a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Απο σημερα, ευτυχης πλεον κατοχος V-strom 650 K7 abs. Σε σχεση με την honda AX-1 250 που ειχα, ειναι η μερα με τη νυχτα. Κινητηρας, ανεση, καλυψη απο αερα, αισθηση αναβατη πανω στη μηχανη κ.τ.λ. ΑΛΛΑ πως σταματε βρε παιδια με το στρωμακι; Το παλιοφρενα ειναι αυτα; Ειναι δυνατον η suzuki, με ενα διαμαντι απο οσο διαβαζω κινητηρα να μη φοραει 4πιστονες μπροστα; Ειναι δυνατον; Οκ ειπαμε, να κατεβασουμε την τιμη, να γινει ανταγωνιστικο αλλα προεχει θελω να πιστευω η ασφαλεια του μοτοσυκλετιστη κι ας δωσει 300€ πανω. Το πισω φρενο, ανυπαρκτο. Εχω την εντυπωση οτι υπαρχει ισα ισα για να ψιλοδιορθωνει αλλα πραγματικα ανυπαρκτο. Λιγο να το ζορισεις καταλαβαινεις το κρακ κρακ κρακ στο ποδοφρενο απο το abs. Οσο για το μπροστα, δε δινει πληροφορηση να το πω, δεν ξερω. Απογοητευτηκα απο τα φρενα της, αλλα απιστευτα ανετο μηχανακι και ευκολοδηγητο. Με το που το πηρα κι εκανα βολτα στην περιφερειακη αλλα και στο κεντρο, παρα τον ογκο, μου φανηκε πολυ ευκολο. Ωραιος πινακας μπροστα με μεγαλα ρολογια, ανετο σασμαν παρολο που ειχα ακουσει για γκαπ γκουπ. Ισως παιζει ρολο το οτι φοραει φρεσκα λαδια. Για τον φωτισμο δε μπορω να πω πολλα μιας και δεν το οδηγησα ακομη βραδυ. Ερχομενος απο μονοκυλιδρο, οταν καταλαβα οτι η μηχανη αυτην μπορει να ξεκινησει και με 1000 στροφες, βρηκα τη χαρα μου. Ροπες απο τα χαμηλα, ελαστικοτητα στον κινητηρα, ελαχιστοι κραδασμοι, ωραιος μπασος ηχος απο την εξατμιση, οχι εκεινο το προυφ προυφ που ειχα απο την εξατμιση στο προηγουμενο μου μηχανακι. Ειμαι τυχερος γιατι το πηρα σε πολυ καλη τιμη με λιγα χιλιομετρα. Εσωτερικα, ο κινητηρας κελαηδαει. Εξωτερικα θελει δουλιτσα για να λαμψει η μηχανη γιατι ο προηγουμενος ιδιοκτητης, ειχε κακες σχεσεις με το πλυσιμο. Καλα χιλιομετρα μου ευχομαι γιατι θα ειναι αρκετα και παντα ορθιοι ολοι μας. Με το που την πλυνω, γυαλισω κ.τ.λ. θα ανεβασω κι αλλες φωτογραφιες. Υ.Γ.: Το βραδακι θα μπει ο yamahakias και θα μου πει: Εγω στα ειπα ρε akire, tdm επρεπε να παρεις και θα σφυραει ως συνηθως. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 καλοριζικο φιλε! τα φρενα θελουν χρονο να τα συνηθισεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 καλοριζικος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariospapanikolaou 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Mας πουλησες αλλα δεν πειραζει :) καλοριζικο και καλοταξιδο αντε περιμενουμε καθαρες φωτο B) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Καλορίζικος φιλε Στακη! Καλοτάξιδο να είναι αν και πιστεύω ότι έπρεπε να πάρεις Transalp!!!!! Τα TDM δεν πηγαίνουν εκεί που πας βόλτες με το Χρήστο και γενικα δεν πηγαίνουν!!!! :P :P :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Καλορίζικο! Τετραπίστονες δαγκάνες δεν είναι απαραίτητες για να βελτιωθεί η αίσθηση. Νομίζω με σωληνάκια υψηλής-καθαρισμό-υγρά φρένων θα δεις διαφορά μεγάλη. Περισσότερες λεπτομέρειες από βεστρωμαδες που το χουν ψάξει το θέμα. Όπως και να 'χει τα φρένα είναι αποτελεσματικότατα. Καλές βόλτες και πάντα όρθιος. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Καλοριζικη, γερός και παντα ορθιος για να τη χαιρεσαι... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Καλορίζικος, καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιος! Πόσο το πήρες αν επιτρέπεις; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Καλοβολτο το β-στρομακι σου φιλε.:) Καλα χλμ να εχετε... Μια συμβουλη ( αν θες την κρατας). Βρες διαφορετικο τροπο να κλειδωνεις την μοτο... αργα ή γρηγορα θα γεμισεις το μπροστινο φτερο με γραντζουνιες εξαιτιας της κολονας... Τωρα που ειναι ''καινουριο'' το ποσεχεις πιο πολυ, μολις περασει ο καιρος , θα ξεχαστεις και θα αρχισεις τα ''τατουαζ'' στο φτερο. Καλορίζικο! Τετραπίστονες δαγκάνες δεν είναι απαραίτητες για να βελτιωθεί η αίσθηση. Νομίζω με σωληνάκια υψηλής-καθαρισμό-υγρά φρένων θα δεις διαφορά μεγάλη. Περισσότερες λεπτομέρειες από βεστρωμαδες που το χουν ψάξει το θέμα. Όπως και να 'χει τα φρένα είναι αποτελεσματικότατα. Καλές βόλτες και πάντα όρθιος. Συγνωμη αλλα αυτο απο που βγαινει ως συμπερασμα? Δεν εχω ορεξη για αντιπαραθεση, αλλα νταξ κακα τα ψεματα... Το β-στρομ ενα πραγμα δεν εχει.... ΦΡΕΝΑ... απαξ και ασχοληθεις εχεις ενα απο τα καλυτερα μηχανακια!!! Φαντασου ποσο τραγικα ειναι που το παλικαρι ειχε ενα ΑΧ1 και αντι να λεει οτι το β-στρομ, εχει φρενα λεει οτι δεν εχει χεχε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 καλοταξιδο και καλοριζικο .... αλλαξε κανα τακακι μηπως ειναι πολυκαιρισμενα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Συγνωμη αλλα αυτο απο που βγαινει ως συμπερασμα? Δεν εχω ορεξη για αντιπαραθεση, αλλα νταξ κακα τα ψεματα... Το β-στρομ ενα πραγμα δεν εχει.... ΦΡΕΝΑ... απαξ και ασχοληθεις εχεις ενα απο τα καλυτερα μηχανακια!!! Φαντασου ποσο τραγικα ειναι που το παλικαρι ειχε ενα ΑΧ1 και αντι να λεει οτι το β-στρομ, εχει φρενα λεει οτι δεν εχει χεχε Ηλία, προφανώς και δεν θα μαλώσουμε για κάτι... Αυτό που έχω κατά πρώτον διαβάσει, και κατά δεύτερον διαπιστώσει οδηγώντας μερικά στρώματα, είναι ότι ενώ έχει χάλια αίσθηση (ειδικά το πισινό, όπου για να μπλοκάρει έπρεπε να σηκωθώ όρθιος) είναι άκρως αποτελεσματικά στην εθνική. Τα φρένα του tdm έχουν απίστευτη αίσθηση και θα σου κακοφαίνεται σίγουρα όταν οδηγάς στρώμα, αλλά άποψή μου είναι ότι η μηχανή, τελικά, σταματάει. Κάτοχοι μου έχουν πει ότι με μικροεπεμβάσεις βελτιώνεται και η αίσθηση. Κάπου είχα πετύχει και ένα συγκριτικό ξένου τύπου, όπου είχε στατιστικά με πολλά γνωστά μοντέλα για 100-0. Το στρώμα φιγουράριζε στις πρώτες θέσεις. Αν μπορέσω να το βρω θα το ανεβάσω. MOTORRAD edition 19-2006 Tested motorcycles: BMW R 1200 R (with the new Continental-Tewes ABS) BMW K 1200 S (FTE ABS) KTM990 ABS (Bosch-Brembo ABS) BMW F 800 S (Bosch ABS) Honda CBF 1000 (Nissin-Honda ABS) Honda Varadero 1000 (Nissin-Honda ABS) Ducati ST3 a (Bosch-Brembo ABS) Triumph Sprint ST (Nissin ABS) Suzuki V- Strom 650 (Nissin ABS, similar to a Bosch system) Kawasaki ZZR 1400 (Nissin ABS, similar to a Bosch system) Yamaha FJR 1300 A (Nissin ABS, similar to an early Bosch system) Stopping performance is measured from 100 - 0 kph in meter, as an average of three runs. Dry Stretch - equals a normal road 11,7 meter - this are worlds in between the BMW R 1200 R and the Yamaha FJR. Here we have to say that even the FJR in actual practice functions safer and realizes shorter braking distances than the average rider. Bad Stretch - includes bumps, edges and potholes of randomly different dimensions Again the R 1200 R leading, and the FJR trailing. But in between them the test field is changing positions. The KTM benefits from its longer suspension travel, which filter peak impacts before they reach the ABS sensors. The opposite is demonstrated by the Kawasaki. It develops too much slip at the front wheel. The BMW R ABS regulates well with only minor impact on braking performance. 42.6 m means earlier stopping than others on the smooth stretch. Wet Stretch - evenly water treated with the help of a sprinkler system With 9,43 m/s the BMW K 1200 S reaches phenomenal braking power in the wet. A contribution of the long wheel base, which keeps the front solid. The DL650 demonstrates the importance using the rear brake even with ABS. The brake distance was 10 m longer without the rear brake. 'Friction Jump' - a stretch of alternating wet and dry segments, each 20 cm wide This is the acid test for the every ABS's regulating quality. Brake distance of more than 50 m delivered even by the top performers do speak a clear language. The BMW F 800 S ABS regulates harshly but effective. The Kawasaki ABS is too careful and therefore too defensive. CONCLUSION Never again without! The is the short version and actually all we needed to say, after our experiences with 11 ABS motorcycles. And here is why: What even a very skilled rider can do only occasionally under the best conditions, and sometimes only with a lot of luck, that is what the newer ABS systems can do any time - safe braking in the shortest possible distance! The art is to master the effectiveness of the regulating logic in conjunction with the comfortable and clear ABS operation to the rider. It is BMW who gets both under one roof with their new ABS generation. Honda is second with only average braking results, but these systems are top in terms of regulation sensitivity. ΕΔΩ βρήκα άλλο ένα τεστάκι φρένων για όποιον έχει όρεξη για διάβασμα. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 10 , 2012 από τον gkourmoul1 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John The Son 295 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Κωστα να ξερεις τα λαθη πλερωνονται..!!! Σε προειδοποιησα χεχεχε.. Αντε καλοταξιδο φιλε και παντα ορθιος..!!! Σου ευχομαι να το χαρεις στο επακρο.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Απ' ότι βλέπω η μηχανή φορά ακόμα τα μαμά λάστιχα...άραγε πόσα χρόνια έχουν στη μηχανή; Τα Bridgestone Trailwing (DeathWing είναι το σωστότερο) είναι τραγικά για την ελληνική άσφαλτο ακόμα και φρέσκα, ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΧΘΕΣ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) H προηγουμενη μου μηχανη..........καλοβολτη φιλε μου ,να κοιταξεις να αλλαξει λαμπες μπροστα βαλε λιγο πιο ενισχυμενες γιατι αυτες ειναι τσιμπλες το βραδυ,και ειναι κριμα με τετοιο φαναρι με μεγαλους καθρεπτες να εχει τετοια φωτα το βραδυ.......θα το δεις και εσυ μονος σου........ και τα λαστιχα που λεει και ο φιλος ,απο επανω....... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 10 , 2012 από τον vagelis- 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 ρε αρχηγε τι κουλουρα ειναι αυτη? :P παρε καμια της προκοπης βεστρομ εχεις οχι zongshen 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Καλημερα παιδια Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες και τις πληροφοριες. Συντομα θα αλλαξω λαστιχα γιατι αυτα που φοραει ειναι της μαμας οπως σωστα ανεφερε ο shadowhunter και χρηζουν αλλαγης. Σε σχεση με τα φωτα που ειχα πριν απο το αξακι, το strom εχει φωτισμο απο οτι παρατηρησα χθες το βραδακι αλλα ετσι κι αλλιως θα αλλαξω τις λυχνιες που φοραει. Εχω στην ακρη κατι osram nightbreaker οποτε ευκαιρια να τις φορεσω. Φιλε μου anisorope ( τα σπαει το νικ σου ), αυτην την κουλουρα ειχε ο προηγουμενος ιδιοκτητης. Θα αγορασω μια καλυτερη γιατι δεν τη βλεπω να φτουραει για πολυ ακομη. Αν δεν ηταν ο John the son και 2 ατομα ακομη, δε θα επαιρνα το στρομ, ελα ομως που το προηγουμενο Σαββατο, τον επρηξα τον Γιαννη στις ερωτησεις, εκανα και βολτα το στρομ του και αυτο ηταν.( Ευχαριστω πολυ John ) Αρχοντη, σε ευχαριστω πολυ, τωρα θα τραβαω ξερογκαζιες και δε θα ακουμε πριτς πριτς χαχαχαχα Βγηκα απο υπηρεσια χθες οποτε συντομα καφεδακι. Ηλια, το φτερο ηδη εχει αποκτησει καποια τατουαζ. Σκοπος ειναι απο εδω και περα να μην αποκτισει κι αλλα. Σε ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη σου. Mavridoul, να΄σαι καλα. Η μηχανη ηταν ευκαιρια για εμενα, 3500€ ( σε δοσεις ) μου βγηκε με 17.000km. Αντιστοιχα μοντελα, εβγαιναν πολυ ακριβοτερα οποτε προτιμησα το συγκεκριμενο. Verval kint, ωραιο αρθρο. Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες. Gkourmoul1, σε ευχαριστω φιλε μου. Τα φρενα με φοβησαν χθες αρκετα. Μπορει να παιζει ρολο το οτι εχει πολυκαιρισμενα τακακια αν και αλλαχθηκαν πριν 1,5-2 χρονια. Παντως με φοβισαν και φαντασου προερχομαι απο μηχανακι 20ετιας. Οπως και να εχει, θα τη βρω την ακρη. Φιλε μου frankie_cbf, στην αρχη για transalp εψαχνα με βαση το μπατζετ που ειχα να διαθεσω. Αν εχεις φιλαρακι τον yamahakia και μετα απο τοσα που εχουμε περασει μαζι τοσα χρονια, να μου λεει πως αν παρεις transalp εκτος απο ταφο που θα σε λεω, δε θα σου μιλαω, τι περιμενεις? Κανε φιλο, να δεις καλο. Μαριε, δε σας πουλησα. Οσο εχει ο shadow το nx250 ( αδερφακι του ax-1 ), θα τη βγαζω στο υπογειο του για καφε κι αργοτερα για βολτες. Γραφω πολλα χιομετρα εκτος πολη και το αξακι δε βολευει καθολου. Furious99 και dirthpath, σας ευχαριστω παιδια. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gevo 200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 καλορίζικη και ορθιος !!! κόψε τη παρέα με τον John the... επειγόντως , εχει μεγάλο πεζοδρόμιο.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Καλοτάξιδο το εργαλείο! τελικά σε έψησε το φιλαράκι σου για τα καλά!!...αντί για scooter πήγες σε μοτοσυκλέτα 250cc και πολύ γρήγορα στην μεσαία κατηγορία. εύχομαι πολλά χιλιόμετρα το μηχανάκι σου είναι δοκιμασμένο για πολλά ταξίδια εντός / εκτός να το ευχαριστηθείς δεν χρειάζονται περεταίρω αντικαταστάσεις πορευσου για χρόνια η μοτοσυκλέτα είναι ελευθερία αν ξεπεράσουμε το θέμα ανικανοποίητου υπερκαταναλωτικού ήμαστε οι περισσότεροι υπερκαλυμμένοι από τα δίκυκλα μας για τις χρήσεις που τις χρησιμοποιούμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καλορίζικο. Αν τα φρένα είναι τόσο χάλια, τότε σίγουρα θέλει αλλαγή στα υγρά φρένων. Αν δεν τα έχει αλλάξει ποτέ, θα δεις μεγάλη διαφορά. Επίσης τακάκι από τακάκι έχει διαφορά. Μπροστά θέλει τουλάχιστον ημιμεταλλικά για να έχει δύναμη και να μην ζεστένεται. Μπροστά δύσκολο να έχει αλλάξει τακάκια στις 17.000 χιλιόμετρα καθώς συνήθως βγάζουν περί τις 60.000. Οπότε τα μαμά θα είναι μια χαρά.Οι διπίστονες μια χαρά είναι. Πριν από 15 χρόνια τις φορούσαν και τα Cbr600 και είχαν πολύ καλά φρένα. 4πίστονες φοράνε και τα ss1000 με τα 180 άλογα. Τα σουζούκια γενικά πάντα είχαν θεματάκια με τα φρένα τους και διπίστονη από διπίστονη και τρόμπα από τρόμπα διαφέρουν. Τόσο αδύναμα όμως δεν δικαιολογούντε, άλλαξε υγρά. 5 ευρώπουλα είναι. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 11 , 2012 από τον makisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Καλορίζικο. Αν τα φρένα είναι τόσο χάλια, τότε σίγουρα θέλει αλλαγή στα υγρά φρένων. Αν δεν τα έχει αλλάξει ποτέ, θα δεις μεγάλη διαφορά. Επίσης τακάκι από τακάκι έχει διαφορά. Μπροστά θέλει τουλάχιστον ημιμεταλλικά για να έχει δύναμη και να μην ζεστένεται. Μπροστά δύσκολο να έχει αλλάξει τακάκια στις 17.000 χιλιόμετρα καθώς συνήθως βγάζουν περί τις 60.000. Οπότε τα μαμά θα είναι μια χαρά.Οι διπίστονες μια χαρά είναι. Πριν από 15 χρόνια τις φορούσαν και τα Cbr600 και είχαν πολύ καλά φρένα. 4πίστονες φοράνε και τα ss1000 με τα 180 άλογα. Τα σουζούκια γενικά πάντα είχαν θεματάκια με τα φρένα τους και διπίστονη από διπίστονη και τρόμπα από τρόμπα διαφέρουν. Τόσο αδύναμα όμως δεν δικαιολογούντε, άλλαξε υγρά. 5 ευρώπουλα είναι. + καθαρισμό στο όλο κύκλωμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καλορίζικο το Στρωματέξ φίλε μου και καλές βόλτες. ............................. ΑΛΛΑ πως σταματε βρε παιδια με το στρωμακι; Τι παλιοφρενα ειναι αυτα; ........... Μα ούτε ένας να μη λέει καλά λόγια για τα φρένα του....... :D Είναι όντως ανεπαρκή και είναι ουσιαστικά το μόνο που με χαλάει κι εμένα. Στο επόμενο service έχω σκοπό να κάνω κάτι, ξεκινώντας απ' τα υγρά, ίσως σωληνάκια υψηλής μια και τα μαμίσια μπορεί και να μπαλονάρουνε πλέον, και βλέπουμε. Χειρίσου το με προσοχή μέχρι να τα συνηθίσεις. Όλα συνηθίζονται σ' αυτή τη ζωή δυστυχώς. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 11 , 2012 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καλα να παθεις. Απο το κακο στο χειροτερο. Τωρα δε θα σε παιρνω μαζι μου στις ονοφαδες. (To ανοιξες και στην κατηγορια ον οφφ τρομαρα σου) Να βρεθουμε μεσα στη βδομαδα σου χω και καταλληλο δωρακι Τροποποιήθηκε Ιούλιος 11 , 2012 από τον yamahakias666 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros FJR Patra 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Καλορίζικο και καλοτάξιδο το στρωματάκι και πάντα όρθιος.Ηταν το προηγούμενο μηχανάκι μου του '08 και έχω να πώ τα καλύτερα. Φροντιζέ το και θα το χαρείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 καλοριζικο και καλα χιλιομετρα με το στρωματακι σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 καλορίζικο το άνετο τερατάκι σου λάστιχα κουλούρα άλλαξε stadar !! αν δεν έχει συναγερμό βάλε claymores.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες