Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 Του χρόνου (που απ' ό,τι καταλαβαίνω θα είσαι στα μέσα και στα έξω) θα κάνετε κάνα καλό να το φέρετε και στα μέρη μας; Και οι Βόρειοι έχουν ψυχή............. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 Mπράβο του!!! Αλλά του χρόνου παίρνει άλλος σειρά... Tι εννοει ο ποιητης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 O ποιητής εννοεί πως επειδή το παλικάρι ΔΕΝ συμμετείχε φέτος, βγαίνει εκτός διεκδίκησης 5ετούς κυπέλλου για.... 5 χρόνια από φέτος. (θέλει σερί 5 χρόνια για να μπεις στη συμμετοχή γι' αυτό το κύπελλο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 Ερωτηση.... στην καταταξη γιατι ειναι τοσο λιγοι? Οσοι δεν εδωσαν φυλλα πορειας δεν μπαινουν καν καταταξη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 Υep. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 Mε τοσους μη βαθμολογημενους παραλιγο να χτυπησω 50αδα τρομαρα μου Παντως ειναι συγκινητικο να βλεπεις ανθρωπους αγνωστους με τους οποιους συνοδοιπορουσες ενα ολοκληρο σαβκο να βραβευονται και να νοιωθεις σαν να κερδισες εσυ. Εμπειρια ζωης για μενα το 36ωρο σαν rookie. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 Έτσι είναι. Αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να καταλάβεις τι είναι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fazer 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 Μπράβο σε όλους !!!! Πάντα τέτοια και πάντα όρθιοι!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyro 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2012 ενας μολις μηνας μετα και με πιάσαν κιόλας οι νοσταλγίες μου. ψάχνω για vidεκια λεμε να χαρώ λιγο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2012 ενας μολις μηνας μετα και με πιάσαν κιόλας οι νοσταλγίες μου. ψάχνω για vidεκια λεμε να χαρώ λιγο Μπες στο φόρουμ των γκουζέων, έχει κάμποσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyro 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2012 Μπες στο φόρουμ των γκουζέων, έχει κάμποσα. καθε μερα εκει ειμαι ... πλάκα μου κάνεις είπα μπας και παίζει κανα έξτρα σε συνοικιακό επίπεδο B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Ααααχχχχ, τι μου θυμίσανε οι γκουζαίοι σήμερα... Περίεργη φάση, μου φαίνεται οτι πέρασαν χρόνια, και ήταν μόλις το Μάιο. Ελπίζω να το ξανακάνω κάποτε και να τα πάω λιιιιιιγο καλύτερα! :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Ααααχχχχ, τι μου θυμίσανε οι γκουζαίοι σήμερα... Πες το ψέμματα, και γω χτες τα είδα και νοστάλγησα... Περίεργη φάση, μου φαίνεται οτι πέρασαν χρόνια, και ήταν μόλις το Μάιο. Ελπίζω να το ξανακάνω κάποτε και να τα πάω λιιιιιιγο καλύτερα! Έχω πολλά να διορθώσω του χρόνου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Άστο.... 10 χρόνια το ίδιο πράγμα με εσένα λέω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 ! Έχω πολλά να διορθώσω του χρόνου. Aν δεν διορθωθουν τα οικονομικα (που σιγα μην διορθωθουν) ... δεν βλεπω του χρονου Ωραιες αναμνησεις παντως...αισθανομαι σαν να περασαν χρονια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Μην στενοχωριέστε και δείτε το αλλιώς. Πήγατε έστω και σε ένα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Aν δεν διορθωθουν τα οικονομικα (που σιγα μην διορθωθουν) ... δεν βλεπω του χρονου [.......] Πάμε ρε Πατάπη! Θα 'χουν στρώσει και τα Rennsport... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες