Jump to content
stiffler

Δ.Ι.Α.Σ υπάρχουν και καλά παιδιά

Recommended Posts

Είσαι ηλίθιος.

Δεν έχεις τρόπους.

Πες την άποψή σου και κάνε αντίλογο. Με αυτό που έγραψες, έχασες αυτόματα τα δίκια σου.

Πως περιμένεις να σε ακούσει ο άλλος και να μάθει πιο είναι το σωστό και πιο το λάθος ; Ή ακόμη και να ξέρει, αλλά να μάθει να το ακολουθεί ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Χτές βράδυ με σταμάτησαν για πρώτη φορά στον 1 χρόνο ακριβώς που έχω την μηχανή. Πέτυχα 2 δικάβαλους ΔΙΑΣ με αναμμένους φάρους στο φανάρι και όσο περιμέναμε με κοιτουσαν με ξανακοιτούσαν όταν άναψε πράσινο ήρθαν πίσω μου και έβαλαν σειρήνα δεν έκαναν κάποιο άλλο νόημα π.χ φώτα ή κάτι αλλά έκανα στην άκρη κατευθείαν μήν θεωρήσουν ότι πάω να φύγω.

βγάζω αλάρμ σβήνω και βγάζω αμέσως κράνος και κουκούλα για να βλέπουν τα μούτρα μου να μήν πούν τίποτα. μου μιλήσανε γενικά ευγενικά δεν έχω παράπονο απλά στην αρχή λίγο με φόβησαν και αυτό ειναι που μου την σπάει στην φάση. μου λένε άδεια κυκλοφορίας και ταυτότητα οπότε και κατέβηκα απο την μηχανή να βγαλω απο την τσάντα μου τα χαρτιά για να τους τα δώσω και όπως βγάζω την τσάντα ακούω τα χρατς χρατς απο όλους που ξεκουμπώνουν τις θήκες τους έτοιμοι να με φάνε!

λέω ρε παιδιά τα χαρτιά να βγάλω που με ζητήσατε μην με φάτε για το τίποτα! του έδωσα και το δίπλωμα μου ενώ επέμεναν ότι δεν το θέλουν ούτε που το κοίταξαν μου το δώσαν πίσω ούτε ασφάλεια θέλανε.

είδανε την άδεια και τσεκάραν στον ασύρματο την ταυτότητα μου. με ρωτούσαν απο που είμαι που μένω και τέτοια ε στο τέλος χαλάρωσαν και πιάσαμε την κουβέντα γιατί τους είπα που δουλεύω και στην δουλειά μου έχουμε πολλούς πελατες αστυνομικούς.

άνοιξα και τον σάκο μου τον είδαν ότι δεν έχω κάτι μέσα γενικά ηταν χαλαροί στον έλεγχο τους είπα ότι πάω στην κοπελα μου και στο τέλος μου λένε για πλάκα βοήθα να σπρώξουμε το gs που έσβησε απο μπαταρία! χαχαχαχα!

Στο τέλος με ρώτησαν αν βολεύει η φιμέ ζελατίνα βράδυ και πώς έφτιαξα τα μαλλιά μου ράστα!

και μου ειπαν ότι με σταμάτησαν κυρίως γιατί φορούσα φιμέ ζελατίνα και είχα σακίδιο στην πλάτη και τους φάνηκε ύποπτο!

τέσπα έλεγχοι άς γίνονται αλλά τρομακτικοί να μήν είναι !

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

pit_hal στην αρχή έτσι κάνουν.Μιλάνε απότομα,διατάζουν κάνουν ράνουν.Μετά μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους.Αρκεί να ξέρεις και σύ να μιλήσεις.Ούτε ειρωνεία θέλει ούτε να είσαι ψαρωμένος.Κάτι μεταξύ χαβαλέ θέλει και να είσαι νόμιμος.

Stiffler προφανώς και ήταν καλοί για σένα γιατί το χιλιάρικο δεν σε έφτανε :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό για τα όπλα, σκέψου ότι αυτοί δεν έχουν ιδέα τι είσαι εσύ, και τι κουβαλάς μέσα στην τσάντα σου! Με τόσους να κουβαλάνε όπλα πάνω τους, πρέπει να είναι κάπως καλυμμένοι, και έτοιμοι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τι το βάζουν το χέρι στα όπλα οι σερίφηδες...???

Για εκφοβισμό...???

Για να σε ψαρώσουν...???

Για να αμυνθούν, αν κάποιος τους τραβήξει κάνα κουμπούρι..???

Αφού, αν δεν τους πυροβολήσουν, δεν μπορούν να ανταποδώσουν πυρά...!!! :kaaaala:

Πολλές αμερικ-λ-άνικες ταινίες βλέπουν μου φαίνεται... :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H μανέστρα με τους ΔΙ.ΑΣ άρχισε να χαλάει από τότε που χώσανε εκει και ειδικούς φρουρούς. 'Οπου οι ειδικοί φρουροί είναι κάτι σαν τους εποπ στο στρατό. ΄'Οσοι έχουν πάει καταλαβαίνουν τι εστί εποπ... αρα και τι εστί ειδικός φρουρός.

Τροποποιήθηκε από τον saber rider
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφιερωμενο εξαιρετικα στα παιδια της ΔΙ.ΑΣ

Τροποποιήθηκε από τον Ninjatasos
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H μανέστρα με τους ΔΙ.ΑΣ άρχισε να χαλάει από τότε που χώσανε εκει και ειδικούς φρουρούς. 'Οπου οι ειδικοί φρουροί είναι κάτι σαν τους εποπ στο στρατό. ΄'Οσοι έχουν πάει καταλαβαίνουν τι εστί εποπ... αρα και τι εστί ειδικός φρουρός.

Εξαρταται και παλι στον ανθρωπο , γνωρισα ΕΠΟΠ & ΕΠΥ & ΕΜΘ που σε σχεση με τις γραμματικες μου γνωσεις ημουν απλα ενα ξυλο απελεκιτο , ανθρωπους που ειχαν τελιωσει καλων τεχνων κ.α τετοια πανεπιστιμια που ομως προτιμισαν τη σιγουρια των σωματων ασφαλειας.

Αναλογικα παντως οι γαμω τα ατομα απο τους διαγωνισμος φραπε & πλευ μπόυ ηταν πολλοι περισοτεροι , αυτα τουλαχιστον απο ΠΑ .

Εδιτ !

Ετσι εγκυκλοπεδικα οποιος νομιζει οτι το να μπεις ΕΠΟΠ ή ΕΦ στην αστυνομια ειναι κατι ευκολο και εκει πανε ολοι οι στουρνοι που βγηκαν απο τη σπηλια ας ριξει μια ματια σε καποια προκυριξη πρωτα :rtfm:

Τροποποιήθηκε από τον Smias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχεις τρόπους.

Πες την άποψή σου και κάνε αντίλογο. Με αυτό που έγραψες, έχασες αυτόματα τα δίκια σου.

Πως περιμένεις να σε ακούσει ο άλλος και να μάθει πιο είναι το σωστό και πιο το λάθος ; Ή ακόμη και να ξέρει, αλλά να μάθει να το ακολουθεί ;

Ισως και να χεις δίκιο. Άλλα αυτή είναι η γνώμη μου όταν διαβάζω τέτοια πράγματα. Ας αποδείξει ο ίδιος οτι δεν είναι. Προσπαθησε εσυ να τον αλλάξεις και να τον κανεις να δει το λάθος του. Εγω δεν εχω χρόνο για χάσιμο. Και αν κρίνω απο το ΠΜ που μου λεγε να παω να του τα πω απο κοντά και να μην το παίζω μάγκας πίσω απο το πληκτρολόγιο φοβάμαι ότι θα χάσεις τον χρόνο σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμπέρασμα...

Μην τα βάζεις ποτέ με ένα ηλίθιο... Θ σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε κερδίσει, εκ πείρας... :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..φιμέ ζελατίνα βράδυ και πώς έφτιαξα τα μαλλιά μου ράστα

..και αναρωτηθηκα πως ειναι δυνατον να καταφερες να σε σταματησουν με τον πηγασο! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τι το βάζουν το χέρι στα όπλα οι σερίφηδες...???

Για εκφοβισμό...???

Για να σε ψαρώσουν...???

Για να αμυνθούν, αν κάποιος τους τραβήξει κάνα κουμπούρι..???

Αφού, αν δεν τους πυροβολήσουν, δεν μπορούν να ανταποδώσουν πυρά...!!! :kaaaala:

Πολλές αμερικ-λ-άνικες ταινίες βλέπουν μου φαίνεται... :lipssealed:

δηστυχώς αυτό γίνετε όχι επειδή το παίζουν μαγκιές κλανιες γιατι φέτος μόνο έχουν βγάλει όπλα 6 φορές σε έλεγχο .. και έχουν πυροβόληση 4 φορές

όσο αγριέυει η εγκληματικότητα... τόσο και οι έλενχει καλύτερα να σε τρομάξουν και να είναι έτοιμη παρα να βγάλεις απο την τσάντα μια μπερέτα και να πάνε θυμαράκια απλα πράγματα

πηγή Αστυνομικό δελτίο περί εγκληματικότητας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι μαλάκες όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς γιατί θα πρέπει να έχουμε όλα τα τα χαρτιά και το κράνος μαζί μας και να μην κάνουμε παραβάσεις του ΚΟΚ ειδικά στην πόλη!Αν αυτά τα κάναμε στο εξωτερικό τουλάχιστον θα μας είχαν ξεβρακώσει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σίγουρα υπάρχουν μπάτσοι που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους όπως και κάνγκουρες μηχανόβιοι που δεν αγαπάνε την μηχανή αλλά τη μαγκιά και τη φασαρία!Οι μηχανόβιοι μέσα στη πόλη δεν τους πέρνεις χαμπάρι.......

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.youtube.com/watch?v=pPR6B5hHSKE

Εμενα με ειχαν σταματησει πολλες φορες οταν δεν ειχα οχημα και κυκλοφορουσα πεζος. ( φυσικα δεν ειχα τπτ παρανομο )

Τωρα που εχω οχημα δεν με εχουν σταματησει ουτε μια φορα.

Οσο πιο φτωχος φαινεσαι τοσο πιο ευκολος στοχος εισαι...

Τροποποιήθηκε από τον paganinigr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ισως και να χεις δίκιο. Άλλα αυτή είναι η γνώμη μου όταν διαβάζω τέτοια πράγματα. Ας αποδείξει ο ίδιος οτι δεν είναι. Προσπαθησε εσυ να τον αλλάξεις και να τον κανεις να δει το λάθος του. Εγω δεν εχω χρόνο για χάσιμο. Και αν κρίνω απο το ΠΜ που μου λεγε να παω να του τα πω απο κοντά και να μην το παίζω μάγκας πίσω απο το πληκτρολόγιο φοβάμαι ότι θα χάσεις τον χρόνο σου...

Αγόρι μου δεν σου είπα τίποτα κακό σου είπα να έρθεις εδω να δεις το φανάρι που πέρασα να κρίνεις απο μόνος σου και μετά πες με όπως γουστάρεις, τα λόγια απο εδώ μέσα τα ακούω βερεσέ είπα και σε προηγούμενο ποστ ότι όποιος θέλει έρχετε να μιλήσουμε και να του δείξω τι έκανα κανένας δεν μου έστειλε πμ πάρα μόνο να λέει τι παπαριά του εδώ μέσα

Βέβαια δεν είμαι κάνας τρελός ξέρω ότι πολλοί είναι μακριά άλλοι δεν έχουν χρόνο και είμαι σίγουρος ότι μερικά άτομα απο εδώ μέσα αν πραγματικά μπορούσαν θα ερχόντουσαν, άλλοι πάλι λένε λόγια πολλά και με κουράζουν και τους γράφω στο δεξί μου και στο αριστερό μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..και αναρωτηθηκα πως ειναι δυνατον να καταφερες να σε σταματησουν με τον πηγασο! :)

όταν οδηγάω τα ράστα δεν φαίνονται!είναι πάντα μέσα απο την κουκούλα και μέσα στο μπουφάν! απλα γενικά μάυρο ματ κράνος με φιμέ ζελατίνα, μαύρο μπουφάν μαύρη μηχανή και σακίδιο τους τράβηξαν την προσοχή!

πάντως θέλει λίγο στην αρχή να δείξεις συνεργασία και ήρεμες κινήσεις μέχρι να δούν ότι δεν θα κάνεις τίποτα περίεργο μετά χαλαρώνουν και αυτοί!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγόρι μου δεν σου είπα τίποτα κακό σου είπα να έρθεις εδω να δεις το φανάρι που πέρασα να κρίνεις απο μόνος σου και μετά πες με όπως γουστάρεις, τα λόγια απο εδώ μέσα τα ακούω βερεσέ είπα και σε προηγούμενο ποστ ότι όποιος θέλει έρχετε να μιλήσουμε και να του δείξω τι έκανα κανένας δεν μου έστειλε πμ πάρα μόνο να λέει τι παπαριά του εδώ μέσα

Βέβαια δεν είμαι κάνας τρελός ξέρω ότι πολλοί είναι μακριά άλλοι δεν έχουν χρόνο και είμαι σίγουρος ότι μερικά άτομα απο εδώ μέσα αν πραγματικά μπορούσαν θα ερχόντουσαν, άλλοι πάλι λένε λόγια πολλά και με κουράζουν και τους γράφω στο δεξί μου και στο αριστερό μου

Θελω να σου κάνω μια ερώτηση και θα το κλείσω εδώ γιατί πραγματικά τσάμπα μιλάμε.

Αν εκείνη την ώρα που έπνιγες το κόκκινο πέρναγε ενας κανονικά και σας θεριζε, τι θα λεγες μετα,υποθέτοντας οτι θα ζούσες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τόσα χρόνια στους δρόμους, το οτι υπάρχουν φανάρια που είναι εντάξει να περνάς με κόκκινο πρώτη φορά το ακούω. Την επόμενη φορά που θα περάσεις με κόκκινο και θα έχεις ατύχημα, θα καταλάβεις την μλκία που έκαναν και δεν σε έγραψαν.

Μερικοί νομίζετε πως οι δρόμοι είναι παιδική χαρά και πως η ζωή έχει rewind.

:lock:

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...