Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 και φοβάμαι μην μου περαστεί η βέρα! Πίνω πίνω και μεθώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Ωχ αμάν πίνω και πονώ! :P :P Eurovision σήμερα και έβγαλε δουλειά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Παράγγειλα μια πίτσα με μπόλικη ελιά. κάποιος κοιτούσε απέναντι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 και μου ζητούσε να πληρώσω έναντι! πετάχτηκα να πιω καφέ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Με το suzuki και ήμουν όλο εφέ... Πότε θα φτιάξει ο καιρός να πάμε για μπανάκι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 να ανοίξει και το μάτι μας κοιτώντας κωλαράκι... ξεχύθηκαν στην αμμουδιά μωρά πολλά και φέτος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Αλλά με 1 ευρώ στην τσέπη πάλι μένω σέκος! Μοτό δεν βλέπω να αλλάζω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Εδώ ρούχα δεν έχω να φορώ όποτε κι αν πουντιάζω..... :lol: Είπα ΣΚ να κάτσω να ξεκουραστώ, μα πάλι οι δουλειές δε μ' αφήσανε λεπτό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 -δεν μου ερχετε τιποτα να πω οσο και αν σκεφτω -Ψαχνω τιμονολακα να βρω αλλα παπαρια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 -γεια σου ρε Παρη ατομο, τι λεει?, τι χαμπαρια? -ποτε θα παει 5 η ωρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Ασφαλείς πληροφορίες μου λένε σε 5 ώρες παρά κάτι από τώρα. :lol: Άντε να δούμε το ΣΚ τί καιρό θα κάνει, να δούμε αν θα βολτάρουμε και προς τα πού μας φτάνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Καλό καιρό το Σάββατο θα έχει πλάκα πλάκα σε βλέπω παληκάρι μου να φτάνεις Καλαμπάκα Κι όταν θα έρχεσαι από κει σταμάτα να φάς κάτι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 κάτι κάτι ή μήπως παϊδάκι? :lol: Να δούμε φίλε μου δεν ξέρω...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 - δεν βρισκω λυση με το μηχανακι και υποφερω την προσευχη μου κανω τυχη να μου φερω -αντε να ερθει ο Ιουνης να ΄κονομισουμε κανα φραγκακι μπας και μπουν φερινγκ στο μηχανακι.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 και εγω 1 μήνα περιμένω της Rizoma το μεράκι.... δεν με βλέπω μαρσπιέ να έρχονται ούτε το επόμενο Πάσχα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μα σαν τον Ζορρό περίμενες φορώντας μαύρη μάσκα Και εκεί που κάπου στην γωνιά, πάω να στρίψω φέτες... Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2012 από τον Ίκαρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Σε λάδια πάω και πατώ και κάνω πιρουέτες. Βγήκα και ξαναμπήκα αδερφέ, σ' εσένα ν' απαντήσω..... την ώρα που ετοιμαζόμουνα για να σας χαιρετήσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πανος VFR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Σε λάδια πάω και πατώ και κάνω πιρουέτες. Βγήκα και ξαναμπήκα αδερφέ, σ' εσένα ν' απαντήσω..... την ώρα που ετοιμαζόμουνα για να σας χαιρετήσω Ναι αλλα ..μην ξεχαστεις και δεν γυρισεις πισω Ανεβηκα σ΄ενα βουνο μ΄ ωραιο στροφιλικι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Και έβαλα το GSR να κάνει νταηλίκι, εκεί απά στις βουνοκορφές του Γράμμου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexisMT03 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Σκαει η εξατμιση του μτ.. παου παου σηκωσα τη γειτονια ολη στο ποδι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 και σαν αποτέλεσμα με λένε όλοι βόδι! Τσατίστηκα και σήμερα κοιτώντας τις ειδήσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 που όλοι τους πιστεύουνε πως έχουνε τις λύσεις. Σηκώθηκα και έβγαλα τις βατραχομπιτζάμες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Κι ετοίμασα τα ρούχα μου να πάω στις Μπαχάμες. Ανάθεμά σε Γερμανία που μας έκανες φτωχάντζες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Στου Τσίμπλα το κεφάλι έχουν καεί οι φλάντζες... Ανάθεμα την ώρα κατάρα τη στιγμή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 που άρχισαν οι Ευρωπαίοι να βγάζουν μηχανή ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί με βασανίζεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες