Jump to content
BlackAdder

Γάντια με 7€ !!!

Recommended Posts

όπως καταλάβατε τα γάντια πουλήθηκαν άντε να δούμε πότε θα τα φορέσουμε και μεις :pray:

Ελπίζω τα XXL να είνα κομπλέ γιατί αλλιώς :_zeppelin::kill:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ωραια γαντακια. Κι εμενα μου ειμαι μικρα και θα παραγγειλω πιο μεγαλα. Για τα λεφτα τους, αξιζουν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά μετρήσατε λάθος ή έχουν λάθος μετρολόγιο?

Λένε για μέτρηση περιμετρικά με την μεζούρα πάνω στους κόμπους με το χέρι σφιγμένο σε γροθιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα αγόρασα ένα ζευγάρι γάντια μάρκας probiker pr5 στα 25ευρώ από το κατάστημα Louis στο βερολίνο. Την μάρκα την ξέρετε? Θα μου κρατήσει άραγε? Φαίνονται αξιόλογο γάντι με καλή προστασία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτά τα ίδια με του κινέζου δεν είναι; http://www.car.gr/parts/view/717975/ απο 65ε, 35ε; :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτά τα ίδια με του κινέζου δεν είναι; http://www.car.gr/parts/view/717975/ απο 65ε, 35ε; :shock:

χαχαχααχχα ίδια είναι.... ρε τους πουστ__ες!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλά είμεθα απερίγραπτοι, να δείτε που ψηφίζουν ___οκ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως στο ταμπέλακΐ γράφει ότι φτιάχνονται στο αμβούργο

εσύ φίλος αυτά δεν πήρες; δεν είναι τα ίδια με του κινέζου, δες τα καλύτερα :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και επειδή είναι αυτα, πως βγαίνει το συμπερασμα ότι είναι κινέζικα? Βασικα ο χρονος θα δείξει :-)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο ηθελα να σας δειξω και εγω... πραγματικα μπραβο που το μιραστηκες μαζι μας BlackAdder.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και επειδή είναι αυτα, πως βγαίνει το συμπερασμα ότι είναι κινέζικα? Βασικα ο χρονος θα δείξει :-)

Δεν είπα ότι τα δικά σου είναι κινέζικα....αυτά που πήρες εσύ από το λούις δεν ίδια με αυτά του κινέζου (που έγραψε το παλικάρι στο αρχικό ποστ κ που ποστάρισα κ εγώ από τον Έλληνα πωλητή), αυτό εννοούσα παραπάνω :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως αν καποιος μπορει να παραγγείλει θελω και εγω μιας και δεν εχω paypal...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά μετράμε την παλάμη όπως δείχνει η εικόνα ή τον καρπό όπως γράφετε κάποιοι;

Ας απαντήσει κάποιος γρήγορα γιατί μάλλον θα τα παραγγείλω και εγώ :).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και χειμώνας έρχεται εγώ τα παρήγγειλα να υπάρχουν....

+1

Mολις τα παραγγειλα κ εγω.. μαζι με κατι αλλα πραγματακια..

Οποτε...Αναμονη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα συγκεκριμένα γάντια είναι πολύ καλά για την σχεδόν αστεία τιμή τους. Έχω πάρει 3 ζευγάρια τα τελευταία 2,5 χρόνια. Το βασικό τους πρόβλημα είναι ότι σκίζονται εύκολα στο σημείο που τελειώνει η παλάμη από το βάλε βγάλε, όσο προσεκτικά και αν τα χειριστείς. Βέβαια, επισκευάζονται εξίσου εύκολα. Είναι δροσερά και με ικανοποιητική εφαρμογή. Πού και πού θα τους ξεφύγει καμιά κλωστή. Τα "μπιλάκια", που έχουν για καλύτερο γκριπ, φεύγουν μετά από καιρό στα σημεία που έρχονται σε επαφή με μανέτες και γκριπάκια, δηλαδή εκεί που χρειάζονται!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ανοίγουν ιδιαίτερα. Η αλήθεια είναι ότι τα μεγέθη τους δεν είναι σωστά και καλό είναι να υπολογίζει κανείς +1 προς τα πάνω. Φορώ L αλλά τα L μου ήταν τσίμα τσίμα. Τα XL με βόλεψαν μια χαρά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οποτε θελω τα XXL... Με ζορισαν σημερα που πηγα μια βολτα... Giorgos_S Εσυ τα πειρες απο το ebay? Αν ναι ειχε τιποτα παραπανω χρεωσεις? με τελωνεια κτλ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα παρήγγειλα σήμερα και αναμένω. Τελωνείο δε θα παίξει σε καμία περίπτωση μιας και 1ον η αξία είναι μικρή και 2ον είναι με απλό ταχυδρομείο και επομένως δεν εκτελωνίζονται τέτοια μικροδέματα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα