Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Ανοίγω το θέμα εδώ μιας και θεωρώ πολύ ευχάριστο το γεγονός οτι οι ληστές δεν κατάφεραν να μου την κλέψουν. --Αν κάποιος mod διαφωνεί ας το τοποθετήσει όπου θεωρεί σωστό.-- Τη μηχανή μου την κλειδώνω στην πυλωτή του σπιτιού μου πάνω σε τσιμεντένια κολλώνα. Έχω την πιο χοντρή αλυσίδα που μπορεί να πιάσει το πιο χοντρό λουκέτο. Πρώτα είχα αγοράσει το λουκέτο και μετά την αλυσιδά απο κατάστημα με βιομηχανικά σιδηρικά. Επίσης χρησιμοποιώ κι ένα φίδι της abus μαζί μ ένα λουκέτο δισκόφρενου. Εξίσου βαρβάτα και ακριβοπληρωμένα κι αυτά. Έχω συναγερμό με τηλεειδοποίηση και περιμετρικό αισθητήρα. Τέλος κάθε βράδυ την κουκουλώνω! Πάμε λοιπόν. Η χοντρή αλυσίδα πιάνει το πίσω τροχό με την κολώνα. Το φίδι της Abus πιάνει το πίσω τροχό μαζί με την χοντρή αλυσίδα και το ψαλίδι. Λουκέτο δισκόφρενου. Συναγερμός με τηλε/ηση & περιμετρικό. Κουκούλα. Κάθε βράδυ μου έπερνε περίπου 2-3 λεπτά να την κλειδώσω-κουκουλώσω, χρονομετρημένα. Αν δηλαδή ο κλέφτης είχε τα κλειδιά θα ήθελε περίπου τόσο να την σηκώσει με το συναγερμό όμως να χτυπάει ήδη κι εμένα να τρέχω πανικόβλητος κάτω να δω τι γίνεται. Την έχω πατήσει αρκετές φορές έτσι απο άκυρους συναγερμούς, από σκύλους και πακετάδες! Πίτσα 1.30 το βράδυ...έλεος πια λυπηθείτε και λίγο τα καημένα τα "πακέτα"!!! Παρ αύτα το επιχειρήσανε. Προσπάθησαν να κόψουν την χοντρή αλυσίδα με κάποιο εργαλείο(κόφτη-ψαλίδι). Τσαμπουκαλέψανε τον ίδιο κρίκο σε 3 διαφορετικά σημεία και στο 3ο επιμείνανε περισσότερο με αποτέλσμα να φτάσουν πιο βαθιά, περίπου στο μισό του κρίκου. Φυσικά και χτύπησε ο συνεγερμός(Scorpio) και μαλίστα μόνο το περιμετρικό κανένας άλλος αισθητήρας. Ούτε το κλασσικό κραδασμικό ούτε τίποτα. Οτι κάνανε δηλαδή το έκαναν χωρίς να ταρακουνήσουν τη μοτοσυκλέτα και μάλιστα τον πίσω τροχό (ή την ουρά αν θέλετε) που είναι ευαίσθητος(η) στους κραδασμούς και είναι το πρώτο σημείο που πιάνει ο συναγερμός. Την πρώτη φορά που χτύπησε κατέβηκα αλλά μου φάνηκαν όλα οκ. Υπέθεσα οτι μάλλον ήταν κάποιο ζωντανό γάτα-σκύλος. Τη δεύτερη και τελευταία απλά άραξα για κανένα μισάωρο στο μπαλκόνι (όχι πολύ ψηλά από το ισόγειο) περιμένωντας να δω κάποια σκιά (πυλωτή γαρ) ή να ακούσω κάποιο θόρυβο. Αν και η γειτονιά μου το βράδυ είναι πολύ ήσυχη και ακούγωνται τα πάντα (και όταν λέω τα πάντα το εννοώ) δεν ακούστηκε ούτε τσικ. Μετά έπεσα ήσυχος για ύπνο πιστεύωντας οτι όλα έιναι ΟΚ κι οτι απλά έιχα φάει ακόμη ένα εγερτήριο ρουτίνας. Στον 1 χρόνο που έχω το συναγερμό αυτή ήταν η 5η φορά που με ξύπνησε μέσα στη νύχτα. Τις 3 ξέρω εξακριβωμένα τι ήταν αυτό που τον ενεργοποίησε. Οι δύο τελευταίες είχαν διαφορά μερικών εβδομάδων μεταξύ τους και ή 4η δεν εξακριβώθηκε ποτέ ποια ήταν η αιτία. Ετοιμζόμουν να τοποθετήσω καινούρια φώτα ασφαλείας και κάμερα στην πυλωτή για ακόμη περισσότερη ασφάλεια. Τελικά άλλαξα ρότα και διάλεξα μια άλλη λύση που βρέθηκε με δυσκολία μιας και στην περιοχή δεν υπάρχουν κλειστά parking σε ακτίνα 2-3 χιλομέτρων. Πιθανόν το γαιδουρόδεμα που έκανα να ήταν μια πρόκληση γι αυτούς αλλά επειδή είμαι παθών "κάλιο γαϊδουρόδενε παρα γαϊδουρογύρευε"! Δεν ξέρω αν ήταν προφέσορες η κλεφτρόνια...έξυπνοι δεν ήταν σίγουρα γιατί υπήρχε τρόπος να κόψουν την αλυσιδά με την ησυχία τους χωρίς συναγερμούς και τα συναφή. Λίγο κάθε φορά (βραδιά) μέχρι να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ήταν ένα "bug" που είχα εντοπίσει από την πρώτη στιγμή και είχα στα άμεσα σχέδια να το διορθώσω στο upgrade ασφαλείας που ετοίμαζα. Γι αυτό το νου σας εκεί έξω δεν τους σταματάει τίποτα!!! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Μ' αρέσει στο "Ευχάριστα". :) Πάντα τέτοια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Αφού το έσωσες το ζωντανό από του λύκου τα στόμα, είσαι άξιος συγχαρητηρίων για την αποτελεσματικότητα των μέτρων που έχεις λάβει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fazer 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 την επόμενη φορά,μια καραμπίνα ,για να τρέχουν και να μην φτάνουν τα κωλόπαιδα! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 αν στην βαλουν στο ματι θα παρουν την μηχανη και την κολωνα μαζι, εσυ εχεις κατι οτι μπορουσες με ολα αυτα τα αντικλεπτικά, ευχομαι να ειναι αρκετα και να τους αποθαρρύνει να την πλησιασουν ξανα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 ευχομαι να ειναι αρκετα και να τους αποθαρρύνει να την πλησιασουν ξανα. Πλέον θα βρούνε μόνο την αλυσίδα που τσαμπουκαλέψανε. Την αφήνω για να παίζουν μαζί της αν θέλουν. Η μηχανή βρίσκεται αλλού σε πολύ πιο ασφαλές μέρος. Ας κοστίζει κάτι παραπάνω σε κόπο και χρήμα να πηγαίνω κάθε πρωί στη δουλειά μου, αλλά δεν είναι εποχή για κλοπές αν δεν είσαι κλέφτης!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Ευχαριστο νεο :)...αλλά να σε βαλει σε σκεψεις για να βελτιωσεις ακομα την ασφαλιση της μοτο σου...Αν δεν τα καταφεραν τωρα,ισως προσπαθησουν παλι...να εχεις το νου σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Σε λίγοα θα κοιμόμαστε αγκαλιά με τα μοτοσακά έτσι όπως πάει το πράμα.......έχω προβληματιστεί πολύ για το τι θα γίνετε στους δρόμους σε λίγους μήνες και δυστηχώς ότι μέτρα και να λάβεις θα είναι λίγα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostakis zx10 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 την επόμενη φορά,μια καραμπίνα ,για να τρέχουν και να μην φτάνουν τα κωλόπαιδα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Σε τόσο κόπο και έξοδα μπήκες για όλα αυτά. Κάντης και μια ασφάλεια για κλοπή στην anytime να σου βγει και σχετικά φθηνά και να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 ...που να προσπαθουν να τους σηκωθει και να μην τους σηκωνεται!! Kαλο φυλαγμα απο εδω και περα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Και το CBF πίστευα οτι δεν ήταν και το πιο πιθανό μοντέλο για κλέψιμο αλλά τελικά όλα κλέβονται. Μου κάνει εντύπωση πάντως που αποφάσισαν να δοκιμάσουν στο πιο καλά ασφαλισμένο μηχανάκι. Μπορεί να ήταν η πτυχιακή εργασία κάποιου απο την τοπιή σχολη κλεφτρονιών. Και τώρα απέτυχαν, ορίστε πήρες στο λαιμό σου ένα παλλικάρι έτοιμο να αρχίσει την καριέρα του.. Πάντως αποδεικνύεται πως κάτι ήξερες αφού με ένα απλό λουκετάκι ή λιγότερα μέτρα ασφαλείας θα στην είχαν ψειρίσει. Πάλι καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) βάλε κι'άλλη αλυσίδα..... ρίξε και 2,3 claymore γύρω γύρω και είσαι οκ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 18 , 2012 από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Ρε θα τρελαθουμε...Και εγω ελεγα οτι δεν τα πολυψαχνουν τα cbf... το μονο που μου λειπει απο τα παραπανω ειναι συναγερμος. Αλλα θα προχωρησω σε αμεση αγορα. Το καλυτερο βεβαια θα ηταν ενα αναβατορι για να την ανεβαζω στο δευτερο που μενω!!! Αραγε οι αρκουδοπαγιδες κανουν δουλεια? Γιαννη σε ποια περιοχη σε τριγυρνανε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) Φυσικα και παει στα ευχαριστα....Σε εσωσε η προνοητικοτητα σου στο θεμα σφαλειας,ελπιζω να μην ξαναπροσπαθησουν αλλα αφου λες οτι την πηγες σε ασφαλες σημειο βαλε ενα μηχανακι δολωμα (κουκουλωμενο) , στησε καρτερι και γεμισε τον κωλο τους μολυβι Τροποποιήθηκε Απρίλιος 18 , 2012 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 την επόμενη φορά,μια καραμπίνα ,για να τρέχουν και να μην φτάνουν τα κωλόπαιδα! και γεμισμενη με αλατι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
point zero 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Τα Τσογλ@νι@ ξυλο που θελουν !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Τι να πω. Πολύ τυχερός ήσουν 1ον δεν ήταν επαγγελματίες και 2ον ήσουν πολύ προνοητικός και τους δυσκόλεψες κατά πολύ το έργο. Στην περίπτωση που έκοβαν την χοντρή αλυσίδα, μετά τι θα έπρεπε να κάνουν για να ολοκληρώσουν την δουλειά τους?? Εγώ έχω την μια μηχανή σε κλειστό πάρκινγκ με φύλακα, και την άλλη στο δρόμο κάτω από το σπίτι μου με μόνο πράγμα να την φυλάει τον συναγερμό. Ούτε αλυσίδες, ούτε λουκέτα, ούτε τίποτα. Δεν θα μπορούσα με τίποτα κάθε μέρα να βάζω-βγάζω κουκούλες, αλυσίδες, λουκέτα κλπ. Είναι βέβαια και επαρχία και δεν έχουμε τόσα πολλά κρούσματα σε μεγάλου κυβισμού μηχανές. Μόνο τα παπάκια και τα μικρά σκουτεράκια κλέβουν. Και γενικότερα λίγοι κλειδώνουν τις μηχανές τους με τέτοια μέσα. Ελπίζω στο μέλλον να μην αλλάξει κάτι και να συνεχίσω να κοιμάμαι με το κεφάλι μου ήσυχο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Σε τόσο κόπο και έξοδα μπήκες για όλα αυτά. Κάντης και μια ασφάλεια για κλοπή στην anytime να σου βγει και σχετικά φθηνά και να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. Το έχω σκεφτεί το έχω ψάξει τα έχω βάλει κάτω με χαρτί και μολύβι. Ναι εν μέρει είναι μια λύση. Αλλά η ασφαλιστική όταν θα με αποζημειώσει θα μου δώσει ένα ποσό με το οποίο εγώ θα δυσκολευτώ να βρω μια μοτοσυκλέτα ανάλογη με την δική μου. Τι εννοώ. Εγώ το CBF μου το πήρα 3500 με ABS σε υπεράρσιστη κατάσταση με 14.000 πραγματικά χιλιόμετρα, μετά από πολύ ψάξιμο και υπομονή. Αν αύριο μου το κλέψουν η ασφαλιστική θα μου δώσει 2500-3000. Άντε βρες "αξιόλογη" μοτοσυκλέτα σε αυτά τα λεφτά σε μικρό χρονικό διάστημα. Οπότε με μια κλοπή μπορείς να βρεθείς χωρίς μοτοσυκλέτα για τουλάχιστον ένα εξάμηνο. Ευχαριστώ δεν θα πάρω!!! Και το CBF πίστευα οτι δεν ήταν και το πιο πιθανό μοντέλο για κλέψιμο αλλά τελικά όλα κλέβονται. Μου κάνει εντύπωση πάντως που αποφάσισαν να δοκιμάσουν στο πιο καλά ασφαλισμένο μηχανάκι. Μπορεί να ήταν η πτυχιακή εργασία κάποιου απο την τοπιή σχολη κλεφτρονιών. Και τώρα απέτυχαν, ορίστε πήρες στο λαιμό σου ένα παλλικάρι έτοιμο να αρχίσει την καριέρα του.. Πάντως αποδεικνύεται πως κάτι ήξερες αφού με ένα απλό λουκετάκι ή λιγότερα μέτρα ασφαλείας θα στην είχαν ψειρίσει. Πάλι καλά. Κι εγώ δεν θεωρούσα το CBF μοτοσυκλέτα που θα την έβαζε κάποιος στο μάτι αλλά τελικά οτι βρούνε το σηκώνουν. Ή έστω θα προσπαθήσουν. Ρε θα τρελαθουμε...Και εγω ελεγα οτι δεν τα πολυψαχνουν τα cbf... το μονο που μου λειπει απο τα παραπανω ειναι συναγερμος. Αλλα θα προχωρησω σε αμεση αγορα. Το καλυτερο βεβαια θα ηταν ενα αναβατορι για να την ανεβαζω στο δευτερο που μενω!!! Αραγε οι αρκουδοπαγιδες κανουν δουλεια? Γιαννη σε ποια περιοχη σε τριγυρνανε? Καλαμαριά-Αη.Γιάννη. Η αστυνομία λέει είμαστε η Νο1 περιοχή σε ληστείες αυτή τη στιγμή. Έχουμε ξεπεράσει και τα δυτικά. Βέβαια δεν είμαι απο αυτούς τους τυχερούς που μένουν στα νεόχτιστα με τα ιδιωτικά κλειστά parking. Μένω σε παλιά οικοδομή με πυλωτή. Τι να πω. Πολύ τυχερός ήσουν 1ον δεν ήταν επαγγελματίες και 2ον ήσουν πολύ προνοητικός και τους δυσκόλεψες κατά πολύ το έργο. Στην περίπτωση που έκοβαν την χοντρή αλυσίδα, μετά τι θα έπρεπε να κάνουν για να ολοκληρώσουν την δουλειά τους?? Εγώ έχω την μια μηχανή σε κλειστό πάρκινγκ με φύλακα, και την άλλη στο δρόμο κάτω από το σπίτι μου με μόνο πράγμα να την φυλάει τον συναγερμό. Ούτε αλυσίδες, ούτε λουκέτα, ούτε τίποτα. Δεν θα μπορούσα με τίποτα κάθε μέρα να βάζω-βγάζω κουκούλες, αλυσίδες, λουκέτα κλπ. Είναι βέβαια και επαρχία και δεν έχουμε τόσα πολλά κρούσματα σε μεγάλου κυβισμού μηχανές. Μόνο τα παπάκια και τα μικρά σκουτεράκια κλέβουν. Και γενικότερα λίγοι κλειδώνουν τις μηχανές τους με τέτοια μέσα. Ελπίζω στο μέλλον να μην αλλάξει κάτι και να συνεχίσω να κοιμάμαι με το κεφάλι μου ήσυχο.... Έχω βλαστημίσει πολλές φορές αυτό το γαιδουρόδεμα κάθε βράδυ και κάθε πρωί. Μέχρι και οι γείτονες με κορόιδευαν. Αλλά στ @@ μου εγώ ξέρω πως τελικά ήρθε αυτή η στιγμή που αποζημειώθηκα ηθικά και υλικά για όλο αυτον το κόπο. Έχω χάσει όμως μια μοτοσυκλέτα μια φορά από το ίδιο σημείο. Κλειδωμένη πάνω στη τσιμεντένια κολώνα από τον πίσω τροχό. Το πρωί βρήκα μόνο τον πίσω τροχό πάνω στην αλυσίδα! Αν έκοβαν την χοντρή αλυσίδα που έπιανε στη κολώνα θα είχανε ελευθερώσει τη μηχανή από το σταθερό σημείο αλλά οι τροχοί θα ήταν ακόμη μπλοκαρισμένοι οπότε θα έπρεπε ή να κόψουν και το abus για να την πάρουν "σουζαριστή" ή να την φορτώσουν σηκωτή σε κάποιο τροχύλατο τρέιλερ ή κάτι τελος πάντων. Το περιέργο είναι οτι απο το σημείο που μπορεί να φύγει η μηχανή δεν υπήρχε κάποιο όχημα για φόρτωμα από την πίσω πλευρά υπάρχουν σκαλοπάτια και τα 230κιλά του CBF δεν είναι τα πλεον βολικά για να τα πάρεις σηκωτά με μπλοκαρισμένους τροχούς. Μάλλον είχαν σκοπό να κάνουν τη δουλειά μεθοδικά κατα τη διάρκεια της νύχτας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagouras 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Καλαμαριά-Αη.Γιάννη. Η αστυνομία λέει είμαστε η Νο1 περιοχή σε ληστείες αυτή τη στιγμή. Έχουμε ξεπεράσει και τα δυτικά. Βέβαια δεν είμαι απο αυτούς τους τυχερούς που μένουν στα νεόχτιστα με τα ιδιωτικά κλειστά parking. Μένω σε παλιά οικοδομή με πυλωτή. Λέγε μας τέτοια να χαρούμε Πλέον λόγω σχολής και γνώσεων σκέφτομαι σοβαρά την ιδέα του συρματοπλέγματος με 220V καρφωτά και ταμπελίτσα "Προσοχή κίνδυνος να γίνεται κοτόπουλα ψητά" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Καταρχάς πάλι καλά που την έσωσες. Κατά 2ον μου κάνει εντύπωση το που χτυπάνε. Τόσα μηχανάκια αφύλακτα και πήγαν στο καρακλειδωμένο? Εγώ ακόμα έχω το τραύμα από το xt που έχασα. Μάλιστα στα 50μ υπήρχε πάντα ένα ξεκλείδωτο σχεδόν ίδιο, αλλά προτίμησαν το δικό μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Όντως ευχάριστο που την έσωσες φίλε. Τι άλλο να έβαζες να την φυλάει ? Σεκιουριτά ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Σιγουρα δεν ηταν "επαγγελματίες" του είδους, γιατι οι γνώστες μπορει να σου σπασουν την αλυσίδα με ενα ειδικό σπρεϊ που διαθετουν σε μισο λεπτο,κατι σαν "πάγωμα" κανουν στην αλυσιδα και σπάει σαν "γυαλί". Καλα κανεις και παιρνεις τοσα μετρα ασφαλειας αλλα θα σε συμβουλευα και μια κάμερα σε μέρος που θα την δουν,με 250 ευρω μπορεις να βρεις στο εμποριο ολόκληρο συστημα καταγραφής με 3-4 κάμερες, νομιζω οτι τα αξιζει τα λεφτα του, εαν δουν κάμερες σιγουρα θα τραπουν σε φυγή γιατι την επομενη μερα θα παιζουν σε "βιντεο κλιπ" ...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 εαν δουν κάμερες σιγουρα θα τραπουν σε φυγή γιατι την επομενη μερα θα παιζουν σε "βιντεο κλιπ" ...! Bέβαια μπορεί να φοράνε κουκούλες ή απλά να στην περάσουν (την κάμερα) με ένα spray και όλα οκ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Όντως ευχάριστο που την έσωσες φίλε. Τι άλλο να έβαζες να την φυλάει ? Σεκιουριτά ? Είμαι σίγουρος πως κι αυτός παρακάμπτεται με μια ροπαλιά στο κεφάλι!!! Καλα κανεις και παιρνεις τοσα μετρα ασφαλειας αλλα θα σε συμβουλευα και μια κάμερα σε μέρος που θα την δουν,με 250 ευρω μπορεις να βρεις στο εμποριο ολόκληρο συστημα καταγραφής με 3-4 κάμερες, νομιζω οτι τα αξιζει τα λεφτα του, εαν δουν κάμερες σιγουρα θα τραπουν σε φυγή γιατι την επομενη μερα θα παιζουν σε "βιντεο κλιπ" ...! Οι κάμερες αν φαινονται μπορούν άνετα να γίνουν θρύψαλα ή να κοπούν τα καλώδια με ένα απλό ηλεκτρολογικό κοφτάκι. Καλό είναι να μην γνωρίζουν οτι υπάρχει κάμερα αλλά εσύ να τους βλέπεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες