stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 ρε αδελφε σορρυ αλλα ειμαι δισλεκτος ο με συνχωρεις πολυ ρε φιλαρακι..αλλα μπαινουν πολλα παιδια νεαρης ηλικιας και ψαχνουν Yamaha r1 χωρις να ξερουν πως γραφετε το καλησπερα..με συνχωρεις που εβγαλα γρηγορα συμπερασματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PANOUSOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 κανενα προβλιμα αλλα το θεμα ειναι οτι αμα βγαλο διπλομα δεν 8α μπορο να αδιγισο π.χ CBR 250,NINJA250 ?? ειναι ορεα μηχανακια ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 τι ηλικια εχεις ακριβως.πες ημ γεννησης μηνα και χρονο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PANOUSOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) 9/1/1995 τωρα ειμαι 17 σε 2 μινεσ γινομε 18 Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2012 από τον PANOUSOS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ίσως προλάβεις να βγάλεις το δίπλωμα για <=25 kw αν καταθέσεις τα χαρτιά στο μηχανολογικό για την καρτέλα σου μέχρι τις 10-11 / 1 Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2012 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) θα δειξει Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2012 από τον stathismalossi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PANOUSOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 το διορθοσα γτ εκανα ενα λαθοσ στους αριθμουσ εγραφα γριγορα ειναι 9/1/1995 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 ε θα δειξει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 το διορθοσα γτ εκανα ενα λαθοσ στους αριθμουσ εγραφα γριγορα ειναι 9/1/1995 αν παρουν οντως παραταση θα μπορεις να βγαλεις το παλιο Α1(34 αλογα) και να οδηγησεις Ninja 250(33 αλογα) :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Σε μια φιλη μου ειπανε οτι μεχρι τον Ιανουαριο στις 15γινεται να βγαλει διπλωμα για 50αρι γιατι μετα θα αλλαξει ο νομος και θα περιμενει να κλεισει τα 17 . Τωρα ειναι 16 . Διαβαζω στο ΦΕΚ και λεει οτι 16 χρωνων γινεται να παρεις το ΑΜ . Τελικα τι γινεται ρε παιδια ? Οι εδω αστυνομικοι δεν ξερουν τι τους γινεται η κατι αλλο ? Μηπως ειναι παλιο αυτο το ΦΕΚ που βλεπουμε και εχει βγει ποιο νεο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Ρε παιδιά στην Ελλάδα ζούμε , το 99% δεν ξέρουν που τους παν τα 4 . Εδώ διαφώνησα με μία φίλη μου επειδή με έλεγε παράμονο με το ninja καθώς σε μία σχολή που πήγε στην πόλη που σπουδάζει επιμένει πως με το τωρινό Α1 μπορείς να οδηγήσεις το πολύ 125 κυβικά και όχι εώς 25 KW . Δηλαδή αυτοί οι "δάσκαλοι" δεν έχουν κοιτάξει ποτέ την πίσω μεριά του διπλώματος ?! Αυτό που ισχύει είναι αυτό που γράφει το ΦΕΚ κι όχι αυτό που λέει ο κάθε αγράμματος αστυνομικός και δάσκαλος οδήγησης . Παντως Πανούσο παίζει να το προλάβεις το δικό μου Α1 καθώς οι παρατάσεις στην Ελλάδα είναι κάτι το συνηθισμένο στα πάντα . . . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Σε μια φιλη μου ειπανε οτι μεχρι τον Ιανουαριο στις 15γινεται να βγαλει διπλωμα για 50αρι γιατι μετα θα αλλαξει ο νομος και θα περιμενει να κλεισει τα 17 . Τωρα ειναι 16 . Διαβαζω στο ΦΕΚ και λεει οτι 16 χρωνων γινεται να παρεις το ΑΜ . Τελικα τι γινεται ρε παιδια ? Οι εδω αστυνομικοι δεν ξερουν τι τους γινεται η κατι αλλο ? Μηπως ειναι παλιο αυτο το ΦΕΚ που βλεπουμε και εχει βγει ποιο νεο ? Δεν ειναι παλιο το ΦΕΚ καθως αναφερει τις καινουριες κατηγοριες διπλωματων αν θυμαμαι καλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 Ξεχαστηκε αυτο το θεμα...ας το επαναφερω στην ζωη...σε 2 εβδομαδες θα ξεκαθαρισουν ολα καθως ακομα και τωρα κανενας δασκαλος σχολης οδηγων δεν ξερει τι θα γινει....η πλειοψηφια υποστηριζει ακομα παραταση.λογικο... Υπομονη.Θα ειμαι ο πρωτος που θα ξερω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 ας κρατησει αυτη η παραταση μεχρι ιουνιο ζηταω πολλα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
empire21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 Έχουμε κανένα νέο για τις αλλαγές στα διπλώματα και αν πήρε παράταση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeFteris P 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Tελικα παιδια γτ μπερδευτικα τι γινεται....Για 50αρι ειναι στα 16 ή στα 17..?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeFteris P 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Αντε ωραια!!Και κατι ακουσα οτι για να βγαλεις διπλωμα κοστιζει καπου στα 450 αληθεύει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeFteris P 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Ρεε παιδια σιγουρα ειναι στα 16 για 50αρι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Όχι είναι στα 20 αλλά στο κρύβουμε. Μια μικρή αναζήτηση να κάνεις παίζουν γύρω στα 15+ θέματα με αυτό το θέμα. Από ΦΕΚ, από σχολές οδηγών από ότι θες που λέει ότι είναι στα 16 . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeFteris P 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Ενταξει φιλε ευχαριστω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Έχει κανείς απεριόριστο με α1 μετά το 2013 γιατί έχω ακούσει πολλά?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Έχει κανείς απεριόριστο με α1 μετά το 2013 γιατί έχω ακούσει πολλά?? Τι είναι το απεριόριστο με α1; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2013 πλάκα πλάκα πολλά διπλώματα έχουν μαζευτεί και δεν πάμε καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 γεια σας πολλα παιδια ττου φορουμ λενε οτι μπορω πχ να παρω εναα 250 μεχρι 15 αλογα εχοντας α1 εγω δεν νομιζω να γινεται...γτ αν ειναι ετσι παιρνω 125 με 30 αλογα ..μην τρελαθουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες