Jump to content
l4m0

Με γράψαν και μου κόψαν τις διακοπές...:(

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Πρίν από λίγο με γράψαν για κράνος που δεν φορούσε ο συνεπιβάτης...Δυστυχώς το πρόστιμο είναι 80€(μικρό το κακό) αλλά το χειρότερο είναι ότι μου πήραν το δίπλωμα και την άδεια κυκλοφορίας για τις επόμενες 20 μέρες.Έλα όμως που εγώ αυτές τις μέρες σχεδίαζα να πηγαίνω για μπάνια με την κοπελιά....Ο αστυνομικός που με έγραψε μου είπε ότι μπορώ να πάω στην τροχαία και να κάνω ένσταση και μπορεί να πάρω πίσω τα χαρτιά μου...Βέβαια αυτό το βλέπω λίγο δύσκολο..Τώρα σε περίπτωση που οδηγώ χωρίς άδεια και δίπλωμα και με σταματήσουν και πώς ότι τα έχω ξεχάσει σπίτι μου τι μπορούν να με κάνουν...Είμαι σε δύσκολη θέση γιατί περίμενα πώς και πώς αυτές τις μέρες και δεν ξέρω τώρα τι να κάνω...Εάν έχει πάθει κάποιος κάτι παρόμοιο ας βοηθήσει παρακαλώ τα πράγματα είναι δύσκολα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δες το κι αλλιως...αν δεν σε εγραφαν για κρανος στην κοπελιά και αυτη επεφτε και ...χανατε τα μπανια για αλλους λογους...θα ενοιωθες καλυτερα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα,

Πρίν από λίγο με γράψαν για κράνος που δεν φορούσε ο συνεπιβάτης...Δυστυχώς το πρόστιμο είναι 80€(μικρό το κακό) αλλά το χειρότερο είναι ότι μου πήραν το δίπλωμα και την άδεια κυκλοφορίας για τις επόμενες 20 μέρες.Έλα όμως που εγώ αυτές τις μέρες σχεδίαζα να πηγαίνω για μπάνια με την κοπελιά....Ο αστυνομικός που με έγραψε μου είπε ότι μπορώ να πάω στην τροχαία και να κάνω ένσταση και μπορεί να πάρω πίσω τα χαρτιά μου...Βέβαια αυτό το βλέπω λίγο δύσκολο..Τώρα σε περίπτωση που οδηγώ χωρίς άδεια και δίπλωμα και με σταματήσουν και πώς ότι τα έχω ξεχάσει σπίτι μου τι μπορούν να με κάνουν...Είμαι σε δύσκολη θέση γιατί περίμενα πώς και πώς αυτές τις μέρες και δεν ξέρω τώρα τι να κάνω...Εάν έχει πάθει κάποιος κάτι παρόμοιο ας βοηθήσει παρακαλώ τα πράγματα είναι δύσκολα...

Θα πήγαινα στην τροχαία για ένσταση, άμα δεν μου το έδιναν ( που δεν παίζει) θα πήγαινα διακοπές χωρίς αυτά (ειδικά άμα πρόκειτε για νησάκι). Εξάλλου πήγαινε τώρα που μπορείς! Με την ασφαλιστική δεν ξέρω τι παίζει για ψάξε το.

Τροποποιήθηκε από τον sarmelion

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναλογως στον αστυνομικο..μπορει να σε αφησει η να σου δωσει κληση..πολλοι λενε του μπαμπα μου ειναι το μηχανακι και το ξεχασα και σπιτι αλλα μπορει να σου πει...να μην το ξεχναγες..παλια τα κολπα αυτα

για αυτο οποιος ειναι πισω βαζει και κρανος, το λιγοτερο δηλαδη ειναι αυτο...αλλιως ποδαρατο.

εγω προσωπικα πιστευω ο αστυνομικος για παραδειγματισμο καλα εκανε..να δουμε τωρα θα ξανανεβασεις αλλον χωρις κρανος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

33 1, 3 - Επικίνδυνη μεταφορά επιβατών (περισσότερων των επιτρεπόμενων, μη χρήση ζώνης, κράνους από αυτούς, αντικανονική μεταφορά παιδιών) 80.00 δ 7 (παρ. 2 περ. α' και γ') αφαίρεση 20 ημερ. ΣΚ & 20 ημερ. ΑΟ

Δεν χάνεις τίποτα να πας. Καλά σε γράψαν για κράνος συνεπιβάτη? Εδώ πλέον έχει καταργηθεί το κράνος. Όλοι ξεκράνωτοι πάνε. Πήγανε να τους εξηγήσεις ότι έχεις άδεια και θα χάσεις τις διακοπές σου, ότι δεν θα το ξανακάνεις κλπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δες το κι αλλιως...αν δεν σε εγραφαν για κρανος στην κοπελιά και αυτη επεφτε και ...χανατε τα μπανια για αλλους λογους...θα ενοιωθες καλυτερα;

Φυσικά και όχι αλλά το θέμα μας είναι το τι έγινε και όχι το τι μπορούσε να είχε γίνει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυσικά και όχι αλλά το θέμα μας είναι το τι έγινε και όχι το τι μπορούσε να είχε γίνει...

Αν ολα γινονται για να μας κανουν καλυτερους τοτε δες το θετικα.Αν δεν καταλαβες τιποτα τοτε μαλλον υπαρχει θεμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το σκεπτικο στην καθε μερα που εισαι με την μοτοσυκλετα σου ειναι το τι μπορει να γινει..και οχι οτι δεν θα γινει..ετσι γινομαστε και καλυτεροι οδηγοι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ολα γινονται για να μας κανουν καλυτερους τοτε δες το θετικα.Αν δεν καταλαβες τιποτα τοτε μαλλον υπαρχει θεμα...

Εννοείται πώς κατάλαβα και πάντα όταν πάμε μια βόλτα παρα έξω φοράμε και οι 2 κράνοι...Και για τις παραλίες με κράνη πηγαίνουμε..Το θέμα τώρα είναι να μπορέσουμε να πάμε γτ το βλέπω χλωμό να παίρνω το μοτοράκι χωρίς χαρτιά....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το προστιμο για τον συνεπιβατη το πληρωνει ο οδηγος? δεν το ηξερα να πω την αληθεια.. πανε καρφι για ενσταση, πες οτι τυχαια ειδες αυτον που ειχες στο μηχανακι και οτι για εξυπηρετηση τον μετεφερες γιατι ηταν αναγκη, αφου εσυ φορουσες κρανος και εισαι κομπλε με το νομο το βλεπω αρκετα τραβηγμενο να σε γραφουν για κρανος συνεπιβατη τη στιγμη που φοραει ο 1 στους 5 το κρανος και απο αυτους οι μισοι σωστα.

Υ.Γ. Προτεινω να μην καβαλησεις το μηχανακι σου χωρις χαρτια γιατι παντα θα υπαρχει ο κινδυνος να σε πιασουν και να πληρωσεις πολλα περισσοτερα, ασε που θα εχεις και αγχος.

Τροποποιήθηκε από τον Ninjatasos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα απο ποτε σου παιρνουν τα χαρτια αμα δν εχεις κρανος?

πρωτη φορα το ακουω σορρυ κιολας αλλα επεσες σε μπατσο που επρεπε να χωσει κλησεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μικρό μέρος είναι το νησί. πήγαινε εκεί και εξήγησέ τους τι έγινε πχ ότι τον πήρες για λίγο γι'αυτό δεν είχες δεύτερο κράνος και παρακάλεσέ τους για τα χαρτιά και πες τους ότι το θες γιατί δουλεύεις σαν ντελιβερι πχ. τεσπα πηγαινε και παρακάλεσέ τους. δεν έχεις τίποτα να χάσεις. ίσα ίσα που μάλλον θα βγεις κερδισμένος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακάρι ρε παιδιά να μου τα δώσουν αύριο τα χαρτιά...Κεγώ αυτό σκέφτηκα να αφαιρέσουν άδεια και δίπλωμα για έλλειψη κράνους του συνεπιβάτη???Πολύ περίεργος ο νόμος τι να πώ...Μην σας τύχει πραγματικά..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρίς να θέλω να φανώ περίεργος κακός μιας και στα 16 μου ήμουν τρις χειρότερος... Αλλά ναι... Για κάποιο περίεργο λόγο το δικό σου κεφάλι έχει την ίδια αξία με το κεφάλι του συνεπιβάτη σου, άρα και η ποινή είναι ανάλογη. Και επειδή είναι πιθανό να πήγαινες για μπάνια χωρίς κράνη, καλύτερα που στο πήρανε το ρημάδι μπα και γλιτώσετε κανά κεφάλι.

Επίσης ο σωστός τίτλος θα ήταν... Έκανα μαλακία και χάλασα τις διακοπές μου ;).

Τροποποιήθηκε από τον funk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πατριωτάκη λυπάμαι..... Στην περίπτωσή σου βέβαια θα προτιμούσαν να έδινα το κράνος στην κοπέλα και να ήμουν εγώ ασκεπής αλλά τέσπα.... Ήταν η κακιά η στιγμή,την επόμενη φορά ελπίζω να είσαι πιο οργανωμένος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα πήγαινα στο τμήμα μαζί με την κοπελιά και τα δύο μας κράνη. Θα μιλούσα με τον διοικητή και θα του έλεγα αυτά που έγραψες. Επίσης θα του έλεγα πόσο μαλάκας ήμουν που κυκλοφορούσα δικάβαλος χωρίς να έχω κράνος για τον συνεπιβάτη. Ίσως στην χαρίσει.. δεν είναι απίθανο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα απο ποτε σου παιρνουν τα χαρτια αμα δν εχεις κρανος?

πρωτη φορα το ακουω σορρυ κιολας αλλα επεσες σε μπατσο που επρεπε να χωσει κλησεις

Ριξε και μια ματια στον ΚΟΚ ... για να μη βρεθεις προ εκπληξεως και φωναζεις αδικα.

Μαζι με το προστιμο για κρανος, υπαρχει και αφαιρεση αδειας οδηγησης 10 ημερων ΜΑΖΙ με 5 ποντους!

Στην περιπτωση που δεν φοραει ο συνεπιβατης, 80ευρω και διπλωμα/αδεια 20 μερες στο ραφι. Τσαο!

http://www.policenet...parabaseis.html

Οσον αφορα το "επρεπε να κοψει κλησεις ο <<μπατσος>>" .... ειναι η κλασσικη ατακα που πεταμε οταν το τρωμε το αγγουρι.

ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ, μπας και βαλουμε μυαλο... αλλα δυστυχως, ειμαστε πιο πισω και απο τη Namibia σε νοοτροπια.

Τροποποιήθηκε από τον Morx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμπατριώτη, φόρα κράνος και εσύ και η κοπέλα σου από εδώ και στο εξής. Στο αστυνομικό τμήμα δεν ξέρω αν θα βγάλεις άκρη αλλά τουλάχιστον μετά από αυτό δεν θα το ξανακάνεις σίγουρα. Και όχι μόνο κράνος...αν θες κατά την γνώμη μου φόρα και καμιά επιαγκωνίδα και καμία επιγονατίδα.Δεν κοστίζουν και σώζουν. Και όσο για το: "πού να τα κουβαλάω όλα αυτά;"

Στην τσάντα που βγάζει η κοπέλα αντηλιακά-πετσέτες-ρακέτες χωράνε όλα.

Αν δεν θέλεις να συμορφωθείς τότε καλύτερα με το λεωφορείο για μπάνιο στο Μον Ρεπό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το να μην πάρεις συνοδηγό όταν αυτός δεν έχει κράνος, το αποκλείουμε ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν παίδες έχετε δίκαιο όσοι λέτε για το κράνος στον συνεπιβάτη αλλά είναι και φορές που παίρνουμε συνεπιβάτη και τυχαίνει να μην έχει κράνος.όσο για το όταν βγαίνω παρα έξω πάντα δέινω κράνος στον συνεπιβάτη!Φίλε για το μον ρεπό δεν παλέβετε...Μπαρμπάτη που είναι ήρεμα και έχει ωραία θαλασσίτσα για ζευγαρίστικες καταστάσεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επαθα ακριβως το ιδιο πριν κανα μηνα με δανεικο μηχανακι δεν ηταν μονο οτι δε μου διναν τα χαρτια απ το μηχανακι αλλα δε μου δωσαν ουτε καν το διπλωμα...........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν παίδες έχετε δίκαιο όσοι λέτε για το κράνος στον συνεπιβάτη αλλά είναι και φορές που παίρνουμε συνεπιβάτη και τυχαίνει να μην έχει κράνος.όσο για το όταν βγαίνω παρα έξω πάντα δέινω κράνος στον συνεπιβάτη!Φίλε για το μον ρεπό δεν παλέβετε...Μπαρμπάτη που είναι ήρεμα και έχει ωραία θαλασσίτσα για ζευγαρίστικες καταστάσεις...

Φίλτατε μαζί σου!Βάλε το κρανάκι σου και εσύ και η κοπέλα σου και φτάσε μέχρι τον Κάβο. Την περασμένη Κυριακή στο Riviera (Μπαρμπάτι), στον ιδιωτικό δρόμο ήμουν μάρτυρας στο πιο ηλίθιο ατύχημα που μπορούσε να συμβεί. Ρώσος τουρίστας καβάλα σε νοικιάρικο σκούτερ, φιλοδώρισε το κρανίο του με 5-6 ράμματα γιατί δεν φόραγε κράνος... για να μην πω για τις γρατζουνιές σε γόνατα και αγκώνες. (να σημειώσω ότι ήταν και τύφλα στο μεθύσι)

Γι'αυτό φουλ εξοπλισμός ακόμα και μέχρι το περίπτερο!

Κρίμα δεν είναι να χάσετε τα μπάνια για μία σαχλαμάρα;

Τροποποιήθηκε από τον Ducartist

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλτατε μαζί σου!Βάλε το κρανάκι σου και εσύ και η κοπέλα σου και φτάσε μέχρι τον Κάβο. Την περασμένη Κυριακή στο Riviera (Μπαρμπάτι), στον ιδιωτικό δρόμο ήμουν μάρτυρας στο πιο ηλίθιο ατύχημα που μπορούσε να συμβεί. Ρώσος τουρίστας καβάλα σε νοικιάρικο σκούτερ, φιλοδώρισε το κρανίο του με 5-6 ράμματα γιατί δεν φόραγε κράνος... για να μην πω για τις γρατζουνιές σε γόνατα και αγκώνες. (να σημειώσω ότι ήταν και τύφλα στο μεθύσι)

Γι'αυτό φουλ εξοπλισμός ακόμα και μέχρι το περίπτερο!

Κρίμα δεν είναι να χάσετε τα μπάνια για μία σαχλαμάρα;

Έχεις δίκαιο ρε συ..Ε με τους τουρίστες έχει ξεφύγει η κατάσταση είναι και μερικοί που δεν ξέρουν ούτε να οδηγάνε..Τι να πώ δεν ξέρω,αύριο πάντως θα πάω μια βόλτα από την τροχαία και ελπίζω να μου δώσουν τα χαρτιά από εκεί και πέρα κράνος συνεχώς δεν πα να έχει και 40 βαθμούς.Μακάρι να σταθώ τυχερός..Και η κατάσταση με την αστυνομία έχει ξεφύγει εδώ στο νησί μέρα παρά μέρα με σταματάνε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα πήγαινα στο τμήμα μαζί με την κοπελιά και τα δύο μας κράνη. Θα μιλούσα με τον διοικητή και θα του έλεγα αυτά που έγραψες. Επίσης θα του έλεγα πόσο μαλάκας ήμουν που κυκλοφορούσα δικάβαλος χωρίς να έχω κράνος για τον συνεπιβάτη. Ίσως στην χαρίσει.. δεν είναι απίθανο.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι αυτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα