Jump to content
HLIAS

Kawasaki vs Suzuki. Οι αλλοι 2 αιωνιοι εχθροι.

329 ψήφοι

1. 1. Ποια η καλύτερη μεταξύ αυτών των δυο

2. 2. Eσυ που ψήφισες παραπάνω έχεις

Recommended Posts

Αποτυχημένο ως προς τις πωλήσεις, Μάκη.

Και ουσιαστικά στο δρόμο δεν αξιοποιούσε τα περιττά γκάζια.

Προσωπικά πιστεύω πως ήταν κλασική περίπτωση μοτοσυκλέτας που την αγόραζε κάποιος χωρίς να κοιτάει πρακτικότητα και δυνατότητες, αλλά μόνο για γκάζι και εμφάνιση. Και όποιος την αγόρασε γι αυτούς τους λόγους, με γεια του με χαρά του.

Και είναι και απολύτως σεβαστή σαν σκέψη.

Αλλά ακόμα και ένα Ζ1000 με πολύ λιγότερα λεφτά έκανε τα ίδια ή και περισσότερα λόγω μεγαλύτερης ευελιξίας και μικρότερου βάρους.

Το ZRX1200 το έχω οδηγήσει κατ' επανάληψη.

Το έχει ο κολλητός μου (αλλά είναι το S, όχι το γυμνό με το μπικίνι φέρινγκ, άρα κάνει άνετα ταξίδι)

Εντάξει το s είναι σαφώς πιο πρακτικό, αλλά αυτή η μούρη ήταν 15 χρόνια πιο μπροστά σχεδιαστικά από το υπόλοιπο μηχανάκι. Από πίσω ρετρο και από μπρός πιο πολύ zx9. Χάθηκε να του βάλουν ένα όπως του cb1300s. Το μάμησαν το μηχανάκι γιατί πρώτα από όλα μηχανή ρετρό ήταν. Για πες κανά σχόλιο γενικά τι λέει σαν μοτοσυκλέτα. Πουλιέται ένα zrx1100 ψιλοκαλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ο ghost rider οδηγαει μια vmax στην δευτερη ταινια.

Στην πρωτη ταινια οδηγαει μια custom αγνωστου προελευσεως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίο μηχανάκι για ταρζανιές στην πόλη και περιαστικές διαδρομές.

Βοηθά η καρατιμόνα και το πολύ ροπάτο δούλεμα του μοτέρ.

Πολύ ωραία φρένα (όχι, δεν είναι σαν της δικιάς μου αλλά είναι καλά, φοράει 6πίστονες και έχει σωστό πιρούνι).

Αναρτήσεις ανάμεικτα συναισθήματα.

Εμπρός πολύ καλή, ωραίες αποσβέσεις, πίσω μέτρια (θέλει κάτι καλύτερο σε αποσβέσεις και σκληρότερα ελατήρια).

Προσωπικά θα έκανα revalving και άλλα ελατήρια.

Βέβαια είμαι κάφρος και μάλλον ζητάω περισσότερα από όσα υπόσχεται ο χαρακτήρας της μοτοσυκλέτας.

Πιθανότατα να έφερνα από japan κιτ ενίσχυσης σκελετού αλλά σου είπα, είμαι υπερβολικός......

Σωστή κατανάλωση, πολύ άνετο ταξίδι και καλή αυτονομία.

Άνετη για δύο και με μεγάλη οριζόντια βαλίτσα και σαμάρια. Ψηλός συναναβάτης μπορεί να έχει μικροενοχλήσεις στα γόνατα επειδή είναι σχετικά ψηλά τα πίσω πατητήρια.

Καλό είναι να αλλαχθεί το μπουρί της εξάτμισης με κάτι μικρότερο, ελαφρύτερο και με πιο εντυπωσιακό ήχο. Και απελευθέρωση ίππων.

Ροπή, ροπή, ροπή.

Σε συνδυασμό με τις σχετικά κοντές σχέσεις, του δίνουν απίθανες ρεπρίζ.

Το μοτέρ «μαμά» λαχανιάζει ψηλά, οπότε το δουλεύεις στις χαμηλές και μεσαίες και κάνεις τα πάντα.

Ωραία φώτα, νορμάλ εξοπλισμός και προσεγμένη κατασκευή και απόλυτη αξιοπιστία.

Ο κολλητός μου έχει κάνει 55 χιλιάδες km και δεν έχει κάνει κιχ (μόνο μια μπαταρία έχει αλλάξει στο μηχανάκι που είναι 9 ετών αν θυμάμαι καλά).

Έχει και ένα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα που χωράει πολλά πραγματάκια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

-Κυρά Σούλα! Το παιδί δε τρώει, τι να το κάνω?

-Δείχτου την αλλήθωρη ακρίδα-μπαμπούλα καλέ!!!

09-green-zx10r.jpg

2011_zx10r2.jpg%2BNINJA%2BKAWASAKI.jpg

2012-Suzuki-GSX-R1000-Front-Right-12-0057.jpg

δεν το συγκρινουμε αν ειναι αλλήθωρη ακριδα το kawasaki το νεο gsxr ειναι σαν γκαβη μυγα με καταραχτη!

σε θεμα ομορφιας και σχεδιασμου ειναι πολυ μπροστα η kawasaki! ειναι ξεκαθαρο! επισεις μου αρεσει η kawasaki γιατι ειναι η μονη (πιστευω) ιαπωνικη εταιρια, που εχει γινει ποιο ευρωπαικη απο θεμα νοοτροπιας σχεδιασμου! περισσοτερες γωνιες, λιγοτερες καμπυλες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε 5,6 χρονια θα μπερδευουμε τα cbr με τα gsxr...Ιδια θα τα κανουν το αφεντικο και η υποτακτικη..... :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμαν εχασα επεισοδια,κοιτα ρε τους πρασινομουρηδες ελειψα ενα 24ωρο απο το θεμα και αυτοι κανουν παρτυ.ισα πισω ρε.

32 ψηφοι οι suzukaioi-30 οι πρασινιαρηδες και ολες οι υπολοιπες απο hονδακιδες και γιαμαχακηδες για να βγουν μπροστα.το παιχνιδι ειναι στημενο πειτε την αληθεια ρε ποσα τους λαδωσατε για να ερθουν με το μερος σας? :mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν το συγκρινουμε αν ειναι αλλήθωρη ακριδα το kawasaki το νεο gsxr ειναι σαν γκαβη μυγα με καταραχτη!

σε θεμα ομορφιας και σχεδιασμου ειναι πολυ μπροστα η kawasaki! ειναι ξεκαθαρο! επισεις μου αρεσει η kawasaki γιατι ειναι η μονη (πιστευω) ιαπωνικη εταιρια, που εχει γινει ποιο ευρωπαικη απο θεμα νοοτροπιας σχεδιασμου! περισσοτερες γωνιες, λιγοτερες καμπυλες!

Καλά που έβαλες και το καινούργιο zx, μπας και μου κοπεί η όρεξη και τη γλιτώσουν τα τριγωνάκια :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2011_zx10r2.jpg%2BNINJA%2BKAWASAKI.jpg

:puke: :puke:

Το μοναδικό ωραία πράγμα πάνω στο νέο ZX10 είναι το πιρούνι του...

Αλλά νταξ. Αυτά είναι υποκειμενικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι πανεμορφο ελα τωραααα

Τροποποιήθηκε από τον A7XBilly

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υποκειμενικό φίλε μου. Εμένα μου αρέσει αυτό ας πούμε...

3735023679_ac10f735a0_z.jpg?zz=1

3739067370_5b5c4e57d8.jpg

Εσένα μπορεί όχι, τον άλλον μπορεί να του φέρνει εμετό και του παράλλου να θέλει να του κάνει sex από την κ@υλ@...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω δεν ειπα οτι ειναι ασχημο, αλλα η γραμμες του ειναι χοντροκομενες εκει θελω να καταληξω!

η kawasaki τα τελευτεα χρονια οσο παει και τα κανει ποιο στενα τα μηχανακια! και υπαρχει λογος! παρατήρησε λιγο το gsxr και ενα 1198 παραδειγμα για να δεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/cl...s/view/2469527/

486.462 χλμ... γατακια :hunter:

Ναι όπως έχει και σχεδόν άλλα τόσα αυτό: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2507433/

Τις περισσότερες φορές είναι τυπογραφικό λάθος.

Έχω δει Yamaha Crypton με τόσα χλμ...

εγω δεν ειπα οτι ειναι ασχημο, αλλα η γραμμες του ειναι χοντροκομενες εκει θελω να καταληξω!

η kawasaki τα τελευτεα χρονια οσο παει και τα κανει ποιο στενα τα μηχανακια! και υπαρχει λογος! παρατήρησε λιγο το gsxr και ενα 1198 παραδειγμα για να δεις!

ΟΚ, μπορώ να τα παρατηρήσω. Και όντως είναι έτσι όπως λες για το Suzuki. Αλλά μη μου λες ότι η Kawasaki έκανε το ZX πιο στενό...

Αν τα κοιτάξεις δίπλα δίπλα με F4, RC8, 1198 ή RSV4 θα δεις ότι δεν είναι και τόσο στενό... Για να πω την αλήθεια είναι τόσο φαρδύ όσο το K9...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αποτυχημένο ως προς τις πωλήσεις, Μάκη. Σύμφωνοι, άλλωστε και η suzuki η ίδια φαντάζομαι δεν περίμενε να γίνει και best seller αυτού του είδους το μηχανάκι

Και ουσιαστικά στο δρόμο δεν αξιοποιούσε τα περιττά γκάζια. Εδώ είσαι φάουλ! Κάτοχος ενός από τα μεγαθήρια της εποχής και μιλάς για μη αξιοποίηση "περιττών γκαζιών"! Ας γελάσω! Δηλαδή τη ΖουΖούRα σου βγαίνεις από το σπίτι σου και έχεις εκμεταλλευτεί τα όριά της στο έπακρο?!

Προσωπικά πιστεύω πως ήταν κλασική περίπτωση μοτοσυκλέτας που την αγόραζε κάποιος χωρίς να κοιτάει πρακτικότητα και δυνατότητες, αλλά μόνο για γκάζι και εμφάνιση. Και όποιος την αγόρασε γι αυτούς τους λόγους, με γεια του με χαρά του. Όπως και εσύ άλλωστε και κάθε κάτοχος ενός ss και sportοuring.

Και είναι και απολύτως σεβαστή σαν σκέψη. Εδώ το έσωσες B)

Αλλά ακόμα και ένα Ζ1000 με πολύ λιγότερα λεφτά έκανε τα ίδια ή και περισσότερα λόγω μεγαλύτερης ευελιξίας και μικρότερου βάρους. Το ίδιο θα σου έλεγα και εγώ αν συγκρίνεις το δικό σου με ένα z1000sx ή ακόμα και με ένα fazer1000(που φαντάζομαι θα υπήρχε όταν πήρες το ZZR)

Εννοώ ότι καταλαβαίνεις πως αυτός που το πήρε δεν το πήρε για την ευελιξία του κλπ. Φαντάζομαι ήξερε τι έπαιρνε! Όπως και εσύ φαντάζομαι ήξερες πως δεν πήρες και το τέρας ευελιξίας μηχανάκι, για άλλους λόγους θα το προτίμησες από κάποιο άλλο στυλ μηχανής και ένας εξ αυτών σίγουρα είναι και η υπερβολή.

Το ZRX1200 το έχω οδηγήσει κατ' επανάληψη.

Το έχει ο κολλητός μου (αλλά είναι το S, όχι το γυμνό με το μπικίνι φέρινγκ, άρα κάνει άνετα ταξίδι)

Εν ολίγης αν όλοι αγοράζαμε κατόπιν ωρίμου σκέψεως και περισυλλογης μάλλον όλοι με κανένα V-Strom θα καταλήγαμε και πολύ λέω, αλλά τι να κάνουμε που είμαστε ολιγον αχόρταγοι και αχάριστοι και μας αρέσει η υπερβολή σε όλους?

Γι'αυτό και πουλάνε τα ss και τα sportouring 15231365 κυβικών και κυκλοφορούν στους δρόμους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Suzuki απο μενα , μιας και αν δεν παινεσεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει :afro:

αλλα περα απ την πλακα τα θεωρω πιο ομορφα, πιο αξιοπιστα και πιο καλα στημενα μηχανακια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λιγα τα λογια για το RG 500. Ειναι ενας θρυλος, και το ΜΟΝΟ στην εποχη του που ητανε τοσο κοντα στην αγωνιστικη κατηγορια. Ετσι γατακια! Η Kawa εκτoς του H2 δεν ειχε κατι τοσο αξιολογο για την εποχη

Ρε φίλε, από πού τα βγάζεις αυτά τα αυθαίρετα συμπεράσματα; Και ποιά είναι η εποχή που αναφέρεσαι; Το RG 500 έβγαινε το '85, το Η2 δώδεκα χρόνια πρίν. Καί όσες περιγραφές και να διαβάσεις, δεν μπορείς να νιώσεις την ανατριχίλα που σου έφερνε το στρίγκλισμα του όταν γέμιζε...............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα γιατί το λες αυτό βρε Παναγιώτη.........

Το έλεγε & ο Clint αλλά δεν τον πιστεύαμε.

Όσα χρόνια παρακολουθώ τα fora, συνήθως τέτοια σενάρια βλέπω.

Μεταφορά copy paste απόψεων (ούτε καν τεκμηριωμένων) που κάπου διάβασαν/άκουσαν.

Και μάλιστα με ύφος αφοριστικό! Στο στυλ "δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου"

Τεσπα.....

@ghostakis: Κώστα, επέτρεψέ μου να σου απαντήσω μετά το μεσημέρι γιατί γράφω από το κινητό & θα παιδεύομαι άδικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ghostakis: Κώστα, επέτρεψέ μου να σου απαντήσω μετά το μεσημέρι γιατί γράφω από το κινητό & θα παιδεύομαι άδικα.

Βάζεις και τόνους με το κινητό?? Πρέπει να έχεις μεγάαααλη υπομονή!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάζεις και τόνους με το κινητό?? Πρέπει να έχεις μεγάαααλη υπομονή!

Πάντα βάζω τόνους Γιώργαρε!

Βέβαια βοηθάει το κινητό που ενώ είναι touch, έχει & hardware πληκτρολόγιο.

Δε σε έχω ξεχάσει ούτε εσένα πάντως (περί αποσβέσεων).

Θα σου απαντήσω αργότερα & αναλυτικά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα