Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 .................... Πιστευω ειναι λαθος η λογικη να φιμωνεται ο καθε χρηστης επειδη καποιοι κρινουν οτι ειναι λαθος η αποψη του. Αν ειμαι λαθος να κριθω και εγω οπως το παιδι απο τους "φορουμο-μπατσους". Να φυγει το παιδι απο το φορουμ και να παει να γραφτει στο ντραγκστερ? Ειναι αυτη η λυση? Στο ντραγκστερ για μετατροπες και εδω αν θελει να αλλαξει λαμπες,λαδια και φιλτρο αερα? Κανείς χρήστης δεν φιμώθηκε, αλλά ούτε γίνεται να φιθωθούν και όσοι έχουν αντίθετη άποψη, εφ΄όσον οι απόψεις και οι εκφράσεις δεν αντιβαίνουν στους Κανόνες συμπεριφοράς και λειτουργίας Όσο για την έκφραση "φόρουμο - μπάτσους", αν δεν σου αρέσει εδώ μέσα, όπως ελεύθερα μπήκες, το ίδιο ελεύθερος είσαι και να πάς κάπου που δεν υπάρχουν........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Δεν ακουσα κανεναν να κολειεται (σε αυτο το φορουμ) οταν βλεπει τους μοτοκρασαδες να κατευθεινονται οδικως στα βουνα. Περνανε (περναμε) απο δημοσιους ασφαλτινους δρομους με χωματινα λαστιχα που γλιστρανε σαν υγρο αιδιο. Κανοντας σουζες. Ειτε σε αγροτικους χωματινους που τους μετατρεπουμαι σε ειδικες. Χωρις διπλωματα και χωρις ασφαλειες. Ή εχουμε εμεις διαφορετικη νομοθεσια? Ολοι περασαμε αυτη τη φαση. Αλλωστε 250κυβ εβαλε, το πολυ να φτασει τα 150-170 χλμ/ωρα. Φρενα; βαζουν μεγαλυτερες μαργαριτες. Πλαισιο; Δε νομιζω να μη μπορει να αντεξει τα 250κυβ. Το μονο αδυνατο σημειο της κατασκευης (μαλλον) ειναι το πισω ψαλιδι κι αν μπορει να αντεξει τις αυξημενες ροπες. Αν το στρεβλωνει η δυναμη. Ισως γι' αυτο να τρεμει. Πιστευω ειναι λαθος η λογικη να φιμωνεται ο καθε χρηστης επειδη καποιοι κρινουν οτι ειναι λαθος η αποψη του. Αν ειμαι λαθος να κριθω και εγω οπως το παιδι απο τους "φορουμο-μπατσους". Να φυγει το παιδι απο το φορουμ και να παει να γραφτει στο ντραγκστερ? Ειναι αυτη η λυση? Στο ντραγκστερ για μετατροπες και εδω αν θελει να αλλαξει λαμπες,λαδια και φιλτρο αερα? Μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις στην υπογραφη σου?Γιατι τα παιδια εδω μεσα κατι τετοιο προσπαθουν να πουν,για την κατασκευη του φιλου.Εκτος και αν καταλαβαινω εγω λαθος.Φιλικα παντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
toratora 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Δηλαδη ειμαι λαθος εγω που προσπαθησα να βοηθησω χωρις να τον κρινω και να ρωτησω "γιατι"? Αν ειναι ετσι τα πραγματα τοτε δεν εχω θεση σε αυτο το φορουμ. Γραφτηκα στο φορουμ γιατι θελω βοηθεια σε τεχνικα θεματα, αλλα και να βοηθησω οσο μπορω κι εγω αλλους. Οχι να σπαμαρω χαλωντας τα θρεντ αλλων. Κρινοντας και κοροιδευοντας του τυπου "πεταξε το και παρε...." Περασαμε τις 2 σελιδες λεγοντας "πεταξε το". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν ακουσα κανεναν να κολειεται (σε αυτο το φορουμ) οταν βλεπει τους μοτοκρασαδες να κατευθεινονται οδικως στα βουνα. Περνανε (περναμε) απο δημοσιους ασφαλτινους δρομους με χωματινα λαστιχα που γλιστρανε σαν υγρο αιδιο. Κανοντας σουζες. Ειτε σε αγροτικους χωματινους που τους μετατρεπουμαι σε ειδικες. Χωρις διπλωματα και χωρις ασφαλειες. Ή εχουμε εμεις διαφορετικη νομοθεσια? Ολοι περασαμε αυτη τη φαση. Αλλωστε 250κυβ εβαλε, το πολυ να φτασει τα 150-170 χλμ/ωρα. Φρενα; βαζουν μεγαλυτερες μαργαριτες. Πλαισιο; Δε νομιζω να μη μπορει να αντεξει τα 250κυβ. Το μονο αδυνατο σημειο της κατασκευης (μαλλον) ειναι το πισω ψαλιδι κι αν μπορει να αντεξει τις αυξημενες ροπες. Αν το στρεβλωνει η δυναμη. Ισως γι' αυτο να τρεμει. Πιστευω ειναι λαθος η λογικη να φιμωνεται ο καθε χρηστης επειδη καποιοι κρινουν οτι ειναι λαθος η αποψη του. Αν ειμαι λαθος να κριθω και εγω οπως το παιδι απο τους "φορουμο-μπατσους". Να φυγει το παιδι απο το φορουμ και να παει να γραφτει στο ντραγκστερ? Ειναι αυτη η λυση? Στο ντραγκστερ για μετατροπες και εδω αν θελει να αλλαξει λαμπες,λαδια και φιλτρο αερα? Αναγνωρίζοντας κάποια σημεία απο αυτά που λες να επισημάνω κάποια πράγματα μόνο για αποφυγή παρεξηγήσεως επειδή είμαι ένας απο αυτούς που καβαλάω και ασχολούμαι με το χώμα. Είναι άλλο ένα εντούρο μηχανάκι και άλλο ένα motocross. Ένα enduro έχει κανονικά πινακίδα, ασφάλεια και κυκλοφοράει νομιμότατα στον δρόμο!! Άμα σου αρέσει πας και στην δουλειά σου με αυτό, έχεις άδεια κυκλοφορίας κανονικά. Εντάξει κανένα δεν φοράει την κανονική τσίγκινη πινακίδα του επάνω επειδή θα φύγει επάνω στο βουνό αλλά αυτός που το καβαλάει έχει κανονικά δίπλωμα, πινακίδα (έστω σπίτι) , ασφάλεια και είναι ένα όχημα που έχει περάσει έγκριση τύπου χωρίς να έχει μετατροπές που μπορεί να το καθιστούν επικίνδυνο! Ίσα όσα που έχει κορυφαίες αναρτήσεις και φρένα. Νομίζω λίγοι είναι αυτοί που θα κατηγορούσαν το παλλικάράκι για την διάθεση του να έχει ένα γρήγορο όχημα και να έχει περισσότερα άλογα. Αυτό θα ήταν υποκρισία σίγουρα. Εγώ τουλάχιστον πρώτος ποτέ. Αλλά όλοι μας πιστεύω θα ενδιαφερθούμε να μην κάνει μια μετατροπή επικίνδυνη και ερασιτεχνική που μπορεί να του στοιχίσει ένα άσχημο ατύχημα. Το να μοντάρεις ένα μοτέρ 250 πάνω σε ένα παπάκι και να το κυκλοφορείς στον δρόμο είναι ανόητο πολύ απλά γιατί έχεις κάνει κάτι εντελώς εκτός προδιαγραφών. Δεν ξέρεις που θα βγει το λάθος. Ακόμα και ο καλύτερος μάστορας όταν κάνει κατι τέτοιο και αδοκίμαστο ποτέ δεν ξέρει αν δεν τα κανε κάπου θάλασσα! Το να κάνεις ένα παπάκι μετατροπή και να το κάνεις σαν μηχανολογική εργασία και να το κατεβάσεις και σε έναν αγώνα dragster σε κλειστό χώρο με όλο τον εξοπλισμό ασφαλείας θα ήταν πολύ πιο έξυπνο και ενδιαφέρον. Αν είναι να συζητήσουμε σε αυτό το πλαίσιο ευχαρίστως αλλιώς δεν συμφωνώ. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 30 , 2012 από τον TC-drift 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Τώρατώρα, εάν απαντούσαμε δίδοντας κάθε φορά τις συμβουλές που "θέλετε" να ακούσετε, είναι σαν να αποδεχόμαστε ότι παιδιά 16 ετών χωρίς δίπλωμα, καβαλάνε μηχανάκια σκοτώστρες, και εμείς τους βοηθάμε να τρέχουν παραπάνω. Οι συμβουλές που δώσαμε είναι οι κατάλληλες και θα τις λέγαμε και στα παιδιά μας και στα ανίψια μας. Αν θέλεις, λοιπόν, και εσύ να βοηθήσεις άλλους, αλλά και τον εαυτό σου, άλλαξε επειγόντως μυαλά και ωρίμασε λίγο την σκέψη σου και θα δεις ότι το φόρουμ έχει δίκιο. Αρκετά παλικάρια σκοτώνονται κάθε μέρα. Ας μην βάζουμε το λιθαράκι μας για παραπάνω... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nnd 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αλλωστε 250κυβ εβαλε, το πολυ να φτασει τα 150-170 χλμ/ωρα. επειδή κάθε φορά που πάω στο χωριό φοβάμαι περισσότερο από Αθήνα μη μου έρθει απο πίσω/μπρος/πανω "κωλοφτιαγμενο" παπι που πιανει τα 150 χωρίς φρένα, χωρίς καθρέπτες και με το κάθε ηλίθιο πάνω να ρωτήσω... μια μάζα 150-200κιλών με ταχύτητα 160km/h για εσένα είναι αμελητέα δύναμη αν σκάσει πάνω σου? πάνω σε φίλο σου στο αμάξι? πάνω στη πόρτα του συνοδηγού ίσως? έλεος μόνο στο χωριό μου σκοτώνονται από τετοιες μαλακιες 2-3 παιδιά 14-18 τον χρόνο και ακόμα υπάρχουν επιχειρήματα υπερ? //edit και όσο σκληρό και να ακούγεται αν θες να σκοτωθείς είσαι ελεύθερος να το κάνεις... αλλα ρε φίλε τι σου φταίω εγώ να με πάρεις μαζί σου? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 30 , 2012 από τον nnd 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
flaskas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το παπί, ό,τι μοτέρ και να του βάλεις επάνω, μοτοσυκλέτα δεν γίνεται. Το πλαίσιο και τα περιφερειακά του είναι σχεδιασμένα για να κυκλοφορεί σε συγκεκριμένο εύρος ταχυτήτων και κατανομής βάρους. Πχ το πιρούνι με την μονή πλάκα, ακόμα και να το βελτιώσεις (πχ άλλα ελατήρια και λάδια) θα παραμένει ανεπαρκές σε ταχύτητες άνω των 110km/h. Αφενός λόγω μικρής διαμέτρου καλαμιών, αφετέρου λόγω μέτριων αποσβέσεων. Αν συνυπολογίσεις πως η γεωμετρία του μπροστινού σου είναι πολύ γρήγορη γιατί ένα παπί πρέπει κυρίως να είναι ευέλικτο για ταχύτητες πόλης, αντιλαμβάνεσαι πως σε ταχύτητες πχ των 140km/h είσαι έτοιμος να γίνεις ήχος και φως αν συμβεί οτιδήποτε παραπάνω από φυσιολογικό (πχ σου πεταχτεί κάποιο όχημα, βρεις μια καλή ανωμαλία του δρόμου κοκ). Και βεβαίως, όσα ανέφερα για το πιρούνι ισχύουν και για το πλαίσιο στην περιοχή του λαιμού (και όχι μόνο). Επιπλέον έχεις αλλάξει θέση μοτέρ και βάσεων του κινητήρα (το «μαμά» μοτέρ δεμένο στο πλαίσιο λειτουργεί και ως ενίσχυση του πλαισίου, ενώ τώρα το νέο μοτέρ λογικά θα είναι στηριγμένο με λάμες για βάσεις), οπότε μεγενθύνεις ακόμα παραπάνω τα προβλήματα. Ο σταυρός δεν παίρνει ρύθμιση. Υπάρχει και τέλος. Ακόμα και ενισχυμένο να βάλεις, από τη στιγμή που απουσιάζει η πάνω πλάκα δε θα δεις ουσιαστική βελτίωση σε μια προβληματική σχεδίαση. Για μένα, πούλησέ το. Σίγουρα θα βρεις κάποιον τ@υλωμένο να το αγοράσει σε καλή τιμή για να κάνει το κομμάτι του (μέχρι να ανακαλύψει τα προβλήματα και να το πουλήσει στο επόμενο θύμα κοκ). Οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα θα είναι δραματικά καλύτερη σε όλα...... Υπολόγισε επίσης πως το μηχανάκι σου είναι απολύτως παράνομο. Μια επίσκεψή σου σε οποιοδήποτε ιδιωτικό ΚΤΕΟ (ΚΤΕΔ) θα σου δώσει την ίδια απάντηση. Που σημαίνει πως δε θα έχεις τη σφραγίδα του ΚΤΕΔ, άρα παράνομος. Άρα δε σε καλύπτει καμία άδεια κυκλοφορίας και ασφάλεια σε οποιαδήποτε περίπτωση απλού ελέγχου από την αστυνομία ή ακόμα χειρότερα από το ανακριτικό της τροχαίας (σε ατύχημα/δυστύχημα) Ενίσχυση δε το βλέπω. Παίζει να το έχουν πετσοκόψει κιόλας για να χωρέσει στο πλαίσιο. Ή (αν δεν το έχουν κόψει) οι νέες βάσεις μοτέρ δε θα δένουν το πλαίσιο σωστά.... Μεγαλύτερη δαγκάνα σε πιρούνι μεγέθους «καλαμάκι του φραπέ», χωρίς άνω πλάκα, λαιμό στο πλαίσιο μαστίχα και στενό λάστιχο? Μπα...Δε νομίζω. Απλά θα μπλοκάρει εύκολα τον τροχό οπότε είτε θα πέφτει είτε θα φρενάρει σε περισσότερα μέτρα. Και από την άλλη, «επένδυση» μεγάλων ποσών σε ένα μηχανάκι απολύτως παράνομο, είναι απολύτως λάθος.... Σε περίπτωση ατυχήματος (χτύπα ξύλο), η ασφαλιστική εταιρία θα βρει μια ωραιότατη δικαιολογία για να μην καλύψει το παλικαράκι. Και αν χτυπήσει απλά μια πόρτα αυτοκινήτου, όλα ΟΚ. Υπό έλεγχο. Αν τραυματίσει/σκοτώσει κάποιον πεζό, απλά θα κλείσει το σπίτι του...... για να ξεκαθαριζω δεν ειμαι ιπερ τετιον μετατροπον... αν μας ροτουσε να το κανω θα του ελεγα ΟΧΙ ΑΛΛΑ το εχει κανει ηδη και το μονο που μπορο να κανω ειναι να του πω με ωραιο τροπο να προσεχει και μια βελτιοση που για εμενα ειναι σιμαντικη.. δεν εχω κανενα δικεομα ομος να του πω να πουλισει η να πεταξει το μηχανακι του Τροποποιήθηκε Απρίλιος 30 , 2012 από τον flaskas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Ήθελα να το πω και πιο πριν. Η έκφραση "πέταξε το μηχανάκι σου" είναι υποτιμητική, προσβλητική και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να την λέει. Συμφωνώ με τον φίλο σε αυτό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
toratora 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Γιατι μιλαμε για θανατους; Ειπα εγω να παει να σκοτωθει νεο παιδι? Το παρατραβηξαμε νομιζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 PEACE :vv: συντροχοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 ToraTora, ας'το καλύτερα, απ'οποια μερια και να το δει κανείς είσαι "φάουλ" στο συγκεκριμένο... Οχι, δεν πρόκειται να επεκταθώ, σου έχουν απαντήσει ήδη 3 φορές το γιατί... Επίσης, οπως πολύ σωστά ειπώθηκε, αμα δεν σου κανει κέφι εδώ μέσα μπορείς κάλλιστα να πάρεις τα κουβαδάκια σου και να πας σε άλλη παραλία... Όπως σωστότατα είπε και ο Γιώργος πριν, δεν γίνεται να λέμε αυτά που θέλουν μερικοί να ακούσουν (βλέπε: "χάιδεμα" αυτιών), πως να το κάνουμε δλδ, δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
toratora 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) PEACE :vv: συντροχοι εντιτ: Γκεισες και παλικαρια γιναμε μαλλια κουβαρια. Το αλλαξα Τροποποιήθηκε Απρίλιος 30 , 2012 από τον toratora Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Πουστηδες και παλικαρια γιναμε μαλλια κουβαρια. ooooooooooooooo :lipssealed: :lipssealed: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) εντιτ: Γκεισες και παλικαρια γιναμε μαλλια κουβαρια. Το αλλαξα Το να αλλάξεις το "π0ύστηδες" σε Γκέισες δεν αλλάζει και πολύ το απαράδεκτο της γραφής σου. Ειλικρινά λυπάμαι που έχασα τον χρόνο που για να απαντήσω σοβαρά και τεκμηριωμένα. Συγχαρητήρια για την "παιδεία" σου και την αγένειά σου..... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 30 , 2012 από τον ksino1100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 εχετε δικαιο λαθος μου το ειπα πιο πολυ πανω στην ορμη του λογου και ισως ηταν υπερβολικο ... αλλα παρολα αυτα ειμαι εντελως αντιθετος σε τετοιου ειδους μετατροπες...και ξανα συγνωμη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 για να ξεκαθαριζω δεν ειμαι ιπερ τετιον μετατροπον... αν μας ροτουσε να το κανω θα του ελεγα ΟΧΙ ΑΛΛΑ το εχει κανει ηδη και το μονο που μπορο να κανω ειναι να του πω με ωραιο τροπο να προσεχει και μια βελτιοση που για εμενα ειναι σιμαντικη.. δεν εχω κανενα δικεομα ομος να του πω να πουλισει η να πεταξει το μηχανακι του Δεν έγραψα πουθενά να το πετάξει. Αν και μετά από τέτοιες μετατροπές η πραγματική αξία πέφτει κατακόρυφα. Το μόνο που σώζει την κατάσταση είναι το γεγονός πως θα πουληθεί πάλι σε άτομα μικρής ηλικίας. Έχουμε το δικαίωμα να του πούμε να το πουλήσει. Για καλό του. Γιατί είναι επικίνδυνο για τον ίδιο και όσους κυκλοφορούν γύρω του. Γιατι μιλαμε για θανατους; Ειπα εγω να παει να σκοτωθει νεο παιδι? Το παρατραβηξαμε νομιζω. Δεν είπα να σκοτωθεί ο ίδιος. Όμως οι δύσκολες συνθήκες στους δρόμους, σε συνδυασμό με μια απλή αστοχία υλικού ενός επικίνδυνου οχήματος μπορεί άνετα να μετατρέψει το fx από παπί σε φονικό όπλο τραυματίζοντας ή σκοτώνοντας κάποιο (πχ) πεζό που περπατούσε στο πεζοδρόμιο. Αν το θεωρεις αρατραβηγμένο ή απλά "αδελφίστικη" (όπως είπες & πριν) σκέψη, με γεια σου με χαρά σου. ομως είσαι πολύ μακριά από την πραγματικότητα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
flaskas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 προσοπικη αποψη κανενας δεν εχει το δικαιομα να πει στον αλο αν θα πουλισει το μηχανακη του η οχι εμενα δεν θα μου αρεσε να μου το ελεγαν..... ιδικα αν το μηχανακη δεν ειναι και σοστο καλητερα να το εχει αυτος παρα κανας αλος πιτσιρικας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Ο αγοραστής θα έβλεπε τι αγοράζει. Και ο πωλητής δεν μπορεί να κρύψει τέτοιου εύρους μετατροπές. Όσο ανήθικο είναι να μετατρέψεις ένα μηχανάκι σε φονικο όπλο & να το κυκλοφορείς στους δημόσιους δρόμους, άλλο τόσο ανήθικο και κυρίως χαζό είναι να το αγοράσεις από κάποιον. Όταν έγραψα να το πουλήσει, δεν εννοούσα ντε και καλά να το πουλήσει στην σημερινή μορφή. Όπως & να έχει, η λύση είναι είτε η επαναφορά στην αρχική μορφή & όταν πουληθεί να αγοράσει κάποια μοτοσυκλέτα, είτε να χαλάσει τρελά ποσά με αμφίβολα αποτελέσματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
toratora 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Το να αλλάξεις το "π0ύστηδες" σε Γκέισες δεν αλλάζει και πολύ το απαράδεκτο της γραφής σου. Ειλικρινά λυπάμαι που έχασα τον χρόνο που για να απαντήσω σοβαρά και τεκμηριωμένα. Συγχαρητήρια για την "παιδεία" σου και την αγένειά σου..... Κσινο1000 σου ζητω ταπεινα συγγνωμη για το τροπο που μιλησα πιο πανω. Ειμαι κι εγω πατρινος. Αν σε δω στο δρομο σου χρωσταω μια παγωμενη μπυρα, ενα καφε. Δεν εχουν πολλοι ΖΖR. Εγω εχω ενα αντρεσακι χωρις αυτοκολλητα (μαμα με καθρεφτες και μαμα εξατμιση). Αλοιμονο δε ηθελα να γινω εριστικος. Καταλαβαινω τα επιχειρηματα ολων σας. Εχετε ολοι δικιο. Εγω αυτο που παρελειψα να πω ειναι: 1ον Βγαζει περιπου την ιδια δυναμη οπως ενα Ζ125 YAMAHA παπι διχρονο. 2ον Το FX εχει το ιδιο σκελετο απο το Ζ (για μενα εχει καλυτερο το FX, μαλλον). Δεν μοιαζει με σκελετο αλλου παπιου. Περισσοτερο με μικρης μηχανης. 3ον Το FX εχει τα ιδια φρενα, ζαντες, λαστιχα με το YAMAHA. 4oν Τo FX ειναι τετραχρονο. Σιχαινομαι τη μυρωδια του καμενου λαδιου πανω μου. Ειδικα αν ειναι απο προπορευομενο μηχανακι. Στα ματια μου ειναι μια καλη μετατροπη, μιας και ειμαι υπερ της καταργησης των διχρονων κινητηρων. Κατα τα αλλα, εκανα πολλα φαουλ σημερα. Με γεμισαν με προειδοποιησεις. Ουφ! Δε...Δε ξερω, μπορει να ειμαι λαθος εγω. Καντε ο,τι καταλαβαινετε. Διωξτε με. Βριστε με. Πλακωστε με στο ξυλο (οι Πατρινοι). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 PEACE για ονομα του Honda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Κσινο1000 σου ζητω ταπεινα συγγνωμη για το τροπο που μιλησα πιο πανω. Ειμαι κι εγω πατρινος. Αν σε δω στο δρομο σου χρωσταω μια παγωμενη μπυρα, ενα καφε. Δεν εχουν πολλοι ΖΖR. Εγω εχω ενα αντρεσακι χωρις αυτοκολλητα (μαμα με καθρεφτες και μαμα εξατμιση). Αλοιμονο δε ηθελα να γινω εριστικος. Κατα τα αλλα, εκανα πολλα φαουλ σημερα. Με γεμισαν με προειδοποιησεις. Ουφ! Δε...Δε ξερω, μπορει να ειμαι λαθος εγω. Καντε ο,τι καταλαβαινετε. Διωξτε με. Βριστε με. Πλακωστε με στο ξυλο (οι Πατρινοι). Δεκτή η συγνώμη. Όλα ΟΚ. Σιγά μη πλακωθούμε κιόλας. Ούτε να φύγεις χρειάζεται. Με ελάχιστη προσοχή για να μη παραφέρεσαι θα είσαι άρχοντας. Και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρεις. Για τις μετατροπές, θα σου πω αργότερα γιατί γράφω από το κινητό και δε βολεύει....Και άσε το κσινο1100. Γιάννη με λένε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosR1 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Πραγματικα εχει αρχισει και γινεται κουραστικη η αντιδραση σας σε τετοιους ειδους θεματα.Μολις δω τετοιο τιτλο ειμαι σιγουρος οτι δεν θα προλαβω να απαντησω γιατι θα εχει κλειδωθει απο την 1-2 σελιδα.Εσεις που μπηκατε και κραζετε γιατι δεν εχετε μπει και εδω http://www.mybike.gr...%B5%CF%84%CE%B5 να κραξετε?Επειδη ο συγγραφεας εχει tdm και δεν ειναι 15-16 με παπι?Επειδη αμα σου ερχεται απο απεναντι με το θεριο στην μια ροδα διατρεχεις λιγοτερο κινδυνο απο το να εχει παπι και να ριχνει ''ζεμπεκιες''?Η' επειδη τις κανουν σε ''ελεγχομενο'' και ''ειδικα διαμορφωμενο'' χωρο για τετοιου ειδους οδηγηση?Γιατι εκεινο το θεμα δεν εχει κλειδωθει και εχει φτασει 23 σελιδες?Ουτε εγω επικροτω τετοιους ειδους μετατροπες αλλα τι νομιζετε οτι θα σκεφτει ενας 16χρονος που προσπαθειτε να τον βαλετε στον ισιο δρομο μολις μπει και διαβασει το συγκεκριμενο αρθρο με τις σουζες οταν ολοι λενε ΝΑΙ κανω σουζες.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 ....Οσο υπαρχουν δασκαλοι,θα βγαινουν μαθηταδες!οσο υπαρχουν τραπουλες θα βγαινουνε ρηγαδες!!.....το λεει και το τραγουδι ρε παιδια!δε καταλαβαινω γιατι μερικοι καθεστε και απανταντε τα ιδια και τα ιδια σε καθε παρομοιο θεμα!!πιστευτε οτι ο οποιοσδηποτε θα βαλει μυαλο μεσω ενος φορουμ αν τον κραξουν 3 4 5 ατομα?ολος ο πλανητης να σε κραξει αν θελεις να κανεις κατι θα το κανεις!!αμα δε βρει τις πληροφοριες που θελει εδω θα τις βρει αλλου!απλο ειναι το θεμα.....υπαρχουν απειρα παρομοια ποστ με τα ιδια και τα ιδια........εδω δε βαζουν μυαλο 30αριδες 40αριδες με παιδια κτλπ μυαλο,θα βαλει ο 16αρης 18αρης κοκ?? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Koulis 600 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Μεγαλο λαθος αυτη η μετατροπη σε παπι.καποια στιγμη θα κοπει στη μεση...αλλα και ο τροπος σας ασχημος.αν ελεγε καποιος εβαλα στο 20ετιαςμοτορι μου κινητηρα απο cbr1000 ολοι θα λεγαμε πραβο,ωραιο και τα σχετικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Πραγματικα εχει αρχισει και γινεται κουραστικη η αντιδραση σας σε τετοιους ειδους θεματα.Μολις δω τετοιο τιτλο ειμαι σιγουρος οτι δεν θα προλαβω να απαντησω γιατι θα εχει κλειδωθει απο την 1-2 σελιδα.Εσεις που μπηκατε και κραζετε γιατι δεν εχετε μπει και εδω http://www.mybike.gr...%B5%CF%84%CE%B5 να κραξετε?Επειδη ο συγγραφεας εχει tdm και δεν ειναι 15-16 με παπι?Επειδη αμα σου ερχεται απο απεναντι με το θεριο στην μια ροδα διατρεχεις λιγοτερο κινδυνο απο το να εχει παπι και να ριχνει ''ζεμπεκιες''?Η' επειδη τις κανουν σε ''ελεγχομενο'' και ''ειδικα διαμορφωμενο'' χωρο για τετοιου ειδους οδηγηση?Γιατι εκεινο το θεμα δεν εχει κλειδωθει και εχει φτασει 23 σελιδες?Ουτε εγω επικροτω τετοιους ειδους μετατροπες αλλα τι νομιζετε οτι θα σκεφτει ενας 16χρονος που προσπαθειτε να τον βαλετε στον ισιο δρομο μολις μπει και διαβασει το συγκεκριμενο αρθρο με τις σουζες οταν ολοι λενε ΝΑΙ κανω σουζες.... Αγαπητέ φίλε, μάλλον κάτι παρανόησες...... τα θέματα κλειδώνονται ΜΟΝΟΝ όταν παραβαίνουν τους κανόνες της θεματολογίας ή όταν υπάρχουν έριδες αντεγκλήσεις, προσωπικοί χαρακτηρισμοί κλπ. ΔΕΝ κλειδώνονται με κριτήριο το αν κάποιος γουστάρει ή δεν γουστάρει το θέμα. Και στο θέμα που αναφέρεις, και σε αυτό, οι διάλογοι, οι αντιρρήσεις και οι απόψεις είναι σε κόσμιο επίπεδο, οπότε δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Το αν θα βάλει μυαλό ο 16χρονος είναι άλλο θέμα, αλλά ακόμα και ένας να βάλει θα είναι κέρδος και για αυτόν και για τους υπόλοιπους. Τέλος, αν οι απόψεις σε κουράζουν, θυμήσου, κανείς δεν σε υποχρέωσε να τις διαβάσεις και να τις σχολιάσεις......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες