innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 ....να θυμηθω να βαλω μπροστα το 14αρι γραναζι εν όψει Πανελλήνιας...... :grin: :grin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 ο mr.slow την πατησε με τον ασχημο τροπο επειδη πηρε μεταχειρισμενο που δεν ειχε ελεγχθει σωστα,προ της αγορας..με λιγα λογια θα μπορουσε να την ειχε πατησει ειτε με χοντα ειτε με γιαμαχα ειτε με ποδηλατο.. τωρα αν ξαφνικα εγινε αντιχοντακιας,επειδη του βγηκε προβληματικο ενα μη σωστα ελεγμενο μεταχειρισμενο χοντα με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα κ ιδιαιτεροτητες(βαρος,καταναλωση,εκτος δρομου κινηση,καρμπυρατερ,καταναλωση)που γνωριζε α πριορι,δικαιωμα του. Έχεις προσωπικά με την πάρτη μου ρε c.l.a.b.; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Τι καζούρα βρε ντιάλεθ, στη δουλειά ήμουνα και δεν μπορούσα να μιλήσω χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Έχεις προσωπικά με την πάρτη μου ρε c.l.a.b.; ισα ισα σε συμπαθω.για ποιο λογο να θεωρεις οτι εχω προσωπικα θεματα μαζι σου? επειδη ειπα οτι μπορει να την πατουσες με οτιδηποτε κ οχι μονο με χοντα?οποιοσδηποτε μπορει να την πατουσε εαν αγοραζε μεταχειρισμενο χωρις να το ελενξει πληρως προ της αγορας.δεν μιλαω για σενα αποκλειστικα.. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2014 από τον c.l.a.b. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 ....να θυμηθω να βαλω μπροστα το 14αρι γραναζι εν όψει Πανελλήνιας...... :grin: :grin: βαλε θελει ο τελεφονερ να ανοιξετε,. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) ισα ισα σε συμπαθω.για ποιο λογο να θεωρεις οτι εχω προσωπικα θεματα μαζι σου? επειδη ειπα οτι μπορει να την πατουσες με οτιδηποτε κ οχι μονο με χοντα?οποιοσδηποτε μπορει να την πατουσε εαν αγοραζε μεταχειρισμενο χωρις να το ελενξει πληρως προ της αγορας.δεν μιλαω για σενα αποκλειστικα.. Δεν έχεις αφήσει ρε αδερφέ από χθες (προχθές;) να πέσει μια κουβέντα κάτω, ακόμα και σε πλάκες και τρολλαρίσματα. Τώρα να κάθομαι να ξεκαθαρίζω τι; Ναί, δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τα χόνδα πλέον, όχι όμως επειδή το δικό μου έβγαλε θέματα, το οποίο και έχω παραδεχτεί ότι ήταν δική μου μ...κία που δεν ελέγχθηκε καλύτερα. Το γιατί το ανέλυσα και στο μόνο σοβαρό post που΄κανα στο παρόν θέμα. Περιληπτικά, τα βρίσκω ανούσια βαριά και αργά + αμφιλεγόμενα (επιεικώς) ηλεκτρικά. Τα εμφανισιακά προφανώς περί ορέξεως. Δατς ολ φολκς. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2014 από τον Mr.Slow Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εντελώς φιλικά Αντώνη μου,αν το Βλαχαντέρο είχε βγει αστεράτο,θα είχες την ίδια γνώμη; Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2014 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Εντελώς φιλικά Αντώνη μου,αν το Βλαχαντέρο είχε βγει αστεράτο,θα είχες την ίδια γνώμη; Για να'μαι εντελώς ειλικρινής, έτσι όπως είναι ο βάρκατρον πλέον δεν με χαλάει ιδιαίτερα κάτι. Το βάρος και τον όγκο τον συνήθισα, πάει μια χαρά στον δρόμο ακόμα και υπό ("ελεγχόμενη") πίεση έχει κι επαρκές γκαζάκι για μένα. Δεν έχει καμία σχέση η άποψή μου για τα χόνδα με την εμπειρία μου με το τωρινό μου μηχανάκι. Άλλωστε δεν αφορά και μόνο το δικό μου η παραπάνω άποψη αλλά τα περισσότερα μοντέλα της. Γηράσκω αεί διδασκόμενος φάση είναι. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 σε μια γρηγορη αναζητηση ειδα οτι ειπες αργο το cbf κ σου ειπα οτι προφανως δεν το οδηγησες.δεν ειπα κατι αρνητικο για σενα. μετα εβαλες φωτο την μπουσα κ ειπα οτι τρολλαρεις επειδη ψαχνεις(απο οσο θυμαμαι) συγκεκριμενα πραγματα που δεν τα προσφερει η μπουσα(αν χαλασα το τρολλαρισμα,να με συγχωρας). κ τωρα ειπα την αποψη μου περι μεταχειρισμενων. δεν βρισκω να στην λεω καπου.κ επουδενι δεν εχω θεμα μαζι σου..απο εκει κ περα ,οτι θελεις μπορεις να πιστευεις για μενα,δεν θα καθησω να μαλωσω για αστεια θεματα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas954 374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Άλλωστε δεν αφορά και μόνο το δικό μου η παραπάνω άποψη αλλά τα περισσότερα μοντέλα της. Γηράσκω αεί διδασκόμενος φάση είναι. :P Bandwagon φάση είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) σε μια γρηγορη αναζητηση ειδα οτι ειπες αργο το cbf κ σου ειπα οτι προφανως δεν το οδηγησες.δεν ειπα κατι αρνητικο για σενα. μετα εβαλες φωτο την μπουσα κ ειπα οτι τρολλαρεις επειδη ψαχνεις(απο οσο θυμαμαι) συγκεκριμενα πραγματα που δεν τα προσφερει η μπουσα(αν χαλασα το τρολλαρισμα,να με συγχωρας). κ τωρα ειπα την αποψη μου περι μεταχειρισμενων. δεν βρισκω να στην λεω καπου.κ επουδενι δεν εχω θεμα μαζι σου..απο εκει κ περα ,οτι θελεις μπορεις να πιστευεις για μενα,δεν θα καθησω να μαλωσω για αστεια θεματα.. Τα CBF τα λέω τάφους καιρό τώρα τρολλάροντας τον ΚώσταΤ και τον Αγαπούλη. Το μπούσα είμαι επαρκώς χαζός να το'χω ήδη πάρει, έστω και μόνο για να βγάλω 3 μήνες γούστα και να το δώσω για κάτι "ανθρώπινο"! Για τα μεταχειρισμένα σου απάντησα και πιο πάνω. Και δε νομίζω/νόμιζα τίποτα συγκεκριμένο για σένα ούτε μαλώνω. Απλά μου φάνηκε περίεργο που δεν άφησες τίποτα ασχολίαστο! Όπως και να'χει Bandwagon φάση είναι Υπάρχει bandwagon κατόχων χόνδα που δεν πάνε τα χόνδα; Αν ναί είμαι μέσα. Να το κάνουμε κι επίσημο club. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2014 από τον Mr.Slow Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 ετυχε να βρω πιο ενδιαφερουσες τις δικες σου απαντησεις,απο αλλων μελων κ αποφασισα να γραψω πανω σε αυτες!τεσπα,αρκετα με το οφφ τοπικ,μπορουσαμε να τα πουμε κ μεσω π.μ. χωρις να ζαλιζουμε τους υπολοιπους.. αντε να βρουμε λεφτα τωρα,εσυ για το κλυσμα,εγω για το dn01.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 τι είναι το bandwagon ρε παιδιά, δεν ξέρω ρουμάνικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) ετυχε να βρω πιο ενδιαφερουσες τις δικες σου απαντησεις,απο αλλων μελων κ αποφασισα να γραψω πανω σε αυτες!τεσπα,αρκετα με το οφφ τοπικ,μπορουσαμε να τα πουμε κ μεσω π.μ. χωρις να ζαλιζουμε τους υπολοιπους.. αντε να βρουμε λεφτα τωρα,εσυ για το κλυσμα,εγω για το dn01.. Οι απόψεις μου είναι κατά κοινή ομολογία έως και βλαμμένες, λογικό! Ισχύει αλλά δεν πειράζει, ανεβάσαμε τηλεθέαση και γουστάρει ίντριγκα το κοινό! Και σε παρακαλώ. Klysmah. Το'χω λατρέψει ήδη. τι είναι το bandwagon ρε παιδιά, δεν ξέρω ρουμάνικα Ότι έγινε αφού πήραν οι πρώτοι 5 κάγκουρες TDM. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2014 από τον Mr.Slow Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas954 374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Υπάρχει bandwagon κατόχων χόνδα που δεν πάνε τα χόνδα; Αν ναί είμαι μέσα. Να το κάνουμε κι επίσημο club. Όχι, γιατί ξέρουν τι αγοράζουν. Εσύ π.χ. λες ότι θες ελαφρύ μηχανάκι με γκάζια και επιλέγεις το βάρκα. Λες και δεν έχει άλλα μοντέλα για κάθε γούστο. Καλύτερα όμως να βρίζουμε χόντα εν χορώ παρά να πούμε ότι κάναμε λάθος... όοοοοχι. Μαλακία η χόντα, είναι βαριά, δεν έχει γκάζια κλπ. οπότε μαλακίες όλα τα μηχανάκια της και τα αγωνιστικά και όλα και όλη η ιστορία της. Ναιναιναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Όχι, γιατί ξέρουν τι αγοράζουν. Εσύ π.χ. λες ότι θες ελαφρύ μηχανάκι με γκάζια και επιλέγεις το βάρκα. Λες και δεν έχει άλλα μοντέλα για κάθε γούστο. Καλύτερα όμως να βρίζουμε χόντα εν χορώ παρά να πούμε ότι κάναμε λάθος... όοοοοχι. Μαλακία η χόντα, είναι βαριά, δεν έχει γκάζια κλπ. οπότε μαλακίες όλα τα μηχανάκια της και τα αγωνιστικά και όλα και όλη η ιστορία της. Ναιναιναι Δεν είπα ποτέ ότι δεν έκανα λάθος επιλογή τότε. Κατά τ'άλλα, συμφωνούμε. Σκατά στη χόνδα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 ....να θυμηθω να βαλω μπροστα το 14αρι γραναζι εν όψει Πανελλήνιας...... :grin: :grin: Θα φορεσω το κοντο το διαφορικο το Α στο ταουμεη και θα ρθω να σε διακορεύσω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas954 374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Δεν είπα ποτέ ότι δεν έκανα λάθος επιλογή τότε. Κατά τ'άλλα, συμφωνούμε. Σκατά στη χόνδα. Μόνο στο ότι έκανες λάθος επιλογή συμφωνούμε και να συμπληρώσω ότι τη συνεχίζεις γιατί δεν φαίνεται να άλλαξε κάτι (αν κρίνω από την επόμενη δλδ :P) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2014 από τον kostas954 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Θα φορεσω το κοντο το διαφορικο το Α στο ταουμεη και θα ρθω να σε διακορεύσω Σιγά μη του φορέσεις και μπλοκέ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Ελα ελα μη το πολυζαλιζουμε, πισσα και πουπουλα στην Χονδα το Χαμαματσου και το εητσαρση 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Είπαμε να υποστηρίζουμε τις μάρκες που καβαλάμε παιδιά,αλλά το έχετε πάει σε άλλο επίπεδο... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Σιγά μη του φορέσεις και μπλοκέ Πηγαινε καμμια βολτα εσυ με την Τζοαν Κολλινς και μην ασχολεισαι με Ιβατεικες πατεντες απιστε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Μόνο στο ότι έκανες λάθος επιλογή συμφωνούμε και να συμπληρώσω ότι τη συνεχίζεις γιατί δεν φαίνεται να άλλαξε κάτι Δεν το κάνω εθελοντικά όμως. Κάτι μετράει κι αυτό. Άμα πάρω blackbird αντί για busa θα με συγχωρήσεις για τα ανομήματα μου στο παρόν θέμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 ΜΕ ΧΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΟΜΩΣ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΡΙΝΙΑ ΤΡΩΣώπα αυτό είναι από αλλού Πηγαινε καμμια βολτα εσυ με την Τζοαν Κολλινς και μην ασχολεισαι με Ιβατεικες πατεντες απιστε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες