίνω γραφικός ξαναλέω ότι τέτοιες καταναλώσεις, εντός πόλεως, ΔΕΝ παίζουν για μηχανές 650+...! Πόσο μάλλον για μια μηχανή με τον όγκο και το βάρος του vstrom. Ενα 5,5 θα μου φαινόταν λογικό. 4,2 όμως όχι.... 5,3 καιει μεσα στην πολη το R850R που ειναι βαρυτερο, 16 ετων και με πιο μεγαλο κινητηρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 Mε κινδυνο να γίνω γραφικός ξαναλέω ότι τέτοιες καταναλώσεις, εντός πόλεως, ΔΕΝ παίζουν για μηχανές 650+...! Πόσο μάλλον για μια μηχανή με τον όγκο και το βάρος του vstrom. Ενα 5,5 θα μου φαινόταν λογικό. 4,2 όμως όχι.... μη βάζεις το χέρι σου στη φωτιά φίλε μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 μη βάζεις το χέρι σου στη φωτιά φίλε μου Μη βάλεις το χέρι σου στη φωτιά όπως λέει ο Slaine, βάλε όμως κανά στοίχημα γιατί έχουμε αυξημένα έξοδα και το Τζόκερ άντε να το πιάσεις..... Έχω δει επανειλλημένως 3,8 και 3,9 ενώ συνήθως είμαι γύρω στο 4 - 4,2 Και με ταχύτητες απογείωσης :P έκαψα στην Πανελλήνια 4,66 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xshark7x 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 Σε οσα γεμισματα εχω κανει εντος πολης δεν εχω καψει πανω απο 4.5λτ. με ηρεμη οδηγηση πεφτει κ κατω απ τα 4... κραταω στατιστικα κ θα τα παραθεσω μαζεμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saber rider 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 Λοιπόν παίδες, επειδή μου κινήσατε την περιέργεια, κοίταξα και σε άλλα φορουμ για θέματα σχετικά με την κατανάλωση του vstrom 650. Oι περισσότεροι κάτοχοι έβλεπαν σταθερά με νορμαλ οδήγηση 5-5,5 λιτ εντός πόλεως και 4,2-4,5 σε εθνική οδό και επαρχιακά οδικά δίκτυα. Πώς βγάζετε λοιπόν τους αριθμούς που γράφετε? Για στοιχηματάκι είμαι μέσα! Δεν θα με χάλαγε ένα έξτρα χαρτζηλικάκι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Λοιπόν παίδες, επειδή μου κινήσατε την περιέργεια, κοίταξα και σε άλλα φορουμ για θέματα σχετικά με την κατανάλωση του vstrom 650. Oι περισσότεροι κάτοχοι έβλεπαν σταθερά με νορμαλ οδήγηση 5-5,5 λιτ εντός πόλεως και 4,2-4,5 σε εθνική οδό και επαρχιακά οδικά δίκτυα. Πώς βγάζετε λοιπόν τους αριθμούς που γράφετε? Για στοιχηματάκι είμαι μέσα! Δεν θα με χάλαγε ένα έξτρα χαρτζηλικάκι... Το δικό μου έχει Yoshimura από μαμά και λένε ότι έχει άλλη χαρτογράφηση εργοστασιακά. Το στοιχηματάκι ισχύει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saber rider 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Ισχύει βέβαια. Δε μας είπες όμως πώς μετρας την κατανάλωση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Σιγά την επιστήμη βρε συ. :D Γεμίζω μέχρι το στόμιο του ντεπόζιτου, μηδενίζω τον ημερήσιο χιλιομετρητή, και όποτε ξαναβάλω γεμίζω πάλι μέχρι το ίδιο σημείο και κάνω την μέθοδο των 3: στα Χ χιλιόμετρα τόσα λίτρα, στα 100 πόσα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες