Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Προτιμώ τα καφασάκια γιατί πολύ απλά θυμάμαι ότι λιγουρευόμουν τα πράσινα zx6 πριν καμιά 15αριά χρόνια ως νεανίας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Σίγουρα έκαναν πολλά πράγματα, αλλά επανάσταση όχι. Αυτά που είχε το GSXR600K4, το 2004, τα είχε ήδη το ZX636R από το 2003!!! (δεν είμαι σίγουρος για βαλβίδες τιτανίου, δεν θυμάμαι). Είχε 2πλές πεταλούδες, είχε ανεστραμμένο πιρούνι και ακτινικές δαγκάνες και νομίζω τιτάνιο στην πολλαπλή εξαγωγής (αλλά δεν είμαι βέβαιος για το τελικό) Εκτός του κινητήρα το ZX 2004 με το GSXR K4, έχουν πολλές ομοιότητες Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2012 από τον Messer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Την Κάβα την είχα πάντα σε μεγάλη εκτίμηση, όταν ήμουν πιτσιρικάς έβγαζε καταπληκτικά μηχανάκια που έχουν μείνει ανεξίτηλα χαραγμένα στην μνήμη μου. Ποτέ όμως δεν είχε το καλύτερο μηχανάκι στην κατηγορία που με ενδιέφερε την συγκεκριμένη στιγμή, οπότε δεν μου προέκυψε.......... Στα πλήν της, η μέγιστη προσβολή στους φαν της: Συμφωνω και επαυξανω. Μα ειναι δυνατον να πηγαν να πουλησουν βουτηροσαπουνοταφοsuzuki με ταμπελα Kawasaki? Ελπιζω ο product manager να εχει κανει ηδη χαρακιρι με γιαπωνεζικο σπαθι και οι πωλητες που τολμησαν να το πρωωθησουν στην αγορα να βρισκονται εγκλιστοι σε ψυχιατρικη κλινικη. Μεγαλη ντροπη για τη μαμα Kawa, ευτυχως κανεις δεν το θυμαται και δεν στοιχησε και πολλα στην εταιρεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 kawasaki και τα σπαει σε πρωτοπορία τα τελευτεα χρονια!!!!! επισεις η suzuki hellas κλείνει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 επισεις η suzuki hellas κλείνει! Εεεε;; που το άκουσες αυτό; γιατί;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 +1 απο μενα στην σουζουκι. εχω ψηφισει αλλα δεν το δειχνει. κατι παιχτηκε με το λογαριασμο μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 +1 απο μενα στην σουζουκι. εχω ψηφισει αλλα δεν το δειχνει. κατι παιχτηκε με το λογαριασμο μου... Οντως κατι παιζει με το λογαριασμο σου, ενω εχεις φαει ΒΑΝ συνεχιζεις να ποσταρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αστειακι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Οντως κατι παιζει με το λογαριασμο σου, ενω εχεις φαει ΒΑΝ συνεχιζεις να ποσταρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αστειακι χαχαχα μιλησα και με λιακοTDM αλλα κατι εχει παιχτει ουτε εκεινος ξερει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Που είναι ο Μάκης τώρα... Έχει πάει να ψάξει πού βοσκάνε τα χαμένα του άλογα........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 με δυσκολια ψηφισα Σουζουκι αλλα μ αρεσει και η Καβα αρκετα θα ελεγα 2 εταιριες που τις συμπαθω ιδιαιτερα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Εεεε;; που το άκουσες αυτό; γιατί;;; ναι σημερα το ακουσα απο φιλο που ασχολειτε και αυτος με φορουμ κλπ! και ειπε πως ο σφακιανακης θα κλεισει η θα κλεισει αρκετα μαγαζια! κατι τετοιο! ατυπα τιποτα δεν ειναι σιγουρο! παντος ναι με αυτην την κατασταση λογικο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 KAWA!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγώ πάντως ψήφισα την εταιρία που δημιούργησε αυτό το φανταστικό, διαχρονικό best seller. Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Τη suzuki ψήφιασα αν και δεν απέχει και πολύ η μία εταιρεία από την άλλη. Ο λόγος που την ψήφισα είναι γιατί η suzuki είναι πρωτοπόρος στα ss, θυμηθίτε όταν πρωτοέβγαλε το gsxr750 τι ντόρος έγινε και σιγά σιγά όλες οι άλλες εταιρείες ακολούθησαν τα βήματα αυτά. Βέβαια η kawa από την άλλη ήταν πάντα η εταιρεία που κυνηγούσε την απόλυτη δύναμη και επιδόσεις. Θυμάμαι όταν βγήκε το zzr1100 όλος ο κόσμος παραμίλαγε για τα πραγματικά 285χλμ/ω τελικής που έβγαζε (320 κοντερίσια) και κράτησε αυτό το ρεκόρ για πολλά χρόνια. Βέβαια και η suzuki ακολούθησε αυτό το δρόμο με το μπούσα αλλά η kawa πάντα παρόν έβγαλε το υπερόπλο zx12 που τα μάμησε όλα, κάπου εκεί έκαναν αυτή τη μ@λακισμένη συμφωνία για το όριο της τελικής στα 300 (λες και τα 300 είναι ασφαλής τελική). Βέβαι η suzuki είχε πάντα το πλεονέκτημα στα ss αφού το gsxr1000 το ψήφιζαν σαν το καλύτερο 1000άρι για αρκετά χρόνια, μέχρι που άρχισαν και οι άλλες εταιρείες για άλλη μια φορά να ακολουθούν και να ξεπερνάνε ίσως την ζούκι... Α και να μην ξεχάσω, μέχρι τώρα είχα 2 suzukiα, ένα bandit400v και ένα τζου σου ρου...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ευθείες: Kawasaki - Suzuki : 1 Στροφές: Kawasaki - Suzuki : 2 Έτσι, για να διαχωριστούν σιγά σιγά τα στρατόπεδα..... Suzuki of course. Ποιωτικα ανωτερα μηχανακια, και υπερεχουνε ασε ΟΛΟΥΣ τους τομεις. Εξαλλου η Kawasaki ειναι μαρκα που φτιαχτει μηχανες μονο και μονο για επιδοσεις, γιατι απο design και διαφορα ειναι μια ξεπετα. H Suzuki εχει συνδιασει και υψηλες επιδοσεις και ολα τα υπολοιπα. Αξιος νικητης πιστευω Ορίστε, την είχατε την ετυμηγορία στο 5ο ποστ. Design κύριοι, και δεν αναφέρομαι μόνο στην αισθητική που η Suzuki ανέκαθεν είχε ταλέντο και δικό της χαρακτήρα, αλλά στην διαδικασία ζυγίσματος όλων των σχεδιαστικών αποφάσεων ώστε το τελικό προϊόν να είναι αντάξιο του συνόλου των αναγκών και των προσδοκιών του χρήστη, είτε αυτές έχουν σχέση με την χρηστικότητα, είτε με το συναίσθημα. Ως καταναλωτής, suzuki δαγκωτό. Ποτέ δεν την πήγαινα την καβασακι. Έτσι, χωρίς λόγο. Ομως έχει βγάλει οντως καλές μοτοσυκλέτες κατά καιρούς. Επίσης είμαι εππιρεασμένος απο τα σουζούκια που είχα κατά καιρούς που ποτέ δε κάναν κιχ ούτε ένα τους. Τέλος, η kawa επειδή ρίχνει ολο το βάρος στις επιδόσεις, τα του στριψίματος δεν τα έχει όσο η suzuki ομως σε επιδόσεις, όντως δεν πιάνονται τα μαμημένα. Ορίστε, η μαγική λέξη, αγοραστής, καταναλωτής, χρήστης, άνθρωπος, ανθρωποκεντρική σχεδίαση. Και για να μην τα παίρνουμε και όλα πολύ στα σοβαρά.... Γατάκια καφασάκια ευθειάκηδες! Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2012 από τον tzoutz 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Ψηφιζω Suzuki. Η Kawasaki παλια εγραψε ιστορια με τα μηχανακια της και τωρα δεν λεω, αλλα η προοπτικη της ειναι μονο η αξιοπιστια. Η Suzuki τα εχει ολα απο παπια μεχρι 1000αρες ισως της λειπουν touring bikes αλλα που θα παει θα βαλουν μυαλο καταβαθως μου αρεσει πολυ η Kawasaki αλλα πιστευω οτι η Suzuki ειναι καλυτερη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγώ πάντως παίδες ένα σουζούκι που θα ήθελα να έχω είναι αυτό.... Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2012 από τον makisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Kawasaki Ωρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! Αν δεν εβαζε ο σφακιανακης τον ληστη σε τιμη μεταχειρω 2 παπια και 2 στρωματα θα ειχατε πουλησει ρε!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 γερνω προς KAWASAKI λογο του dreambike μου αλλα και τον αλλων σκοτωστρων που εχει βγαλει αλλα και τα σημερινα Z μου αρεσουν απο την αλλη ποτε δεν συμπαθησα το RGV επειδη ειναι εχθρος του NSR αλλα το RG500Γ με το ταντεμ το μοτερ και τα 80 φευγα αλογα και την τρελη επιταχυνση με μαγνητιζει προς το HAMAMATSU ειναι δυσκολη αποφαση δεν ξερω για κατευθυνετε με ρε παιδια λιγακι να ριξω μια ψηφο αν και πιστευω θα επρεπε να υπαρχει επιλογη ΛΕΥΚΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Δωσε μας τραπεζικο λογαριασμο... Οι απανταχου Καβασακαιοι σας χορηγουμε την βενζινη που χρειαζεστε για το υπολοιπο καλοκαιρι. ΥΓ.Για ορους και προυποθεσεις ακολουθουμε την πολιτικη ορθης χρησης,για τα υπολοιπα,www.kawa-katw-i-souzouka.com. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Δωσε μας τραπεζικο λογαριασμο... Οι απανταχου Καβασακαιοι σας χορηγουμε την βενζινη που χρειαζεστε για το υπολοιπο καλοκαιρι. ΥΓ.Για ορους και προυποθεσεις ακολουθουμε την πολιτικη ορθης χρησης,για τα υπολοιπα,www.kawa-katw-i-souzouka.com. σοβαρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 ειναι δυσκολη αποφαση δεν ξερω για κατευθυνετε με ρε παιδια λιγακι να ριξω μια ψηφο Ένας πολύ καλός λόγος να ψηφίσεις Suzuki, ιδίως εσύ που είσαι και διχρονάκιας, το θρυλικό νούμερο 34. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Αντε λοιπον,ριξε το φακελακι στην καλπη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Απο τα χερια μου εχουν περασει 2 suzuki kai 2 kawasaki (και 1 honda αλλα ημουν μικρος τοτε και δεν ηξερα:D)...δυσκολη αποφαση αλλα τελικα ψηφισα suzuki;x Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Ζηταω να μπαναριστει το απο πανω μελος! :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες