vagelino46 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Εχω αρκετο καιρο τωρα που σκεφτομαι την αγορα μιας δευτερης μοτο για διπλη χρηση. Το καλοκαιρακι με λαστιχα μοταρντ για καθημερινη χρηση και για "παιδικη χαρα" στην πιστα στο Ρυσιο και το χειμωνα με εντουρο λαστιχα και βολτες στο βουνο. Θα ηθελα απο τους γνωστες αυτων των μοτοσυκλετων να μου πουν αν ειναι ευκολη η μετατροπη και ποσο θα μου κοστισει το κιτ της μετατροπης. Τελος τις συμβουλες σας για το τι πρεπει να προσεξω στις μοτο περνωντας τες μεταχειρισμενες. Αν δεν εχουμε καμια καταστροφη Σεπτεμβρη θα βρισκομαι με ενα μπατζετ 3500-4000 ευρω για να παρω μια απο τις δυο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwRgoS-or-HayaS 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 το drz SM (oxi E ,S) ειναι καλυτερο αναρτησιακα και σα γεωμετρια, σε σχεση με το XR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelino46 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 το drz SM (oxi E ,S) ειναι καλυτερο αναρτησιακα και σα γεωμετρια, σε σχεση με το XR Με ενα σετ εντουρο λαστιχα δεν θα αλλαξει η γεωμετρια του? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwRgoS-or-HayaS 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 σαν sm εχει και usd ,ενω τα υπολοιπα εχουν συμβατικο πιρουνι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Και τα S/E είναι αναρτησιακά καλύτερα από το XR, με 49άρι Showa cartridge πλήρως ρυθμιζόμενο. To XR έχει νομίζω 46άρι Showa. Στο SM το πηρούνι εκτός από USD είναι και κλειστού φυσιγγίου [closed cartridge] κατά τα πρότυπα των MX πηρουνιών. Το Σουζούκι είναι μικρότερο σε διαστάσεις και βάρος και πιο κοντά στα γεωμετρικά και εργονομικά πρότυπα των 450 MX/Enduro ενώ το XR650R είναι Open Class και πιο παλιάς σχολής σχεδίασης. Σκέψου ότι πάνω κάτω σχεδιάστηκε για το σκίζουν οι Αμερικανοί στις ερήμους τους. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ninjaki250r 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Έχω οδηγήσει Xr 650 dall'arra και πραγματικα ηταν πιστόλι.Μου φανηκε πιο γρήγορο απο το lc4.Φρένα μέτρια,αναρτήσεις καλούτσικες.Δεν έχω ιδέα απο drz οπότε δεν μπορώ να πω γνώμη.Πάντος να ξέρεις το dall'ara ειναι ψιλοαγωνιστικό μηχανακι με οτι αυτό συνεπάγετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 CCM 404...Αναρτησεις και φρενα απο ΚΤΜ, μοτερ απο DRZ 400 E'.. Το δυνατο δηλαδη! Ιδανικο για την χρηση που θελεις! Αν ενδιαφερεσαι στειλε ΠΜ! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwRgoS-or-HayaS 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 επισης και η πισω αναρτηση στα DRZ μετα το '05 ειναι πληρως ρυθμιζομενη και αυτη σε σχεση με τα παλαιοτεραοντως και το ccm αξιζει να το κοιταξεις ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ninjaki250r 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Είμαι ο μονος που υποστηρίζει dall'ara? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2012 από τον Ninjaki250r 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Noμιζω πως ναι!! Γενικα εχει δυνατοτερο μοτερ, αλλα μεχρι εκει..Αναρτησεις και φρενα ειναι αρκετα πισω απο τα αλλα δυο... Και ειναι και υπερεκτιμιμενο στις μερες μας... Τοσα λεφτα για "παλιο" μηχανακι μου καθονται καπως εμενα... Δεν ξερω, περι ορεξεος βεβαια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelino46 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Παντως αν καποιος γνωριζει ας μου πει εκτος απο τους τροχους τι αλλο πρεπει να αλλαζω καθε φορα που θελω να το μετατρεψω απο sm σε enduro και το αναποδο. Και απο σερβις καθε ποτε λαδια και καθε ποτε βαλβιδες Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2012 από τον vagelino46 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Νομιζω πως πρεπει να αλλαξεις και τις βασεις για τις δαγκανες των φρενων,γιατι συνηθως τα sm εχουν πιο μεγαλους δισκους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Aν εχεις ετοιμο το σετ, λογικα δεν θα θες τιποτα αλλο! Θα εχουν πανω οι ζαντες και γραναζια(η πισω) και δισκο(η μπροστα)...Αλλιως θα πρεπει να κανεις τραμπα γραναζι και δισκο απο την μια ζαντα στην αλλη.. Αν η sm ζαντα, εχει μεγαλυτερο δισκο, τοτε θες και τον ανταπτορα για την δαγκανα. Αλυσιδα δεν χρειαζεται απαραιτητα. Αυτα σε γενικες γραμμες, και σεταρισμα στις αναρτησεις, γιατι οταν το κανεις μοταρντ, ειναι βαρκα και βουταει στα φρενα σαν τρελο και στις στροφες ειναι λιγο βαρκα, και το αντιστροφο..Οταν το κανεις εντουρο, στις ανωμαλιες κοπαναει πολυ, και σε κουραζει απιστευτα! Οποτε αν παρεις μηχανακι με πληρως ρυθμιζομενες αναρτησεις, δεν ειναι κατι δυσκολο!Ειναι απλη διαδικασια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Εχω γνωστο που πουλαει ccm404 σε τζιτζι κατασταση εδω στη Θεσσαλονικη, σχετικα μεγαλης ηλικιας. Πολυ προσεγμενο μηχανακι. Δινει μαζι τα παντα ολα και για μοταρντ και για χωμα. Ζαντες, λαστιχα, δαγκανες, δισκοπλακες... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 το πραμα που εκανε αυτος που μου πουλησε το drz ηταν να οδηγησει ενα dall'ara γενικα το drz θα βγει πιο οικονομικο service βενζινες σημα κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τα θεωρω μηχανες διαφορετικης κατηγοριας, το XR ειναι ενα αρκουδοεντουρο με αρκετη δυναμη φτιαγμενο να αντεχει στα δυσκολα και τις μακρυνες αποστασεις (αγωνες Baja 1000 μιλια) απο την αλλη το DR το βλεπω πιο ευκινητο και παιχνιδιαρικο, επειδη ηδη εχεις μια μεγαλη μηχανη σκεψου σοβαρα τα κυβικα μηπως μελλοντικα αρχισουνν και κοιταν τεκμιρια και τα λοιπα, οντως το XR ειναι καπως ακριβο για τα δεδομενα της αγορας, και μενα η αποψη μου ειναι οπως των παιδιων απο πανω, αν το θελεις να το χαρεις πιο πολυ στο βουνο τοτε δες και το CCM404, εκτος των αλλων εχει και FCR! Υ.Γ. Τι θα ελεγες για κανενα WR426? πιστολιαζει ασχημα... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2012 από τον Ninjatasos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Συμφωνω και εγω για ccm. Μου ακουγεται υπερβολικο να εχεις 650 για 2η μηχανη.. Καλυτερα ενα drz και λογω κυβικων και λογω του οτι ειναι πιο ευκινητο πιο παιχνιδιαρικο αρα και πιο κομπλε για "παπι" που το θες.. Αλλα ακομα καλυτερα ενα ccm γιατι θα το βρεις σχεδον στην μιση τιμη απο drz και θα εχεις ουσιαστικα ενα "τουμπανιασμενο" drz! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Τα θεωρω μηχανες διαφορετικης κατηγοριας, το XR ειναι ενα αρκουδοεντουρο με αρκετη δυναμη φτιαγμενο να αντεχει στα δυσκολα και τις μακρυνες αποστασεις (αγωνες Baja 1000 μιλια) απο την αλλη το DR το βλεπω πιο ευκινητο και παιχνιδιαρικο, επειδη ηδη εχεις μια μεγαλη μηχανη σκεψου σοβαρα τα κυβικα μηπως μελλοντικα αρχισουνν και κοιταν τεκμιρια και τα λοιπα, οντως το XR ειναι καπως ακριβο για τα δεδομενα της αγορας, και μενα η αποψη μου ειναι οπως των παιδιων απο πανω, αν το θελεις να το χαρεις πιο πολυ στο βουνο τοτε δες και το CCM404, εκτος των αλλων εχει και FCR! Υ.Γ. Τι θα ελεγες για κανενα WR426? πιστολιαζει ασχημα... Συμφωνω για το XR650,παρολο που ειμαι Fan του (απο μικρος) εαν βαλουν και τεκμήρια δεν θα αξιζει να φορολογεισαι 2 μηχανες αφου ειναι και 650 κυβικα,παντως ειναι καταπληκτικο μηχανακι αλλα 4 χιλιαδες ευρω στις μερες μας για XR ειναι υπερβολική τιμη, με τοσα παιρνεις πχ 636 του 06...το XR τα εχει τα χρονακια του,συμφωνω και για το WRF426 ειναι πραγματικό πιστόλι και αξιόπιστο για την δυναμη που βγάζει,και μπορεις να το βρεις 2500-3.000 ευρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelino46 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 Τα θεωρω μηχανες διαφορετικης κατηγοριας, το XR ειναι ενα αρκουδοεντουρο με αρκετη δυναμη φτιαγμενο να αντεχει στα δυσκολα και τις μακρυνες αποστασεις (αγωνες Baja 1000 μιλια) απο την αλλη το DR το βλεπω πιο ευκινητο και παιχνιδιαρικο, επειδη ηδη εχεις μια μεγαλη μηχανη σκεψου σοβαρα τα κυβικα μηπως μελλοντικα αρχισουνν και κοιταν τεκμιρια και τα λοιπα, οντως το XR ειναι καπως ακριβο για τα δεδομενα της αγορας, και μενα η αποψη μου ειναι οπως των παιδιων απο πανω, αν το θελεις να το χαρεις πιο πολυ στο βουνο τοτε δες και το CCM404, εκτος των αλλων εχει και FCR! Υ.Γ. Τι θα ελεγες για κανενα WR426? πιστολιαζει ασχημα... Αν δεν κανω λαθος αυτο εχει σερβις με τις ωρες λειτουργιας του κινητηρα.Αποκλειω τους πιο αγωνιστικους κινητηρες και για το κοστος συντηρησης αλλα και για το οτι θα το χρησιμοποιω και για την πολη σαν μεγαλο παπι και δεν θελω να εχω τοσο το νου μου με τις ωρες λειτουργιας. CCM 404...Αναρτησεις και φρενα απο ΚΤΜ, μοτερ απο DRZ 400 E'.. Το δυνατο δηλαδη! Ιδανικο για την χρηση που θελεις! Αν ενδιαφερεσαι στειλε ΠΜ! Ο δυνατος κινητηρας του DRZ εχει σερβις με τις ωρες λειτουργιας του κινητηρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 Tsoy.....κάθε 6000χλμ λέει το μάνουάλι του. Κάντα 4000 να είσαι κομπλέ. Μόνο λάδια θέλει να του βάζεις (και να συμπληρώνεις γιατί τσιμπάει λίγο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelino46 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 το πραμα που εκανε αυτος που μου πουλησε το drz ηταν να οδηγησει ενα dall'ara γενικα το drz θα βγει πιο οικονομικο service βενζινες σημα κλπ Ρε φιλε εκει που αρχισα να κατασταλαζω με το DRZ με μπερδεψες τελειως.Και ειναι πολυ δυσκολο να βρεθουν και τα δυο για ενα testdrive.... Tsoy.....κάθε 6000χλμ λέει το μάνουάλι του. Κάντα 4000 να είσαι κομπλέ. Μόνο λάδια θέλει να του βάζεις (και να συμπληρώνεις γιατί τσιμπάει λίγο) Σ ευχαριστω πολυ.Μεχρι τωρα κοιτουσα μονο για τον ¨΄αδυναμ勤 κινητηρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 Οδηγικά αν δεν το πας τελείως τάπα σε στροφές να μπαίνεις και να ξύνεις τα αυτιά σου...το XR είναι δυνατότερο και πιο άνετο μηχανάκι....και εξίσου παιχνιδιάρικο και αξιοπιστο. Αν πας σε drz 99% θα αρχίσεις να το σκαλίζεις....βάλε fcr, συμπιέσεις. εκκεντρωφόρια κτλ κτλ κτλ....κοιτάς 1000+ ευρά για να το κάνεις να 'πηγαινει" γιατί κακά τα ψεματα είναι ψοφίμι δίπλα στο XR. Εγω θα επαίρνα το xr θα του πέταγα και αναρτήσεις τούμπανες πανω και θα το παντρευόμουν. ΥΓ.....τι είπα ο DRZκαμμένος ε? χαχαχααχαχαχαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 δεν θες ενα 690 SMC ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 Σ ευχαριστω πολυ.Μεχρι τωρα κοιτουσα μονο για τον ¨΄αδυναμ勤 κινητηρα. Τι αδύναμος βρε....ίδιο μοτέρ έιναι με λίγο μεγαλύτερη συμπίεση και πιο άγριους εκκεντροφόρους. Μην φανταστείς τίποτα τρελές διαφορές απλά είναι λίγο πιο δυνατό στις ροπές του. Το fcr κάνει όλη την διαφορά :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 Ενα 690 enduro θα το βρεις 1000 ευρω πιο κατω,παιρνεις και 17αρες ροδες μετα και εισαι τζετ :lol: .Πλακα κανω...ειπες οτι δεν θες κι'αλλη μεγαλη μηχανη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες