ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Εχω ειδηση φωτια και για μηχανακι που γουσταρει ο Σαββας, αλλα δε μιλαω ακομα για να ανεβασουμε τηλεθεαση. Θα εγραφα και στο αντιστοιχο τοπικ αλλα δεν θελω να χαλασω το ονειρο στα παιδακια εκει. Πρόσεξε γιατί το σενάριο του δεύτερου βίντεο γράφεται ήδη ............ Ότι και να πείς όμως το σκόρ είναι τέτοιο που δεεεε σας βλέπω.θέλετε πολύυυυυυ δουλειά ακόμα...... :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) mr.slow προφανως δεν εχεις οδηγησει cbf για να λες οτι ειναι αργοτερο του ανταγωνισμου.. Ασε ρε τον ανθρωπα ησυχο, εχει τραυματα απο το DERO, τα Honda θελουν χερια.. Υ.Γ. Σκατα στη γιαμαπα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 18 , 2014 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Πούσουνα καλέ εχθές που σε πήρα 8 φορές και δεν ήσουνα εκεί.....είχα πάει λαϊκή.... :tooth: :tooth: :tooth: 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 τα Honda θελουν χερια.. Τα χόντα και οι ταφόπλακες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Πες τα ΣΑΒΒΑ γιατι τα γατακια οι γιαμαχεοι πηραν αερα. Τα χόντα και οι ταφόπλακες. Ωχ... Ξεφορτωθηκες τη χονταρα και τωρα αλλαξες στρατοπαιδο ε? Σου ευχομαι να παρεις παλι χοντα... Χαχαχαχαχα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Α χα χα χα χα χα τι αέρα να πάρουνε, αέρα χάνουνε από παντού και δεν τόχουνε πάρει χαμπέρι ! :tooth: :tooth: Σε λίγο θα σηκώσει κεφάλι και κανάς σουτζουκοπροπελάκιας ! :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Μπα, είμαι αντιχονταίος χοντάκιας! Παρεμπιπτόντως, έχει πλάκα αυτό το θέμα τελικά! Ούτε τα γιαμάπα μ'αρέσουν βέβαια, αλλά ακόμα δεν είχα κανένα ώστε ν'απογοητευτώ με ιδία εμπειρία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Ώπα τι το ξεφορτώθηκε ? Αυτό είναι νέο λέμε, άντε και με ένα Χόντα με λιγότερα από 1.000.000.000 χλμ να βρεί την υγιά του ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Είπαμε, busa πλέον. Ευτυχής κάτοχος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Μπα, είμαι αντιχονταίος χοντάκιας! Παρεμπιπτόντως, έχει πλάκα αυτό το θέμα τελικά! Ούτε τα γιαμάπα μ'αρέσουν βέβαια, αλλά ακόμα δεν είχα κανένα ώστε ν'απογοητευτώ με ιδία εμπειρία! Μόνο πλάκα? Εδώ αλλάζουμε σώβρακα λέμε.... :crazy: Είπαμε, busa πλέον. Ευτυχής κάτοχος. Ρε.....αλήθεια? Τι να ευχηθούμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μπα, είμαι αντιχονταίος χοντάκιας! Παρεμπιπτόντως, έχει πλάκα αυτό το θέμα τελικά! Ούτε τα γιαμάπα μ'αρέσουν βέβαια, αλλά ακόμα δεν είχα κανένα ώστε ν'απογοητευτώ με ιδία εμπειρία! Χαχαχα... Στιγματιστηκες απο το ποτεμκιν. Ενταξη κανεις δεν ειναι τελειος εκτος το XR εχω ενα DT και ενα Townmate.. Σκατα... Ωχ... Κατεληξες σε BUSA? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 18 , 2014 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Καλό Πάσχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Τρόλ ο Μίστερ Σλόου? :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 18 , 2014 από τον Mr.Slow 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Να ξερεις οτι εκανες το ονειρο μου πραγματικοτητα! Χαχαχα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Πόσο μου αρέσει που αναβίωσε αυτό το θέμα... Σύνοδος κορυφής, σε γνωστό χαμαιτυπείον της Θεσσαλονίκης, μετά του ακατανόμαστου και του ακολούθου του. Όπως βλέπετε, κράτησα επίπεδο, χαμηλό προφίλ και Ολύμπια ηρεμία και προσπάθησα όσο το δυνατόν να μην προκαλέσω. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Ε φωτό από νέτ.....να σε δώ καβάλα και άδεια με ονοματεπώνυμο....και μετά θα σου βάλω τα λίνκ με τα μοτέρ που κάνανε μπά από χαγιαχούχα ! :rotfl: Να ξερεις οτι εκανες το ονειρο μου πραγματικοτητα! Χαχαχα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Έτσι ποτέ δεν χτυπάμε όποιον είναι κάτω...Κύριος, ΕΥΓΕ ! :rotfl: :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Σαββα μου τελειωσες τα λαικ ρε φιλε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Δεν σ'έπαιρνε γενικώς, μετά θα σου την πέφτανε κι οι Ευρωπαίοι εκεί πάνω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Έτσι ποτέ δεν χτυπάμε όποιον είναι κάτω...Κύριος, ΕΥΓΕ ! :rotfl: :rotfl: Πρέπει να πας οφθαλμίατρο με φαίνεται. Το χέρι του τυπά είναι σαν κουπί από την ΑΡΓΩ, έτσι και έλεγα μ@λ@ΚΙΛ θα μου έσκαγε μισή και θα χόρευα πυρίχιο για κανένα δίμηνο Γιαυτό μόνο από πισί μαγκιές 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 για κάτι τέτοια καλή είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Σαββα μου τελειωσες τα λαικ ρε φιλε... Ούτε εγώ έχω φίλε μου ! Κάτσε να τους αφιερώσω και ένα τραγουδάκι ακόμα : :rotfl: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Που είναι ο τσόγλαν μπόι να τονε δικάσω τώρα επιτόπου καικείνονα; Έβαλε φωτιά και την έκανε με ελαφρά.......στήσε παγίδες να το πιάσουμε ! :whistling: Εγώ δεν ξέρω τίποτα! Εβλεπα τον αγώνα και ξαφνικά εκει στο 11:30 είδα ένα Honda δίπλα σε ένα παλιοΙΤΑΛΙΚΟ, και στη συνέχεια το Χοντα να έχει γεννητούρια και το Fiat του Βούρου να γράφει χρονο! Η πλάκα είναι ότι πριν ξεκινήσουν, αυτοί που έβλεπαν τον αγώνα άρχισαν να λένε τα κλασικά "δε σπάει δε χαλάει είναι Χόντα και γ@μάει" και άλλα τέτοια, ααχαχαχχαχαχα, που να ήξεραν τι θα ακολουθήσει! :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες