Πανος VFR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2012 Αρχιζω και λεω μια προταση (σαν διστιχο ποιημα)και την τελειωνει ο επομενος με ομοιοκαταληξια,επισης ο επομενος ξεκιναει μια καινουργια για να συνεχιστει το παιχνιδι.Ξεκιναω λοιπον με μια γνωστη φραση:Σε ειδα στο ποδηλατο και ησουν ολο τρελα.....? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) Και ύστερα το πρόσεξα ότι δεν είχε σέλα Από την πόρτα σου περνώ και καθαρίζεις ψάρια...... Τροποποιήθηκε Μάιος 20 , 2012 από τον tre 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πανος VFR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) Και ύστερα το πρόσεξα ότι δεν είχε σέλα Από την πόρτα σου περνώ και καθαρίζεις ψάρια...... Ποπο τι βρωμα ειναι αυτη σαν απλυτα πα!@ρια! Τρελος παπας σε βαφτησε και ηταν μεθυσμενος...... Τροποποιήθηκε Μάιος 20 , 2012 από τον πανος -gsr 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2012 Ουτε κρασι ουτε βενζινη εχω και ειμαι απογοητευμενος... Να ταν ολοι οι καιροι οπως παλια ωραιοι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos.... 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2012 που όλοι και όλοι ήμασταν σαράντα νοματαίοι Σε σκεφτόμουνα το βράδυ που έβλεπα τηλεόραση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Johnny_ 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2012 και μ καηκαν οι πλεξουδες χωρις προφαση οταν παιρνω φορα φορα κατηφορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2012 τρεχω σαν τρελος, ολοι την ωρα... και αμα πεσω να με δω.. πως θα σηκωθω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πανος VFR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2012 τρεχω σαν τρελος, ολοι την ωρα... και αμα πεσω να με δω.. πως θα σηκωθω.. Φοβαμαι μην πεσω στο γκρεμο και σκοτωθω Λουστηκα αποψε και μου επεφταν οι τριχες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
abandon 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2012 Εβγαλα το κρανος και μου ειπες φυγε φυγε Τραβηξα μια σουζα ενω περνουσαν μπατσοι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos.... 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2012 έκανα το σταυρό μου και είπα..ότι κάτσει πήγα πρωί πρωί στο φούρνο να πάρω μια τυρόπιτα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2012 και τελικά γύρισα σπίτι με μία σπανακόπιτα . Αύριο έχω σχολή και βαριέμαι πολύ να πάω . . . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μάλον θα κάτσω σπίτι και θα κωλοβαράω... Ανέβηκα σ'ένα βουνό κι ήταν γεμάτο φίδια... Τροποποιήθηκε Μάιος 21 , 2012 από τον barmanx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 Πάσχα θα'τανε πάλι μια από τα ίδια...... ρε φίλε μήπως είσαι ο Van Dam ??.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) γιατι με τέχνη περισσή, άλοιφες το βιτάμ... 45 μάστοροι και 60 μαθητάδες.. Τροποποιήθηκε Μάιος 21 , 2012 από τον gkourv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 Το γιοφύρι δεν το χτίσανε, μα γίνανε παπάδες. Πότε θα δούμε ήλιο απορώ, πότε το καλοκαίρι....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 Για αύριο είπε η ΕΜΥ στις 3 το μεσημέρι. Θα πάμε να ψηφίσουμε στις 17 του Ιούνη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 Και στο θέατρο Βουλή, βλέπω και Καραγκούνη..... Θέλω βόλτα, θέλω παϊδάκια και παρέα όλα τα παιδάκια..... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_36 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 Ας ξεκινισουμε λοιπον ολοι με τα ποδαρακια.... Και διψαω και βαριεμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 Mη σου πω και κατουριεμαι.. Η βροχη μας εχει σκισει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πανος VFR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) και το χωμα εχει μυρισει Καθοταν στο καθρεφτη της και εβγαζε τα φρυδια.... Τροποποιήθηκε Μάιος 21 , 2012 από τον πανος -gsr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 και υστερα καταλαβε οτι μου εγλειφε τα @ρχιδι@ Ο Κωσταντης και η Λενιω σημερα γιορταζουνε... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 ... τους εύχομαι καί τους δυό,γεροί να τα χιλιάσουνε καθομουνα στο παρκο και ετρωγα φυστικια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 και κάποιος μου κοπάνησε ένα κουβά με φύκια. Ήμουνα μες τη ρεματιά και είδα ένα ελάφι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_36 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 ηρθε μια μπαλια και μου πρηξε το ματι παμε σε μια παραλια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 Χωρίς την θεία μου την Λία Να ταν αργά να θέσουμε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες