FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) Με την βοήθεια του Lord Raiden του ίδιου, φτιάχτηκε από την αρχή η γεννήτριά του (νέα περιέλιξη), και σήμερα τοποθετήθηκε. Γεννηθήτω το ηλεκτρικόν! Και ο δημιουργός, αποθανατίζει το έργο του! Μεγειά μου και να προσέχω, να μην τρέχω.... .... Εδώ και κανά μήνα, όσο περίμενα την περιέλιξη, κυκλοφορούσα το VFR χωρίς γεννήτρια, και χωρίς ρότορα. Η μπαταρία φορτιζόταν στο σπίτι το βράδυ, από εξωτερικό φορτιστή. Χωρίς να ανάβω φώτα, έβγαλα και 3 μέρες χρήσης στην σειρά άνευ εξωτερικής φόρτισης, χωρίς ιδιαίτερη πτώση τάσης ή δύναμης της μπαταρίας. Μόνο με την ανάφλεξη να βαραίνει την μπαταρία, αδειάζει με πολύ αργό ρυθμό. Αν όμως ανάψουν φώτα, μετά το μισάωρο, αρχίζει ο κατήφορος. Η οδήγηση μετά την δύση του Ηλίου, ήταν απαγορευμένη τον τελευταίο μήνα για το VFR το λοιπόν. Απαλλαγμένος ο στροφαλοφόρος από την μάζα-αδράνεια του ρότορα, αλλά και την δράση-αντίδραση της γεννήτριας, ο τρόπος που ανεβοκατέβαζε στροφές, ήταν εξωπραγματικός: Σαν φωτορυθμικό... Αν ποτέ αφαιρέσετε την γεννήτρια και τον ρότορα, από την μοτοσυκλέτα σας για κάποια επισκευή, κλείστε και κάντε μια δοκιμή και οδηγήστε την χωρίς για λίγο ;) Με το που ξαναμπήκε η γεννήτρια και ο ρότορας και ξεκίνησα, μου φάνηκε σαν αίσθηση ότι κάτι έπαθε το μοτέρ, χάλασε... Τόση διαφορά στην αίσθηση. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 13 , 2014 από τον FlyingInADream 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilikeyourbike 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αν έχεις όρεξη κανε το λογαριασμό να δούμε τι κόστισε η αναπαλαίωση, να το πω έτσι, της ωραίας σου honda. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 13 , 2014 από τον ilikeyourbike Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Απαλλαγμένος ο στροφαλοφόρος από την μάζα-αδράνεια του ρότορα, αλλά και την δράση-αντίδραση της γεννήτριας, ο τρόπος που ανεβοκατέβαζε στροφές, ήταν εξωπραγματικός Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αν έχεις όρεξη κανε το λογαριασμό να δούμε τι κόστισε η αναπαλαίωση, να το πω έτσι, της ωραίας σου honda. Δεν είναι αναπαλαίωση, καλά το θέτεις το ''να το πω έτσι'' , επανασυναρμολόγηση ήταν , με σκοπό να γίνει λειτουργικό. Αναπαλαίωση σημαίνει να φτιαχτεί όπως ήταν από το εργοστάσιο, κάτι που εδώ δεν συμβαίνει. Γενικά από μνήμης (γιατί δεν κρατάω αρχείο εξόδων, είναι μικροποσά) τα κόστη έχουν ως εξής: 570e περίπου πήγε το VFR, αγορά χωρίς μοτέρ. Το τρακαρισμένο RVF είχε αγοραστεί στην Δράμα 3 χρόνια νωρίτερα, αλλά πουλώντας πράγματα από αυτό στην διάρκεια των 3 ετών, μου έμεινε το μοτέρ και μερικά ακόμα απομεινάρια με το κόστος τελικά μηδέν. Το ψηφιακό πολυόργανο αν θυμάμαι καλά ήταν στα 120e περίπου, πιο πολύ για τρέλλλλα καταναλωτική δική μου το έβαλα, δεν είχαν κάποιο πρόβλημα τα δικά του όργανα. Το βολτόμετρο πήγε γύρω στο 10ρικο, και άλλο τόσο τα υλικά (Led, αντιστάσεις, θήκες κ.ο.κ.) για τις ενδεικτικές λυχνίες. Μια ρύθμιση βαλβίδων και ένα συχρονισμό καρμπς έχω πληρώσει, σε επαγγελματία, 70e αν θυμάμαι καλά, τιμή χαμηλή λόγω φιλίας. Ένα πίσω λάστιχο καινούριο BT90, κλίμακα Η, ΑΝ θυμάμαι καλά 140e. Και φυσικά αναλώσιμα (λάδια, φίλτρα, και ένα σετ ρουλεμάν μπροστινού τροχού που χρειάστηκε), κόστος χρήσης (τέλη, ασφάλειες και ένα Κτεο). Η γεννήτρια τυλίχθηκε από φίλο μου χωρίς άμεσο οικονομικό κόστος. 1.5 χρόνο μετά μπορεί και να ξεχνάω πράγματα, αλλά γενικά μέχρι τώρα αυτά ήταν. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2014 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DT200 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 είχα κάποτε ένα VFR400K..Αχχχχχ αυτός ο ήχος...το έχω σκυλομετανιώσει που το πούλησα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 Χα! πολύ ευχάριστο να βλέπεις νέες απαντήσεις σε παλιό σου θέμα. ;) Κι εγώ πάντως με Κ ξεκίνησα για πρώτη μου μοτό. Τα NC30 ήρθαν μετά. Διάβασε εδώ την ιστορία του δικού μου Κ μέχρι σήμερα. Είναι σε άλλο φόρουμ το λινκ, αλλά επειδή δεν έχει ανέβει εδώ το θέμα σαν παλιότερο που είναι, θα μου επιτρέψετε αναγκαστικά να είναι στο άλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 Θα ανεβάσεις εσύ, ή εγώ φωτό του VNR; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DT200 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 Χα! πολύ ευχάριστο να βλέπεις νέες απαντήσεις σε παλιό σου θέμα. ;) Κι εγώ πάντως με Κ ξεκίνησα για πρώτη μου μοτό. Τα NC30 ήρθαν μετά. Διάβασε εδώ την ιστορία του δικού μου Κ μέχρι σήμερα. Είναι σε άλλο φόρουμ το λινκ, αλλά επειδή δεν έχει ανέβει εδώ το θέμα σαν παλιότερο που είναι, θα μου επιτρέψετε αναγκαστικά να είναι στο άλλο. την έχω διαβάσει απο 2 φορές τουλάχιστον... χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους με μεράκι που οι παλιές τους αγάπες δεν σβήνουν και τις προσέχουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Θα ανεβάσεις εσύ, ή εγώ φωτό του VNR; Ε πάλι τα παλιά ξαναζεσταμένα; Πάνε αυτά, παλιώσανε... Λέω να ανεβάσω ένα CBR400RR-NC29 για επόμενο, τι λες κι εσύ; Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2014 από τον FlyingInADream 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Κάποιες φωτό δεν δουλεύουν και σε αυτό το θέμα, οπότε σωστά ανεβασμένο, πλέον εδώ: http://forcev4.blogspot.gr/2014/10/rvfr-project-2012.html 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Φοβερο το μπλογκ Μιχαλη πολλα συγχαρητηρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες