Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2012 Ναι Messer η χαρα του να εχεις μολις καθαρισει το κρανος σου κ να πηγαινεις επαρχιακη κ να σου σκαει το γελαδι οπως λες και να σου γεμιζει ζουμια την μιση ζελατινα. κ αντε καθαρισε την μετα στη μεση του πουθενα... 1,99e η τετράδα. Πάντα υγρά για σένα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 αλλα πιστευω ειναι επιλογη του καθενος να φοραει ή οχι. ειναι φασιστικο το συνταγμα να σου επιβαλει να βαλεις κρανος. ναι ρε φιλε θελω να ψοφησω ενοχλω κανεναν; αμα πεσεις χωρις κρανος μονο στον εαυτο σου μπορεις να κανεις ζημια και οχι στους αλλους. οκ αλλά σε αυτή την περίπτωση να μη σου παρέχουμε και περίθαλψη κλπ που έχουμε πληρώσει εμείς οι υπόλοιποι. επίσης επειδή δε φοράς κράνος και πχ κάτι σου μπήκε στο μάτι, αν προκαλέσεις ατύχημα, τότε θα τα πληρώσεις όλα εσύ;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stefanos o glx 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 ναι και αν πεσεις να γινει το χερι σου σαν σκαλα απο τα σπασηματα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 Τωρα καλοκαιρι να δεις ποσοστα! Και απαντηση που ακουω συχνα ειναι . Ελα ρε καλοκαιρι και φορας κρανος ? Χανεις την χαρα της μοτοσυκλετας . :kaaaala: ναί ναί έτσι χάνει και τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας από ένα χαλικάκι.....και δεν έχει μετά άλλο κλαμπάκι.....ρε φίλε....πως έπεσες ? Με ρίξαν 2 μύγες.....μπουχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Όταν είσαι βλάχος, καρεκλάς, ποζεράς και το μυαλό σου το έχεις χωμένο βαθιά μεσα στο rectum... Kαι μετά μιλάμε για κράνος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nyther 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 και γω παντα φοραω αλλα πιστευω ειναι επιλογη του καθενος να φοραει ή οχι. ειναι φασιστικο το συνταγμα να σου επιβαλει να βαλεις κρανος. ναι ρε φιλε θελω να ψοφησω ενοχλω κανεναν; αμα πεσεις χωρις κρανος μονο στον εαυτο σου μπορεις να κανεις ζημια και οχι στους αλλους. θα πρεπε να υπαρχει σωστη παιδεια στα σχολεια. απο κει ξεκιναν ολα. αν υπηρχε παιδεια δεν θα χρειαζοταν καν ο νομος ή το προστιμο. Επισης πρεπει να σκεφτουμε και γιατι τα προστιμα ειναι τοσο μεγαλα. Αν φας την σαβουρνα σου εσυ και μεινεις σε κανα νοσοκομειο ποιος θα σου πληρωσει την νοσηλεια?? το Ελληνικο κρατος (λεμε τωρα εφοσον και αν ισχυει και το "δημοσια και δωρεαν υγεια") οποτε σου λεει θα βαλω ενα μεγαλο προστιμο για να φορεσει ο π@π@ρ@ς το κρανος και τα χρηματα που θα μου ετρωγε αυτος στα νοσοκομεια θα βρω ενα τροπο να τα βαλω στην τσεπη μου. Παντως ασχετως ολων αυτον πρεπει ολοι μας να φοραμε κρανος και ειναι στο χερι μας να το περασουμε στις επομενες γενεες αυτο και σιγα-σιγα να εξαληφθει αυτη η μαστιγα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Semiaz 485 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) και γω παντα φοραω αλλα πιστευω ειναι επιλογη του καθενος να φοραει ή οχι. ειναι φασιστικο το συνταγμα να σου επιβαλει να βαλεις κρανος. ναι ρε φιλε θελω να ψοφησω ενοχλω κανεναν; αμα πεσεις χωρις κρανος μονο στον εαυτο σου μπορεις να κανεις ζημια και οχι στους αλλους. θα πρεπε να υπαρχει σωστη παιδεια στα σχολεια. απο κει ξεκιναν ολα. αν υπηρχε παιδεια δεν θα χρειαζοταν καν ο νομος ή το προστιμο. Το φασιστικό είναι ότι το κράτος θα με βάλει να πληρώνω τη νοσηλεία του "απελευθερωμένου" κι τη σύνταξη της γυναίκας του αντί να τον αφήσει στην άσφαλτο μέχρι να κακαρώσει και τη χήρα χωρίς μία. Ξέχνα το οτι απάντησα κιόλας .. τζάμπα ασχολούμαι.. Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2012 από τον Semiaz 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondakias14 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 Ρε παιδια πολυ ωραια αυτα που λετε για το κρανος.. αλλα δεν λυθηκε το προβλημα στουσ ελληνικουσ δρομους αν φορεσουν ολοι κρανος ξαφνικα. Και στις ταχυτητεσ πανω απο 50 που λετε ολοι, αμα πεσεις τα ακρα σου θα διαληθουν πρωτα... το κρανος θα σ κρατισει ανεπαφο το κεφαλι απλα (αν στο κρατισει) μηπως θα μας σωσει το κρανος και απο το τροχο 235/65/17 της cayenne που ακολουθει? η μονο λυση ειναι η ταιραστια προσοχη π πρεπει να δειχνουμε ολοι μας ωστε να προλαβενεις την μαλ@κια του αλλου κ ο αμιβαιος σεβασμος προς ολουσ τουσ χρηστες των δρομων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nnd 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2012 Ρε παιδια πολυ ωραια αυτα που λετε για το κρανος.. αλλα δεν λυθηκε το προβλημα στουσ ελληνικουσ δρομους αν φορεσουν ολοι κρανος ξαφνικα. Και στις ταχυτητεσ πανω απο 50 που λετε ολοι, αμα πεσεις τα ακρα σου θα διαληθουν πρωτα... το κρανος θα σ κρατισει ανεπαφο το κεφαλι απλα (αν στο κρατισει) μηπως θα μας σωσει το κρανος και απο το τροχο 235/65/17 της cayenne που ακολουθει? η μονο λυση ειναι η ταιραστια προσοχη π πρεπει να δειχνουμε ολοι μας ωστε να προλαβενεις την μαλ@κια του αλλου κ ο αμιβαιος σεβασμος προς ολουσ τουσ χρηστες των δρομων με αυτή τη λογική με βλέπω καλοκαιράκι στην αθήνα να κυκλοφορώ με το σόβρακο :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moutoulos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2012 (τροποποιήθηκε) Γιατί ο εχθρός αυτού που δεν φοράει κράνος δεν είναι ούτε ο αστυνομικός, ούτε η κλήση. Απο τα πιο σωστά που διάβασα (οχι οτι τα υπόλοιπα δεν είναι ) Πότε θα το καταλάβουν οι ξεκράνοβιτσ ???. Μάλλον ποτέ ... Τουλάχιστον όσοι δεν φοράτε κράνος παραδεχθείτε απλά την μ@λ@κι@ σας και μην προσπαθείτε να την δικαιολογήσετε, λέγοντας κουφά ... ... η μονο λυση ειναι η ταιραστια προσοχη π πρεπει να δειχνουμε ολοι μας ωστε να προλαβενεις την μαλ@κια του αλλου κ ο αμιβαιος σεβασμος προς ολουσ τουσ χρηστες των δρομων Τροποποιήθηκε Ιούνιος 3 , 2012 από τον moutoulos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2012 και εγώ πιο παλιά θύμωνα γιατι μας επιβάλουν να φοράμε κράνος πίστευα ότι είναι δικαιωμα μας ότι δικη μας είναι η ζωή και τέτοια πλέον ο οποισδήποτε έχει καταλάβει ότι το κράτος ποιο κράτος ?? τεσπα δεν του καίγετε καρφί αν εσύ εγώ ψοφίσουμε οι δικοί μας θα μας θάψουνε όχι αυτοί απλά οπως λέμε και ξαναλέμε αν μέινεις ανάπυρος ή πας στο νοσοκομείο και διαφορα τέτοια πρέπει να σε καλύψει ''κανονικά'' βέβαια δεν θα γίνει ποτέ κάτι τέτοιο στις μέρες μας Αν νοιαζόταν για τη ζωή σου θα κοίταγε και λίγο αν το κράνος σου πχ είναι σε καλή κατάσταση λεω εγώ τώρα αν το κρανος το έχει ένας 10 χρόνια και του έχει πέσει 100 φορές είτε το φοραει είτε όχι το ίδιο και το αυτό άρα αυτόματα καταλαβαινεις ότι κανένας δεν νοιάζετε για σένα απλά θέλουν να σου πάρουν ότι ,πορούν απ τισ κλίσεις και να μειώσουν τις πιθανότητες να πάθεις κάτι για να μην σε πλρώνουν άρα το κράνος το φοράμε για μας και όχι για εκείνους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 Σήμερα έβγαλα το κράνος αφού έφτασα στην αντλία στο βενζινάδικο, γέμισα και έβαλα το κράνος στον αγκώνα για 10 μέτρα μέχρι το σημείο που τσεκάρεις τον αέρα στα λάστιχα. Απλά απορώ πως μπορούν και οδηγούν έτσι.. Το ότι ακόμη και αυτά τα 10 μέτρα αισθάνθηκα ανασφαλής είναι γεγονός. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΟΛΟΙ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Ρε παιδια ειναι και μια συνηθεια! δε λεω κ γω οταν ημουν 16-17-18 δεν φορουσα αλλα οταν το εβαλα δεν το ξανα εβγαλα μετα επισης πλεον δεν νιωθω καλα να μην φοραω, και οταν αφηνω ανοιχτη την ζελατινα μετα απο καποια χλμ δεν μπορω,τι να πω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Εδώ και 6 σελίδες συζητάμε το αυτονόητο . . . Αν δεν σε νοιάζουν καν οι δικοί σου που θα σε κλάψουν ούτε ο άλλος που τυχόν θα πάρεις μαζί σου τι να σε πω , κάνε ότι νομίζεις και άσε τους άλλους να ζουν με τις συνέπειες των δικών σου πράξεων 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 λοιπον επειδη βλεπω πολλους νομοταγεις πολιτες εδω μεσα με το ιδιο σκεπτικο κανενας σας μα κανενας σας και για κανενα λογο δεν εχει πιασει πανω απο 90 χλμ στην αθηνα που ειναι και το οριο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 λοιπον επειδη βλεπω πολλους νομοταγεις πολιτες εδω μεσα με το ιδιο σκεπτικο κανενας σας μα κανενας σας και για κανενα λογο δεν εχει πιασει πανω απο 90 χλμ στην αθηνα που ειναι και το οριο; Πάντα. Δεν υπάρχει ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να έχω βγει έστω και για μια φορά έξω και να έχω διατηρήσει το εκάστοτε όριο (50, 90, όσο). Φοράω κράνος όχι λόγο νομιμοφροσύνης αλλά επειδή δεν θέλω να πεθάνω/μείνω παράλυτος από ένα χτύπημα που διαφορετικά θα γλίτωνα. Στο τελευτάιο μου "ουπς" έπεσα έτσι ώστε το κεφάλι προσγειώθηκε 5εκ. από το πεζοδρόμιο. Χωρίς κράνος και 5εκ παραπέρα δεν θα έγραφα τώρα και πολλοί από εσάς θα γλίτωναν πολύ εκνευρισμό :P Αντιστοίχως, αν και παραβιάζω το όριο, δεν πάω με 180-200 στην Μεσογείων. Περιορίζομαι σε αυτό που νιώθω ασφαλές και λίγο παρακάτω καλού κακού. Όχι επειδή θα με γράψουν, αλλα για την δική μου ασφάλεια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πάντα. Δεν υπάρχει ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να έχω βγει έστω και για μια φορά έξω και να έχω διατηρήσει το εκάστοτε όριο (50, 90, όσο). Φοράω κράνος όχι λόγο νομιμοφροσύνης αλλά επειδή δεν θέλω να πεθάνω/μείνω παράλυτος από ένα χτύπημα που διαφορετικά θα γλίτωνα. Στο τελευτάιο μου "ουπς" έπεσα έτσι ώστε το κεφάλι προσγειώθηκε 5εκ. από το πεζοδρόμιο. Χωρίς κράνος και 5εκ παραπέρα δεν θα έγραφα τώρα και πολλοί από εσάς θα γλίτωναν πολύ εκνευρισμό :P Αντιστοίχως, αν και παραβιάζω το όριο, δεν πάω με 180-200 στην Μεσογείων. Περιορίζομαι σε αυτό που νιώθω ασφαλές και λίγο παρακάτω καλού κακού. Όχι επειδή θα με γράψουν, αλλα για την δική μου ασφάλεια. παρανομεις δηλαδη, οποτε ειναι προκλητικο να κραζεις οσους δεν φορανε κρανος. προσωπικα παντα φοραω κρανος και μεχρι το περιπτερο και με κραζει ο κολλητος μου. αλλα ειναι παγια αποψη μου οτι ειναι επιλογη του καθενος να φοραει ή οχι. και μην πειτε παλι για τους μπαμπουρες τις μελλισες και τα κουνουπια γιγας που μπορει να πανε στο ματι σου και μπορεις να στερησεις τη ζωη σε μανα με μωρο 50 περαστικους και σε ολη την πειραιως και να δημιουργηθει καραμπολα απο σενα. οταν απαιτεις να φορανε ολοι κρανος και εγω απαιτω να πηγαινεις μεχρι 90 αυστηρα. μια φορα επιασα πανω απο 90 στην αθηνα και ακομα μετανιωνω οταν το σκεφτομαι Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2012 από τον bestoftherest7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Αυτό με το όριο ταχύτητας... Οκ, το όριο στην αθήνα είναι 50km/h εκτός αν είναι σχολείο οπότε πέφτει στα 30km/h.. Είναι δυνατόν να υπάρχει το ίδιο όριο (50) και στην αλεξάνδρας, αλλά και σε ένα κολόστενο που με το ζόρι περνάς; Όπως επίσης, το βράδυ που γυρνάω σπίτι (4-5) στην πειραιώς (όριο 50), δεν πάω ποτέ με το όριο. Όταν πάνε όλοι με 80-90, το να πάω με 50, είναι σαν να είμαι ένα εμπόδιο, που αμφιβάλω αν προλάβει να με δει κάποιος μέσα στο σκοτάδι, ο οποίος πάει με 90... Οπότε το όριο για εμένα, είναι όσο νιώθω ασφαλής και όσο πάνε τα υπόλοιπα οχήματα..! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 παρανομεις δηλαδη, οποτε ειναι προκλητικο να κραζεις οσους δεν φορανε κρανος. προσωπικα παντα φοραω κρανος και μεχρι το περιπτερο και με κραζει ο κολλητος μου. αλλα ειναι παγια αποψη μου οτι ειναι επιλογη του καθενος να φοραει ή οχι. και μην πειτε παλι για τους μπαμπουρες τις μελλισες και τα κουνουπια γιγας που μπορει να πανε στο ματι σου και μπορεις να στερησεις τη ζωη σε μανα με μωρο 50 περαστικους και σε ολη την πειραιως και να δημιουργηθει καραμπολα απο σενα. οταν απαιτεις να φορανε ολοι κρανος και εγω απαιτω να πηγαινεις μεχρι 90 αυστηρα. μια φορα επιασα πανω απο 90 στην αθηνα και ακομα μετανιωνω οταν το σκεφτομαι Σύμφωνοι, εάν υπάρξει μια προσαρμογή του νόμου ώστε εάν κριθεί πως τα τράυματα/θάνατος σου θα είχαν αποφευχθεί με την χρήση κράνους τότε οι κατηγορίες κατά αυτού που σε χτύπησε προσαρμόζονται ανάλογα. Θεωρώ πως το κεφάλι δεν είναι ούτε χέρι ούτε πόδι. Εάν σπάσει, πιθανότατα τελείωσες. Άρα εάν δεν παίρνεις τα βασικότατα μέτρα για να προστατεύσεις τον εαυτό σου δεν θα έπρεπε να "χρεώνεις" τους άλλους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Σύμφωνοι, εάν υπάρξει μια προσαρμογή του νόμου ώστε εάν κριθεί πως τα τράυματα/θάνατος σου θα είχαν αποφευχθεί με την χρήση κράνους τότε οι κατηγορίες κατά αυτού που σε χτύπησε προσαρμόζονται ανάλογα. Θεωρώ πως το κεφάλι δεν είναι ούτε χέρι ούτε πόδι. Εάν σπάσει, πιθανότατα τελείωσες. Άρα εάν δεν παίρνεις τα βασικότατα μέτρα για να προστατεύσεις τον εαυτό σου δεν θα έπρεπε να "χρεώνεις" τους άλλους. συμφωνω σε αυτο που λες και προς θεου αυτα που εγραψα δεν θα τα λεω σε σενα προσωπικα τα λεω σε μερικους που με ειρωνευτηκαν για τις αποψεις μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 συμφωνω σε αυτο που λες και προς θεου αυτα που εγραψα δεν θα τα λεω σε σενα προσωπικα τα λεω σε μερικους που με ειρωνευτηκαν για τις αποψεις μου. Ναι ρε καμία παρεξήγηση, και τα δικά μου είναι όλα είναι στο αόριστο/γενικό 2ο πρόσωπο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 παρανομεις δηλαδη, οποτε ειναι προκλητικο να κραζεις οσους δεν φορανε κρανος. προσωπικα παντα φοραω κρανος και μεχρι το περιπτερο και με κραζει ο κολλητος μου. αλλα ειναι παγια αποψη μου οτι ειναι επιλογη του καθενος να φοραει ή οχι. και μην πειτε παλι για τους μπαμπουρες τις μελλισες και τα κουνουπια γιγας που μπορει να πανε στο ματι σου και μπορεις να στερησεις τη ζωη σε μανα με μωρο 50 περαστικους και σε ολη την πειραιως και να δημιουργηθει καραμπολα απο σενα. οταν απαιτεις να φορανε ολοι κρανος και εγω απαιτω να πηγαινεις μεχρι 90 αυστηρα. μια φορα επιασα πανω απο 90 στην αθηνα και ακομα μετανιωνω οταν το σκεφτομαι Αδερφε best ( εισαι στο μυαλο κατι μαγικο ) αυτος που πηγαινει με 20χλμ στην Συγγρου ειναι νομιμος η οχι; Φυσικα και ειναι. Διατρεχεις περισσοτερο κινδυνο απο αυτον σε σχεση με τον LeFLwr που θα πηγαινει με 120-130 χλμ ναι η οχι ; Μην ψαχνουμε να δουμε μονο το τι ειναι νομιμο και τι οχι γιατι βρισκουμε το δεντρο και χανουμε το δασος. Δεν γινεται να βαλω στην ιδια εξισωση αυτον που ανεβαινει την Κατεχακη προς Αττικη Οδο με 150χλμ στις 4 το πρωι και αυτον που κινειται με 70 χλμ στην Αθηνα μερα μεσημερι και χωρις κρανος. . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 συγγαυρε Gouky7 δεν δικαιολογω καμια περιπτωση και τους νομους τους γραφω στα @@ μου λογω ιδεολογιας . απλα ενοχλουμαι οταν μερικοι το παιζουν τοσο νομοταγεις και κατα βαθος και αυτοι παρανομουν. φυσικα αυτος που παει με 20 στη συγγρου προκαλει κυκλοφοριακη συμφορηση και μονο δεν μπορει να προκαλεσει ατυχημα γιατι αμα ο αλλος πεσει πανω του ας προσεχε. παντα φταιει ο πισω και πρεπει να κραταει αποστασεις. εγω μπορει να ψοφησω μες το σεατ ιμπιζα να παθω ανακοπη και να κοκκαλωσω , ο αλλος φταιει απο πισω στο 100% κιολας.΄πρεπει να κραταμε αποστασεις ασφαλειας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 συγγαυρε Gouky7 δεν δικαιολογω καμια περιπτωση και τους νομους τους γραφω στα @@ μου λογω ιδεολογιας . απλα ενοχλουμαι οταν μερικοι το παιζουν τοσο νομοταγεις και κατα βαθος και αυτοι παρανομουν. φυσικα αυτος που παει με 20 στη συγγρου προκαλει κυκλοφοριακη συμφορηση και μονο δεν μπορει να προκαλεσει ατυχημα γιατι αμα ο αλλος πεσει πανω του ας προσεχε. παντα φταιει ο πισω και πρεπει να κραταει αποστασεις. εγω μπορει να ψοφησω μες το σεατ ιμπιζα να παθω ανακοπη και να κοκκαλωσω , ο αλλος φταιει απο πισω στο 100% κιολας.΄πρεπει να κραταμε αποστασεις ασφαλειας. Αν ακουγες τον τελικο της Ευρωλιγκας στο Ιμπιζα , στο καλαθι του Πριντ ποσους θα ειχες παρασυρει πες μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες