stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Γράφω αυτό το ποστ μόνο και μόνο να δουν μερικοί που κραζουν τον τελευταίο καιρό ότι δεν είναι όλοι μπάτσοι Σήμερα το πρωί πήγα να πληρώσω στην τράπεζα με ένα φίλο μου μαζί δικάβαλο και δεν φοράγαμε κράνος δεν είχα τίποτα από χαρτια πάνω μου και στο πίσω μου ήταν δίας περναω με κόκκινο ( δεν τους είχα δει) και μόλις σταματάω έξω απ την τράπεζα μου λενε ''συγνώμη φιλαράκι'' και λέω απο μέσα μου πάει την γ@μησα ποιος ξέρει πόσα θα πληρώσω τωρα Μου λέει τα χαρτιά σου μπορώ να δω και λέω φίλε δεν έχω πάνω μου τίποτα εδώ δίπλα μένω και πετάχτηκα να πληρώσω την τράπεζα αν θες έρχομαι απ το τμήμα και στα φέρνω όλα και μου λέει όχι, με ρώτησε το όνομα μου εμένα και του φίλου μου και παίρνει τηλ στο τμήμα για εξακρίβωση εντομεταξύ είχα πιάσει την κουβέντα με ένα αλλο διας και μου έλεγε πόσο αργό είναι το dorsoduro και στο τέλος μου λεει ευχαριστούμε φίλε καλή μερα χαίρετησα και έφυγαν τώρα πείτε πόσα έπρεπε να πληρώσω ? Υ.Γ δεν έχω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια στην αστυνομία απλά το αναφέρω για να δείτε ότι ύπαρχουν και άτομα που δεν είναι μουν*πανα απλά είναι λίγα αυτά τα άτομα εκεί μέσα 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Συγνωμη ρε συ αλλα στο συγγεκριμενο θεμα, δεν θελουν κραξιμο οι Διας, αλλα εσυ..!!! 14 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 οποτε για να καταλάβω οι "μπατσοι" ειναι καλοί και δεν ειναι μουν@παν@ όταν ΔΕΝ κανουν σωστα την δουλεια τους ..... ΟΚ! 31 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Συγνωμη ρε συ αλλα στο συγγεκριμενο θεμα, δεν θελουν κραξιμο οι Διας, αλλα εσυ..!!! +1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Όχι ρε... Είναι καλοί όταν δεν γράφουν εμάς... Είναι αιδιόπανα, όταν αφήνουν όλους τους άλλους στο φανάρι και πιάνουν μόνο εμάς... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Συγνωμη ρε συ αλλα στο συγγεκριμενο θεμα, δεν θελουν κραξιμο οι Διας, αλλα εσυ..!!! + 125 ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) Συγνωμη ρε συ αλλα στο συγγεκριμενο θεμα, δεν θελουν κραξιμο οι Διας, αλλα εσυ..!!! Συγνώμη αλλά στο συγκεκριμένο θέμα θέλουν κράξιμο οι ΔΙΑΣ και πολύ μάλιστα. Εντάξει τα κράνη τα παραβλέπω και την μη ύπαρξη των νομίμων εγγραφών και αυτή να τη δω σαν εκνευριστική επιείκεια. Αλλά και η παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη ατιμώρητη? Με συγχωρείτε αλλά δεν θέλω να γράψω τίποτα άλλο σε αυτό το θέμα, γι αυτό δεν μπορούμε να διαμορφώσουμε οδηγικη παιδεία σε αυτή τη χώρα Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2012 από τον naftilos 9 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τι το ηθελες και το εβαλες θεμα αντι να το κανεις γαργαρα........ κατσε τωρα , και θα φας καλα...... :P Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2012 από τον vagelis- 8 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) >οποτε για να καταλάβω οι ";μπατσο" ειναι καλοί και δεν ειναι μουν@παν@ όταν ΔΕΝ κανουν σωστα την δουλεια τους ..... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2012 από τον A.K.A. SonIC 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonygk 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 θυμησέ το μου την άλλη φορά που θα δω τον ξάδερφο μου να μου κόβει κλήση για σπασμένο φλάς.................................. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 πίσω μου ήταν δίας περναω με κόκκινο ( δεν τους είχα δει) Δηλαδή εσύ για να μην περάσεις με κόκκινο πρέπει να υπάρχει ένα μπατσικό καπου κοντά??? Συγγνώμη φίλε μου αλλά επειδή τις προάλλες πέρασε με κοκκινο ενας μαμάκας από ένα στενό και μπήκε στην Πατησίων ενώ υπηρχε κανονική ροή παραλίγο να γίνουμε κώλος... Κατά τη γνώμη μου μάλλον έπρεπε να σου κόψει ενα μικροπροστιμάκι να βάλεις μυαλό... Φιλικά.. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 14 Χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα 12 μέλη, 1 επισκέπτες, 1 ανώνυμοι χρήστες Ου ρε κοράκοι ! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Κρά ρε Κεφαλοννίτικο ψοφίμι... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 αμα κανουν τη δουλεια τους ειναι αιδιόπανα, αμα δεν την κανουν ειναι παλι αιδιόπανα. συμπερασμα, καλος αστυνομικος δεν υπαρχει :popcorn: 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 ....πίκρα!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Τι το ηθελες και το εβαλες θεμα αντι να το κανεις γαργαρα........ κατσε τωρα , και θα φας καλα...... :P :worshippy: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Συγνώμη αλλά στο συγκεκριμένο θέμα θέλουν κράξιμο οι ΔΙΑΣ και πολύ μάλιστα. Εντάξει τα κράνη τα παραβλέπω και την μη ύπαρξη των νομίμων εγγραφών και αυτή να τη δω σαν εκνευριστική επιείκεια. Αλλά και η παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη ατιμώρητη? Με συγχωρείτε αλλά δεν θέλω να γράψω τίποτα άλλο σε αυτό το θέμα, γι αυτό δεν μπορούμε να διαμορφώσουμε οδηγικη παιδεία σε αυτή τη χώρα \ Exεις απολυτο δικιο,αλλα........ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Οι ΔΙ.ΑΣ από όσο θυμάμαι δεν μπορούν να γράψουν. Επίσης δεν είναι Δ.Ι.Α.Σ, ούτε ΔΙΑΣ. Είναι Δι.ΑΣ (ΔΙκυκλη ΑΣτυνόμευση). Το ότι πέρασες με Κόκκινο, και δεν έκανε τίποτα, μαλακία του.. Έστω ένα τρέξιμο. Νομίζω θα έπρεπε! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Μια χαρα μπορουν να γραψουν Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω... κανεις σας δεν τα εχει κανει αυτα? σοβαρα τωρα κανατε μαλακια κ οι δυο σας 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 οποτε για να καταλάβω οι "μπατσοι" ειναι καλοί και δεν ειναι μουν@παν@ όταν ΔΕΝ κανουν σωστα την δουλεια τους ..... ΟΚ! το ιδιο ακριβως θα εγραφα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 καλα γυρευωντας πας? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) κατι αλλο ψαχναν Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2012 από τον yannisdoul Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paganinigr 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) Παντα κρανος παιδια! σωζει ζωες Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2012 από τον paganinigr 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Εγώ δεν θα σε κράξω, απλά μην προκαλείς την τύχη σου... Όλα τα άλλα μπορώ να τα δικαιολογήσω γιατί κι εγώ τα έχω κάνει και φαντάζομαι κάποια στιγμή μπορεί πολλοί από εμάς (χαρτιά, κράνος), αλλά το κοκκινάκι είναι κόκκινη... ... Γλύτωσες ένα πολύ σεβαστό τριψήφιο μην πω τετραψήφιο ποσό... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες