Jump to content
μάθο...

Ιδανικος μοτοσυκλετισμος για τον καθενα...

Εχεις-δεχομαστε οτι εχεις-χρονο και χρημα...  

138 ψήφοι

1. 1. Τι θα εκανες ως ιδανικη απασχοληση με το μοτοσυκλετισμο;

• Ταξιδια.Μακρυνα κι ονειρεμενα!Ντεφακτο!
    • Θα αγοραζα πολλες και διαφορετικες μοτοσυκλετες και θα εκανα οσα μπορουσα με αυτες
    • Χωμα φιλε.Πολυ χωμα.Απο πιστες μεχρι εντουροταξιδια!!!Γουσταρω τρελλά!
    • Πιστααα!Γυροβολιές και σπασιμο στα χρονομετρα.Ξυνω και γουσταρω!
    • Αγωνες.Εμπλοκη και να βγαλω τις κ@υλες μου βλεποντας και τι αξιζω.
    • Συνδιασμο.Λιγο ταξιδια λιγο πιστα λιγο χωμα.Ολα ολα ολαααα!!!!
    • Τιποτα ιδιαιτερο.Ισως οτι κανω και τωρα αλλά λιγο παραπανω αντε.Μια χαρα ειμαι και τωρα
    • Ισως και να σταματουσα τις μοτο αν εχια χρονο-χρημα.Εχω άλλα κατα νου ως απωθημενα!
      0
    • Συλλεκτης μοτο.Το εχω απωθημενο το γουσταρω.Να τις εχω ολες,οσες μπορω και να τις χαζευω.Για παρτη μου!
    • Αλλο θα εκανα.Αφου χρονο και χρημα εχω...θα σου πω τι(ε πες ντε)

Recommended Posts

Υποθετικα λεμε οτι εχεις και χρονο και χρημα.Εισαι δηλαδη "στα φρυδια σου"...Αρα εχεις τις προϋποθεσεις για να ασχοληθεις με τη μοτοσυκλετα και τον μοτοσυκλετισμο ιδανικα.Τι σημαινει ιδανικα;Για σενα...Ιδανικα κατα πώς θελεις εσυ ή θα ηθελες να ασχολεισαι με τη μοτοσυκλετα...

Τι θα εκανες λοιπον εαν χρονος και χρημα δεν ηταν στα προβληματα σου και ελεγες "αυτο θελω να κανω με τη μοτοσυκλετα μου"...;

Αληθεια...θα ειχε ςτη μοτοσυκλετα που εχεις τωρα ή θα επελεγες καποια αλλη;Ποια;

Η δημοσκοπηση ειναι και Δημοσια και πολλαπλης επιλογης...Ειπαμε.Χρονο και χρημα δεν εχεις-μακαρι και υποθετικα λεμε-προμπλεμ..του π[@υστη μην το λυπασαι..δωσεεε....Αλλά το ερωτημα παραμενει.Τι πραγματικα σου "λειπει" τωρα και θα εκανες αν ειχες την δυνατοτητα.Επι της ουσιας!!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Επέλεξα το 2ο : Θα αγόραζα πολλές και διαφορετικές μοτοσυκλέτες και θα έκανα όσα μπορούσα με αυτές

Έκαστος στο είδος και ο Λουμίδης στους καφέδες, ανάλογα με τα κέφια και το ανάλογο μοτόρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιο θεματακι. Θα εκανα λιγο απο ολα, γιατι δεν ειναι μονο αντε πηρα ενα gs και παω χωματοταξιδια σε ολο τον κοσμο. Πρεπει να εχεις μια εμπειρια απο πισω. Τεσπα. Θα εκανα λιγο απο ολα και το καλυτερο μου ειναι να επερνα αεροπλανακι και ενα μικρο σακο με τα απαραιτητα και δωσε βολτες στην ευρωπη. Κλεινω οπου θελω δωματιο, για οσο θελω. Αμα βαρεθω, παω αλλου. Ετσι μονος, ολο και καποια κοπελιτσα θα βρεθει, μηνας θα περναει εδω, μηνας θα περναει εκει. Εκτος απο Ευρωπη θελω πολυ Νοτια Αμερικη και ασιατικες χωρες. Ισως αμα υπηρχε ειρηνικο κλιμα να επιχειρουσα χωματοταξιδι με μοτο στην Αφρικη. Οχι τοσο σχετικο με μοτοσυκλετισμο βεβαια, αλλα λεμε τωρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάζω το "Συνδιασμο.Λιγο ταξιδια λιγο πιστα λιγο χωμα.Ολα ολα ολαααα!!!!

με το σκεπτικό ότι θα έχει από όλα κυριολεκτικά !!

και πολλές μοτό

και πολλά ταξίδια

και πίστες

και (γιατί όχι ???) χώμα

και συλλογή

και ανακατασκευή

και πατέντες / μετατροπές

και πειραματισμούς !!!

ΟΟΟΟΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑ όμως !!!!

καθώς λεφτά δεν έχω για τίποτα πλέον (φτάνουμε σε ιστορικό χαμηλό)

και ταξιδάκι γουστάρω

και να τρέξω γουστάρω

και να φτιάξω πράγματα επάνω στο δικό μου γουστάρω

(μετατροπές / πατέντες και προσθήκη αξεσουάρ εννοώ, όχι ότι έχει βλάβη - δόξα το θεό μια χαρά είναι ακόμα)

όλα τα γουστάρω, αλλά λεφτά δεν έχω να τα κάνω !!!

+ ότι έγραψα στο "Αυτή τη στιγμή χρειάζομαι:"

με την αλλαγή ότι το 1ο σέρβις έχει γίνει και φτάνω στο 2ο....

Τροποποιήθηκε από τον originalksd

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα έφευγα και θα γύρναγα όλο τον κόσμο και μετά ξανά για επανάληψη και μετά ξανά για εμπέδωση ! :grin:

Κάθε φορά με άλλη και αφού τόκανα ξεκούραση για πάντα καλοπλυμένη γυαλισμένη στο στάντ ή σηκωμένη με αυτοκόλλητα από όπου πέρασε να αναπαύεται εσαεί εκτός από μικρές βόλτες για θέμα συντηρήσεως.

Μάρκα?

Όλες - όλα, μηχανή - σκούτερ, ότι νάναι ! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα αγόραζα και πολλές μοτοσυκλέτες και θα έκανα και συλλογή..... Άλλες γιατί θα τις γούσταρα να τις βλέπω στο σαλόνι μου,άλλες γιατί θα τις έσκιζα στα ταξίδια με σκοπό να δω πόσα χιλιόμετρα βγάζουν τα μοτέρ τους και άλλες λόγω καθαρής συλλεκτικής αξίας... Η μηχανή είναι πάθος,είναι τρόπος ζωής,είναι ροκ, είναι η απόλυτη αίσθηση της ελευθερίας σε μια βόλτα.... Είναι το απόλυτο ανδρικό παιχνίδι για πολλούς... Το μόνο σίγουρο είναι πως προσφέρει πολλά χαμόγελα...

Τροποποιήθηκε από τον Harry

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπάρχει χρήμα και χρόνος???

αυτά είναι

στο ψητό:

παίρνουμε ένα Tatra 815 8x8

το μετατρέπουμε σε τροχοαυτοκίνητο/garage με προτεραιότητα-που αλλού- στο garage :D

φορτώνουμε τα παιχνίδια μας

και μετά..δεν περιγράφω άλλο..

φιλάκια παντού :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν τα ειχα και τα 2 (χρονο + χρημα) θα αγοραζα εργαλεια.. δεν εννοω γερμανοπολυγωνα και πενσες, επειδη μου αρεσει να ασχολουμαι ο ιδιος μου με τις βελτιωσεις θα αγοραζα ενα τορνο, μια φρεζα και μια συσκευη argon για αλουμινοκολλησεις για αρχη..

Γενικα μου αρεσει να πειραματιζομαι και να δινω τις δικες μου πινελιες στα μηχανακια μου.. το XR βεβαια δεν το εχω πειραξει καθολου εμφανισιακα διοτι προκειται να το κρατησω ως εχει και σε 2-3 χρονια να το εχω σαν αντικα! χαχαχαχα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω το εχω δηλωσει...

θελω ενα σκουτερ μεσαιου κυβισμου

ενα εντουρο 2t

ενα μοταρντ

ενα γυμνο

ενα ss 600cc-700cc

ενα ss 1000+cc

ενα track bike

ενα μεγαλο on off πχ 1200gs

και φυσικα ενα spor turing.....

εν ολιγης καθε μηχανη εχει τη χρηση της,θελω να τα κανω ολα αλλα δεν εχω "τιποτα" απ ολα αυτα οποτε με αυτο που εχω κανω τα παντα,ταξιδευω,τρεχω,κανβαλιζω,πιστα(εδω γελαμε 1 φορα ολη κι ολη),καφε,δουλεια ολα ολα ολα...σιγουρα θε ηθελα μια μηχανη απ ολα τα ειδη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για αρχη θα εκανα μονοημερη...στην καβαλα(καλα μην βαρατε) με το καινουριο 1200 Trophy SE και μετα καπακι ιταλια Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola και Riomaggiore.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα επαιρνα διχρονα. πολλα διχρονα. αλλα κυριος

ενα nsr250 για πιστα.

ενα tdr250 για ταξιδια.

ενα cr250 για χωμα.

δεν θα ελεγα και οχι σε κανα 500αρι διχρονο.

αν τα βαριομουν τα 2t απο τετραχρονα θα ηθελα ενα sxv για καγκουριες,πιστα και για χωμα.

ενα πηγασο για ταξιδια, και ενα ιταλικο street για δρομο.

τα πρωτα 3 με κανα 6.000 ευρο ειναι εφικτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατι σαν αυτό που λέει ο LLUCKY24 είχα κι εγώ κατα νου. Μια μόνο μοτό θα μου αρκούσε. Ισως κάτι σε bmw f800 gs...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεύτερα και έκτη επιλογή απάντησα, κυρίως επειδή δεν είχα ποτέ μου μηχανή και άρα θα ήθελα να δοκιμάσω διαφορετικές μηχανές και διαφορετικά πράγματα για να δω τί μου ταιριάζει και τί με ενθουσιάζει περισσότερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλές μοτοσυκλέτες, μία για κάθε δουλειά, συνδυασμό λίγο απ' όλα, ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ταξίδια.... Χώμα.....ή αλλιώς ταξίδια σε Χώμα..... all Around the clock...........

Με το μοτοράκι μου είμαι ΥΠΕΡ-Ευχαριστημένος..... αλλά αν το "μαρούλι" ήταν αμεληταία ποσότητα στην εξίσωση.... σιγουρα θα ήθελα να πάρω και μερικές ακόμη.....

Μια ταξιδιάρα κτήνος (αλά Κ1600 GT) και διάφορα κλασικά ή look like κλασικά (π.χ. boneville, Guzi κλπ)....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλο, θα έπαιρνα εργαλεία που μου λείπουν και κάνα δυο παλιά μηχανάκια διαλυμένα και θα μαστροχάλαζα... άμα τα αποχάλαγα, κάτι νέο θα μάθαινα και με το θεό βοηθό ίσως να έφτιαχνα και κάτι που να τσουλάει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ταξιδακια, να μην χρειαζεται να σηκωθω εξι η ωρα το πρωι για να παω μια μακρυνη βολτα....

αν το θεμα _δεν_ ηταν το οικονομικο θα ηθελα ενα μεγαλο ον-οφφ να το εχω και για την δουλεια

και για πηγαινε ελα σπιτι και για ταξιδακια... Σορρυ αλλα ....το χωμα δεν με πολυσυγκινει....

μονο αμα βγαζει σε καμμια παραλια, σε κανενα υπαιθριο χωρο ψησιματος... (χμ.,.. 40 ειπαμε...) :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με συγκινεί η ιδέα του να ανοίγεις το χάρτι και να λές "θα πάω εκεί"... Αυτό θα ήθελα να κάνω κατά κύριο λόγο, ταξίδια, ταξίδια, ταξίδια. Και την μοτό όταν την πήρα σκεφτόμουν πόσο μακριά μπορεί να με πάει. Επίσης, μια ωραία ενασχόληση θα ήταν και η συλλογή/αγορά διαφόρων τύπων μοτοσυκλετών έτσι για γούστα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολα θα τα ηθελα,αλλα το σημαντικοτερο για εμενα θα ηταν να μπορω καθε λιγους μηνες να κανω και ενα 20ημερο μακρινο ταξιδι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ταξλιδια φυσικά αλλά και συλλέκτης! Όμως μιας και είμαι στους μηχανολογούς προφανός και θα ήθελα να εργαστώ σε μια απο τις αγαπημένες μου εταιρίες....ΚΤΜ, Ducati, Triumph, BMW, Aprilia...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ταξιδια.Μακρυνα κι ονειρεμενα!Ντεφακτο!

και να μην ξαναγυρήσεις ποτε "ΣΠΙΤΙ" μια ζωη στον δρόμο να πας σε όλες τις πολεις που μπορείς εξωτερικού εσωτερικό να γεμίσεις άπειρες εμπειρίες αλλα θέλεις χοντρά φράγκα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόνος, all alone , για μια φορά να γυρίσω Ευρωπη-ΗΠΑ. Καλη η συζηγος στα ταξίδια αλλα άλλο να αλωνίζεις μονος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα