Jump to content
gkourmoul1

Νέο «Battlax S20» από τη Bridgestone

Recommended Posts

Στα 1000 χλμ περίπου που τα έχω κάνει μπορώ να πω με σιγουριά ότι έχει πολύ γρήγορη κορώνα,πιο σκληρό σκελετό( από τα PIRELLI ROSSO II ) με επίδραση στην άνεση και πολύ καλή συμπεριφορά στα φρένα.

Είναι καλύτερα από τα Rosso II? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Στα 1000 χλμ περίπου που τα έχω κάνει μπορώ να πω με σιγουριά ότι έχει πολύ γρήγορη κορώνα,πιο σκληρό σκελετό( από τα PIRELLI ROSSO II ) με επίδραση στην άνεση και πολύ καλή συμπεριφορά στα φρένα.

Είναι καλύτερα από τα Rosso II? 

Όχι δεν θα το έλεγα,το καθένα έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του.Τα ζυγίζεις βλέποντας τι θες πιο πολύ και αποφασίζεις...:doh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kawasaki versys με 70% εθνική και 30% επαρχιακή και σιγουρα κάποια στιγμή τριβάλιτσος δικάβαλος.......???Τώρα φοράει DIABLO ROSSO II και η αλλαγή γίνεται λόγο 2013

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηπως ξερει κανεις να παραθεσει διαφορες των S20 σε σχεση με τα SportSmart (2ή3 ή παραπανω? δεν ξερω τι βγαινουν τωρα!)

Ψαχνω για καποιο πιο σπορ λαστιχο απο τα RoadSmart2 που εχω στο CBF1000 τωρα και προσπαθω να ξεδιαλυνω τον μιτο της Αριαδνης.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες εγω εχω πλεον πανω στο Ζ τον συνδιασμο Τ30 / S20 
γιατι καλα χρυσα τα ''20'' αλλα το πισω δε μου εβγαζε πανω απο 7500/8000 ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!

Τωρα το ποσο σπορ ειναι σε σχεση με αλλα που λετε δεν ξερω, ξερω οτι ειναι ακλονητα σε βρεγεμενες συνθηκες
και παραπανω απο πολυ καλα σε στεγνο στροφιλικι ενας συνδιασμος που θα μεινει μαζι μου
μεχρι να βρω κατι πολυ καλυτερο σε χρημα/διαρκεια/κρατημα!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοκιμαστε και τα evo.

Βελτιωμενα στα σημεια σε σχεση με τα απλα.

Καλυτερη πληροφορηση μπροστα καλυτερη αντοχη το πισω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες εγω εχω πλεον πανω στο Ζ τον συνδιασμο Τ30 / S20 
γιατι καλα χρυσα τα ''20'' αλλα το πισω δε μου εβγαζε πανω απο 7500/8000 ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!

Τωρα το ποσο σπορ ειναι σε σχεση με αλλα που λετε δεν ξερω, ξερω οτι ειναι ακλονητα σε βρεγεμενες συνθηκες
και παραπανω απο πολυ καλα σε στεγνο στροφιλικι ενας συνδιασμος που θα μεινει μαζι μου
μεχρι να βρω κατι πολυ καλυτερο σε χρημα/διαρκεια/κρατημα!!!!

Φιλε καταρχην ο συνδυασμος αυτος δε δουλευει.Διαφορετικες κορωνες και διαφορετικες γομες,δεν το εχω δοκιμασει αλλα ετσι εχω διαβασει οποτε ετσι θα ειναι.:grin:

Κατα δευτερον το Ζ δεν εχει καλο πλαισιο και ψαλιδι και οταν στριβεις νιωθεις ταλαντωσεις γιατι λυγιζουν τα μεταλλα.Αυτα τα γλιστρηματα και τα κουνηματα που νιωθεις μη νομιζεις οτι ειναι συνδυασμος αναρτησης-ελαστικων και ασφαλτου(και οδηγησης).Το πλαισιο ειναι και το ψαλιδι!Εκει πρεπει να εστιασεις!

Ασε τις βολτες και ανοιξε κανα μοτοπεριοδικο να ξεστραβωθεις!:blowup::laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οποτε να ξεκινησει αλλαζοντας πλαισιο και ψαλιδι με καποια επιπεδου moto gp για να μπορεσει να εκμεταλλευτει τα S20,σωστα?

:_zeppelin:

Τροποποιήθηκε από τον Dant3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οποτε να ξεκινησει αλλαζοντας πλαισιο και ψαλιδι με καποια επιπεδου moto gp για να μπορεσει να εκμετταλευτει τα S20,σωστα?

:_zeppelin:

Αν αλλαξει μονο πλαισιο και ψαλιδι μετα ξυνει και με τις ζαντες λεμε!:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγαλα οργια και τα 2............

Και ψαλιδι εχω αλλαξει...... αμεε!!!!

Και στριβει το @@@@λο !!!!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαλλον θα χρειαστεις αλλαγη στο εξωτερικο. Το πισω δεν θα βγαλει αυτα τα χιλιομετρα.Η ασφαλτος στο εξωτερικο τα τρωει τα λαστιχα για πλακα

Όχι μόνο δεν χρειαστηκα αλλαγή στο εξωτερικό ... κάνοντας 6,000χλμ σε 16 μέρες και γυρνώντας έχοντας γράψει 10,000+ χλμ με τα s20Evo αλλά μέχρι και τώρα στα 12,000χλμ που έχουν είναι μια χαρά !  Φυσικά δεν τα πιέζω και μάλλον και τα επόμενα θα είναι τα ίδια

ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος. Πρόσφυση -Κρατημα -Πληροφόρηση - Αντοχή - Ζέσταμα γρήγορο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι μόνο δεν χρειαστηκα αλλαγή στο εξωτερικό ... κάνοντας 6,000χλμ σε 16 μέρες και γυρνώντας έχοντας γράψει 10,000+ χλμ με τα s20Evo αλλά μέχρι και τώρα στα 12,000χλμ που έχουν είναι μια χαρά !  Φυσικά δεν τα πιέζω και μάλλον και τα επόμενα θα είναι τα ίδια

ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος. Πρόσφυση -Κρατημα -Πληροφόρηση - Αντοχή - Ζέσταμα γρήγορο

Βαλε ροσσο 3 να χουμε ενα μετρο συγκρισης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαλε ροσσο 3 να χουμε ενα μετρο συγκρισης

Εσύ άλλαξες τα λινά που φοράς η όχι ακόμα Μήτσο ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικα εντυπωσιακη επιδοση......12.000 με 14.000 χιλιομετρα βγαζουν τα touring λαστιχα οχι τα σπορ......Προφανως τα evo ειναι σκληροτερα απο τα απλα s 20 Δεν εξηγειται αλλοιως...... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικα εντυπωσιακη επιδοση......12.000 με 14.000 χιλιομετρα βγαζουν τα touring λαστιχα οχι τα σπορ......Προφανως τα evo ειναι σκληροτερα απο τα απλα s 20 Δεν εξηγειται αλλοιως...... 

Θυμάμαι τα γραπτά που λέγαμε οτι σε βαριες μηχανες με ροπη οπως δικια σου και δικια μου τα 10,000 ειναι οριο και δεν ηξερα φευγοντας για εξωτερικο αν θα χρειαστει να αλλαξω. Οχι μονο δεν χρειαστηκα αλλα παρουσιαζουν εντυπωσιακη αντοχη (για σπορ) λαστιχο παρα τα 12,000 που ηδη εχουν.

Λογικα ειναι πολυ σκληροτερα απο τα απλα s20 .

Τα pr3 που φοραγα πριν μπορει να εβγαλαν 18.000 χλμ αν θυμαμαι καλα αλλα ακομα και καινουρια ηταν χαλια σε σχεση με τα s20evo . 

Είναι και πως το παει ο καθενας , εγω ειμαι πολυ τουριστικος , δεν το πιεζω σε στροφες αν και σε ευθειες ακομα και σε πολυωρα ταξιδια τα 200+ ειναι πολυ συχνα.

Το μονο που εχουν εως στιγμης ειναι μια μικρη τετραγωνιση στο κεντρο λογω πολλων ευθειων  εξωτερικου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες είμαι σε αναζήτηση ελαστικών καθώς μάλλον θα αλλάξω τα qualifier μου στους επόμενους 2 3 μήνες !! Έψαχνα για τιμές για τα s20 και πήρε το μάτι μου και s21 !! Ξέρουμε τίποτα για αυτό ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.tyrepress.com/2015/11/new-bridgestone-motorcycle-hypersport-tyre-blends-old-and-new/
http://www.bridgestone.gr/moto/ranges/battlax/s21/

μιλανε για ακομη μεγαλύτερη βελτίωση σε all around χρήση. έχει και διαφορετικό σχεδιασμό στο πέλμα.

Τροποποιήθηκε από τον kafao1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

capture12.jpg

Eυτυχως που με ενημερωσε οτι ταιριαζει στην δικια μου γιατι με ειχε πιασει μεγαλο αγχος!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.tyrepress.com/2015/11/new-bridgestone-motorcycle-hypersport-tyre-blends-old-and-new/
http://www.bridgestone.gr/moto/ranges/battlax/s21/

μιλανε για ακομη μεγαλύτερη βελτίωση σε all around χρήση. έχει και διαφορετικό σχεδιασμό στο πέλμα.

Ωωπ, έχει και 160/60! :yahoo:

Έχουμε ακούσει τίποτε άλλο είναι πολύ νωρίς ακόμα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οντως σε σχεση με το S20 τι λεει?

Πιο σπορ?πιο τουριστικο?η απλα βελτιωμενο στα σημεια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο site της bridgestone τουλάχιστον λέει ότι είτε λίγο είτε πολύ είναι παντού καλύτερο ειδικά στο βρεγμένο και υπόσχεται και εως 36% περισσότερα χιλιόμετρα...

Κανένα καλό review δεν έχω μπορέσει να βρω δυστυχώς 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

10 χιλιάδες με καλή απόδοση σε όλα τα χιλιόμετρα να βγάζει και θα είναι το επόμενο λογικά.

Αν έχει και την ίδια τιμολογηση βέβαια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα