elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2015 Στα 1000 χλμ περίπου που τα έχω κάνει μπορώ να πω με σιγουριά ότι έχει πολύ γρήγορη κορώνα,πιο σκληρό σκελετό( από τα PIRELLI ROSSO II ) με επίδραση στην άνεση και πολύ καλή συμπεριφορά στα φρένα.Είναι καλύτερα από τα Rosso II? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2015 Στα 1000 χλμ περίπου που τα έχω κάνει μπορώ να πω με σιγουριά ότι έχει πολύ γρήγορη κορώνα,πιο σκληρό σκελετό( από τα PIRELLI ROSSO II ) με επίδραση στην άνεση και πολύ καλή συμπεριφορά στα φρένα.Είναι καλύτερα από τα Rosso II? Όχι δεν θα το έλεγα,το καθένα έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του.Τα ζυγίζεις βλέποντας τι θες πιο πολύ και αποφασίζεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnkar 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2015 Kawasaki versys με 70% εθνική και 30% επαρχιακή και σιγουρα κάποια στιγμή τριβάλιτσος δικάβαλος.......???Τώρα φοράει DIABLO ROSSO II και η αλλαγή γίνεται λόγο 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2015 Βαλε τα Μ7 για τοση εθνικη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2015 Μηπως ξερει κανεις να παραθεσει διαφορες των S20 σε σχεση με τα SportSmart (2ή3 ή παραπανω? δεν ξερω τι βγαινουν τωρα!)Ψαχνω για καποιο πιο σπορ λαστιχο απο τα RoadSmart2 που εχω στο CBF1000 τωρα και προσπαθω να ξεδιαλυνω τον μιτο της Αριαδνης..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2015 Παιδες εγω εχω πλεον πανω στο Ζ τον συνδιασμο Τ30 / S20 γιατι καλα χρυσα τα ''20'' αλλα το πισω δε μου εβγαζε πανω απο 7500/8000 ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!Τωρα το ποσο σπορ ειναι σε σχεση με αλλα που λετε δεν ξερω, ξερω οτι ειναι ακλονητα σε βρεγεμενες συνθηκεςκαι παραπανω απο πολυ καλα σε στεγνο στροφιλικι ενας συνδιασμος που θα μεινει μαζι μουμεχρι να βρω κατι πολυ καλυτερο σε χρημα/διαρκεια/κρατημα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2015 Δοκιμαστε και τα evo.Βελτιωμενα στα σημεια σε σχεση με τα απλα.Καλυτερη πληροφορηση μπροστα καλυτερη αντοχη το πισω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2015 Παιδες εγω εχω πλεον πανω στο Ζ τον συνδιασμο Τ30 / S20 γιατι καλα χρυσα τα ''20'' αλλα το πισω δε μου εβγαζε πανω απο 7500/8000 ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!Τωρα το ποσο σπορ ειναι σε σχεση με αλλα που λετε δεν ξερω, ξερω οτι ειναι ακλονητα σε βρεγεμενες συνθηκεςκαι παραπανω απο πολυ καλα σε στεγνο στροφιλικι ενας συνδιασμος που θα μεινει μαζι μουμεχρι να βρω κατι πολυ καλυτερο σε χρημα/διαρκεια/κρατημα!!!!Φιλε καταρχην ο συνδυασμος αυτος δε δουλευει.Διαφορετικες κορωνες και διαφορετικες γομες,δεν το εχω δοκιμασει αλλα ετσι εχω διαβασει οποτε ετσι θα ειναι.Κατα δευτερον το Ζ δεν εχει καλο πλαισιο και ψαλιδι και οταν στριβεις νιωθεις ταλαντωσεις γιατι λυγιζουν τα μεταλλα.Αυτα τα γλιστρηματα και τα κουνηματα που νιωθεις μη νομιζεις οτι ειναι συνδυασμος αναρτησης-ελαστικων και ασφαλτου(και οδηγησης).Το πλαισιο ειναι και το ψαλιδι!Εκει πρεπει να εστιασεις!Ασε τις βολτες και ανοιξε κανα μοτοπεριοδικο να ξεστραβωθεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) Οποτε να ξεκινησει αλλαζοντας πλαισιο και ψαλιδι με καποια επιπεδου moto gp για να μπορεσει να εκμεταλλευτει τα S20,σωστα? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2015 από τον Dant3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2015 Οποτε να ξεκινησει αλλαζοντας πλαισιο και ψαλιδι με καποια επιπεδου moto gp για να μπορεσει να εκμετταλευτει τα S20,σωστα? Αν αλλαξει μονο πλαισιο και ψαλιδι μετα ξυνει και με τις ζαντες λεμε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2015 Μεγαλα οργια και τα 2............Και ψαλιδι εχω αλλαξει...... αμεε!!!!Και στριβει το @@@@λο !!!!!!!!!!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2016 Μαλλον θα χρειαστεις αλλαγη στο εξωτερικο. Το πισω δεν θα βγαλει αυτα τα χιλιομετρα.Η ασφαλτος στο εξωτερικο τα τρωει τα λαστιχα για πλακα Όχι μόνο δεν χρειαστηκα αλλαγή στο εξωτερικό ... κάνοντας 6,000χλμ σε 16 μέρες και γυρνώντας έχοντας γράψει 10,000+ χλμ με τα s20Evo αλλά μέχρι και τώρα στα 12,000χλμ που έχουν είναι μια χαρά ! Φυσικά δεν τα πιέζω και μάλλον και τα επόμενα θα είναι τα ίδιαΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος. Πρόσφυση -Κρατημα -Πληροφόρηση - Αντοχή - Ζέσταμα γρήγορο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2016 Όχι μόνο δεν χρειαστηκα αλλαγή στο εξωτερικό ... κάνοντας 6,000χλμ σε 16 μέρες και γυρνώντας έχοντας γράψει 10,000+ χλμ με τα s20Evo αλλά μέχρι και τώρα στα 12,000χλμ που έχουν είναι μια χαρά ! Φυσικά δεν τα πιέζω και μάλλον και τα επόμενα θα είναι τα ίδιαΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος. Πρόσφυση -Κρατημα -Πληροφόρηση - Αντοχή - Ζέσταμα γρήγοροΒαλε ροσσο 3 να χουμε ενα μετρο συγκρισης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 Βαλε ροσσο 3 να χουμε ενα μετρο συγκρισηςΕσύ άλλαξες τα λινά που φοράς η όχι ακόμα Μήτσο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 Ναι ρε μλκα τα πεταξα και ησυχασα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 Όχι μόνο δεν χρειαστηκα αλλαγή στο εξωτερικό ... κάνοντας 6,000χλμ σε 16 μέρες και γυρνώντας έχοντας γράψει 10,000+ χλμ με τα s20Evo αλλά μέχρι και τώρα στα 12,000χλμ που έχουν είναι μια χαρά ! Φυσικά δεν τα πιέζω και μάλλον και τα επόμενα θα είναι τα ίδιαΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος. Πρόσφυση -Κρατημα -Πληροφόρηση - Αντοχή - Ζέσταμα γρήγοροΠραγματικα εντυπωσιακη επιδοση......12.000 με 14.000 χιλιομετρα βγαζουν τα touring λαστιχα οχι τα σπορ......Προφανως τα evo ειναι σκληροτερα απο τα απλα s 20 Δεν εξηγειται αλλοιως...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 Πραγματικα εντυπωσιακη επιδοση......12.000 με 14.000 χιλιομετρα βγαζουν τα touring λαστιχα οχι τα σπορ......Προφανως τα evo ειναι σκληροτερα απο τα απλα s 20 Δεν εξηγειται αλλοιως...... Θυμάμαι τα γραπτά που λέγαμε οτι σε βαριες μηχανες με ροπη οπως δικια σου και δικια μου τα 10,000 ειναι οριο και δεν ηξερα φευγοντας για εξωτερικο αν θα χρειαστει να αλλαξω. Οχι μονο δεν χρειαστηκα αλλα παρουσιαζουν εντυπωσιακη αντοχη (για σπορ) λαστιχο παρα τα 12,000 που ηδη εχουν.Λογικα ειναι πολυ σκληροτερα απο τα απλα s20 .Τα pr3 που φοραγα πριν μπορει να εβγαλαν 18.000 χλμ αν θυμαμαι καλα αλλα ακομα και καινουρια ηταν χαλια σε σχεση με τα s20evo . Είναι και πως το παει ο καθενας , εγω ειμαι πολυ τουριστικος , δεν το πιεζω σε στροφες αν και σε ευθειες ακομα και σε πολυωρα ταξιδια τα 200+ ειναι πολυ συχνα.Το μονο που εχουν εως στιγμης ειναι μια μικρη τετραγωνιση στο κεντρο λογω πολλων ευθειων εξωτερικου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 Παίδες είμαι σε αναζήτηση ελαστικών καθώς μάλλον θα αλλάξω τα qualifier μου στους επόμενους 2 3 μήνες !! Έψαχνα για τιμές για τα s20 και πήρε το μάτι μου και s21 !! Ξέρουμε τίποτα για αυτό ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kafao1 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) http://www.tyrepress.com/2015/11/new-bridgestone-motorcycle-hypersport-tyre-blends-old-and-new/http://www.bridgestone.gr/moto/ranges/battlax/s21/ μιλανε για ακομη μεγαλύτερη βελτίωση σε all around χρήση. έχει και διαφορετικό σχεδιασμό στο πέλμα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 από τον kafao1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 Eυτυχως που με ενημερωσε οτι ταιριαζει στην δικια μου γιατι με ειχε πιασει μεγαλο αγχος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 http://www.tyrepress.com/2015/11/new-bridgestone-motorcycle-hypersport-tyre-blends-old-and-new/http://www.bridgestone.gr/moto/ranges/battlax/s21/ μιλανε για ακομη μεγαλύτερη βελτίωση σε all around χρήση. έχει και διαφορετικό σχεδιασμό στο πέλμα.Ωωπ, έχει και 160/60! Έχουμε ακούσει τίποτε άλλο είναι πολύ νωρίς ακόμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 Οντως σε σχεση με το S20 τι λεει?Πιο σπορ?πιο τουριστικο?η απλα βελτιωμενο στα σημεια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 Στο site της bridgestone τουλάχιστον λέει ότι είτε λίγο είτε πολύ είναι παντού καλύτερο ειδικά στο βρεγμένο και υπόσχεται και εως 36% περισσότερα χιλιόμετρα...Κανένα καλό review δεν έχω μπορέσει να βρω δυστυχώς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 10 χιλιάδες με καλή απόδοση σε όλα τα χιλιόμετρα να βγάζει και θα είναι το επόμενο λογικά.Αν έχει και την ίδια τιμολογηση βέβαια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 Το βρίσκεις 270-280 από ελληνικό νετ...δεν είναι κακή τιμή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες