Jump to content
IoannisPanagiotidis

"New Entry"...μελός μας, με νεο "υπερτούμπανο"... προσεχώς.....

Recommended Posts

...λοιπον .....γκουχου-γκούχου!..... :pimp:.... συντροχοι , συναδελφοι , συνέλληνες , συμφορητες ... (...εμφανής επηρεασμένος απ την προεκλογικη περιοδο)

....

:smoke: ....... τα πολλα λογια ειναι φτωχια ...αλλά λεω να σας το φερω σιγα-σιγα!... για να μην εχουμε άλλα . Το λοιπον ... με τα ματια ακομα υγρα απ τη συγκίνηση....και με τρεμάμενη φωνη απ τη ψυχολογική φόρτιση, (...καθοτι ειχα την τιμη να μεσολαβησω στην αγορα) .....θελω να σας ενημερωσω , οτι αξιοτιμο και γνωστο μελος του Βόρειου κλιμακίου εν Ελλαδι...αποφασισε να προχωρησει σε αγορα "βρωμόγκαζου ...ζούπερ/ντούπερ" μοτέρ .... εισαγωγη απο Γερμανια ... , με πάμπολλες παρουσίες σε πολλές πίστες, ......από πρώην αγωνιζόμενο που σταμάτησε να τρέχει λόγω ηλικίας !...για να βοηθησω το εργαλειο ειναι γιαπωνεζικο ..και σιγουρα στοίχειωσε τα ονειρα πολλων απο εμας στη παιδικη μας ηλικια!

αποκαλυπτική φωτογραφια κατα την παραλαβη.....

2570782900101635583S600x600Q85.jpg

Όπως βλέπετε, διακρίνεται καθαρά.............. ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.........

...παρακαλείτε ο νεος ευτυχισμένος ιδιοκτήτης ...μετα την παραλαβη ..να κανει τα αποκαλυπτήρια!

P.S. : ...εχω εντολη να μην ανακοινωσω επισημα κατι πολυ συγκεκριμενο ...και για να κανουμε και λιγο χαβαλε να αφησω να κυλήσει το θεμα...αλλα ...ανθρωποι ειμαστε ...με ολα τα πάθη μας ....και μαλιστα εν μεσω κρισης.... το λοιπον ο αριθμος του τραπεζικου μου λογαριασμου θα δωθει σε οποιοδηποτε ενδιαφερόμενο ...που με το αναλογο εμβασμα ... :spiteful: .... θα παρεχω περαιτέρω πιο συγκεκριμενες πληροφοριες για το υπερτούμπανο ...μεσω P.M !

..... :crazy: ...... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γιαννη,ο προηγουμενος ιδιοκτητης μου κανει για 150 χρονων και μαλλον δεν τον κρατας αγκαλια,αλλα τον υποβασταζεις για να μην σωριαστει.

Οποτε με αυτο σαν δεδομενο,μαλλον παπουδιερα ειναι το μοτορι,οχι βρομογκαζο. :hunter:

Εκτος αν ηταν βρωμογκαζο πριν 40 χρονια.................. :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βοριο κλιμακιο και κοκκινο μοτορι,κανενας ΠαναγιωτηςΚ αγορασε το 5ου Χονδα............................... :smoke:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Honda c-50, αυτό με το καλάθι μπροστά στο τιμόνι. Με την εναλλακτική ανάρτηση μπροστά, σε μπλέ χρώμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιαννη,ο προηγουμενος ιδιοκτητης μου κανει για 150 χρονων και μαλλον δεν τον κρατας αγκαλια,αλλα τον υποβασταζεις για να μην σωριαστει.

....

...ναι γαμωτο ειναι λιγο μικροκαμμωμενος ε?... δεν μου φανηκε δηλαδη ... B) ...αλλα εδω που τα λεμε αν ειχαμε και τον Pedrosa διπλα του ...θα σου φαινοταν γιγαντας! Ετσι ειναι αυτοι οι χεραδες....μικροι στο ματι ... αλλα..... . :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωματινο Honda μοιριζομαι.... Χμμμμ. οσο για τον νεο ιδιοκτητη εχω μια υποψια αλλα δεν την καταθετω, θα περιμενω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βοριο κλιμακιο και κοκκινο μοτορι,κανενας ΠαναγιωτηςΚ αγορασε το 5ου Χονδα............................... :smoke:

βρε λετε ο ΠαναγιωτηςΚ να πηρε ακομα ενα honda ? :popcorn:

Το επόμενο Χόντα δεν θα το αγοράσω, θα μου το κάνουν δώρο μου είπαν................. κάτι σαν τα μπαρ ρε παιδί μου, πίνεις τέσσερα ποτά και κερνάμε το επόμενο..........

...................

βρωμόγκαζου ...ζούπερ/ντούπερ" μοτέρ .... εισαγωγη απο Γερμανια ... , με πάμπολλες παρουσίες σε πολλές πίστες, ......από πρώην αγωνιζόμενο που σταμάτησε να τρέχει λόγω ηλικίας !...για να βοηθησω το εργαλειο ειναι γιαπωνεζικο ..και σιγουρα στοίχειωσε τα ονειρα πολλων απο εμας στη παιδικη μας ηλικια!

Θα χαρει πολυ ο Yamahakias :shades:

Κάπου πάει το μυαλό μου για το "τούμπανο".........

5952278980_b746dac541.jpg

Ρε Γιάννη, έχω κάτι Γερμανικά Μάρκα, τα δέχεσαι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως και εμενα απο την φωτογραφια για ψιλοφτερο μου φαινεται. :shades:

Καμια πιο καθαρη παιζει ? Μαλλον οταν την εβγαλες ειχες λαθος ρυθμισεις στην φωτογραφικη :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε ξέχασα να ευχηθώ, πέταξα το κουφό μου και .........

Καλορίζικο λοιπόν καλοτάξιδο, απροβλημάτιστο, αγρατζούνιστο και πάντα όρθιο !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα