Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Έλεος ρε παιδιά. Και ιδίως απ' τον Spiros. Το θέμα το άνοιξε ο Air και ρωτάει συγκεκριμένα πράγματα. Έγινε μια σφήνα απ' το Σπύρο (κακώς για μένα) και κατέληξε να παραγκωνιστεί αυτός που άνοιξε το θέμα και να απαντάνε όλοι στον άλλον. Έτσι μόνο μπάχαλο γίνεται και δε βλέπω γιατί το συνεχίζετε. Παρακαλώ άμεσα να σταματήσετε αυτό το αίσχος, αλλιώς θα ειδοποιηθούν οι mods. Μπείτε λίγο στη θέση του Air, προσωπικά θα με πείραζε τέτοια εξέλιξη. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Λοιπόν το θέμα έχει ως εξής: Τώρα που ο πάπιος πουλήθηκε κοιτάω για να πάρω κάτι άλλο. Αυτό που εγώ θέλω είναι cbf250, τα μπικικίνια μου φτάνουν τα € 2000 βία τα € 2200. Μέχρι τώρα έχω δει 4 μήχανάκια αλλά όλα έχουν το γνωστό πρόβλημα στο κιβώτιο που δεν μπαίνει εύκολα η νεκρά. Το ψάχνω βέβαια ακόμα αλλά για πείτε και καμιά άλλη πρόταση που ίσως δεν έχω σκευτεί. Διαθέτω € 2000-2200 και να το οδηγάει και η γυναίκα μου, είναι οι απαιτήσεις μου... Γιώργη τι κάνεις Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη. Την άποψη μου στην είπα και απλά θεωρώ ότι για τέτοιου είδους αγορές πιστεύω ότι πρέπει να αγοράζουμε κάτι που θα είναι απόλυτα ασφαλές, οικονομικό,εαν γίνεται καινούργιο, ευκολοδήγητο για να μπορεί και η γυναίκα σου να το χρησιμοποιεί αλλά γενικά να μπορείτε να μετακινήστε άνετα και οικονομικά και να μπορείς βρε παιδί μου να έρθεις και μια βολτούλα. Σκέψου λίγο το θέμα του budget για να μην κάνεις καμιά κακή αγορά. Η άποψη μου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Γιώργη τι κάνεις Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη. Την άποψη μου στην είπα και απλά θεωρώ ότι για τέτοιου είδους αγορές πιστεύω ότι πρέπει να αγοράζουμε κάτι που θα είναι απόλυτα ασφαλές, οικονομικό,εαν γίνεται καινούργιο, ευκολοδήγητο για να μπορεί και η γυναίκα σου να το χρησιμοποιεί αλλά γενικά να μπορείτε να μετακινήστε άνετα και οικονομικά και να μπορείς βρε παιδί μου να έρθεις και μια βολτούλα. Σκέψου λίγο το θέμα του budget για να μην κάνεις καμιά κακή αγορά. Η άποψη μου; το σκεφτομαι και εγω γι αυτο αλλα μου εχουν πει οτι το 125 δεν πολυ τραβαει. συγνωμη για το πιο πανω οφ τοπικ ο μονος λογος που εγραψα και εγω ειναι επειδη βρισκομαι στην ιδια θεση με τον φιλο air και διαθετω το ιδιο μπατζετ οποτε δεν ηθελα να ανοιξω νεο τοπικ. εγω το σταματαω εδω.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Έλεος ρε παιδιά. Και ιδίως απ' τον Spiros. Το θέμα το άνοιξε ο Air και ρωτάει συγκεκριμένα πράγματα. Έγινε μια σφήνα απ' το Σπύρο (κακώς για μένα) και κατέληξε να παραγκωνιστεί αυτός που άνοιξε το θέμα και να απαντάνε όλοι στον άλλον. Έτσι μόνο μπάχαλο γίνεται και δε βλέπω γιατί το συνεχίζετε. Παρακαλώ άμεσα να σταματήσετε αυτό το αίσχος, αλλιώς θα ειδοποιηθούν οι mods. Μπείτε λίγο στη θέση του Air, προσωπικά θα με πείραζε τέτοια εξέλιξη. ας μεταφερθούν τα σχετικά ποστς σε άλλο θρεντ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 το σκεφτομαι και εγω γι αυτο αλλα μου εχουν πει οτι το 125 δεν πολυ τραβαει. συγνωμη για το πιο πανω οφ τοπικ ο μονος λογος που εγραψα και εγω ειναι επειδη βρισκομαι στην ιδια θεση με τον φιλο air και διαθετω το ιδιο μπατζετ οποτε δεν ηθελα να ανοιξω νεο τοπικ. εγω το σταματαω εδω.... Απ' ότι διάβασα πάντως, άλλες οι ανάγκες οι δικές σου. Μόνο στα χρήματα ταιριάξανε οι δύο αναζητήσεις. Εντάξει, εγώ πιο πολύ "στραβώνω" με τους παλιούς εδώ μέσα που κάνουν στην άκρη ουσιαστικά αυτόν που άνοιξε το θέμα και απαντάνε άλλα ντ' άλλα. Εσύ καινούργιος είσαι και δικαιολογείται κάποια απειρία. Μπορείς Σπύρο ν' ανοίξεις δικό σου θέμα. Θα τύχεις τη δέουσα προσοχή απ' όλους. Όλοι αλληλοβοηθούμαστε εδώ μέσα. Τέλος κι από μένα. Ας γυρίσει το θέμα στον Γιώργη. Ευχαριστώ. Φιλικά :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Δεν έχω πρόβλημα με το Σπύρο που ρωτάει από δω για μηχανή Κωστάκη, καλή καρδιά, έχουν πάψει από καιρό να με ενοχλούν τέτοια πράγματα. Μιχαλάκη δυστυχώς δεν μας αρέσουν τα εντούρα. Fzman δυστυχώς δεν βγαίνουν τα μπικικίνια για το wolfάκι αν και ήταν το πρώτο που κοίταξα. Θανάση (innova04) έχω βρει ένα cbfάκι που φαίνεται καλό αλλά είναι από τα μέρη σου και δεν μπορώ να έρθω απλά για να το δω και να φύγω είστε λίγο μακρυά, αν ήξερα ότι είναι καλό θα ερχόμουν για να το πάρω και να το φέρω Αθήνα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 (τροποποιήθηκε) http://www.car.gr/cl...s/view/2387346/ Δεν υπαρχει περιπτωση,να μην μπορει να το οδηγησει η γυναικα σου. Δεν ξαναβγαινουν τετοια μηχανακια.Τα κανει ολα,δεν ζηταει πολλα,και τα κανεις σχεδον ολα μονος,με ευκολη προσβαση,και πληθωρα ανταλλακτικων. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2012 από τον icelover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 http://www.car.gr/cl...s/view/2387346/ Αν ήταν να πάω σε τέτοια κυβικά θα προτημούσα ένα μπεμπε f650 gs, αλλά πάντος θενξ Κωστάκη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 είπες δε σας αρέσουν τα εντούρα αλλά ένα xr250 θα ήταν μία καλή ιδέα νομίζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Αν ήταν να πάω σε τέτοια κυβικά θα προτημούσα ένα μπεμπε f650 gs, αλλά πάντος θενξ Κωστάκη... Ρε γιατι κολλας στα κυβικα ??? Το συγκεκριμενο ειναι δικυλινδρο,ροπατο,οικονομικο και α σ π α σ τ ο. Σε αυτα τα λεφτα,δεν βρισκεις πλεον τετοια μηχανακια,γνησια commuter,που τα κανουν ολα και ειναι οικονομικα γενικοτερα στη συντηρηση. Ουτε υστερικο τετρακυλινδρο να πινει οταν πιεζεις,χαμηλο,ελαφρυ,φρενα,υδροψυκτο. Εγω εχω παθει ζημια με τα συγκεκριμενα 500αρια,της Χοντα,καθως εχω οδηγησει και αυτο,και το επομενο μοντελο. Καμια σχεση με μονοκυλιδρα,που σε τιναζουν τα παπαρια μετα απο 20 χιλιομετρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Εγώ είδα ότι "εξαφανίστηκες" απ' το θέμα, οπότε θεώρησα ότι σε πείραξε. Sorry που επενέβην, αλλά το θεώρησα χρέος μου και θα το έκανα για οποιονδήποτε mybiker. Οποιονδήποτε. Στο θέμα μας: απ' ότι βλέπεις Γιώργο, οι προτάσεις είναι εντελώς άσχετες μεταξύ τους, κι αυτό διότι δεν μας δίνεις πολλές πληροφορίες για το τί ακριβώς θέλεις απ' αυτό το μηχανάκι. Θέλεις αποκλειστικά για μες την πόλη? Θέλεις να πάει και παραέξω, μια βολτίτσα Δερβενοχώρια πχ? Θέλεις οπωσδήποτε να έχει ταχύτητες? (Τόσο οδηγάρα και μηχανόβια είναι η κυρά)? :D Θέλεις μήπως να κάνεις και τα ψώνια του sm? Θέλεις αποκλειστικά οικονομία καυσίμου? .......... .......... Αν βάλεις περισσότερες παραμέτρους, μάλλον δε θα χρειαστείς καν τη γνώμη μας, θα δώσεις την απάντηση μόνος σου. Κάτσε γράψε μας κατιτίς παραπάνω και εδώ είμαστε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 κοιτα με 2000 σιγουρα καινιουργιο με 250 κυβικα δεν βρισκεις. οποτε πας σε μεταχειρισμενο.το θεμα ειναι τωρα θες κατι λιγα κυβικα τυπου cbf250 και καινουργιο σχετικα μοντελο η κατι μεγαλυτερο σε κυβικα και να πας σε πιο παλιο μοντελο???απο οτι πιστευω παντως δεν σου χρειαζεται κατι μεγαλο για μεσα στην πολη. οποτε εγω θα σου ελεγα να δεις το cbf 250 δαγκωτο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 (τροποποιήθηκε) Για κοίτα και ΑΥΤΟ και ΑΥΤΟ στα ίδια κυβικά Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2012 από τον FZMAN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 κοιτα με 2000 σιγουρα καινιουργιο με 250 κυβικα δεν βρισκεις. οποτε πας σε μεταχειρισμενο.το θεμα ειναι τωρα θες κατι λιγα κυβικα τυπου cbf250 και καινουργιο σχετικα μοντελο η κατι μεγαλυτερο σε κυβικα και να πας σε πιο παλιο μοντελο???απο οτι πιστευω παντως δεν σου χρειαζεται κατι μεγαλο για μεσα στην πολη. οποτε εγω θα σου ελεγα να δεις το cbf 250 δαγκωτο!!!! Έχει φάει σκάλωμα με το σασμάν. B) Η αλήθεια πάντως είναι ότι αν δεν βρίσκεις εύκολα τη νεκρά, αυτό μπορεί ν' αποτελέσει αιτία μικροατυχήματος - κυρίως σε γυναίκα που δεν έχει εξοικείωση με τις μηχανές - και δε λέει. Εγώ θα σού 'λεγα να πάρεις ένα SYM HD200i. Δυνατό, αξιόπιστο, κουκλί, προστατεύει η ποδιά και από νερά, κουβαλάει και πράγματα στο πάτωμα (θα το εκτιμήσει η γυναίκα), και ακολουθάει σε βολτίτσες και λίγο παραέξω. Και δεν το προτιμάνε και τα κλεφτρόνια. Βρίσκεις μεταχειρισμένο άνετα στα λεφτά που θες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ως cbfάκιας, πιστεύω οτι η cbf250 αδικείται με το θέμα της νεκράς, είμαι νέος οδηγός αλλά δεν μου φάνηκε ιδιαίτερο θέμα (τουλάχιστον δεν είναι κάτι που δεν βρήκα και σε άλλα μηχανάκια), κατά την γνώμη μου συνηθίζεται εύκολα. Έκλεισα ένα χρόνο πάνω του, με γλύτωσε απο κάνα δυο σούπες και το μόνο θέμα μου είναι οτι πλέον θα ήθελα να δίνει παραπάνω δύναμη, για βόλτες σχετικά κοντινές και για την πόλη κάνει καλή δουλειά. Είναι αρκετά φθηνό για αυτά που δίνει, μαλακό στο γκάζι (για αρχάριους σαν κι έμάνα) και δεν πίνει. Κατα τα άλλα θα βρείς και ωραία μηχανάκια σε αυτήν την τιμή με μεγαλύτερα κυβικά. Με μία ματιά είδα 500άρες κούκλες μπόλικες. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2012 από τον Ίκαρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Ως cbfάκιας πιστεύω οτι η cbf250 αδικείται με το θέμα της νεκράς, είμαι νέος οδηγός αλλά δεν μου φάνηκε ιδιαίτερο θέμα (τουλάχιστον δεν είναι κάτι που δεν βρήκα και σε άλλα μηχανάκια), κατά την γνώμη μου συνηθίζεται εύκολα. Έκλεισα ένα χρόνο πάνω του, με γλύτωσε απο κάνα δυο σούπες και το μόνο θέμα μου είναι οτι πλέον θα ήθελα να δίνει παραπάνω δύναμη, για βόλτες σχετικά κοντινές και για την πόλη κάνει καλή δουλειά. Είναι αρκετά φθηνό για αυτά που δίνει, μαλακό στο γκάζι (για αρχάριους σαν κι έμάνα) και δεν πίνει. Κατα τα άλλα θα βρείς και ωραία μηχανάκια σε αυτήν την τιμή με μεγαλύτερα κυβικά. Να ρε Γιώργη, πάρε το CBF του Ίκαρου. Πάει για Hayabusa μου είπε. :D :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Αυτό που εγώ θέλω είναι cbf250..... Πρωην κατοχος... αξιοπιστο οικομικο σε θεμα καυσιμου (οτι πρεπει στις μερες μας) και δεν λεει οχι σε μακρινες βολτες (πατρα-αθηνα).....και ειναι και honda (καραμελα το ξερω)...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tesla 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Από κοντά το cbf το έχεις δει? Προσωπικά μου φαίνεται πολύ μινιατούρα.. Μόνο και μόνο για αισθητικούς λόγους θα έπαιρνα το er-5 που πρότεινε παραπάνω Τιμές αγοράς: ΥBR 5000€ CBF 4500€ To ybr είναι κλέψιμο, απαράδεκτη ποιότητα και τίποτα σοβαρό τεχνολογικά για τέτοια τιμάρα (ας μην πιάσουμε το θέμα με την νεκρά) Το ίδιο ίσχυε και για το cbf πριν το σταματήσουν γι 'αυτό και η τιμή του είναι ψηλή ακόμα στα μεταχειρισμένα. Δεν είναι κάπως πολλά τα λεφτά που δίνεις? Πάντως στην τιμή που θες υπάρχουν Fazer και Bandit του 2003-2004 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 (τροποποιήθηκε) Να ρε Γιώργη, πάρε το CBF του Ίκαρου. Πάει για Hayabusa μου είπε. :D :P Πού θα πάει κουφάλες!!! Δεν θα είμαι πάντα τελευταίος στην σειρά!!! :P Το έχω ρίξει στα μαθήματα rofl sorry for le spam Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2012 από τον Ίκαρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Εγώ είδα ότι "εξαφανίστηκες" απ' το θέμα, οπότε θεώρησα ότι σε πείραξε. Sorry που επενέβην, αλλά το θεώρησα χρέος μου και θα το έκανα για οποιονδήποτε mybiker. Οποιονδήποτε. Στο θέμα μας: απ' ότι βλέπεις Γιώργο, οι προτάσεις είναι εντελώς άσχετες μεταξύ τους, κι αυτό διότι δεν μας δίνεις πολλές πληροφορίες για το τί ακριβώς θέλεις απ' αυτό το μηχανάκι. Θέλεις αποκλειστικά για μες την πόλη? Θέλεις να πάει και παραέξω, μια βολτίτσα Δερβενοχώρια πχ? Θέλεις οπωσδήποτε να έχει ταχύτητες? (Τόσο οδηγάρα και μηχανόβια είναι η κυρά)? :D Θέλεις μήπως να κάνεις και τα ψώνια του sm? Θέλεις αποκλειστικά οικονομία καυσίμου? .......... .......... Αν βάλεις περισσότερες παραμέτρους, μάλλον δε θα χρειαστείς καν τη γνώμη μας, θα δώσεις την απάντηση μόνος σου. Κάτσε γράψε μας κατιτίς παραπάνω και εδώ είμαστε. Βρε Κωστάκη τα λέω όλα αυτά. Θέλω κάτι πιο μεγάλο από παπί μιας και καθημερινά πάω μαζί με τη γυναίκα στη δουλειά, με 6-7χλμ εθνική οδό και τον υπόλοιπο δρόμο μέσα στην πόλη. Δεν πολυθέλω σκούτερ όπως και η κυρά το ίδιο, προτημάει με ταχύτητες. Θέλω να πηγένω και λίγο παραέξω, μέχρι καμιά Χαλκίδα-Κόρινθο ας πούμε. Μπάτζετ στα 2000-2200€ βία 2300. Οχι περισότερα από 250cc, τα 500άρια που μου προτείνουν παραπάνω καίνε παραπάνω βενζίνη από το 250 και έχουν και παραπάνω κόστος χρήσης, service, αναλώσημα κλπ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Βρε Κωστάκη τα λέω όλα αυτά. Θέλω κάτι πιο μεγάλο από παπί μιας και καθημερινά πάω μαζί με τη γυναίκα στη δουλειά, με 6-7χλμ εθνική οδό και τον υπόλοιπο δρόμο μέσα στην πόλη. Δεν πολυθέλω σκούτερ όπως και η κυρά το ίδιο, προτημάει με ταχύτητες. Θέλω να πηγένω και λίγο παραέξω, μέχρι καμιά Χαλκίδα-Κόρινθο ας πούμε. Μπάτζετ στα 2000-2200€ βία 2300. Οχι περισότερα από 250cc, τα 500άρια που μου προτείνουν παραπάνω καίνε παραπάνω βενζίνη από το 250 και έχουν και παραπάνω κόστος χρήσης, service, αναλώσημα κλπ... Ε, τότε περίμενε λίγο να βγει κανά μεταχείρο Λυκάκι που είναι κουκλί και σ' αρέσει και σένα. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tesla 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Βρε Κωστάκη τα λέω όλα αυτά. Θέλω κάτι πιο μεγάλο από παπί μιας και καθημερινά πάω μαζί με τη γυναίκα στη δουλειά, με 6-7χλμ εθνική οδό και τον υπόλοιπο δρόμο μέσα στην πόλη. Δεν πολυθέλω σκούτερ όπως και η κυρά το ίδιο, προτημάει με ταχύτητες. Θέλω να πηγένω και λίγο παραέξω, μέχρι καμιά Χαλκίδα-Κόρινθο ας πούμε. Μπάτζετ στα 2000-2200€ βία 2300. Οχι περισότερα από 250cc, τα 500άρια που μου προτείνουν παραπάνω καίνε παραπάνω βενζίνη από το 250 και έχουν και παραπάνω κόστος χρήσης, service, αναλώσημα κλπ... Καλά στην κατανάλωση η διαφορά δεν είναι και τραγική με ένα er-5 σωστά? Η ασφάλεια μονο είναι αρκετά παραπανω. 120 -> 180 τον χρόνο Από αναλώσημα και service δεν ξέρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 250 κυβικα=η χειροτερη κατηγορια.εχει πιασει πατο απο επιλογες.ξανασκεψου τα σκουτερ σου λεω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 To tricker δεν είναι enduro. (Μιχαλάκη?) Είναι μεγαλύτερο από παπί, είναι 250cc, είναι μέσα στο budget σου και μπορεί να σε πάει μια βόλτα μέσα από τα χωράφια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 To tricker δεν είναι enduro. (Μιχαλάκη?) Είναι μεγαλύτερο από παπί, είναι 250cc, είναι μέσα στο budget σου και μπορεί να σε πάει μια βόλτα μέσα από τα χωράφια. Ωχ, Μιχαλάκη είπα; Νταξ κάτι άλλο θα σκευτόμουνα εκείνη την ώρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες