Jump to content
ALX™

Άφτερ μάρκετ τελικό σε σκούτερ.

Recommended Posts

Δεν ξέρω πόσοι έχετε δει (φαντάζομαι αρκετοί) αλλά για πείτε μου ρε παιδιά.... σας αρέσει αυτό το πράγμα?

Μιλάω φυσικά για τον ήχο γιατί από λουκ μια χαρά είναι.

Αυτός ο συνεχόμενος πατιναρισμένος ήχος που ακούγεται, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου και ειδικά εκείνα που παρακάνουν θόρυβο, με ενοχλούν αφάνταστα.

Είναι ένας στη γειτονιά με ένα TMax και Remus και μιλάμε είναι απίστευτος ο θόρυβος που κάνει. Απίστευτος και άσχημα αποδιδώμενος με ένα μόνιμο πατινάρισμα μέσα στα στενά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σε νοιώθω όσο δεν φαντάζεσαι, έχουμε και εμείς στην Πάτρα ένα παρόμοιο εργαλείο.

Λίγο πολύ όλοι οι Πατρινοί τον έχουν πετύχει.

Tmax με Remus Hexacone και βέβαια ξετάπωτη.

Όλο πάνω του πέφτω και δεν μπορείς να ακούσεις τίποτααααααααα, σορρυ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑ !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτος με την Remus μηπως ειναι ξεκρανωτος μελαχρινος????Γτ οντως κανει πολυ ενοχλητικο θορυβο...Υπηρχε κ αλλος ενας με Remus αλλα εβαλε Akrapovic τωρα

κ εγω σκουτερας ειμαι αλλα ποτε δεν θα βαζα εξατμιση για να ακουγομαι...το θεωρω τρομερη καγκουρια στο σκουτερ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελείως τραγικό βέβαια, φριχτός ήχος.

και έχω κι εγώ τώρα μεγάλο πρόβλήμα αφού η μαμά εξάτμιση στο δικό μου έχει σπάσει κάποια διαφράγματα και πρέπει κάποια στιγμή να αντικατασταθεί και αφού η μαμά είναι πανάκριβη πρέπει να βρω μια Aftermarket αλλά όσο ήσυχη όσο η μαμά! Το φελέκι μου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ, κάτι έχει σπάσει στην μαμά εξάτμιση και συντονίζει όλο το πάτωμα του σκούτερ.

Η αυθεντική καινούρια έχει 350€!!

Στην RaceTech η ακριβότερη έχει 120€.

Τους ρώτησα για το θέμα του θορύβου, γιατί δεν έχω καμία όρεξη να το ακούω συνέχεια όταν οδηγάω και μου είπαν ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα...

Ελπίζω να είναι έτσι γιατί δεν θέλω να καταλήξω σαν αυτούς που σιχτηρίζω....

Τώρα βέβαια οι μούτζες που θα τρώω με αφτερμαρκετ στο agility είναι άλλο θέμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Scooter με τελικο ξεταπωτο ε;...Οπως τα παπιά με FCR...οπως ο Παπάς με ζαρτιερες...οπως η Τζουλια παρθενα,οπως ο Μαυρος απο το τζιμπουτι με 3cm bird......εχουν ολα ενα κοινο:ΚΡΑΖΟΥΝ πολυ και παραφυση!!! :crazy: κλπ κλπ...Ελεος δηλαδη... :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντα έχει να κάνει με το πόσο βλάκας είναι κανείς. Έχω ακούσει T-max με Akrapovic και έβγαζε έναν ωραίο μπάσο ήχο και όχι δυνατό. Προφανώς ο τύπος την έιχε όπως πρέπει, με την τάπα της δηλαδή. Τώρα η πλειοψηφεία, είναι απλά μόλις σταματήσουν για καφέ (γιατί είναι σίγουρο ότι θα σταματήσουν) για να παίρνεις 5 γκαζάκια και να στέλνεις όλο το σύνολο εκεί που πρέπει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγώ το ίδιο θέμα αντιμετωπίζω όπως οι δύο προλαλήσαντες. Στο Sh150 μου έχουν χαλάσει φαίνεται τα διαφράγματα και ιδίως όταν είναι κρύα η εξάτμιση, κουδουνίζει ολόκληρο και γενικώς ακούγεται λες και σέρνω καμιά τσίγκινη σκεπή από κοτέτσι πίσω μου.

Η original εξάτμιση έχει 450€(!!!) και ψάχνω μια οποιαδήποτε aftermarket η οποία να μην κάνει θόρυβο και να δουλεύει σωστά. Μου είναι παντελώς αδιάφορο αν θα δώσει κάτι παραπάνω σε δύναμη.

Το θέμα είναι, υπάρχει τέτοια στο εμπόριο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο αδερφος μου εχει βαλει στην αρχη leovince 4 road και επειτα αυθεντικη yoshimura πανε σε gilera runner (249cc)

:shock:

ξερω απο ηχο σε σκουτερ :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον larisa-marios95

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρά κολλάει, αφήστε το παιδί στην ησυχία του! δηλαδή τα ΧΤ με τις arrow κάνουν καλύτερο θόρυβο;;

Δεν μου περισσεύουν 500+€ για κάτι τέτοιο, αλλά αν μου το χαρίζανε δεν θα το πετούσα!

Το ΤΜΑΧ είναι δικύλινδρο, που να δείτε κανα NEXUS 500 με εξάτμιση να σας φύγει το αυτί!

ο αδερφος μου εχει βαλει στην αρχη leovince 4 road και επειτα αυθεντικη yoshimura πανε σε gilera runner (249cc)

:shock:

ξερω απο ηχο σε σκουτερ :tooth:

Παρομοίως 4road στο mp3 :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρά κολλάει, αφήστε το παιδί στην ησυχία του! δηλαδή τα ΧΤ με τις arrow κάνουν καλύτερο θόρυβο;;

Δεν μου περισσεύουν 500+€ για κάτι τέτοιο, αλλά αν μου το χαρίζανε δεν θα το πετούσα!

Το ΤΜΑΧ είναι δικύλινδρο, που να δείτε κανα NEXUS 500 με εξάτμιση να σας φύγει το αυτί!

Παρομοίως 4road στο mp3 :)

ενταξει για την 4road αλλα yoshimura.... :pray:

dsc02592oe.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλες χρυσες και ωραιες ειναι απλα τις χαλαει οτι βγαινει πατιναριστος ο ηχος οπως ειπε και ο ALX,αν με καποιο τροπο αλλαζε αυτο τοτε θα ηταν μια χαρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγώ το ίδιο θέμα αντιμετωπίζω όπως οι δύο προλαλήσαντες. Στο Sh150 μου έχουν χαλάσει φαίνεται τα διαφράγματα και ιδίως όταν είναι κρύα η εξάτμιση, κουδουνίζει ολόκληρο και γενικώς ακούγεται λες και σέρνω καμιά τσίγκινη σκεπή από κοτέτσι πίσω μου.

Η original εξάτμιση έχει 450€(!!!) και ψάχνω μια οποιαδήποτε aftermarket η οποία να μην κάνει θόρυβο και να δουλεύει σωστά. Μου είναι παντελώς αδιάφορο αν θα δώσει κάτι παραπάνω σε δύναμη.

Το θέμα είναι, υπάρχει τέτοια στο εμπόριο;

Στο εμπόριο υπάρχουν αλά πρέπει να τις πληρώσεις!!

και ειδικά για SH150 Πολλές λύσεις για ομολογκαρισμένα τελικά!

http://www.ebay.it/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=honda+sh+150i+scarico&_sacat=See-All-Categories

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλες χρυσες και ωραιες ειναι απλα τις χαλαει οτι βγαινει πατιναριστος ο ηχος οπως ειπε και ο ALX,αν με καποιο τροπο αλλαζε αυτο τοτε θα ηταν μια χαρα!

προσωπικα δεν καταλαβαινω τι εννοειτε "πατιναριστος ο ηχος". θα ψαξω να βρω το βιντεο με την 4road που ειπα και πιο πανω, ειναι και ελευθερας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προσωπικα δεν καταλαβαινω τι εννοειτε "πατιναριστος ο ηχος". θα ψαξω να βρω το βιντεο με την 4road που ειπα και πιο πανω, ειναι και ελευθερας...

Έχει τύχει ποτέ να θες να κοιμηθείς και να έχεις ένα κουνούπι να βουίζει μέσα στο αυτί σου??

Αυτό είναι πατιναριστός ήχος.

βζζζζζζζζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Τόση ηχητική αξία έχει μια Aftermarket εξάτμιση σε σκούτερ, σαν βραχνιασμένο κουνούπι.. :grin:

Ενώ σε μια μηχανή υπάρχουν οι αλλαγές των ταχυτήτων-τα κατεβάσματα κλπ και υπάρχει μια ΄΄μελωδία΄΄ τελοσπάντων όχι αυτή η μονοτονία η σπαστικιά..!

Και να το πω κι αλλιώς, είναι και λίγο σεξουαλικό το θέμα όταν καρυδώνεις το γκάζι..!

Σκέψου να είσαι πάνω στην πράξη και να ενορχηστρώνεις το θέμα και αχαχαχ τι μου κάνεις αχαχ αχ αχαχαχαχαχ... ααααα

Ενώ σκέψου τώρα γκόμενα σκούτερ μπαίνεις μέσα και αρχίζει..

αχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχχ

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχ

Στο τέλος σου ρχεται να δώσεις καμιά καρπαζιά να σταματήσει.. :crazy:

Συγνώμη απο τις κυρίες του φορουμ αλλά αυτή η παρομοίωση μου ήρθε.. :lipssealed:

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει τύχει ποτέ να θες να κοιμηθείς και να έχεις ένα κουνούπι να βουίζει μέσα στο αυτί σου??

Αυτό είναι πατιναριστός ήχος.

βζζζζζζζζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Τόση ηχητική αξία έχει μια Aftermarket εξάτμιση σε σκούτερ, σαν βραχνιασμένο κουνούπι.. :grin:

Ενώ σε μια μηχανή υπάρχουν οι αλλαγές των ταχυτήτων-τα κατεβάσματα κλπ και υπάρχει μια ΄΄μελωδία΄΄ τελοσπάντων όχι αυτή η μονοτονία η σπαστικιά..!

ααα ναι ενταξει τοτε,

παντως δεν ξερω αμα εχεις ακουσει ελευθερας να σκαει, οταν αφηνεις το γκαζι εννοω, αλλο πραγμα

και απο ενα derbi gp1 250

Τροποποιήθηκε από τον larisa-marios95

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στην Θεσσ/νικη γινεται της πουτανας απο αυτους.Να ακουσετε σε καθε φαναρι τι γινεται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+123456789

Μια απο τα ιδια και στην γειτονια μου! Διπλανος γειτονας με nexus 500 και αφτερμαρκετ εξατμιση μας ξεσηκωνει καθε μερα..

Μιλαμε για πολυ ηχορυπανση.

Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου αυτος ο ηχος και τον βρισκω απιστευτα ενοχλητικο.

Ε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

SH150 ME AKRAPOVIC..... βρες κατι χειροτερο αν μπορεις...τι τμαχ κ βλακεις χαχα...

μιας και είπες sh.προσφατα ενας φιλος μου πηρε το εν λογω σκουτερ και η εξάτμιση του κουσουνιζε και μπουκωνε το μηχανακι σε ψηλες στροφες..

ψάχνοντας για άλλη μεταχεισισμενη εκανε 150 € ενω καινουρια ξεχνα το 400+€,αφτερ μαρκετ περι τα 250€..

τέλος επειδη το εν λογω σκουτερ εχει θέμα με τις εξατμίσεις σπάνε τα διαφράγματα...η μεταχειρισμενη στα 150 δεν ήταν επιλογή!

Οπότε πήραμε μια level με 65€ πηγα στον εξατμησα και με 25€ την προσαρμωσε με βάσεις κλπ και μετα πήρα και τον σιγαστήρα

διότι ντρεπομουν να το κυκλοφορήσω. αυτο που θέλω να πώ είναι ότι του κόστισε 100€ για ανοξειδοτη εξατμιση που φυσικα δεν είναι αθορυβη αλλα ίσως να υπαρχουν και άλλες τέτοιες περιπτώσεις που αναγκάζονται να βάλουν θορυβόδη εξάτμιση. βλέπετε οι εξατμίσεις στα σκουτερ ειναι πολυ ακριβες παροτι ειναι 125 η 150 κυβικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω εχω να πω οτι με το μουλτι με τις termi οι αλλοι οδηγοι με προσεχαν περισσοτερο, τωρα με το carnaby νοιωθω αορατος και ειμαι ετοιμος να την αλλαξω μονο γι αυτο το λογο .... Τον σιχαινομαι αυτον τον ηχο ομως,αλλα ειναι κ θεμα ασφαλειας γιατι ειναι ολοι στην κοσμαρα τους στους δρομους,αυτοκινητα κ μηχανακια ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα