GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 Μπράβο Νίκο, πολύ καλή επιλογή, καλοτάξιδη να είναι.....κούκλα, μπράβο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 Σούπερ, πάντα όρθιοι και καλά χιλιόμετρα! Όμως είναι σε λάθος κατηγορία το θέμα, όχι στα ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ! :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 Καλα αυτο το βιντεακι πως μου ξεφυγε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeOx 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 Καλοταξιδο και παντα ορθιος!!! Αν και προτιμω τις ιταλιδες, με αυτην την αγγλιδα πηγαινα ανετοτατα!!!! Πιες της το αιμα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 Καλοτάξιδη η κούκλα!! Πολύ όμορφη και ικανότατη! Ακόμα να αλλάξεις μηχανάκι στο προφίλ σου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 Καλοτάξιδη και από εδώ. Ενσταντανέ με τον περιχαρή κάτοχο να την κοιτάζει όλα χαρά, πάρτε χαμόγελο :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 Καλορίζικη παλλήκαρε...... :vv: Πόσο συχνά βρέχεις βρακάκι απ΄ τη μέρα που την πήρες? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 Μπράβο slaine, πολύ καλή αγορά. Από αυτά που είχες προτείνει, το καταλληλότερο και το καλύτερο sport touring για την ελλάδα για μένα. Και εμένα ένα από τα αγαπημένα μου. Πρόσφατα είχα οδηγήσει τον προκάτοχο του αλλά μάλλον το συγκεκριμένο ήταν κακοσυντηρημένο γιατί δεν με ικανοποίησε. Εσένα είναι εξελιγμένο μοντέλο ούτε σι άλλως. Περίεργο αυτό με τις εξαπίστονες γιατί και σε αυτό που οδήγησα εγώ τέτοιες είχαν φορέσει. Από την μάνα τους λογικά φοράνε nissin και όλα τα triumph παραδοσιακά φημίζοντε για τα φρένα τους. (Τα hayabusa πάλι όχι). Μπορεί να μας διαφωτίσει κανείς γιατί κάνουν αυτήν την μοντα στα στ? Πολύ καλή και η τιμή που το χτύπησες, αυτά είναι value for money. Καλορίζικο και καλοτάξιδο. Από τον τρόπο που το κοιτάς, φαίνεται ότι ξεκίνησε ένα ειδύλλιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 Αν δεν κανω λαθος του Εδεσσαιου ειναι ετσι? Μου φαινεται πως το ειχα δει μια μερα πηγαινοντας για καφε και το χαλβαδιαζα... Αν ειναι αυτο οντως ειναι μπιμπελο. Καλοριζικο και καλα χιλιομετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 πολύ ωραία μηχανή να τη χαίρεσαι !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 Tα εμαθα στην εκδρομη τα ευχαριστα...τα διαβασα μολις.Καλοταξιδη η κουκλα,πανεμορφη και μουρατη!!!Φουλ βλεπω βαλιτσα οπότε καλα χιλιομετρα και δωστης να καταλαβει...Ειναι και Triumph για γ@μάτο ηχο ειναι και Sprint για να μην αργεις...ολα μια χαρα.Να τη χαιρεσαι φιλε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 Κουκλί το ST, από τις πολύ ωραίες μηχανές που δυστυχώς δεν πολυκυκλοφορούν στην Ελλάδα. Καλορίζικο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 Καλορίζικο και καλοτάξιδο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 χεχε ευχαριστώ παίδες! καλά η φωτό όλα τα λεφτά, χαχα, πώς είμαι έτσι! αχαχαχαχ!!! ναι του εδεσσαίου είναι σήμερα έγινε το εξής αστείο: την είχα κλειδώσει από την κλειδαριά και όταν πήγα να την ξεκλειδώσω το κλειδί δε γύρναγε!!! άρχισα να ιδρώνω και να βρίζω! στο τσακ ήμουν να πάρω τον προκάτοχο και να τον αρχίσω στα καντήλια!!! σκεφτομουν ότι με τιμώρησε ο καλός θεούλης που ψήφισα χόντα στη δημοσκόπηση αλλά πήρα την αγγλίδα τελικά :P αφού έφαγα κανα 20λεπτο όπου έριχνα σπρέι στην κλειδαριά μήπως έχει κολλήσει και προσπαθούσα ξανά και ξανά αλλα΄με προσοχή μην κάνω καμία ζημιά έβγαλα άκρη. ιδού ένα βίντεο από τον "αγώνα" μου: το οποίο το τράβηξα για να σας το δείξω και να μου πείτε καμία ιδέα!!! το τι βρισίδι έριξα από μέσα μου δε λέγεται!!! τελικά είχα λάθος κλειδί αφού το συνειδητοποίησα έγκαιρα (μόνο 20 λεπτά μου πήρε :P ) τράβηξα και ένα για πάρτη σας: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) άσε λέμε, σαν παιδάκι κάνω! χαχαχ όπως έγραψε πριν και ο μοτοαγαπούλης, όταν τη βάζω μπροστά τα κάνω πάνω μου από τη χαρά μου!!!! τέτοια φάση δεν έχω ξαναπεράσει με καμία άλλη μηχανή πάντως!!!! δε μπορώ να σκεφτώ λογικά όπως είδατε! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2012 από τον slaine Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 άσε λέμε, σαν παιδάκι κάνω! χαχαχ όπως έγραψε πριν και ο μοτοαγαπούλης, όταν τη βάζω μπροστά τα κάνω πάνω μου από τη χαρά μου!!!! τέτοια φάση δεν έχω ξαναπεράσει με καμία άλλη μηχανή πάντως!!!! δε μπορώ να σκεφτώ λογικά όπως είδατε! ειναι ωραιοτατος ο 3κυλινδρος θα το διαπιστωσεις στην συνεχεια ακομα ειναι νωρις........και μονο που τον ακους αυτο σε φτιαχνει..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 Καλοταξιδη και αγρατζουνιστη η καινουργια σου αγαπη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 ειναι ωραιοτατος ο 3κυλινδρος θα το διαπιστωσεις στην συνεχεια ακομα ειναι νωρις........και μονο που τον ακους αυτο σε φτιαχνει..... Αυτά έχει η ευρώπη, η προσωπικότητα προκαλεί πάθη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) Άντε βρε... καλορίζικι, καλοτάξιδη και αγρατζούνιστη!!!! Κι εγώ τη χαλβάδιαζα τη συγκεκριμένη αλλά δεν τα βρήκαμε στα λεφτά :( Τουλάχιστον, την πήρες εσύ και θα τη δούμε κάποια στιγμή από κοντά :vv: Τροποποιήθηκε Ιούνιος 5 , 2012 από τον Terathlios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
point zero 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Κουκλα ... καλοταξιδη και παντα ορθιος ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Άντε βρε... καλορίζικι, καλοτάξιδη και αγρατζούνιστη!!!! Κι εγώ τη χαλβάδιαζα τη συγκεκριμένη αλλά δεν τα βρήκαμε στα λεφτά :( Τουλάχιστον, την πήρες εσύ και θα τη δούμε κάποια στιγμή από κοντά :vv: Έλα ρε συ. Αυτή ήταν που μου έδειχνες στην αγγελία? Σε mybike-ίτη κατέληξε πάντως, μια χαρά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 k@vla... moun@r@... μεγια :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες