Elena cbf 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Σήμερα μεταξύ το απόγευμα μεταξύ 4.30 - 6.00 μου έκλεψαν την μηχανή ήταν παρκαρισμένη επί της Παπαναστασίου 1 στην Θεσσαλονίκη έξω από την Τράπεζα Πειραιώς . CBF 600 μαύρο με μαύρο bagster , ζελατίνα Kappa πιο μεγάλη από την μαμα , με τριπλέτα για βαλίτσες , με πινακίδες ΡΙΧ 585 .Παρακαλώ πολύ αν δείτε κάτι επικοινωνείστε με τον Παναγιώτη Κ. για να έρθει σε παφή μαζί μου ή πμ ή ακόμη μπορείται να επικοινωνείστε με το αστυνομικό τμήμα Τούμπας . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 κριμα.. ελπιζω να βρεθει συντομα, θα εχω τα ματια μου ανοιχτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Έχουν ξεσαλώσει τελευταία. Μακάρι να βρεθεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Κρίμα ρε κοπελιά. Θα έχω και εγώ το νού μου. Ήταν κλειδωμένη με λουκέτα,συναγερμούς κλπ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!! Που να τους κοπουν τα χερια... Ευχομαι ολα να πανε καλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Θα εχω το νου μου και εγώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 μακάρι να τη βρείς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Και μέρα ρε γαμωτο??? Πουθενά δεν είναι ασφαλές τελικά τα μοτο μας... Μακάρι να το βρεις σύντομα το μηχανάκι σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Κριμα ρε μαμωτο.Μακαρι να βρεθει γρηγορα.Η αληθεια ειναι οτι εαν σου το βαλουν στο ματι δυσκολο να τους ξεφυγεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelospower 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Τσέκαρε την κάμερα της τραπέζης μήπως είσαι τυχερη. Επίσης ψάξε σε μάντρες τροχαίας και δημοτικής αστυνομίας. Επίσης θα πρότεινα να κάνεις μια καλή αναζήτηση στη γύρω περιοχή μηπως την έχουν παρατήσει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Τσέκαρε την κάμερα της τραπέζης μήπως είσαι τυχερη. Πολυ σωστο, αν την ειχες σε σημειο που την επιανε τοτε ισως ειναι ενα στοιχειο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Elena cbf 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 To πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να δούμε την κάμερα επειδή εκεί δουλεύω , δεν έπιανε μέχρι το σημείο που ήταν δυστυχώς , στις μάντρες της τροχαίας κτλ επίσης δεν παίζει και την γύρω περιοχή την έψαξα . Θα ξανακοιτάξω πάλι αύριο . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Ριχνε και καμια ματια στο Car.gr μηπως και βαλουν τιποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Elena cbf 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Ριχνε και καμια ματια στο Car.gr μηπως και βαλουν τιποτα. και εκεί ψάχνω συνέχεια αλλά δεν βρήκα τίποτα , έψαξα και στις καλές γειτονιές αλλά ούτε εκεί . Ρε παιδιά την θέλω πίσω δεν μπορώ χωρίς την μηχανούλα μου !!! Ας μου την αφήσουν κάπου την γλυκιά μου , ούτε δεν abs έχει τι να πιάσει στην αγορά . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 κριμα ρε γαμωτο.μεγαλο πακετο να βγαινεις εξω για να πας στο μηχανακι σου και ξαφνικα να σου κοβονται τα ποδια μολις συνειδητοποιεις τι εχει συμβει.μακαρι να την βρεις στο ευχομαι πραγματικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksexilas 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Καλά ρε παιδιά μέρα μεσημέρι??? Να τους κοπούν τα πόδια... Ελπίζω να έχεις καλά νέα σύντομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Θα εχω και εγω το νου μου γιατι μενω εκει κοντα σχετικα.. Μακαρι να βρεθει η μηχανουλα σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Elena cbf 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την συμπαράσταση , για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερώσω . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yiannis21 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Τι να πω ρε γαμωτο.πολυσυχναστο σημειο με Α.Τ λιγο πιο πανω και το σηκωσανε..κριμα.ευχομαι να το βρεις.παντως η περιοχη εκει κατω τον τελευταιο καιρο εχει πολα περιστατικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Περιοχή Κυβέλια-Ιπποκράτειο-Παπάφη είναι άσ'τα να πάνε!Πολλά περιστατικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2012 Να είσαι πάντα αισιόδοξη ότι θα τη βρεις. Να βλέπεις δηλαδή το ποτήρι πάντα μισογεμάτο και ποτέ το αντίστροφο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2012 Μπα που να τους κλασει ο Βενιζελος και να ειναι και τσαντισμενος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2012 Μπα που να τους κλασει ο Βενιζελος και να ειναι και τσαντισμενος... Και να χει φαει και φασολια η αγκιναρες θελεις να πεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2012 Παίδες, ο κάθε ένας που του κλέβουν το μηχανάκι, μόλις βλέπει ένα νέο μήνυμα, σκιρτάει μήπως και αφορά κάποια πληροφορία για την τύχη της μηχανής. Φανταστείτε λοιπόν την απογοήτευση όταν βλέπει ποσταρίσματα σαν τα παραπάνω. Κρατήστε λοιπόν το σπαμ έξω από τέτοια θέματα, δεν είναι ο κατάλληλος χώρος. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2012 μενω σε αυτην την περιοχη θα εχω το νου μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες