lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 To είχα κάνει το δικό μου και έδινε 43,κάτι (,4 αν θυμάμαι καλα). Χωρίς τα εκκεντροφόρια, συμπίεση και με σκατά ρυθμισμένο το fcr και την ολόσωμη είχε βγάλει 38.9. Μετά με το KN την ρυθμιζόμενη αντλία επιτάχυνσης, τους εκκεντροφόρους και την συμπίεση έβγαλε 43. και 4,κάτι κιλά ρόπή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι εντυπωσιακό νούμερο και οι βελτιώσεις είναι κυρίως περιφερειακές, με εξαίρεση τους εκκεντροφόρους. Στό τέλος, θα με κάνετε να βάλω εκκεντροφόρους στο 640, από περιέργεια και μόνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Δεν ξερω τι διαφορα κανουν απο μονοι τους οι εκκεντροφοροι. Γιατι εσυ με καρμπυρατερ εξατμιση και φιλτρο τι διαφορα εχεις δει;; Ή δεν το ειχες δυναμομετρησει μαμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 δεν το είχα δυναμομετρήσει μαμά, αλλά αν δεχτούμε ότι βγάζει στρόφαλο 55 άλογα και άρα 46-47 τροχό, τότε με FCR41MX, DNA φίλτρο και ολόσωμη akrapovic, το μηχανάκι πήρε 4 με 5 άλογα στον τροχό. Για αυτό μου κάνει εντύπωση που το μοτέρ του drz παίρνει 10 άλογα στον τροχό με εκκεντροφόρους, fcr39 και πιο ανοιχτή εξάτμιση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Ναι, δεν εχεις αδικο ετσι οπως το σκεφτεσαι, αλλα σιγουρα μετραει και το μοτερ. Αν πχ το μοτερ του LC4 ειναι απο το εργοστασιο "πουσαρισμενο" και βγαζει αρκετη δυναμη, τοτε με αυτο το μικρο σκαλισμα θα παρεις λιγα ακομα αλογα. Και αν του DRZ ειναι καπως ριγμενο λογω προδιαγραφων κλπ κλπ, ευκολα μπορει να βρεις την χαμενη δυναμη!! Οπως νομιζω αντιστοιχα γινοταν και με καποια ΚΤΜ(νομιζω τα smc 525) που απο την μανα τους ερχοντουσαν με 33-35 αλογα στροφαλο, λογω προδιαγραφων, και με ολοσωμη ελευθερη εξατμιση, αλλο φιλτρο, και λιγο σκαλισμα, γινοταν πιστολι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 το 625 sxc είναι αυτό που λες, 525 ήταν μόνο EXC, ίσως και SX. Το 625 είχε κάποιους περιορισμούς στο καρμπ που το φίμωναν ένα δυνατό μοτέρ. Δεν είναι όμως ίδια περίπτωση, αφού και 225 κυβικά υπολείπεται το drz και δεν μιλάμε για φιμωμένο μοτέρ, στο οποίο βγάζεις τους περιορισμούς και ελευθερώνει τη δύναμη του, αλλά για ένα νορμαλ μοτέρ, το οποίο με εντουρισιους εκκεντροφόρους, fcr39 και ελεύθερη εξάτμιση, πέρνει 10 άλογα στον τροχό. Βέβαια, αν βάλω και εγώ εκκεντροφόρο rally και πάρει άλλα 5 άλογα, τότε θα δεχτώ πιο εύκολα ότι ένα 400ρι μοτέρ παίρνει 10 άλογα στον τροχό με fcr, ολόσωμη και εκκεντροφόρους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μην συγκρίνεις τα δύο μοτέρ, το ένα είναι πολύστροφο με υψηλή συμπίεση και το άλλο αργόστροφο με χαμηλότερη. Η ογκομετρική απόδοση δεν παραμένει ίδια όσο ανεβαίνουν τα κυβικά. Τα 250άρια ΜΧ βγάζουν 35 άλογα τροχό [140HP/L] τα 450άρια 48 [106HP/L]. Το μοτέρ της Σουζούκι μπορεί να βγάλει στην γρήγορη μαμίσια έκδοση 43,5 με άριστη αξιοπιστία και οδηγησιμότητα [109 HP/L] και φτάνει με υπερκυβισμούς τα 470 κυβικά και τα 60 άλογα με κόστος βέβαια στην οδηγησιμότητα. [127 HP/L] Το μοτέρ της ΚΤΜ ξέρουμε ότι στο Ντακάρ που χρειάζονται ροπή φτάνει τα 70-75 άλογα οπότε έχει εξίσου μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. [106-113 HP/L] Επίσης μην ξεχνάς ότι οι αλλαγές στον κινητήρα δεν λειτουργούν ακριβώς προσθετικά αλλά συνδυαστικά, μπορεί να βάλεις εκκεντροφόρους και να πάρεις περισσότερο επειδή βγαίνουν τα 'κρυμμένα' άλογα που θα έδινε κανονικά το FCR41. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Ακριβώς για αυτό έχω κάποιες επιφυλάξεις, γιατί από ότι φαίνεται οι εκκεντροφόροι βοηθούν πολύ περισσότερο στην αύξηση της ιπποδύναμης σε σχέση με τα περιφερειακά. Για αυτό και εγώ λοιπόν, θα βάλω στο πρόγραμμα να χτυπήσω εκκεντροφόρους rally και θα ποστάρω τα αποτελέσματα εν καιρώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Για αυτό και εγώ λοιπόν, θα βάλω στο πρόγραμμα να χτυπήσω εκκεντροφόρους rally και θα ποστάρω τα αποτελέσματα εν καιρώ! Δε μου λες, όλη αυτή την κουβέντα την κάναμε για να καταλήξουμε σε αυτό που ξέραμε από την αρχή ότι θα γίνει ούτως ή άλλως, ότι θα βάλεις εκκεντροφόρους δηλαδή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Το μοτέρ της Σουζούκι μπορεί να βγάλει στην γρήγορη μαμίσια έκδοση 43,5 με άριστη αξιοπιστία και οδηγησιμότητα [109 HP/L] και φτάνει με w.DA.f. r u talking about ???????????????????????????????????????? ΤΑ λεφτα που σου ζηταει εν ΔΡ για να γινει μηχανακι , τα δινεις και παιρνεις αναρτησαρες για το ΧΡ και , εχεις μοτερουκλα ...πλαισιαρα, αναρτησαρες ... θεωρω και τα 2 μηχανακια σαυρες , απλα το δρ το θεωρω πιο μεγαλη σαυρα ...μια βολτα πηγαμε και πηρα δρ και συνεχως εψαχνα να ανεβασω ταχυτητα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwRgoS-or-HayaS 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 w.DA.f. r u talking about ???????????????????????????????????????? ΤΑ λεφτα που σου ζηταει εν ΔΡ για να γινει μηχανακι , τα δινεις και παιρνεις αναρτησαρες για το ΧΡ και , εχεις μοτερουκλα ...πλαισιαρα, αναρτησαρες ... θεωρω και τα 2 μηχανακια σαυρες , απλα το δρ το θεωρω πιο μεγαλη σαυρα ...μια βολτα πηγαμε και πηρα δρ και συνεχως εψαχνα να ανεβασω ταχυτητα ... βρε καλως το παιδι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Kαι είχε αργήσει :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Κι εμενα οταν καβαλαω το 690 ολη μερα μετα το drz ερπετο μου φαινεται..! Αλλα εχει fcr ! Aλλα δεν εχει 6η... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Kαι δεν σ'αφηνει στον δρομο! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Έχει ένα Point ο Νικολάκης....για να φτάσει τα 43+ άλογα το drz θέλει ένα σκασμό λεφτά για να πεις ότι θα γινει σωστή δουλειά.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwRgoS-or-HayaS 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 Kαι δεν σ'αφηνει στον δρομο! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 εχετε δικιο ... το δρ δεν σε αφηνει στο δροΜο ...ΧΑΧΑΧχΑΧΧΑχΧΑΧΑΧχΑΧΧΑχΧΑΧΑχΧΑΧΑΧχΑΧΧΑχΑΧ ΣΕ αφηνει μια και καλη ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 Δε μου λες, όλη αυτή την κουβέντα την κάναμε για να καταλήξουμε σε αυτό που ξέραμε από την αρχή ότι θα γίνει ούτως ή άλλως, ότι θα βάλεις εκκεντροφόρους δηλαδή; :grin: υ.γ. αγοράστε ρε husaberg να ξενοιάσετε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 Αν και λόγω έλλειψης εμπειρίας/ηλικίας δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για αυτό το θέμα θα γράψω την σκέψη μου αν και μάλλον είναι λάθος. Στο αρχικό post o vagelino46 γράφει "Το καλοκαιρακι με λαστιχα μοταρντ για καθημερινη χρηση και για "παιδικη χαρα" στην πιστα στο Ρυσιο και το χειμωνα με εντουρο λαστιχα και βολτες στο βουνο." Από ότι κατάλαβα τη μηχανή δεν θα την χρησιμοποιεί καθημερινά για maximum 6 μηνες το χρόνο και μετά θα πηγαίνει μόνο βουνό , εκεί όμως το xr είναι βολικό ή είναι πολύ "μεγάλο" ? . Απο την άλλη το drz λέτε πως "μαμά" είναι αδύναμο άρα θέλει αρκετά χρήματα για φτιάξιμο και δεν θα έχει την αξιοπιστία του εργοστασιακού γι' αυτό σκέφτομαι πως ίσως για τη χρήση που το θέλει ίσως θα είναι καλό ένα wrf που είναι καλοστημένο σαν καθαρόαιμο (ή ημι-καθαρόαιμο ? δεν ξέρω πως να το πω) που είναι και για την κατηγορία του σύμφωνα με το ότι έχω διαβάσει από ιδιοκτήτες δεν θέλει σχετικά πολύ/συχνή συντήρηση. Αυτά από μένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) w.DA.f. r u talking about ???????????????????????????????????????? ΤΑ λεφτα που σου ζηταει εν ΔΡ για να γινει μηχανακι , τα δινεις και παιρνεις αναρτησαρες για το ΧΡ και , εχεις μοτερουκλα ...πλαισιαρα, αναρτησαρες ... θεωρω και τα 2 μηχανακια σαυρες , απλα το δρ το θεωρω πιο μεγαλη σαυρα ...μια βολτα πηγαμε και πηρα δρ και συνεχως εψαχνα να ανεβασω ταχυτητα ... Τσ, τσ, τσ, δύσκολος πελάτης, πολύ δύσκολος και ιδιότροπος.... Το θέμα είναι πάντα τι συγκρίνουμε και ποια είναι και τα προσωπικά μας κριτήρια επίσης. Προσωπικά συγκρίνω το 400Ε με το 650R αφού και τα δύο είναι μηχανάκια βουνού. Το S όντως θέλει κάνα 1200άρι για να φτάσει μοτερικά το 400Ε και αυτό πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ΄όψιν, το βγάζει από την σύγκριση. Όσον αφορά την αξιοπιστία τώρα το XR ως μεγαλύτερο και λιγότερο πουσαρισμένο μοτέρ θα περίμενα να είναι πιο bullteproof πράγματι. Συγκριτικά όμως με τα άλλα 400-450 το 400Ε είναι ένα αξιόπιστο μοτέρ, όχι; Το δικό μου έβγαλε 240 ώρες προτού βαρέσει μπιέλα, έχοντας άγνωστο ιστορικό και έχοντας υποφέρει και δύο βλάβες πριν οι οποίες οφείλονταν σε κακή μαστορική, με χρήση 100% παιχνίδι σε χώμα και άσφαλτο και όχι σπίτι-δουλειά. Όσο για τον χαρακτηρισμό "σαύρα", ε γι΄αυτό τι να πω, αυτό ξεπλένεται μόνο με λάσπη, στο βουνό! [Άντε αμήν και πότε..... ] Ευτυχώς που χαρακτήρισες και το 650R "σαύρα", δίνει μία ένδειξη για το που βάζεις τον πήχη, και καλά κάνεις βεβαίως βεβαίως. σκέφτομαι πως ίσως για τη χρήση που το θέλει ίσως θα είναι καλό ένα wrf που είναι καλοστημένο σαν καθαρόαιμο (ή ημι-καθαρόαιμο ? δεν ξέρω πως να το πω) που είναι και για την κατηγορία του σύμφωνα με το ότι έχω διαβάσει από ιδιοκτήτες δεν θέλει σχετικά πολύ/συχνή συντήρηση. Αυτά από μένα Πολύ καλή πρόταση, συντήρηση ανάλογη με ένα 400Ε και πιο απόλυτο στήσιμο! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 22 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelino46 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 Εδω να προσθεσω οτι η εκτος δρομου χρηση που θελω να το κανω δεν θα ειναι hard enduro αλλα περισσοτερο traveler enduro καθοτι η εμπειρια μου στο χωμα δεν ειναι πολυ μεγαλη. Ειχα 950 adventure και γυρισα ολη τη βορειο ελλαδα απο χωματοδρομους με αυτο. Επεισης να υπογραμισω οτι δεν θελω μηχανη που θα κανει σερβις με τις ωρες λειτουργιας και θα θελει συντηρηση υψηλου επιπεδου. Οχι οτι δεν θα την συντηρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) Για να τσιμπισει δυναμη ενα drz400s/sm ναι θελει μια καλη επενδυση που πολλες φορες σα συνολο χρηματων φτανουν την αξια ενος ktm690(που εχει και 6η..!) , ενα drz400E ή ενα ccm404 τσιμπαει πολυ ευκολοτερα μερικα αλογακια μιας και ειναι πιο ετοιμο μοτερικα οπωτε μ'ενα καλο ΒΒ κιτ ερχεται σε λιγο πιο σοβαρα επιπεδα αλλα και παλι ποτε δε θα ειναι σαν ενα καθαρο εντουρο ή σαν ενα συγχρονο 650άρι(συγχρονο εννοω μηχανακια ιδιας "σειρας" κι οχι τιποτα xt600 κ.α τετοια..) , για αυτο που ειναι το drz ειναι μια χαρα , τα κανει ολα και τιποτα αριστα . Ως αμεση συγκριση παντως drz400S/SM/E - ccm404 vs xr650 ειναι λιγο μερα με τη νυχτα , αλλη ροπη το 650 με το καλημερα/απο το ρελαντι ! Απο'κει και περα καλο θα ηταν να βρεις και τα δυο μηχανακια και να τα κανεις μερικες βολτες να δεις ποιο σου κανει πιο πολυ κλικ για τη χρηση που θελεις . Κανε και μια ερευνα αγορας παντως για το οποιο μηχανακι σκεφτεσαι να παρεις απο πριν να δεις μερικες τιμες ανταλακτηκων/αφτερμαρκετ μαμα και μή . Παντως και το drz400 αλλα και το xr650R εχουν πουλησει πολυ καλα στην Αμερικη οπωτε βρισκεις πολυ υλικο . ΥΓ. Ποσο μ'αρεσουν αυτα τα θεματα.. :D Τροποποιήθηκε Ιούνιος 22 , 2012 από τον Smias 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelino46 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 Κοιτα η αληθεια ειναι οτι θελω ενα ΚΤΜ 690 αλλα δεν μου φτανουν τα χρηματα. Ετσι αναγκαστηκα κοιταω προς το DRZ και το XR. Παντως ως τωρα απο αυτα που διαβασα εχω πραγματικα μπερδευτει. Με καλοβλεπω με XR και σε αναζητηση για καλες αναρτησεις αλλα επισης με καλοβλεπω και με DRZ με μερικα σκαλισματα στον κινητηρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 ΥΓ. Ποσο μ'αρεσουν αυτα τα θεματα.. :D Ποσο μ'αρεσει να σε διαβαζω σε κατι τετοια θεματα :D Ασχετο ,εκτος απο το ccm εχω και drz E '01 μοντελο. Με τον κατοχο να μην το κυκλοφορει σχεδον καθολου και να σκεφτεται να το διωξει. Και αυτο Θεσσαλονικη. Πολυ πιο κατω απο το μπατζετ που εθεσες. Δεν ξερω, ολα τωρα μαζεμενα επεσαν. Θελω μονο να σε βοηθησω, γιατι νομιζω αμα δεν παρεις κανενα βολτα, να δεις πως σου καθεται το καθε μηχανακι, ακρη δε θα βγαλεις και πολυ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 Κοιτα η αληθεια ειναι οτι θελω ενα ΚΤΜ 690 αλλα δεν μου φτανουν τα χρηματα. Ετσι αναγκαστηκα κοιταω προς το DRZ και το XR. Παντως ως τωρα απο αυτα που διαβασα εχω πραγματικα μπερδευτει. Με καλοβλεπω με XR και σε αναζητηση για καλες αναρτησεις αλλα επισης με καλοβλεπω και με DRZ με μερικα σκαλισματα στον κινητηρα. πας καρφι για το ΧΡ τοτε ... βεβαια το μεγαλο μειον του χρ ειναι η εργονομια του ... καθεσαι επανω και πραγματικα νομιζεις οτι πας 20 χρονια πισω ... Τσ, τσ, τσ, δύσκολος πελάτης, πολύ δύσκολος και ιδιότροπος.... Το θέμα είναι πάντα τι συγκρίνουμε και ποια είναι και τα προσωπικά μας κριτήρια επίσης. Προσωπικά συγκρίνω το 400Ε με το 650R αφού και τα δύο είναι μηχανάκια βουνού. Το S όντως θέλει κάνα 1200άρι για να φτάσει μοτερικά το 400Ε και αυτό πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ΄όψιν, το βγάζει από την σύγκριση. Όσον αφορά την αξιοπιστία τώρα το XR ως μεγαλύτερο και λιγότερο πουσαρισμένο μοτέρ θα περίμενα να είναι πιο bullteproof πράγματι. Συγκριτικά όμως με τα άλλα 400-450 το 400Ε είναι ένα αξιόπιστο μοτέρ, όχι; Το δικό μου έβγαλε 240 ώρες προτού βαρέσει μπιέλα, έχοντας άγνωστο ιστορικό και έχοντας υποφέρει και δύο βλάβες πριν οι οποίες οφείλονταν σε κακή μαστορική, με χρήση 100% παιχνίδι σε χώμα και άσφαλτο και όχι σπίτι-δουλειά. Όσο για τον χαρακτηρισμό "σαύρα", ε γι΄αυτό τι να πω, αυτό ξεπλένεται μόνο με λάσπη, στο βουνό! [Άντε αμήν και πότε..... ] Ευτυχώς που χαρακτήρισες και το 650R "σαύρα", δίνει μία ένδειξη για το που βάζεις τον πήχη, και καλά κάνεις βεβαίως βεβαίως. Πολύ καλή πρόταση, συντήρηση ανάλογη με ένα 400Ε και πιο απόλυτο στήσιμο! για αρχη ας αφησουμε το γιαμαπα εξω ...αλλη κατηγορια ... παμε στα πιο πανω ... ο πρωτος λογος που θαβω ελλεινα το χρ , ειναι ο σαρακακης και η αρχικη τιμη πωλησης του ,σαν καινουργιο ... μετα , το μοτερ ειναι σχετικα αλεξισφαιρο...ειναι στα επιπεδα του δρ ...αρκετα κρουσματα δλδ ... πραγμα απαραδεκτο δλδ για 650 απουσαριστο ... μετα η θεση οδηγησης ειναι ελλεινη , το χτ το 600 ειναι πιο ρεντι του ρεις ... περαν αυτων για να ρολαρεις στην πολη καλο ειναι ... για να καγκουρευεις επισης καλο ειναι και για να βγεις και λιγο πιο εξω καλο ειναι ...για να πατησεις πιστα μαλλον ειναι πολυ μετριο ...για χωματοφλαταδουρες επισης καλο ειναι ... για εντουρο (ρεαλσιτικα και οχι για πυροβολημενους ) μαλλον ειναι αθλιΟ ... τωρα για το δρ τα εχω ξαναπει ... ενα πολυ καλο εντρυ λεβελ μηχανακι ... με οτι αυτο συνεπαγεται ... το μεγαλΟΟΟΟΟΟΟΟΟ κακο και μειον και των δυο ειναι οτι πλεον παιζουν ΜΟΝΟ μτχ ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες