Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 71°10′21″ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Nordkapp??? Ετοιμάζεσαι για εκεί; Αν ναι σε ζηλεύω ήδη καλοπροαίρετα φυσικά! Go go!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Καλως τον και παλι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John The Son 295 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Γεια σου ρε Νικολα ταξιδευτη,,!! Με το καλο να πας, με το καλο να 'ρθεις και καλα να περασεις παλικαρε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 διπλα για καφε οπως λεμε? καλους δρομους Νικο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 σο λονκ Νικολα...καλους δρομους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Χαιρετίσματα να δώσεις στους ταράνδους και κυρίως στον ... Οι υπόλοιποι, ας αρκεστούμε στο δικό μας ελαφάκι... και ας ελπίσουμε κάποια στιγμη, να κάνουμε αυτό το όνειρο, πραγματικότητα...!!! Καλό δρόμο αδερφέ και αν δεν γυρίσεις, δεν υπάρχει πρόβλημα... Μείνε σε μια πολιτισμένη χώρα και άσε μας εμάς, στην Μπανανία... Όλοι μας θα εξακολουθούμε να τρέφουμε αισθήματα για σένα... Το κακό είναι ότι δε θα ξέρεις τι τα ταϊζουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Νικο ειχα μηνες να δω post σου, πολυ χαιρομαι που αποφασισες να ξαναγραψεις. Καλο δρομο και ελπιζω να εχεις διαθεση να γραψεις κατι αντιστοιχο του Long way round Europe, το εχω διαβασει 3 φορες ολοκληρο. Μου ελειψαν τα ταξιδιωτικα σου, ακομη και οι ημερισιες στην Ελλαδα που εγραφες. Καλους δρομους! (Eesti?Εσθονια;) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2012 από τον estebahn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Aντε ρε Νικο!!Επιτελους!! Αν και στα ειπα τις προαλλες,να σου πω και απο εδω καλο δρομο και καλη επιστροφη αδερφε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Καλό δρόμο να'χεις και περιμένουμε topic όταν γυρίσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Νικόλα... Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις... Περιμενω να σε δω να γραφεις οταν με το καλο επιστρεψεις ....Καλο δρομο φιλε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 καλούς δρόμους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Μπράβο! Αλυσιδούλα αλλάξαμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) οχι παλι εσυ ρε φιλε Νικο .... ιμαρτον δηλαδη/// καλα κοιμομασταν τα βραδια τωρα θα πρεπει παλι να ξαγρυπναμε για να δουμε τι ωρα θα ποσταρεις... Μοιρασε απλοχερα πονο και αγρυπνιες !! σου ευχομαι να περασεις οσο καλυτερα γινετε καθε δρομος και μια περιπετεια και καθε περιπετεια μια εμπειρια με το καλο να γυρισεις και να μας πας εκει που πηγες Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2012 από τον SaDoW Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Καλο δρομο Νικολα. Αναμενουμε επιστροφη, και το γνωστο ''ντοκυμανταιρ'' οπως εσυ ξερεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 καλό ταξίδι Νίκο. ο δρόμος και οι πιο πιστοί σου φίλοι να έχουν μόνο χαμόγελα για σένα. θα σε περιμένουμε να μας ταξιδέψεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos_k 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 Καλούς δρόμους και πολλές εμπειρίες εύχομαι! Αναμένω κι εγώ την καταγραφή.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 γεια σου ρε Νικόλα, που χάθηκες??! Ελπίζω να σαι καλά και αναμένουμε λεπτόμέρειες για το νέο σου ταξίδι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2012 Άντε βρε συ Νικόλα, χάθηκες. Άλλο ένα εκπληκτικό ταξίδι σου ξεκινάει. Απλά περιμένω με αγωνία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2012 Καλό δρόμο και τα απρόοπτα να είναι μόνο προς το καλύτερο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2012 Έλειψες τόσο πολύ Νίκο, που είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι κάτι έπαθες. Αφού είσαι καλά και σε διάθεση για ένα... επικό ταξίδι, όλα καλά. Καλούς δρόμους νάχεις, γεμάτους εικόνες, εμπειρίες και αρκετά "καύσιμα" μέχρι την επόμενη εξόρμηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Γραφω, σβηνω, ξαναγραφω. Δυσκολο να βρω τι να πω. Δυσκολο να πιασω το νημα απο την αρχη. Σας χρωσταω μια εξηγηση. Χαθηκα το ξερω, ομως υπηρχαν λογοι παιδια. Εγιναν πολλα που δεν θα ευχομουν ουτε στο χειροτερο εχθρο μου. Καποιοι πολυ δικοι μου ανθρωποι ξερουν και ξερω οτι τωρα διαβαζουν αυτες τις γραμμες και καταλαβαινουν. Οπως και να εχει δεν ξεχασα κανεναν και μου ειχατε λειψει ολοι -η αληθεια να λεγεται. Ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου οτι θα ξαναγραψω ΑΝ και οταν καταφερω να ξαναταξιδεψω... Και να που ηρθε ο καιρος, εναντια σε ολες τις δυσκολιες. Ομως πως πιανουμε το νημα απο εκει που το αφησαμε; Γραφω και ξαναγραφω... Θα τα βαλουμε σε μια ταξη; Παει καιρος που τριγυριζε αυτη η σκεψη στο νου μου... Ονειρο Ζωης ενα τετοιο ταξιδι, το ξερετε ολοι... Απο αυτα τα ταξιδια που ονειρευεσαι μια ζωη αλλα δυσκολα βρισκεις τις συνθηκες αλλα περισσοτερο και τα κοτσια να το κανεις πραγματικοτητα. Τα οσα εγιναν ενα χρονο τωρα ομως στη ζωη μου με εκαναν να αναθεωρησω τα παντα. Τιποτα δεν ειναι πια το ιδιο και αν μου εμαθαν κατι ολα αυτα που συνεβησαν ειναι να μην αφηνω πλεον αυτα που θελω για αυριο, γιατι το αυριο μπορει και να μην ερθει ποτε... Και αν εχουμε εστω και μια ελαχιστη ευκαιρια να κανουμε το ονειρο πραγματικοτητα πρεπει να το κανουμε. Τωρα. Οχι αυριο, οχι μεθαυριο. Εδω και τωρα. Τρομακτικο ε; Δεν ειναι ευκολο να πρεπει να κοιταμε τον εαυτο μας στα ματια. Ειναι ατιμο πραγμα το βολεμα. Βολευομαστε σε κουτακια... Σπιτι-κουτακι, σχεση-κουτακι, δουλεια-κουτακι, ζωη-κουτακι. Ολα τακτοποιημενα, ησυχα, βολικα. Τα ονειρα ομως δεν χωρανε μεσα σε κουτακια ρε φιλε... Τα ονειρα θελουν τρελα, δυναμη, θαρρος. Εδω και τωρα λοιπον. Γιατι αν οχι τωρα, ποτε -και οπως και να το τονισεις παλι το ιδιο κανει. Αυτο ειναι το μεγαλο Ταξιδι. Αυτη ειναι η δικια μου προσπαθεια να κανω το Ονειρο πραγματικοτητα. Το χρωσταω σε ανθρωπους που δεν ειναι πια εδω... Που δεν μπορουν να κανουν αυτο το ταξιδι. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 25 , 2012 από τον Ταξιδευτής 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν θα ειναι ευκολο ταξιδι αυτο σε κανενα επιπεδο... Αυτη τη φορα δεν υπαρχει τιποτα δεδομενο. Ολα τα ενδεχομενα ειναι ανοιχτα. Απο το να μη καταφερω να φτασω ποτε μεχρι να γινω παγωτο πανω στη μηχανη στον αρκτικο κυκλο, και απο το να τρακαρω με ταρανδο μεχρι να με φανε αρκουδες! Τα χρηματα ειναι ελαχιστα -σχεδον ισα που φτανουν για τις βενζινες. Η διαμονη θα ειναι ουσιαστικα οπου βρω... Απο hostel/κοιτωνες, μεχρι χωραφια στη μεση της παγωμενης αρκτικης στεπας, και απο ξεφωτα δασων μεχρι παλιους φιλους η αγνωστους που προσφερθηκαν να με φιλοξενησουν για μια βραδια. Παρεα στο ταξιδι ειπατε; Εγω και η καλη μου Αυρα! Ομως ειπαμε: θελει τρελα. Αλλιως θα εκανε καποιος ενα τετοιο ταξιδι μονος του, χωρις λεφτα, χωρις αλλους μαζι, με μια μηχανη 16ετιας; Τα ονειρα μας ομως αδερφια ΔΕΝ πρεπει να τα αφηνουμε στην ακρη βολεμενοι στα κουτακια μας. Ακομα και αν δεν τα καταφερουμε θα ξερουμε ομως οτι το παλεψαμε, προσπαθησαμε. Οι παλιοι και μισοδιελυμενοι χαρτες ανοιξαν ξανα -αυτοι που βγαινουν ΜΟΝΟ οταν φευγουμε μακρυα... Και οι ροτες ξεκινησαν να χαρασσονται. Και να το λοιπον, το Ονειρο που τωρα πηρε σαρκα και οστα: 23 μερες, 15 χωρες, 13.000 χιλιομετρα. Τελικο συνορο; ο Ανοιχτος Οριζοντας. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 25 , 2012 από τον Ταξιδευτής 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες