BlackAdder 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 Εδώ και καιρό έχω βρεί ένα ωραίο ιντερνετικό κατάστημα με τρελές τιμές σε ήλεκτρονικά είδη (καλώδια, αντάπτορες κ.λπ) και δωρεάν μεταφορικά. Πρόκειται για το buyincoins.com Εκεί που χάζευα λοιπόν μπαίνω και στην ενότητα cycling και βλέπω κάτι γάντια που μόνο για ποδηλασία δεν είναι. Τιμή; 7,08€ Με τα προστατευτικά, τους φαινόντουσαν μια χαρά. Τα γάντια που είχα απο προστασία δεν είχαν σχεδόν τίποτα οπότε λέω άντε να δοκιμάσω. Έφτασαν λοιπόν σήμερα (μετά απο 3 περίπου εβδομάδες που κάνουν συνήθως) και τι ευχάριστη έκπληξη! Είναι εξαιρετικά. Ραφές, εφαρμογή και προστατευτικά, για την τιμή τους δεν παίζονται. Μπορεί να μην ανταγωνίζονται ακριβά γάντια των 50€-80€ αλλά για κάποιον που δεν έχει να δώσει τόσα και δεν φοράει τίποτα αξίζουν πιστεύω. Ορίστε και μερικές φωτό: Θα τα βρέιτε εδώ: http://www.buyincoins.com/bicycle-bike-motorcycle-riding-protective-gloves-black-product-6436.html 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Sorry, αλλα 7 ευρώ δεν δίνω για κάτι το οποίο θα πρέπει να σώσει το τομάρι μου (χέρια στη συγκεκριμένη περίπτωση) σε περίπτωση στραβής (φτου-φτου μακριά απο εμάς)... Καλό είναι να γλιτώνουμε μερικά φράγκα εκεί που μπορούμε - στο θέμα εξοπλισμού όμως δεν χωράνε τσιγκουνιές κατά την ταπεινή μου άποψη... "οn budget" και μοτοσυκλετισμός είναι έννοιες που δεν συμβαδίζουν (κατ'εμέ πάντα). Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν αναφέρομαι σ'εσένα Black αλλα γενικά Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2012 από τον klem578 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 Σκέψου ότι άλλοι δίδουν 30 και 40 ευρώ για επώνυμα γάντια χωρίς τις προστασίες του "φτηνού" αυτού γαντιού. Άρα το θεωρώ μόνο κέρδος να μπορεί να προμηθευτεί κάποιος ένα τέτοιο γάντι με 7 ευρά. Βέβαια, προϋπόθεση είναι να μην προκαλεί τίποτα φαγούρες ή αλλεργίες κλπ. Κατά τα άλλα, για όποιον δεν μπορεί να διαθέσει πολλά χρήματα φαίνεται άριστη λύση. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 Εγω θα ελεγα να το παρεις και να το δεις απο κοντα. 7€ ειναι κλαιν λεφτα. Αλλα αν δε σε καλυπτει απο θεματα ασφαλειας,χρηστικοτητας και υγειας(οπως ειπε ο Γιωργος αλλεργιες κ φαγουρες), τοτε να δεις κατι αλλο καθαρα μοτοσυκλετιστικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 Sorry, αλλα 7 ευρώ δεν δίνω για κάτι το οποίο θα πρέπει να σώσει το τομάρι μου (χέρια στη συγκεκριμένη περίπτωση) σε περίπτωση στραβής (φτου-φτου μακριά απο εμάς)... Καλό είναι να γλιτώνουμε μερικά φράγκα εκεί που μπορούμε - στο θέμα εξοπλισμού όμως δεν χωράνε τσιγκουνιές κατά την ταπεινή μου άποψη... "οn budget" και μοτοσυκλετισμός είναι έννοιες που δεν συμβαδίζουν (κατ'εμέ πάντα). Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν αναφέρομαι σ'εσένα Black αλλα γενικά Βέβαια τα ίδια ολόιδια γάντια ίσως αν γράφανε πάνω Dainese να τα αγοράζαμε και €50 ... 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackAdder 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 Sorry, αλλα 7 ευρώ δεν δίνω για κάτι το οποίο θα πρέπει να σώσει το τομάρι μου (χέρια στη συγκεκριμένη περίπτωση) σε περίπτωση στραβής (φτου-φτου μακριά απο εμάς)... Το ξέρω αλλά κάποιοι δεν έχουν 50€ για γάντια, και κυκλοφορούν χωρίς τίποτα. Μια ματιά στα φανάρια θα το επιβεβαιώσει. Και δεν λέω να τα πάρει κάποιος που ταξιδεύει ή μπαίνει πίστα, για καθημερινή χρήση μια χαρά είναι. Τα προηγούμενα που έχω τα είχα αγοράσει 30€ και δεν έχουν καμία προστασία (κάτι μαξιλαράκια στην παλάμη 1cm πάχος...). "οn budget" και μοτοσυκλετισμός είναι έννοιες που δεν συμβαδίζουν Διαφωνώ γιατί έτσι θα έπρεπε να αγοράζουμε ότι ακριβότερο υπάρχει, και φυσικά θα το έπερναν χαμπάρι οι εταιρίες και οι τιμές θα πετούσαν ακόμη πιο ψηλά. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν αναφέρομαι σ'εσένα Black αλλα γενικά Ενοείται ότι δεν υπάρχει θέμα, κουβέντα κάνουμε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 Μόλις τα χρησιμοποιήσεις σε μερικές βόλτες (και με υψηλές θερμοκρασίες) δώσε μας feedback για αίσθηση, ποιότητα κατασκευής, άνεση κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 αμα παραγειλεις ενημερωσε....με ψηνουν κ εμενα!! η μαρκα Pro-biker αν δε κανω λαθος , δεν ειναι και αγνωστη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 προσπαθω να μπω στο site και δεν μπορω! εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 προσπαθω να μπω στο site και δεν μπορω! εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα? Κοσμά, δοκίμασε με άλλον explorer. Εμένα μπαίνει κανονικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) to site ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ! απο υλικό τι ειναι? δερμα? στην παλάμη ? γιατι αν ειναι συνθετικο και συρθεις μπαι μπαι χερακια! επισης το καλοκαιρι θα σκασεις και θα γεμισεις σπυρακια και θα βρωμανε πλαστικο!!! κατα τα αλλα σουπερ εμφανισιμα! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2012 από τον SONY Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Koulis 600 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 για τιμη τιμη τους φαινονται μια χαρα.ειδικα αν δεν εχουν τπτ προβληματα οπως ανεφεραν τα παιδια πιο πανω.περιμενουμε εντυπωσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 BlackAdder, ευχαριστω πολυ. Μολις τα παρηγγειλα κι εγω. Εντυπωσεις οταν θα ερθουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 αμα παραγειλεις ενημερωσε....με ψηνουν κ εμενα!! η μαρκα Pro-biker αν δε κανω λαθος , δεν ειναι και αγνωστη H μάρκα probiker είναι διαφορετική (είναι αποκλείστικη του Louis) απο αυτή που βλέπουμε εδώ pro-biker. Αυτά που βλέπω ταιριάζουν μάλλον πιο πολύ για ποδήλατο. Φυσικά και στη μηχανή, από το τίποτα είναι καλύτερα. Και η τιμή τους είναι εξαιρετικά χαμηλή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Επειδή και εγώ δεν είχα καλά γάντια πήρα αυτά Δυστυχώς δεν έχουν προστατευτικά κοκάλινα αλλά στο κρύο και την βροχή είναι πάρα πολύ ζεστά. Έχουν κάτι υποτυπώδες προστασίες για την τριβή σε περίπτωση στραβής αλλά σίγουρα δεν είναι σαν το κοκάλινο. Όχι ότι μου περισσεύουν λεφτά τα μάζευα αρκετό καιρό απλά μέχρι να τα μαζέψω φόραγα και εγώ φτηνά. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2012 από τον aposperittis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackAdder 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 Τα υλικά τους είναι: Palm: 65% syn-leather Fabric 20% PVC 15% Genuine Leather Back: 40% nylon 40% polyester 20% Genuine Leather Lining Materials: 70% polyester 30% foam Τα προστατευτικά τους είναι γερα, το υφασμα τους ειναι λεπτό. Το site τα έχει στα είδη ποδηλάτου ούτως ή άλλως, κατά τη γνώμη μου είναι υπερβολικά για ποδήλατο και οκ σαν πολύ φτηνή λύση μηχανής (εγώ για το scooter τα θέλω). Δεν θα αγόραζα άλλα γιατί αυτά που έχω κρατάνε μια χαρά αλλά τα είδα αυτά με τα προστατευτικά πάνω απο τα δάκτυλα και λέω δεν μαμιέται ας τα πάρω να δω τι είναι.... Αδιάβροχα δεν είναι φυσικά. Το πως συμπεριφέρονται με τη ζέστη θα δείξει. Γενικά θα τα τεστάρω διεξοδικά... Πάντως για 7€ τα κρατάς και για έναν περιστασιακό συνεπιβάτη που λέει ο λόγος... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 Για ποδήλατο σε αστικό κύκλο ναι είναι υπερβολικά. Για εκτός δρόμου και γενικά πιο 'σπορ' καταστάσεις είναι τέλεια. Για 7 ευρά είναι μούρλια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackAdder 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Όσον αφορά το θέμα της τιμής θα φέρω 3 παραδείγματα: Το ένα είναι μια μάσκα (μηχανής-ποδηλάτου) που πήρα το φθινόπορο πάλι απο κίνα. Είναι δοκιμασμένη σε τρελά κρύα και πολύ αποτελεσματική. Εγω της έβαλα και ένα φίλτρο άνθρακα από άλλη μάσκα του εμπορίου για να κόβω και τα καυσαέρια όσο μπορώ. Το φίλτρο κάνει 9€ απο ιταλία (2 τεμάχια) και πλένεται. Η μάσκα έχει 1€ ναι 1€ Η αμέσως φτηνότερη που βρήκα στην Ελλάδα είχε 20€ και ήταν μόνο για το πρόσωπο.... Αυτή αν τη φέρει κάποιος εδώ πόσο λέτε να την δώσει; 1€; Δεν νομίζω.... Παράδειγμα 2ό. Απο το Buyincoins έχω αγοράσεο φορτιστή και καλώδια για το Iphone. Ο απλός φορτιστής έχει 1,2€ δουλεύει κανονικά και πολύ φοβάμαι ότι κατασκευάζεται στο ίδιο εργοστάσιο με αυτόν της apple. Πόσο κάνει της apple; Το σετάκι μαζί με καλώδιο και φορτιστή αυτοκινήτου έχει 3,78€... Όλα δοκιμασμένα για πάνω απο 2 χρόνια. Δεν έσκασε τίποτα.... Τέλος καλώδιο HDMI 1,5m πόσο; 1,87€! Πόσο το βρίσκουμε εδώ; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2012 από τον BlackAdder 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 Βέβαια τα ίδια ολόιδια γάντια ίσως αν γράφανε πάνω Dainese να τα αγοράζαμε και €50 ... Mπα.. Οτι δίνεις, παίρνεις - αυτό ισχύει στο 99% των περιπτώσεων... Θα μπορούσα φίλτατε να γράψω ολόκληρη λίστα προϊόντων "μάρκας" και "μη μάρκας" αγορασμένα και χρησιμοποιημένα απο εμένα αλλά δεν βλέπω τον λόγο - μάντεψε όμως ποια είναι ακόμα σε καλή κατάσταση σε σχέση με τα άλλα (hint : οχι τα "no name" σίγουρα). Καλό θα ηταν επίσης να μην έχουμε διπλά standard, κοινώς, να μην είμαστε υπέρμαχοι εταιριών/επώνυμων προϊόντων εκει που μας βολεύει και αλλού όχι, και μιας που μιλάμε για είδη μοτοσυκλετισμού, πιστεύεις πως δεν πληρώνουμε "φίρμα" οταν π.χ, αγοράζουμε κράνη Arai/Shoei ? Τα 500-60-700 που ζητάνε οι Τζαπωνέζοι για το Χ,Ψ κράνος τους νομίζεις πως δικαιολογούνται μόνο επειδή σου παρέχουν ("και καλά") την ύψιστη ασφάλεια για το κεφάλι σου/μας ? Δυστυχώς ή ευτυχώς, όπως πολλά πράματα στη ζωή, την επωνυμία την πληρώνεις, σύμφωνοι, απο 'κει και πέρα όμως, η τιμή που δίνεις δεν έχει να κάνει μόνο επειδή το Χ προϊόν φέρει το Ψ λογότυπο πάνω του. Στην τελική, όπως όλα στη ζωή, είναι θέμα επιλογών... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackAdder 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 Πληρώνεις όμως και διαφήμιση, αποθήκες, καταστήματα, υπαλλήλους και κέρδος των μεσαζόντων.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 Κοσμά, δοκίμασε με άλλον explorer. Εμένα μπαίνει κανονικά... ειναι οκ τωρα,ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πληρώνεις όμως και διαφήμιση, αποθήκες, καταστήματα, υπαλλήλους και κέρδος των μεσαζόντων.... Και R&D, και designers και... Πράματα τα οποία δεν έρχονται "κούτρα" σε σχέση με τους αντιγραφίστες Κινέζους, σωστά ? Γι'αυτο και οι no name εταιρίες/υπόγεια θα παραμείνουν πάντα το ίδιο (βλέπε: αυτό που είναι), γιατί δεν εχουν ΤΙΠΟΤΑ αλλο να προσφέρουν πέρα απο την ιμίτα (και αυτή κακής ποιότητας). Adder, κοίτα, και εγώ δεν ήμουν τις μάρκας ποτε, κοινώς, άμα γουστάρω κατι το αγοράζω ανεξαρτήτως ταμπέλας/λογοτύπου, το να λέμε όμως οτι είναι το ίδιο ποιοτικά, ε, αμα θέλει κάποιος να το πιστέψει ας το πιστέψει... Υποσχέθηκα να μην αναφέρω παραδείγματα αλλα, ναι... 1) Οι Rizoma καθρέπτες που με ενδιέφεραν, έβγαιναν στα 200 ευρώ, δεν ηθελα να τα δώσω καθώς αυτοι αποτελούν οτι πιο αναλώσιμο σε περίπτωση μπίστου/τούμπας κτλπ, ετσι λοιπόν πήγα και τσίμπησα τα Κινέζικα ιμίτα' - είναι το ίδιο ? Φυσικά και όχι, ούτε το φινίρισμα, ουτε η ποιότητα βαφής ούτε και η ποιότητα τζαμιού είναι το ίδιο με τα original, άμα σου έλεγα το αντίθετο θα ήμουν ψεύτης. Μάντεψε ποια εταιρία πλήρωσε για το R&D και τους σχεδιαστές (οι οποίοι δεν δουλεύουν αφιλοκερδώς) για να υλοποιηθεί η παραγωγή τους (σίγουρα όχι οι Κινέζοι). Οπότε, όχι, δεν πληρώνεις μονο την "μάρκα" και την "διαφήμιση" υπάρχουν και άλλοι παράγοντες φίλτατε... 2) 2-3 διαφορετικά Ζευγάρια component καλωδίων (Κινεζιές) για κονσόλες κτλπ τα οποία δημιουργούσαν προβλήματα με banding/γενική αλλοίωση χρωμάτων/κακή ποιότητα εικόνας γενικότερα - τα οποία προβλήματα εξαφανίστηκαν με την μία με την αγορά ποιοτικότερων καλωδίων. 3) Διάφορα mouse για PC των οποίων ξέφτιζε το χρώμα για το χαβαλέ πάνω στο ίδιο σου το χέρι/προκαλούσαν φαγούρα. 4) Αγνώστου προέλευσης τσαντάκι μηρού το οποίο τρύπησε/σκίστηκε μετά απο 3 χρήσεις μόλις. 5) Αντιανεμικό Κινεζιά το οποίο κάθε φορά που το φορούσα νόμιζα λες και ήμουν μέσα σε γ@μω-σάουνα. Θέλεις να συνεχίσω ? xD Δε μου λές, το iphone που έχετε φίλτατε γιατί το αγοράσατε ? Υπερεκτιμημένη και η Apple, αυτή και αν χρεώνει Premium τιμές για τα προϊόντα της - διαφωνείς ? Να σου πώ γιατί πληρώνεις τόσο τα ipad-ια και iphon-ια ? Γιατί κάποιοι κύριοι πληρώνονται αμυδρά για την σχεδίαση τους (τους οποίους με την σειρά σου τους πληρώνεις και εσύ), κάποιοι κύριοι πρέπει να καθίσουν να γράψουν κώδικα για το iOS για να μπορείς να έχεις "την τιμή" να το χρησιμοποιείς μέσω της συσκευής, και, και και... Aμα έρθω και σου πω " φιλαράκιδι, τσέκαρε να'ουμ την ιμιτασιόν iphone που πήρα, είναι το ιδιο καλό με το original" θα είμαι λάθος ναι ή όχι ? Γίνομαι αντιληπτός, σωστά ? Για τους δικούς μου λόγους, την Apple δεν την συμπαθώ σαν εταιρία, το να γυρίσω όμως και να πώ οτι δεν είναι ποιοτικά ή οτι δεν κάνουν καλά αυτό για το οποίο προορίζονται θα είναι ψέμα και κάτι το τελείως υποκειμενικό - καλό θα ήταν να προσπαθούμε να είμαστε και αντικειμενικοί όσο το δυνατόν περισσότερο. Συζήτηση να γίνεται βέβαια, οπότε... ΥΓ: δεν είχα σκοπό να ανατρέψω το τοπικ σου, γι'αυτο σου ζητάω συγγνώμη αδερφέ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2012 από τον klem578 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 Κλεμ578 μ'αρεσεις ρε φιλε! (Στις αποψεις εννοειται) (Οχι οτι εισαι ασχημος αλλα,,,ειμαι και παντρεμενος...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 τα ιδια ακριβως γαντια υπαρχουν στο ε μπαυ..το ξερω επειδη τα ειχα λοκαρει για αγορα..αλλα ακομα το σκεφτομαι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 το καλό με τα φτηνά είναι οτι κοστίζουν όσο πραγματικά κάνουν πολύ φτηνά δηλαδή! αλλά και η ποιότητα βλέπεις διαφορές. π.χ για το κινητό που λέει ο φίλος είχα πάρει και εγώ κάποτε σετάκι με τα πάντα όλα απο εμπαυ όντως τιμή ξεφτίλα αλλά το καλωδιάκι του usb ήταν το μισό σε πάχος απο ένα κανονικό σίγουρα δεν είναι τα ίδια πράγματα. απλά στα επώνυμα πληρώνεις ως ένα βαθμό το όνομα και ίσως το άφτερ σαν εξυπηρέτηση. τους κινέζους ότι τους πληρώσεις σου φτιάχνουν πάει μια καλή εταιρεία και κάνει γραμμή παραγωγής εκεί και βγάζει καλά και το ίδιο εργοστάσιο μπορεί να βγάζει και δεύτερα φτηνότερα. το θέμα είναι όταν μεγάλες εταιρείες πλέον ρίχνουν την ποιότητα αλλά κρατάνε τις παλιές τιμές. π.χ πήρα northface soft shell παντελόνι και απο τον πρώτο μήνα είχε αρχίζει να ξεφτίζει λίγο...αλλά το πλήρωσα όσο έκανε παλιά παλιά όμως θα κρατούσε πολύ περισσότερο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες