George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 αντε ρε μολογατε το!!! θα βαρεθουμε κ δεν θα δωσουμε συγχαρηκια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 μπρε μήπως είναι κατι τέτοιο: ήταν πολύ της μόδας στην Γερμανία... Εδώ που τα λέμε στην ηλικία του...πρέπει να το πάρει απόφαση...και να κάνει το επόμενο βήμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ενω εχει δοθει στοιχειο φωτια, εσεις ψαχνετε αλλου γι αλλου.... :P :P Ενα θα πω......... Θα χαρει πολυ ο Yamahakias Τροποποιήθηκε Απρίλιος 26 , 2012 από τον yamahakias666 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.733 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 εγω ειπα R7, αλλα πανω στην τρελα θα πω και αλλο , λες να επαιξε κανα FZX 750?!?!? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Εγω λεω οτι το θεμα εχει παει απατο που δεν δινεται καμια πληροφορια παραπανω... πφφφ Θελετε μαθηματα μου φαινεται απο τους Πατρινους... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 ...να μιλησει ο μελλοντικος κατοχος ...εμενα δεν μου πεφτει αλλο λογος!.... Το ότι δεν σου πέφτει λόγος δεν είναι δέσμευση η υποχρέωση που σε εμποδίζει να τον καρφώσεις και να μας τον δώσεις στεγνά. Κάρφωσε τον και πες μας επιτέλους τι πήρε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.733 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 καλα λεει ,πεστα ρε Θωμα ,μας εσκασε ο Χριστιανος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Λοιπον σε διπλανο θεμα καποιος ποσταρε κατι κακο... http://www.mybike.gr...ost__p__1151297 Λεπτομεριες τις φωτο γυρο γυρο μαρτυρουν οτι το μηχανακι αυτο μπορει βρισκεται γερμανια (το ποδηλατο Winora, ποδηλατικα κρανη κατι που μονο στο εξωτερικο συνηθιζεται)... Υamaha ΤΖR... ακυρο τωρα ειδη η φωτο ειναι απο το βικεπικς... Αλλα σαν υποθεση καλα παει :D (αν και το μηχανακι βρισκεται αγγλια συμφωνα με το βικεπικς) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 26 , 2012 από τον BlackmanGR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Πρέπει να γίνει διευκρίνηση του αρχικού post. Σε τι πίστες; Χωμάτινες ή Nurburgring? :P :P :P Θα μας διαφώτιζε κάπως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Εγω λεω οτι το θεμα εχει παει απατο που δεν δινεται καμια πληροφορια παραπανω... πφφφ Θελετε μαθηματα μου φαινεται απο τους Πατρινους... Πες τα πεστααα!!!Διατηρουμε και Γραφειο Εξυπηρετησης Κοινου για αναλογες περιπτωσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) εγω ειπα R7, αλλα πανω στην τρελα θα πω και αλλο , λες να επαιξε κανα FZX 750?!?!? Αυτό ρε μεγάλε δεν είναι νεανικό όνειρο αλλά εφιάλτης. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 27 , 2012 από τον makisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Πρέπει να γίνει διευκρίνηση του αρχικού post. Σε τι πίστες; Χωμάτινες ή Nurburgring? :P :P :P Θα μας διαφώτιζε κάπως. Έλα που μου θες και διευκρινίσεις, είδες πουθενά στις φώτο καμιά χωμάτινη πίστα; Άσλαφτρος, άφσαρλτος, άλσφατος................ άει σιχτίρ, διξί χέρ' στου χαντάκι............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Άσλαφτρος, άφσαρλτος, άλσφατος................ .. Spuer Mtorad εναιι δλαηδη;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 HONDA RS 250 Yamaha TZ 250 Η λεξη βγρωμογκαζο μου μουρισε 2χρονιλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Επίσης, έτσι για να σας βοηθήσω, διαθέτει συνδυασμό αναλογικών - ψηφιακών οργάνων......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Έλα που μου θες και διευκρινίσεις, είδες πουθενά στις φώτο καμιά χωμάτινη πίστα; Άσλαφτρος, άφσαρλτος, άλσφατος................ άει σιχτίρ, διξί χέρ' στου χαντάκι............. :rotfl: Μία είναι όλη κ όλη η φωτό μωρέ. Τι να καταλάβω; :P Αναλογικό και ψηφιακό μαζί ε; χμμμ άρα αποκλείουμε το TZR 250... Κάνα FZR; Δεν ξέρω κι αν είχε τέτοιο συνδυασμό... Δεν έχω καβαλήσει ποτέ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Ρε λετε να ειναι κανενα ΝR αλλα δεν ταιριαζουν τα χρωματα και το υψος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 ΖΜπρώξτε λιγάκι να πάρει μπροστά το θέμα... έπρεπε να είχε φτάσει καμιά 15αριά σελίδες τώρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 VTR SP1?????????Γκαστρωθηκαμε........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Μέχρι να το αποκαλύψετε, θα τό 'χει πουλήσει...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Συνεχίστε έτσι ρε.....όταν αποκαλυφθεί αντί για συγχαρίκια θα λάβει καντήλια :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Μέχρι να το αποκαλύψετε, θα τό 'χει πουλήσει...... Μπααααααααα, (και) αυτό ήρθε (ή μάλλον έρχεται) για να μείνει.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: Μου τελειώνουν τα πατατακια και ακόμα τίποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες