Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 αυγά χωρίς να χέσουμε.... το '67 σε είδα μια φορά....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 τώρα είσαι μια κωλογρια... να χαμε τωρα λεφτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos.... 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 να κάναμε κόλπα τρελά.. σε πέτυχα στη παραλία με την φίλη σου την λία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 Κι αμέσως επαράγγειλα φραπέδια επι 3... Σε κέρασα μια μπανάνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 Απο χωρα αφρικανα Σε παω με χιλια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexisMT03 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 αν λαχει σε ταιζω και σταφυλλια! καλοκαιριασε και ζεστανε ξανα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 Kαι ειπα να ριξω μια κλανια... Βρομισε ομως πολυ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos.... 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 να τη η ομοιοκαταληξία η τρελή και από εδώ και πέρα τι κάνουμε ?πες μου τι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 Μια ζωή τη βγάζουμε μόνο ψωμί, τυρί Κι ας ήταν και η Ντόρα μέσα στη ΝΔ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πανος VFR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 Μια ζωή τη βγάζουμε μόνο ψωμί, τυρί Κι ας ήταν και η Ντόρα μέσα στη ΝΔ Στις εκλογες θα παρουνε τα αρ@!δια του παππου! Πισω απο τις λεξεις.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 ξεκ@λι@ζει τη Λίτσα ο Αλέξης! Να ταν τα νιάτα 2 φορές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 πάει κι ο 10ος κεφτές. Τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TRAPATONI 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 πηδηξ@ τον Διομήδη. 7 κονσέρβες έφαγα και ακόμα να χωνέψω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πανος VFR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 πηδηξ@ τον Διομήδη. 7 κονσέρβες έφαγα και ακόμα να χωνέψω Με επιασε κοιλοπονος θεε μου πως θα αντεξω? Μας βρηκε το ξημερωμα σε μια παραλια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzimaras 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 και εγω να ψαχνω απεγνωσμενα να βρω μια μπυραρια να πιω και καμια μπυρα να αραξω και το πετσι μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 και εγω να ψαχνω απεγνωσμενα να βρω μια μπυραρια να πιω και καμια μπυρα να αραξω και το πετσι μου Μπύρα γιατί βρε παιδί μου? Κοιτάχτε και στο κάτω, εκείνο με τις ρίμες το παλιό http://www.mybike.gr/topic/17795-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%BE%CE%AF%CE%B1/page__st__450 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Δεν κοιτάμε τίποτα ρε, :D είμαστε για φευγιό..... Τη βενζίνη ονειρεύτηκα πως πήγε πάλι στο ευρώ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Όνειρο απατηλό η μπετζίνα στο ευρώ... Τώρα θαθελα νάξερα τι κάνουμε εδώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Τί ρωτάς κι εσύ, σύρε Αστραλία να βρεις γαμπρό, όπως η Βασιλειάδου στο έργο το Ελληνικό. Άλλο λέω να ρωτήσω τώρα που σε βρήκα βολικό, πότε θα σε δούμε σε βόλτα με το νέο το μικρό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Λες να πάμε Σάββατο κάπου κοντά;;; Βέβαια να έχει καλό καιρό να πιούμε φραπεδιά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Και αν βρέχει δες TV τον φραγκολιά. Τους βλέπω μέρα νύχτα στα κανάλια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Δεν τους αντέχω άλλο αδερφέ, ξεκίνα να τους ρίξουμε στα ψάρια. Κανονίστε τον βρωμόκαιρο να μας τον στείλετε εδώ κάτω..... Θα χεστούμε να το ξέρετε από πάνω μέχρι κάτω..... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Από το μπετό ξεκίνησα, δεν έχει παρακάτω.... Τώρα μόνο ανεβαίνουμε μεγάλε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Να σκάσεις από το κακό σου κουφάλα πορτογάλε... Έχω πιει και είμαι λούνι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 γουστάρω baseball με καρφιά μπαστούνι... βρε μελαχρινάκι, με πότισες φαρμάκι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες