Jump to content
peterpan

Οι αναβατες του καλου καιρου..........

Recommended Posts

Να ταν μονο δυο τρεις......καλα θα ηταν , με το που εβγαλε ηλιο ξεπεταχτηκαν σαν τα σαλιγκαρια.

Οσο ηταν ο κωλοκαιρος μπορει να κρυωναμε και να βρεχομασταν λιγακι καμια φορα ,αλλα ειχαμε μονο τα αυτοκινητα να μας ενοχλουν ,αυτο τοσα χρονια το εχω αποδεχτει ,τι να κανω?

Αλλα να με εμποδιζουν οι μοτοσυκλετες? Δεν θα το συνηθισω ποτε!

Και βεβαια δεν ειναι η πρωτη φορα που το βλεπω, αλλα δεν χωνευεται με τιποτα, εσυ να θελεις να κυλισεις ,και αυτος να προσπαθει να το παιξει μουρη ,καβαλα στο βγαλμενο απο χειμερια ναρκη μηχανακι του ,με το αγριο βλεμμα ,να προσπαθει να αυτοεπιβεβαιωθει στα βλεματα θαυμασμου των περαστικων........

"ΑΑΑ κοιτα ενας μηχανοβιος" , την στιγμη που αυτος εχει να καβαλησει σε σελα κανα 6μηνο και βαλε.

Ταυτοχρονα παντα διασκορπιζει και διαιωνιζει και λαθος προτυπα για την εικονα του "μηχανοβιου".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

για μενα μιλατε ε??? :secret::peep: :peep:

Για τον γειτονα μου με τον κωλοτενεκε του...3 το βραδυ με την κονσερβοεξατμιση ορεξη για σουζες εχει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα που κατέβηκα πειραική νομίζω ότι βρήκα μια απ τις φωλιές τους! :grin: Είναι λες κι έχουν το κράνος μόνο για το κρύο. homo xekranotus, επικίνδυνο είδος, συναντάται στα παραλιακά μέρη από άνοιξη έως αρχές φθινοπώρου. Ευτυχώς τα περισσότερα ζώα του είδους αποδημούν το χειμώνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγνωστε <<φιλε>> pantheman για να μην μεινουμε παντα παιδια και να μην συμπεριφερομαστε σαν παιδια οπως γραφεις και διπλα στο ονομα σου ακουσε με, αν σου την δινουν και σε οποιον αλλον την δινουν μπορειτε να πατε σε ενα απομερο μερος που να μην υπαρχει κοσμος και να κανετε οτι σας αρεσει και οπως το θελετε. Εσυ αναρωτηθηκες αν την δινεις σε αλλους;

Το θεμα που ξεκινησες οπως και το προηγουμενο ειναι για την ανακυκλωση, δεν εχει κανεναν σκοπο και λογο, δημοκρατια δεν εχουμε; Ο καθενας κανει οτι θελει; Αποφασιστε τι θελετε, ειμαστε τελικα ο μικροκοσμος της κοινωνιας.

Γιατι δεν εγραφες για τους ηλικιωμενους που οδηγουν και δεν βλεπουν καθολου το δρομο; Αυτο δεν ειναι επικινδυνο; Μην μου φερεις παραδειγμα με τα μυγακια και τις σφηγκες και τα εντομα και τις πεταλουδες. Για τις γυναικες που οδηγανε με το χερι στο κινητο και δεν βλεπουν καθολου και περνανε τις διασταυρωσεις και ας εχουνε STOP αβερτα κουβερτα; Για καποιους με τα αμαξια που πανε λες και ειναι σε πιστα η αυτους που φορανε στολη και κρανος και πιστευουν οτι ειναι στην πιστα των Μεγαρων και τρωνε την μια μουτζα μετα την αλλη; Αληθεια γιατι δεν εγραψες για αυτους; Για αυτο σε χαρακτηριζω παρακατω σαν τον <<γειτονα>> και σου γραφω οτι το θεμα που ξεκινησες ειναι αστοχο και χωρις νοημα κανενα.

Θα μπορουσα να σε χαρακτηρισω <<και αλλους απο εδω>> σε αυτο το θεμα απο το τοπικ με τα λαδια και την αστυνομια, τον γειτονα που φωναξε την αστυνομια στο παιδι που αλλαζε τα λαδια χωρις λογο. Οποιος καταλαβε καταλαβε!

Τροποποιήθηκε από τον Stratigos_Me_Mov_Omprela

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηπως ανηκεις στους εποχιακους? :winking:

Ναι στους εποχιακους πυροσβεστες. Το πετυχες. ;)

Μπραβο για την παιδικη σου απαντηση και σκεψη! Ηθελε πολυ ωρα να δωσεις μια απαντηση και εν τελει να απαντησεις και <<σωστα>>.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι τρεις εδω στην Ραφηνα 18 χρονών μαξ, που εχουν 450 αρια καθαρα τετραχρονα! φυσικα μονο με τα ρουχα τους, πρωι ή και βραδυ, να τους ακους απο κατι χιλιομετρα μακρια (πραααααπ πραααααααααααααπ), αμα πεσουν πανω μου τι γινεται μετα?

θα φταιω κιολας...... :(

πραγματικα τους λυπαμε ολους αυτους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην ασχολεισαι μετρανε μερες αυτη μπορει να ακουσεις μια μερα πρααααπ πραααααπ και μπααααααμ

Τροποποιήθηκε από τον Πάρης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι τρεις εδω στην Ραφηνα 18 χρονών μαξ, που εχουν 450 αρια καθαρα τετραχρονα! φυσικα μονο με τα ρουχα τους, πρωι ή και βραδυ, να τους ακους απο κατι χιλιομετρα μακρια (πραααααπ πραααααααααααααπ), αμα πεσουν πανω μου τι γινεται μετα?

θα φταιω κιολας...... :(

πραγματικα τους λυπαμε ολους αυτους!

Σε καταλαβαινω, εδω το κρατος ειναι απων. Σε τετοιες περιπτωσεις θα επρεπε να του παιρνουνε την μηχανη επ αοριστο και δεν θα το ξαναεκανε κανεις απο αυτους. Σιγουρα δεν εχουν και πινακιδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποιος τους χέζει και αυτούς? Δεν ασχολούμαι μαζί τους....ή περνάω και φεύγω ή κόβω / σταματάω για τσιγάρο να φύγουν.

Στρατηγέ, ο άνθρωπας θέλησε να μοιραστεί μαζί μας κάτι που τον ενοχλεί (και φυσικά και πολλόύς άλλους ταυτόχρονα) και όχι να βγάλει τα αποθημένα του για το ότιδήποτε του την σπάει και το θεωρει απαράδεκτο (ακόμα θα έγραφε....:P ).

Τι ζόρι τραβάς με τους ξεκράνωτους όμως? Το να πηγαίνεις χωρίς κράνος είναι ακριβώς το ίδιο με το να βάλεις έναν άνθρωπο να περπατήσει σε ένα σκοινί....σίγουρα θα πέσει.....δεν ξέρεις το πότε και σε ποιον....γιατί του μπήκε κάτι στο ματι...γιατί δεν έβλεπε που πήγαινε από τον αέρα και τις μύξες και και και....

Οσον αφορά την δημοκρατία....η ελευθερια καποιου τελειώνει εκεί που ξεκινάει κάποιου άλλου...βασική αρχή της νομίζω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγνωστε <<φιλε>> pantheman για να μην μεινουμε παντα παιδια και να μην συμπεριφερομαστε σαν παιδια οπως γραφεις και διπλα στο ονομα σου ακουσε με, αν σου την δινουν και σε οποιον αλλον την δινουν μπορειτε να πατε σε ενα απομερο μερος που να μην υπαρχει κοσμος και να κανετε οτι σας αρεσει και οπως το θελετε. Εσυ αναρωτηθηκες αν την δινεις σε αλλους;

Αν σου την δινει πες του το!

Το θεμα που ξεκινησες οπως και το προηγουμενο ειναι για την ανακυκλωση, δεν εχει κανεναν σκοπο και λογο, δημοκρατια δεν εχουμε; Ο καθενας κανει οτι θελει; Αποφασιστε τι θελετε, ειμαστε τελικα ο μικροκοσμος της κοινωνιας.

Ωραια τοτε θα ερχομαι κατω απο το σπιτι σου να μαρσαρω οσες ωρες δεν ειναι κοινης ησυχιας.δημοκρατια δεν εχουμε?

Γιατι δεν εγραφες για τους ηλικιωμενους που οδηγουν και δεν βλεπουν καθολου το δρομο; Αυτο δεν ειναι επικινδυνο; Μην μου φερεις παραδειγμα με τα μυγακια και τις σφηγκες και τα εντομα και τις πεταλουδες. Για τις γυναικες που οδηγανε με το χερι στο κινητο και δεν βλεπουν καθολου και περνανε τις διασταυρωσεις και ας εχουνε STOP αβερτα κουβερτα; Για καποιους με τα αμαξια που πανε λες και ειναι σε πιστα η αυτους που φορανε στολη και κρανος και πιστευουν οτι ειναι στην πιστα των Μεγαρων και τρωνε την μια μουτζα μετα την αλλη; Αληθεια γιατι δεν εγραψες για αυτους; Για αυτο σε χαρακτηριζω παρακατω σαν τον <<γειτονα>> και σου γραφω οτι το θεμα που ξεκινησες ειναι αστοχο και χωρις νοημα κανενα.

Δεν γραφει για αυτους γιατι φανταζομαι οτι ολοι οσοι εχουν ελαχιστο μυαλο ξερουν εκ των προτερων οτι ειναι επικινδυνες αυτες οι κατηγοριες

Θα μπορουσα να σε χαρακτηρισω <<και αλλους απο εδω>> σε αυτο το θεμα απο το τοπικ με τα λαδια και την αστυνομια, τον γειτονα που φωναξε την αστυνομια στο παιδι που αλλαζε τα λαδια χωρις λογο. Οποιος καταλαβε καταλαβε!

Μονο εσυ καταλαβες!και εμεις τουλαχιστον προειδοποιουμε εστω απο δω μεσα,δεν καρφωνουμε κατευθειαν! :secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρχίσαμε πάλι....

Πάμε λοιπόν από την αρχή.

Πιστεύει κανείς πως όλοι αυτοί που κυκλοφορούν έτσι είναι σωστοί μοτοσυκλετιστές?

Πιστεύει κανείς πως η συμπεριφορά των περισσότερων εξ αυτών, διαφέρει και στο ελάχιστο από αυτών με τα ΙΧ που παίζουν στη διαπασών λαικά οδηγώντας με το ένα χέρι κρεμασμένο έξω από το παράθυρο και φυσικά χωρίς να φορούν ζώνη? (η ζώνη είναι για τους φλώρους και γι' αυτούς που φοβούνται τους μπάτσους)

Πιστεύει κανείς πως αν προσπαθήσεις να του πεις το αυτονόητο για την σωστή ένδυση πάνω στη μοτό, θα σου απαντήσει "κάνε μας τη χάρη ρε φιλαράκο" με ένα υποτιμητικό ύφος?

Πιστεύει κανείς ότι χρειάζεται εν τέλει να ασχολούμαστε μαζί τους?

Οπότε... μην χαλιέσαι Παναγιώτη. Και μένα μου την δίνουν ώρες ώρες όταν βρεθώ δίπλα τους κι έχουν αυτό το υφάκι και αυτή τη συμπεριφορά, αλλά έμαθα να μην χαλάω τη ζαχαρένια μου (εκτός κι αν γίνουν επικίνδυνοι για μένα)

Τώρα... για τους γνωστούς που με το καλημέρα σε ένα τόπικ (που ΚΑΝΕΝΑΣ υγιώς σκεπτόμενος μοτοσυκλετιστής δεν διαφωνεί με τα παραπάνω που έγραψα) ψάχνουν για αντιπαραθέσεις, είναι επιεικώς αστείοι και το παιχνιδάκι τους είναι γνωστό και γνώριμο στους συντονιστές. :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στρατηγέ, τράβα μια προσοχή στο τόπικ..... :mB_kalo_e:

Ο Πάνθεμαν σηκωσε τόπικ συγκεκριμένο, το οποίο είναι της....εποχής !

Πάντα έτσι ήταν, και πάντα έτσι θα'ναι τέτοια εποχή. :yawn:

Απο εκεί και πέρα, όοοοοοοοοοοοοοολα τα υπόλοιπα που κοτσάρισες, κάτσε και κάνε 1 τόπικ τη μέρα. Σωστά είναι πάντως.

Σε λάθος τόπικ όμως ! :yawn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι γνωστό ότι κάθε καλοκαίρι ανακατεύονται αρκετοί "μοτοσυκλετιστές" με εμάς. Βλέπεις είναι ωραία γκομενοπαγίδα. Και επειδή δεν έχουν τα μπομπόλια να βγουν όταν κάνει κρύο, ή όταν βρέχει, ή όταν χιονίζει και γενικά σε μη νορμάλ καιρικές συνθήκες παίρνουν το κουτάκι τους και το καλοκαίρι τσουπ πετάγονται με τα μηχανάκια τους. Τους ξεχωρίζεις από τα 10000 μέτρα αφού δεν έχουν ούτε εξειδικευμένο εξοπλισμό ούτε σωστή οδηγική συμπεριφορά. Τι να κάνουμε? Θα σκάσουμε? Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω δημοκρατία έχουμε!

Μόνο που θα συμπληρώσω ότι είμαι κατά της Δημοκρατίας γιατί από τότε που βγήκε η Δημοκρατία απόκτησαν δικαιώματα και οι ηλίθιοι.

Αυτό φυσικά δεν πηγαίνει για κανέναν από εδώ μέσα έτσι? Γενικά μιλάω για την ανθρώπινη κοινωνία που έχουμε "κτίσει..."

Τροποποιήθηκε από τον aposperittis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι γνωστό ότι κάθε καλοκαίρι ανακατεύονται αρκετοί "μοτοσυκλετιστές" με εμάς. Βλέπεις είναι ωραία γκομενοπαγίδα. Και επειδή δεν έχουν τα μπομπόλια να βγουν όταν κάνει κρύο, ή όταν βρέχει, ή όταν χιονίζει και γενικά σε μη νορμάλ καιρικές συνθήκες παίρνουν το κουτάκι τους και το καλοκαίρι τσουπ πετάγονται με τα μηχανάκια τους. Τους ξεχωρίζεις από τα 10000 μέτρα αφού δεν έχουν ούτε εξειδικευμένο εξοπλισμό ούτε σωστή οδηγική συμπεριφορά. Τι να κάνουμε? Θα σκάσουμε? Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω δημοκρατία έχουμε!

Μόνο που θα συμπληρώσω ότι είμαι κατά της Δημοκρατίας γιατί από τότε που βγήκε η Δημοκρατία απόκτησαν δικαιώματα και οι ηλίθιοι.

Αυτό φυσικά δεν πηγαίνει για κανέναν από εδώ μέσα έτσι? Γενικά μιλάω για την ανθρώπινη κοινωνία που έχουμε "κτίσει..."

Η καλυτερη προταση.

Το τοπικ το συγκεκριμενο θα επρεπε να ειναι ολοκληρωμενο και οχι να στρεφεται κατα μιας <<ομαδας>>. Δεν το συνεχιζω και επιμενω στην παραπανω προταση.

Δυστυχως εχουμε πολλους ηλιθιους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες, βγΕτε να κάνετε καμμιά βόλτα κι αφήστε τον κοσμάκη ήσυχο.

Ο καθένας χαίρεται την μηχανή του όπως ο ίδιος γουστάρει. Γουστάρει να την πάρει να πάει για καφέ, με γειά του με χαρά του. Γουστάρει να την πάρει και να πάει Nord cap, πάλι με γειά του με χαρά του.

Ο φίλος στο πρώτο πόστ λέει οτι τον κλείνουν και δε μπορεί να χαρεί την μηχανή του. Γιατί, ρωτάω εγώ?! Πρέπει ντε και καλά να τον προσπεράσεις για να την χαρείς?! Κοψε και άστον να φύγει!Και στην τελική αν δεν μπορείς να τον περάσεις εύκολα και με ασφάλεια, ή είσαι κι εσύ άχερος ή όντως το έχει ο τύπος και στο κάτω κάτω, αυτός είναι ηλίθιος και πάει το θανατά, εσύ που τον ακολουθείς για να του δείξεις οτι... δεν το έχει, τι είσαι?! Δε καταλαβαίνω τι ακριβώς είναι κατακριτέο?! Γιατί πρέπει κάποιος που θεωρεί εαυτόν μοτοσυκλετιστή, να ... ''δείξει'' στον ''εποχιακό'' οτι είναι άσχετος? Και τι νοιάζει στον πραγματικά γρήγορο, να αποδείξει σε κάποιον άλλο?!

Απο που κι ως που κρίνει κάποιος κάποιον άλλο σχετικά με τα κριτήρια που επέλεξε μοτοσυκλέτα και τι ακριβώς διαμορφώνει αυτά τα κριτήρια?! Τέλος... τι κόφτει οποιονδήποτε αν κάποιος δεν φοράει κράνος?!

Αυτά όλα είναι ''μοτοσυκλετιστικά'' ερωτήματα? Αν ναι, εγώ είμαι ''μηχανόβιος'' και όχι ''μοτοσυκλετιστής''. Κοιτάω πως να μη σπάσω το δικό rayban, κοιτάω πως θα ευχαριστηθώ την δική μου βόλτα ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΚΟΚ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΜΕ ΌΤΑΝ... ''ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΌΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΜΑΣ'' και κυρίως... δεν ξεχνάω οτι κάποτε, πρίν διαβάσω 2 πράματα στα φόρουμ, ή πρίν αρχίσω τις βόλτες με το συνάφι της μοτοσυκξλέτας, θυμάμαι και δεν ξεχνάω πως κι εγώ κάπως έτσι ξεκίνησα, άσχετος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα