Jump to content
billis93

Αλλαγή κατηγοριών διπλωμάτων

Recommended Posts

ρε αδελφε σορρυ αλλα ειμαι δισλεκτος

ο με συνχωρεις πολυ ρε φιλαρακι..αλλα μπαινουν πολλα παιδια νεαρης ηλικιας και ψαχνουν Yamaha r1 χωρις να ξερουν πως γραφετε το καλησπερα..με συνχωρεις που εβγαλα γρηγορα συμπερασματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

κανενα προβλιμα αλλα το θεμα ειναι οτι αμα βγαλο διπλομα δεν 8α μπορο να αδιγισο

π.χ CBR 250,NINJA250 ??

ειναι ορεα μηχανακια ? :blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι ηλικια εχεις ακριβως.πες ημ γεννησης μηνα και χρονο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

9/1/1995 τωρα ειμαι 17 σε 2 μινεσ γινομε 18

Τροποποιήθηκε από τον PANOUSOS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ίσως προλάβεις να βγάλεις το δίπλωμα για <=25 kw αν καταθέσεις τα χαρτιά στο μηχανολογικό για την καρτέλα σου μέχρι τις 10-11 / 1

Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα δειξει

Τροποποιήθηκε από τον stathismalossi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το διορθοσα γτ εκανα ενα λαθοσ στους αριθμουσ εγραφα γριγορα ειναι 9/1/1995

αν παρουν οντως παραταση θα μπορεις να βγαλεις το παλιο Α1(34 αλογα) και να οδηγησεις Ninja 250(33 αλογα) :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε μια φιλη μου ειπανε οτι μεχρι τον Ιανουαριο στις 15γινεται να βγαλει διπλωμα για 50αρι γιατι μετα θα αλλαξει ο νομος και θα περιμενει να κλεισει τα 17 . Τωρα ειναι 16 .

Διαβαζω στο ΦΕΚ και λεει οτι 16 χρωνων γινεται να παρεις το ΑΜ . Τελικα τι γινεται ρε παιδια ? Οι εδω αστυνομικοι δεν ξερουν τι τους γινεται η κατι αλλο ? Μηπως ειναι παλιο αυτο το ΦΕΚ που βλεπουμε και εχει βγει ποιο νεο ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά στην Ελλάδα ζούμε , το 99% δεν ξέρουν που τους παν τα 4 .

Εδώ διαφώνησα με μία φίλη μου επειδή με έλεγε παράμονο με το ninja καθώς σε μία σχολή που πήγε στην πόλη που σπουδάζει επιμένει πως με το τωρινό Α1 μπορείς να οδηγήσεις το πολύ 125 κυβικά και όχι εώς 25 KW .

Δηλαδή αυτοί οι "δάσκαλοι" δεν έχουν κοιτάξει ποτέ την πίσω μεριά του διπλώματος ?! :wallbash:

Αυτό που ισχύει είναι αυτό που γράφει το ΦΕΚ κι όχι αυτό που λέει ο κάθε αγράμματος αστυνομικός και δάσκαλος οδήγησης .

Παντως Πανούσο παίζει να το προλάβεις το δικό μου Α1 καθώς οι παρατάσεις στην Ελλάδα είναι κάτι το συνηθισμένο στα πάντα . . .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε μια φιλη μου ειπανε οτι μεχρι τον Ιανουαριο στις 15γινεται να βγαλει διπλωμα για 50αρι γιατι μετα θα αλλαξει ο νομος και θα περιμενει να κλεισει τα 17 . Τωρα ειναι 16 .

Διαβαζω στο ΦΕΚ και λεει οτι 16 χρωνων γινεται να παρεις το ΑΜ . Τελικα τι γινεται ρε παιδια ? Οι εδω αστυνομικοι δεν ξερουν τι τους γινεται η κατι αλλο ? Μηπως ειναι παλιο αυτο το ΦΕΚ που βλεπουμε και εχει βγει ποιο νεο ?

Δεν ειναι παλιο το ΦΕΚ καθως αναφερει τις καινουριες κατηγοριες διπλωματων αν θυμαμαι καλα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεχαστηκε αυτο το θεμα...ας το επαναφερω στην ζωη...σε 2 εβδομαδες θα ξεκαθαρισουν ολα καθως ακομα και τωρα κανενας δασκαλος σχολης οδηγων δεν ξερει τι θα γινει....η πλειοψηφια υποστηριζει ακομα παραταση.λογικο...

Υπομονη.Θα ειμαι ο πρωτος που θα ξερω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε ωραια!!Και κατι ακουσα οτι για να βγαλεις διπλωμα κοστιζει καπου στα 450 αληθεύει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι είναι στα 20 αλλά στο κρύβουμε. Μια μικρή αναζήτηση να κάνεις παίζουν γύρω στα 15+ θέματα με αυτό το θέμα. Από ΦΕΚ, από σχολές οδηγών από ότι θες που λέει ότι είναι στα 16 .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει κανείς απεριόριστο με α1 μετά το 2013 γιατί έχω ακούσει πολλά??

Τι είναι το απεριόριστο με α1;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια σας πολλα παιδια ττου φορουμ λενε οτι μπορω πχ να παρω εναα 250 μεχρι 15 αλογα εχοντας α1 εγω δεν νομιζω να γινεται...γτ αν ειναι ετσι παιρνω 125 με 30 αλογα ..μην τρελαθουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα