BLoR 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 όπως καταλάβατε τα γάντια πουλήθηκαν άντε να δούμε πότε θα τα φορέσουμε και μεις Ελπίζω τα XXL να είνα κομπλέ γιατί αλλιώς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2012 Ωραια γαντακια. Κι εμενα μου ειμαι μικρα και θα παραγγειλω πιο μεγαλα. Για τα λεφτα τους, αξιζουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2012 Τελικά μετρήσατε λάθος ή έχουν λάθος μετρολόγιο? Λένε για μέτρηση περιμετρικά με την μεζούρα πάνω στους κόμπους με το χέρι σφιγμένο σε γροθιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelospower 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 Σήμερα αγόρασα ένα ζευγάρι γάντια μάρκας probiker pr5 στα 25ευρώ από το κατάστημα Louis στο βερολίνο. Την μάρκα την ξέρετε? Θα μου κρατήσει άραγε? Φαίνονται αξιόλογο γάντι με καλή προστασία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pesadilla 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2012 Αυτά τα ίδια με του κινέζου δεν είναι; http://www.car.gr/parts/view/717975/ απο 65ε, 35ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2012 Αυτά τα ίδια με του κινέζου δεν είναι; http://www.car.gr/parts/view/717975/ απο 65ε, 35ε; χαχαχααχχα ίδια είναι.... ρε τους πουστ__ες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2012 καλά είμεθα απερίγραπτοι, να δείτε που ψηφίζουν ___οκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelospower 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2012 Πάντως στο ταμπέλακΐ γράφει ότι φτιάχνονται στο αμβούργο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pesadilla 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2012 Πάντως στο ταμπέλακΐ γράφει ότι φτιάχνονται στο αμβούργο εσύ φίλος αυτά δεν πήρες; δεν είναι τα ίδια με του κινέζου, δες τα καλύτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelospower 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2012 Και επειδή είναι αυτα, πως βγαίνει το συμπερασμα ότι είναι κινέζικα? Βασικα ο χρονος θα δείξει :-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsimuhas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2012 Αυτά τα ίδια με του κινέζου δεν είναι; http://www.car.gr/parts/view/717975/ απο 65ε, 35ε; Αυτο ηθελα να σας δειξω και εγω... πραγματικα μπραβο που το μιραστηκες μαζι μας BlackAdder. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pesadilla 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2012 Και επειδή είναι αυτα, πως βγαίνει το συμπερασμα ότι είναι κινέζικα? Βασικα ο χρονος θα δείξει :-) Δεν είπα ότι τα δικά σου είναι κινέζικα....αυτά που πήρες εσύ από το λούις δεν ίδια με αυτά του κινέζου (που έγραψε το παλικάρι στο αρχικό ποστ κ που ποστάρισα κ εγώ από τον Έλληνα πωλητή), αυτό εννοούσα παραπάνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsimuhas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2012 Παντως αν καποιος μπορει να παραγγείλει θελω και εγω μιας και δεν εχω paypal... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2012 Τελικά μετράμε την παλάμη όπως δείχνει η εικόνα ή τον καρπό όπως γράφετε κάποιοι; Ας απαντήσει κάποιος γρήγορα γιατί μάλλον θα τα παραγγείλω και εγώ :). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsimuhas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 Αν και χειμώνας έρχεται εγώ τα παρήγγειλα να υπάρχουν.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Great 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 Αν και χειμώνας έρχεται εγώ τα παρήγγειλα να υπάρχουν.... +1 Mολις τα παραγγειλα κ εγω.. μαζι με κατι αλλα πραγματακια.. Οποτε...Αναμονη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Τα παρήγγειλα και εγώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsimuhas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 μολις τα παρελαβα! ειναι πολυ καλα για τα λευτα τους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 κρίμα που δε σας πρόλαβα νωρίτερα...... http://www.ebay.co.uk/itm/Free-Shipping-New-Popular-Pro-Biker-Motorcycle-Outwear-Sports-Racing-Gloves-Bike-/221051092955?pt=UK_Motorcycle_Gloves&var=&hash=item3377abffdb#ht_9180wt_1163 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsimuhas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Δεν πειραζει... Εφεξε για τους επομενους..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο φυσικός 1.350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Τα συγκεκριμένα γάντια είναι πολύ καλά για την σχεδόν αστεία τιμή τους. Έχω πάρει 3 ζευγάρια τα τελευταία 2,5 χρόνια. Το βασικό τους πρόβλημα είναι ότι σκίζονται εύκολα στο σημείο που τελειώνει η παλάμη από το βάλε βγάλε, όσο προσεκτικά και αν τα χειριστείς. Βέβαια, επισκευάζονται εξίσου εύκολα. Είναι δροσερά και με ικανοποιητική εφαρμογή. Πού και πού θα τους ξεφύγει καμιά κλωστή. Τα "μπιλάκια", που έχουν για καλύτερο γκριπ, φεύγουν μετά από καιρό στα σημεία που έρχονται σε επαφή με μανέτες και γκριπάκια, δηλαδή εκεί που χρειάζονται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsimuhas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Ανοιγουν καθολου με τον καιρο? γιατι εγω πειρα τα XL και μου ειναι ισα ισα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο φυσικός 1.350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Δεν ανοίγουν ιδιαίτερα. Η αλήθεια είναι ότι τα μεγέθη τους δεν είναι σωστά και καλό είναι να υπολογίζει κανείς +1 προς τα πάνω. Φορώ L αλλά τα L μου ήταν τσίμα τσίμα. Τα XL με βόλεψαν μια χαρά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsimuhas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Οποτε θελω τα XXL... Με ζορισαν σημερα που πηγα μια βολτα... Giorgos_S Εσυ τα πειρες απο το ebay? Αν ναι ειχε τιποτα παραπανω χρεωσεις? με τελωνεια κτλ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Τα παρήγγειλα σήμερα και αναμένω. Τελωνείο δε θα παίξει σε καμία περίπτωση μιας και 1ον η αξία είναι μικρή και 2ον είναι με απλό ταχυδρομείο και επομένως δεν εκτελωνίζονται τέτοια μικροδέματα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες